Evetttttt varrrrrrBU HAFTANIN SIKI REKABETİ
bengisu022 vS ISILDURU
Aradaki fark yüzdeyle hesaplanıcak
Her türlü yoldan kazanmaya gidebilir kışkırtma çirkefleşme hiç çekinmeden yapılabilinir.
Not: cuma gelmeden eksi olunsa bile eksi iması yapılmıycak süprüzü kaçmasın diye.
Ay evet hasibeyi düşünüp büşrayı etiketlemişim.canım hasibenin babası rahatsızmış :)
@Eylul72 bu hafta da bildirim yaparsan listeye ekleyelim seni de istersen..
Mefkurem
Fit mutlu anne
@Muhfamus
huzurunmeraklisi
@nisan34
Bildirimler bekleniyooorrr
Geçen hafta da bildirim yapmamıştın zaten canım.. haftaya yaparsın inşallah, sürekli çekimdesin zor geçiyordur eminim. Allah kolaylık versinya özür dilerim , aşırı yoğun 3 gün geçirdim
kilom 90.1
Geçen hafta da bildirim yapmamıştın zaten canım.. haftaya yaparsın inşallah, sürekli çekimdesin zor geçiyordur eminim. Allah kolaylık versin
Faik sönmeze falan baktın mı? Nerde oturuyodun?bugün 5 mağaza gezdim ve düğünde giyecek birşey bulamadım
2 model beğendim en büyük beden 44 o da dar geldi
bana da bi rakip laizm var mi gönüllüBU HAFTANIN SIKI REKABETİ
bengisu022 vS ISILDURU
Aradaki fark yüzdeyle hesaplanıcak
Her türlü yoldan kazanmaya gidebilir kışkırtma çirkefleşme hiç çekinmeden yapılabilinir.
Not: cuma gelmeden eksi olunsa bile eksi iması yapılmıycak süprüzü kaçmasın diye.
Neden olmasin
Gönlünde baska biri varsa bilemicemSenle yeni heyecanlara hazırmıyım bilmiyorum mefkuş
Tam yarışa baslamisken pek iyi olmamisŞimdi kızlar diyetim bugun yalan oldu.ama yarin güzel bi menu paylasmayi umut edyrm.yalnz annemin tartisi digital degil.pek net sonucu göremem.ama 83.4 ile evden ciktlnbayramdan sonraya kadar 70 leri görmeyi umuyorm.
Daha çok var düğüne 40 günde 1 beden rahat incelirsin ve bu durum sana moral olur,Gecmis olsun canim onceden alintilayip yazamamisim kusura bakma
Gecmis olsun canim
Bu ara kimle konussam acim surekli diyor
Hosgeldin canim tabi ki katilabilirsin
Tebriklerr iyi toparladin
Gitmedim adama ne diyim cocuk gibi gene listenize uymadim ben diyemedim ablam gitti diyetisyenle 13 toplanma 19 vermis oldu saka maka birde listelerw 4 gun uyguysa 3 gun uymadan
Dugun 1 eylul kina 3 eylul dugun olacak insallah 40 gun kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?