güldürdün beni sabah sabah....
merhaba emoş...
forumu açıyorum... iş çıkıyor...
yazamıyorum... okuyamıyorum mesajları hep sonradan görüyorum... kusura bakma..
beyzus hoş geldin..
BEYZUSSSS papucu yarım çık dışarı oynayalım...:))
Nasılsın.? başladınmı dikkat etmeye..bende haftasonu abartanlardanım,umarım cumaya kadar çizelgeme dönerim...
beyzuş ablacım hoşgeldin..a.s.
YENA.....PABUCU TAMAM ANNEM EVDE OYNAYAMAMMMM....
Hemen dikkat konumuna geçtim canım....Yoksa kilolar fırsatçı gibi dibimizde bekliyor;en ufak ihmalde hooooop sırtımıza biniyorlar....
Bu gün biraz ajite ve heyecanlıyım.Genel müdüre işten ayrılmak istediğimi söyledim ama odasına çıkana kadar tansiyonum yükseldi.
Ne var şimdi bunda diyeceksin;normal bir şey tabii ama bundan 3 yıl önce annem ağır bir pankreatit geçirirken benim başında olmam gerekti;ablamda babamın yanında kalmalı ki onunda işi görülsün.Çok çaresiz kaldım ve yıllık izinlerim bitince emekliliğimi istedim.
Genel müdür onayladı ve annen iyileşince işinin başına dön böyle erken kaçmak olmaz dedi ve emekli elemanların tekrardan aynı görevde çalıştırılmasına karşı olan bir yöneticidir.Bu beni onore etti.3 yıl sonra Allahaısmarladık demek bu yüzden beni biraz mahçup biraz gergin ve heyecanlı ruh haline soktu....
Neyse atlattım.İsteğin buysa bize saygı duymak düşer ama yerine birini bul ve onayla sonra izinlisin dedi....Bu izinlisin lafından bana nazik olmaya çalıştığını çıkardım.Gidebilirsin demedi...Neyse işte canım bugün biraz kendim de değilim...DİYETİMİ BOZMADIM AMAAAAA.....
sorma canım yaa..hırsızlık olayları çok arttı yine..yağmurgözlü,geçmiş olsun canım..İşe gidince şok olmuşsundur diimi..
Allah korusun ortalık çok fena...
Erik yedim nasıl ekşi...Dişlerim bir tuhaf oldu..
Ocakta enginarım pişiyor,mis gibi kokuyor..:)) Karnım acıktı pişsede yumulsam hemen..:))
BEYZUS'çum heyecanını ve bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum..
İyi olan birine sanki ihanet ediyormuş gibi hissediyorsun diimi..
Böyle komple düşünceli olmak çok zor hakkaten,bazen diyorum keşke azıcık duyarsız olsaydım...
Neysee durumu atlatmışsın,geriye eleman yetiştirmek kalııyor..Kolay gelsin sana..
sorma canım yaa..hırsızlık olayları çok arttı yine..(((
akşama sendeyim..davetsiz misafir kabul edermisin..:)))
Tabii eder.....Yanımıza kepek ekmeğimizi alır gideriz.....Elimiz boş olmasın...Tatlı götüremeyeceğimize göre......
Bak bak ben hemen takıldım senin peşine.....Geçerken benide al gidelim.Canım İzmir ne güzeldir şimdi.......Birde İzmirin içindeki YENAMIZ....
yenacım..miden nasıl oldu canım??
sorma canım yaa..hırsızlık olayları çok arttı yine..(((
akşama sendeyim..davetsiz misafir kabul edermisin..:)))
Tabii eder.....Yanımıza kepek ekmeğimizi alır gideriz.....Elimiz boş olmasın...Tatlı götüremeyeceğimize göre......
Bak bak ben hemen takıldım senin peşine.....Geçerken benide al gidelim.Canım ızmir ne güzeldir şimdi.......Birde ızmirin içindeki YENAMIZ....
Hoş buldum canım......
İkimizde diyetleri bozmuşuz.Hadi toparlanalım bir an önce.....
Çok güzel tarif ettin canım.Tam da bu duygular içindeyim....
Yalnız bir hırsım vardı.Onuda çıkardım.Derler ya intikam soğuk yenen bir yemektir diye doğruymuş.....
Belki hatırlarsın topiğe ilk katıldığımda bahsetmiştim birim müdürümüz kadın ve insanların canını yakacak zaaflarını bulup acımasızca kullanır benimde şişmanlığımla uğraşıp duruyor ve her fırsatta canımı yakmaya çalışıyor.
Biraz üzüldüğümü belli etsem canıma okuyacak ama belli etmemeye çalıştığım halde sabırla şişmanlık,vücut şekli ve zayıf güzeldir konularını benim yanımda açarak üzmeye çalışır.
Bu gün onu atladım;genel müdür yardımcısını atladım ve direkt genel müdüre söyledim.Sonrada birer kat inerek diğerlerine de haber verdim.
Birim müdürümüz çok üzülmüş gibi pozlara girip neden gidiyorsun hani beraber gidecektik falan dedikten sonra ÇOK MERAK ETTİM NEDEN PROSEDÜRÜ TERSTEN İŞLETTİN.YUKARDAN AŞAĞI OLDU dedi.
Bende; önce size söyleseydim çok üzülüp beni kararımdan caydırmak isterdiniz ve başarırdınızda bu yüzden hem sizi üzmek ve yormak istemedim hemde kendim daha az yıpranırım diye üstten başladım ki geri dönüş olmasın diye dedim.YALANNNNNNNN....
Tamamen onu saymamak olsun diye yaptım.Bilerek yaptığım ilk saygısızlık belkide ama çok hoşuma gitti.....
İyi canım,iki gün tavuk yemekten oldu kesin...
Ne demek başımın üstünde yeriniz var..yeterki buyrun,sizin için ıspanakta kavururum,kaydirigubbakcemile3yada sen sizin oraların otundan getirirsin,neydi adı..??
BEYZUS çum ne şekersin sen ya..Allah gönlünde ne muradın varsa versin...:Saruboceq:
Siz gelince kayınvaldeme söylerim extradan değişik ot yemekleride yapar..Kendisi aslen giritli,çok leziz otlar yapıyor..cokacimcoook
Yanlız bazı otlar özellikle kuzu etiyle pişiriliyor ne ilginç diimi..Mesela şevketibostan diye bir bitki var..Kuzu etiyle pişrilmeden olmaz,öyle bir adet yaygın.:))
Amin canım..Cümlemizin inşallah....
Ne şanslısın; eşin tarafı Giritli.Hem kibar olurlarmış hemde dediğin gibi çok güzel ot yemekleri yaparlarmış.Bende sebzeyi ve otu çok severim.Eti tok tutsun diye yiyorum.
Şevketibostan hep duyarımda hiç yemedim.Belkide bizim tarafta ismi değişik söyleniyordur diye bilemiyorumdur.Yok yok bizim tarafta yoktur.Bizde ancak hamur işi.....
Allahtan anam sebzeye alıştırdı bizi......İlginç gerçekten kuzu etine değişik tad veriyor yada tersi demekki.Bazı şeyler birbirine çok yakışıyor ve başka bir şeyi yerine koysan takma gibi oluyor ya öyle bir uyum demekki....Ne kaa zekiyim bu arada.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?