Bayrama kadar bayağı az bir süre kaldı. yeni başlayıp ödemeleri atamadın ise ilk başlangıç olarak ödem atıp bayramda 120 yi görebilirsinhedefim 4.600 verip 120 ye inmek bayrama kadar
Ellerine emeğine sağlık canım26 TEMMUZ KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 60kiloyum 84 81.6 +0.2 2 @bengisu022 103 83.4 -0.6 3 @huzurunmeraklisi 93,5 bildirmedi 4 @nisan34 104 74.4 -0.7 5 @aijoo 100.8 87.4 +0.3 6 @eboe 109 102 +1 7 syns 122.7 115.9 -0.5 8 @Muhfamus 90 bildirmedi 9 @OGULCUKLARIM 175.3 174.8 sabit 10 74FRIDA ? 112.2 -1.1 11 Mefkurem ? bildirmedi 12 @bi prenses annesi ? 80.6 -1 13 Bonus 109 105 14 @Hepfitim ? 83.2 15 ISILDURU 103 82
Çok mantıklı hedef olmuş bende varım benim hedefimde 3 kilo olsunEvettt hanimlar bayrama kalmis 15 gun hedefleri alalim yarisa baslayalim ne dersiniz 15 gunde benim hedef 6 kilo
Mefkuş tablodan çıktın ama cumartesileri yaz buraya kilonu senin bildirim günün o gün olsun.merak ederiz:)Slm kizlar
sabah az daha işe gec kaliyodum o yuzden tam tartilamadim
Ustumle falan aceleden bi ciktim tartiya ama dogru olmaz
En iyisi ben yarin tartilayim
Emek veren herkese cok tebrikler
@eboe listeler icin eline saglik cnm
Ben girmiyim listeye
Çünkü bazen sabahtan giremiyorum
Eve gelincede bildirim saati gec oluyor
Cok şükür haftasonu yok cnmMefkuş tablodan çıktın ama cumartesileri yaz buraya kilonu senin bildirim günün o gün olsun.merak ederiz:)
Yeni işinde cumartesi, pazar tatil mi?
Cumartesi Menüm
11.00
1 bar süt
3 küçük incir
2 kş kepek
Az kakao, chia la puding
Üstüne 4 ceviz
14.00 civari
1 tavada yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik
3 brezilya cevizi
Tam saate bakmadim 18.30 - 19.00 olabilir
3 kanat
Salata
Niye cnm hayirdir sicaktanmisaol canım iyiyim çok şükür. evde misafir var. giremedim. bir de dün başım falan ağrıdı. keyfim de yoktu.
Tamam canım suprusu kaçmasınBU HAFTANIN SIKI REKABETİ
@bengisu022 vSISILDURU
Aradaki fark yüzdeyle hesaplanıcak
Her türlü yoldan kazanmaya gidebilir kışkırtma çirkefleşme hiç çekinmeden yapılabilinir.
Not: cuma gelmeden eksi olunsa bile eksi iması yapılmıycak süprüzü kaçmasın diye.
Fulya hadi ama cnm yaa bayrama kadar 7 leri gör artikdün diyet açısından iyi bir gün değildi. ev yapımı pizza, dondurma, çikolata, akşam da ciğer makarna ve salata yedim. bu sabah kahvaltımı normal yaptım ama.
sanırım. klima da açıktı ama. salona gir çık sıcak aldım sanırım. neyse ki sonradan geçti.Niye cnm hayirdir sicaktanmi
bayrama kadar 7 li rakamları görücem merak etme. bir dalgalandım bu ara.Fulya hadi ama cnm yaa bayrama kadar 7 leri gör artik
Aynisi canim ama ben genelde kaciyorum tam anlamiyla uyamadim hicDaha çok var düğüne 40 günde 1 beden rahat incelirsin ve bu durum sana moral olur,
kendini iyi hissedersin . Ablanla aynı diyetisyene gidiyorsun değil mi ?
Insallah canim yaaa daha ev yok eşya yok gelinlik damatlik yok brn daha stresliyim sankiKolay gelsin canım biz şükür atlattık o telaslari şimdi yeni evli ciftimizle denize geldik bile günler çok hızlı geçiyor
Demek bir faik sönmezcide sensin benim gibi ne çok paramı yedi o marka elbisler bluzlar pantolanlar derken şükür şimdi başka yerlerdende alabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?