Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bayılırım şevketi bostana harika olur evet kuzu etli yaparız birde arapsaçı diye bir otumuz var onuda öyle kuzu otlu pişiririz .benimde yengelerim giritli harika yemek yaparlar hakikattende .bizim ayvalığın çoğu giritli zaten.eşim kayserili olduğu için kav ota kuzu eti yazık der hatta onların derdi hamur
Erik yedim nasıl ekşi...Dişlerim bir tuhaf oldu..

Ocakta enginarım pişiyor,mis gibi kokuyor..:)) Karnım acıktı pişsede yumulsam hemen..:))
benimde bugün yemeğim enginar bayılırım çok severim eşim yemez vallahi kendime özel pişiriyorum
sabahi hatirlamiyorum ne yedim
saat iki gibi bi ekmek arasi patlican salatasi
5gibi öglen :) 3tavuk kotlet bir kanat ve sadece baharatli salata
iki tanede en kücügünden kuru dolma biber yedim off cok demi yaaaaaa
cokmu sizce

değil canım okadarda vücudumuzun ihtiyacı var

sabah beyaz ekmekten incecik bir tost [kepek ekmeğimi dün almıştım küflü çıktı diasadan aslında götürmek lazım geri ama götürmedim..] 5 yeşil zeytin dom salt süt
öğle enginarlı bakla yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
şimdide sebzeli tavuğum var birazda enginar yemeğimden yerim bir dilim ekmeğimle yoğurdumla kalkıp bir kasede karışık marul salatası yapayım karnım acıktı hemde saat 7 geç vakitte yemiyorum çünki

bursa 16 ben çok manken gibi sevmiyorum hafif balık etli daha hoş duruyor belkide kilolu olduğumdanmıdır inşallah hep beraber istediğimiz kiloya düşeriz

bursa 16 ben çok manken gibi sevmiyorum hafif balık etli daha hoş duruyor belkide kilolu olduğumdanmıdır inşallah hep beraber istediğimiz kiloya düşeriz

inş canım benım

bızden bu saatten sonra zaten menken olmaz umarımkı hepımız ıstedıgımız kıloya ineriz en kısa zamanda..:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız ben ıyıyım allaha sukur.

bugun 40 dk bısıklete bındım 40 dakıkaya yakında eşimle yuruduk bırazdanda aksam yemegı yerım. aksam menumde etlı patates yemegı pılav ve salata var ben pılav yemıyorum zaten salata ve patates yicem. hası öpüldünüz..

hee bu arada dayanamadım tartıldım kılo vermişim heyoooo :)))))

kızlar bu gece hıdırellez hepımız guzel manken resımlerı cızelım belkı bu yıl ıcınde bırer manken oluruz ne dersınız....

iyi ki hatırlattın canım,hıdrellezi... ben tamamen unutmuşum.. hemen alıyorum kağıt kalemi elime... sen tahmin edersin benim ne çizeceğimi opuyorumnanaktan

merhaba

tek elimle yazmaya çalışıyorum

sizleri çok özledim

pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım

geçmişi okudum

cvpları sonra yazcam

şu ana kdr kanamam sürdü

tükürüklü kan olduğu için iyi

normal kanama olursa acil ameliyata alacaklar

sürekli damardan besliyorlar

şimdi doktolarda çok korkuyor

kanama olduğu için

pazartesidn beri buradayım

ve daha da kalacağım hastanede

ameliyat yeri mikrop kapmış

hiçbişide olmadı

8 ilaç içtim ona rağmen

ağrım başladı yine yazamıyorum

hepinizi çok öpüyorum

off üzüldüm

ya her an acil ameliyat olabilirsin dedi

ben çizmeyip beyazın resmini yapıştırsam olmazmı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Geçmiş olsun yaaa...ne kadar ağır geçiriyorsun,inşallah olmazsın tekrar ameliyat..

Derincim ben arap saçını sevemedim aromatik bir tadı var ya..Ondan belki..

Birde cibez var.. salatasını yaparız, çok severim , turpotu salatasını severim..

Enginar bizim evdede pek sevilmez,yeşil mercimek yapmıştım onu yediler,bana kaldı enginar ne güzel..:))

Bizde dışarı çıktık kızım okul arkadaşlarıyla ayarlamış ateş yakıp üzerinden atlıyacaklarmış..:))
Gittik bayağı eğlendi çocuklar..

Son düzenleme:
Sabah klasik kahvaltımı yaptım..

5 zeytin,bir dilim peynir,bir çay kaşığı reçel,iki dilim kepek ekmek..

Ara: 15 adet erik, Kahve

Öğlen: Koca bir tabak enginar,2 biber,2 yeşil soğan..

Akşam:4 kaşık yeşil mercimek,4 kaşık yoğurt..

İki yeşil çay

Bir saat yürüdüm..

günaydınnnnn umarım iyisinizdir ben sabah tartıldım ve biraz keyiflendim 400 gr vermişim zemuszemus allahım ne olur şu azmim gitmesinn :Saruboceq:

günaydınnnnn
çok mutluyum bu sabah nihayet 115 oldum geçen cumadan beri 1 kilo gitti eğer bugünde bozmazsam 500 gr daha gider inşallah yani 129 kilodan düştüm . kendimi çok hafiflemiş hissediyorum .ki daha çok var. kızımın doğum gününe kadar 105 olomak istiyorum inşallah olurum bu hızla gidersem 30 hazirana kadar yani.
yenacım cibez neydi acaba bizde farklı ismi var heralde kulağıma yabancı gelmedi hiç bizde ot ve çeşitleri çok bol ve çok severiz eşim hiçbirine alışmadı ama ben kendime yapıyorum. turpotu hindiba salatası bayılırım.

neyse ben birazdan alışverişe çıkıyorum hem pazarımız hemde çarşıda gezeceğim kızıma ilk adım ayakkabısı alacağım inşallah öğle yemeğini kazasız atlatırım çarşıda

günaydın derin, günaydın ness
herkese günaydın

geçmiş olsun... zor iştir bilirim...

gunaydın canlarım....

nasılsınız bakalım..

bugununuzu ıyı gecırmeye calısın ben duydumkı hıdırellez gunu ne yaparsanız butun yıl boyunca o yaptıgınızı sık sık yaparmısınız...

bırde hıdırellez gunu hava sıcaksa yaz sıcak serınse yaz serın gecermıs..bu yaz serın gececek herhalde.inş....bugun bursa epey serın.....

günaydın egedeniz bursa 16 yena
bursa 16 demekki ayvalık çok sıcak olacak her yaz olduğu gibi felaket bir sıcak var bugün hava günlük güneşlik biz her sene hıdırellez günü sabah 6 da deniz kıyısına yürüyüşe giderdik namaz kılardık orada yasin okurduk denize taş kağıt parçası atardık dönüştede deniz suyu karınca toprağı ve çiçeklerden toplayarak evimize getirirdik.ama sabah hiç konuşmadan giderdik çok eğlenceli olurdu .bu sene bebekten dolayı senelerdir yaptığım geleneğimiz bozuldu tabiiii gidemedik.

gunaydın derıncıgım...bunlar bır eglence tabıkı..en onemlısı dua canım rabbım hepımızın dıledıgını versın kımseyı darda koymasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…