bizi bizden başka kim anlar? hepimiz geçmedikmi o yollardan yada hala geçmiyor muyuz? asıl ruhumuzda açlık var. yemekle doyurmaya çalışıyoruz. öylede doymuyor ama. spor dışında kendine farklı uğraş, aktivite bulsan. düşüncelerin dağılması için sadece 1 hafta kendine ver, menünle sporunla tam takım ol, 1 hafta sonundaki farkı görünce motivende artacak.Ben pek iyi hissetmiyorum dünde iyi değildim gelemedim.
Geyik bölümünde muhabbet ettik kızlarla kafa dağılır biraz dedim dağılmadı.
İçimden gelen tek his üzüntü tek eylem yemek yemek.
Aynı noktaya sürekli gelmekten kendimi bulamıyorum.
Bu kadar zor değil gerçekten değil.
Pes etmek istiyorum ama etmiycem.
Şu an çok fazla şişkinim ne yapacağımı bilmez bi haldeyim.
Negatiflik vermek istemiyorum sarılıp ağlayasım dertleşesim var.
Tatilden geldim canımm toplanmaya çalışıyorumAk kelebek canım nerelerdesin
Gebelik şişkinliğide fena olur büşra senin erken başlamış. Miden nasıl? Küçük abla nasıl?heee bi dee günaydın
biii deee şişliği bende görün
3-4 aylık hamile gibi göbek var
ikinci üçüncü çocuklarda böyle birden mi pörtler bu göbek
bizi bizden başka kim anlar? hepimiz geçmedikmi o yollardan yada hala geçmiyor muyuz? asıl ruhumuzda açlık var. yemekle doyurmaya çalışıyoruz. öylede doymuyor ama. spor dışında kendine farklı uğraş, aktivite bulsan. düşüncelerin dağılması için sadece 1 hafta kendine ver, menünle sporunla tam takım ol, 1 hafta sonundaki farkı görünce motivende artacak.
yada kaçamak yaptım deyip komple bırakıyo musun?
görüyordunuz diyetteyken ben çok kaçamak yaptım ama kaçamak yaptım deyip bırakmadım elimden geldiğince devam ettim. 1 kez olsun, 2-3 kez olsun ama bugünde gitti zaten deyip koyverme. dAha önce yaptın yine yaparsın.Mefkurem ablamda uğraşıyor bak pes etme
26 TEMMUZ KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 @60kiloyum 84 81.6 +0.2 2 bengisu022 103 83.4 -0.6 3 huzurunmeraklisi 93,5 bildirmedi 4 @nisan34 104 74.4 -0.7 5 Amine Busra 100.8 87.4 +0.3 6 E eboe 109 102 +1 7 syns 122.7 115.9 -0.5 8 M Muhfamus 90 bildirmedi 9 @OGULCUKLARIM 175.3 174.8 sabit 10 @74FRIDA ? 112.2 -1.1 11 Mefkurem ? bildirmedi 12 @bi prenses annesi ? 80.6 -1 13 Bonus 109 105 14 @Hepfitim ? 83.2 15 ISILDURU 103 82
Aslinda ne yapman gerektigini biliyosun bonuscan :))Şu an çok fazla şişkinim ne yapacağımı bilmez bi haldeyim.
Kuzucum lutfen artik diyetsyen listesine uy :)heee bi dee günaydın
biii deee şişliği bende görün
3-4 aylık hamile gibi göbek var
ikinci üçüncü çocuklarda böyle birden mi pörtler bu göbek
Nasil gecti tatilTatilden geldim canımm toplanmaya çalışıyorum
Midem tüm gün bulanıyo. Küçük abla hiç durmuyo hep tepemdeGebelik şişkinliğide fena olur büşra senin erken başlamış. Miden nasıl? Küçük abla nasıl?
Değerlerine en son ne zaman baktırdın. Vitamin eksiklikleri depresyon halsizlik yapıyo kendimden de biliyorum. Ev topatlanır çol sıkma kendiniYok bırakmıyorum ama ilerleyemiyorum. Arada kaçamak hiç bişey yapmaz zaten.
Sık sık olunca oda bi rutin oluyor.
Başka şeyle uğraşma fikri çok güzelde 2-3 gün salmışım evi görmen lazım neyle uğraşayım?
10 gün ara verdim platese gidemedim 10 gün sonunda şaka gibi yeniden hamlık ağrısı çektim.
Bide çarpıntı halim vardı çok huzursuzum sürekli.
Bugünüme şükür ama bazen bi sıkışıyorum böyle sonra geçiyor.
Aslında geçmiyor da işte sakinleşiyoruz.
Birkaç gündür uyuyo gibiyim :))Kuzucum lutfen artik diyetsyen listesine uy :)
canım hasibenin babası rahatsızmış :)Mutlu haftasonları
Denize gittik geldik, bugün tam anlamıyla başladım artık, haftaya 99.9 hedefim..
Amine Busra Geçmiş olsun babana..
Mefkurem Tamam madem sen bilirsin çıkartayım..
Gunaydinn canim biz carsiya ciktik kardesim icin ayy daha kendik icin cikicamGünaydın canlar nerdesiniz herkesler uyuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?