merhaba
tek elimle yazmaya çalışıyorum
sizleri çok özledim
pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım
geçmişi okudum
cvpları sonra yazcam
şu ana kdr kanamam sürdü
tükürüklü kan olduğu için iyi
normal kanama olursa acil ameliyata alacaklar
sürekli damardan besliyorlar
şimdi doktolarda çok korkuyor
kanama olduğu için
pazartesidn beri buradayım
ve daha da kalacağım hastanede
ameliyat yeri mikrop kapmış
hiçbişide olmadı
8 ilaç içtim ona rağmen
ağrım başladı yine yazamıyorum
hepinizi çok öpüyorum
off üzüldüm
ya her an acil ameliyat olabilirsin dedi
beni motive edin yaa..gündüz gayet güzel gidiyor ..ama akşam olunca..kendimi tanıyamıyorum..içimden doymak bilmeyen bir canavar çıkıyor..delircem..-tatlicadiarzu-
işten çıkmadan bişeyler yiyorum..ya meyve süt,yada meyve grissini falan..yanıma su alıyorum..çilekli yoğurt yapıyorum..tam çileğin bol zamanı..çokta leziz oluyor..
ama gel görki eve gidince saat başı dolabın önünde buluyorum kendimi..açlıktan değil..tok olsamda illa bişey atıyorum ağzıma bu ne şimdi yaaa(((((offfff
slm kizlar diyetler nasil gidiyor
lahmacunda kac kalori vardir acaba bügün annem cagirdi iki tane yesem bol salatayla nasil olur bilmem önceden 5 yada 6 yerdimde
işte bu sen busun hadi tam gazhihoyyythihoyyythihoyyytiyiyiz canımbugun dıyetım ıyıyıydı sanırım
sabah bı dılım kepek ekmegı bıraz peynır dom salk
öglen ve aksam taze fasulye engınar salata ekmeksız
bol su
yesıl çay
yarından itibaren diyet konusunda yenı bır sayfa acıyorum haydıııı hayırlısı......lülülülülülü
kolay gelsin allah kolaylık versin zemuszemuskızlar,11 saat yolculuktan sonra altınoluğa geldim.ikimiz de çok yorgunduk.yanım da gelirken börek getirmiştim.onu yiyşp yattık.öğlene doğru kalktım.geldiğimi duyan komşular hemen çorba sütlaç göndermişler.eşime yedirdim bende .başladım işe.nasıl altından kalkacağım bilmiyorum.çok yağmur yağmış.baca akmış.yataklar duvar resmen zift.neyse fazla takmamaya karar verdim.üzülmekle ev temiz olmayacak.yavaş yavaş temizleneceki.her şey yıkanacak.aslında şöyle yüklü bir para olsa tüm eski eşyaları atacağım.17 senedir bıktım.ama tam karar veriyorum başka masraf çıkıyor.blkon mutfak tamir istiyor..biraz sonra tekrar işe girişeceğim.hepinizi seviyorum...allaha emanet olun.
hoşgeldin beyzus a.s.Hoş buldum canım......
İkimizde diyetleri bozmuşuz.Hadi toparlanalım bir an önce.....
afiyet olsun... kuru dolmamıııı hımmm bayılırım afiyet olsunsabahi hatirlamiyorum ne yedim
saat iki gibi bi ekmek arasi patlican salatasi
5gibi öglen :) 3tavuk kotlet bir kanat ve sadece baharatli salata
iki tanede en kücügünden kuru dolma biber yedim off cok demi yaaaaaa
cokmu sizce
çok kötü olmuşsun geçmiş olsunmerhaba
tek elimle yazmaya çalışıyorum
sizleri çok özledim
pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım
geçmişi okudum
....................
off üzüldüm
ya her an acil ameliyat olabilirsin dedi
gözün aydın iyi vermişsin ... ben de kızıma ilk adım ayakkabısı alıcam bu gün yaşına girdi 1 hafta önce sıralıyor daha ayakkabı alırsam daha çabukyürür diye umuyorumgünaydınnnnn
çok mutluyum bu sabah nihayet 115 oldum geçen cumadan beri 1 kilo gitti eğer bugünde bozmazsam 500 gr daha gider inşallah yani 129 kilodan düştüm . kendimi çok hafiflemiş hissediyorum .ki daha çok var. kızımın doğum gününe kadar 105 olomak istiyorum inşallah olurum bu hızla gidersem 30 hazirana kadar yani.
yenacım cibez neydi acaba bizde farklı ismi var heralde kulağıma yabancı gelmedi hiç bizde ot ve çeşitleri çok bol ve çok severiz eşim hiçbirine alışmadı ama ben kendime yapıyorum. turpotu hindiba salatası bayılırım.
neyse ben birazdan alışverişe çıkıyorum hem pazarımız hemde çarşıda gezeceğim kızıma ilk adım ayakkabısı alacağım inşallah öğle yemeğini kazasız atlatırım çarşıda
saferan hayılı olsun bebişinin yaşı canım ne güzel benimkide 15 gündür sıralıyor hemen ldık giydik bile ayakkabıcıda
üzgünüm hemde çok öğlen çarşıda 1 lahmacun yedim bir ayranla ama arkasından tutamadım kendimi bizim buraya özel bir lor tatlımız var ondan yedik pastanede üzeri dondurmalı lahmacuna aslında çok üzülmüyorumda tatlıyı yemesem olurdu yani.ama aylardır çarşıya inip birşeyler yiyemiyordum kızımdan dolayı bugün hava güzel olunca kızımda yanımda uslu uslu durunca bir ziyafet yaptık gerçi kızım 3 saat kucağımda dolaştık çok güzel hareket oldu bana
akşama hafif yeri diyordum ama birazdan kıymalı biber dolması yapacağım 2 tane yerim cacıkla artık birde çilek aldım pazardan aralardada çileğimi yerim
beni motive edin yaa..gündüz gayet güzel gidiyor ..ama akşam olunca..kendimi tanıyamıyorum..içimden doymak bilmeyen bir canavar çıkıyor..delircem..-tatlicadiarzu-
işten çıkmadan bişeyler yiyorum..ya meyve süt,yada meyve grissini falan..yanıma su alıyorum..çilekli yoğurt yapıyorum..tam çileğin bol zamanı..çokta leziz oluyor..
ama gel görki eve gidince saat başı dolabın önünde buluyorum kendimi..açlıktan değil..tok olsamda illa bişey atıyorum ağzıma bu ne şimdi yaaa(((((offfff
derin canim sen ne kadar sürede verdin 14 kiloyu su an senle hemen hemen ayni kilodayiz bir kac gram sende fazlayim seninde bebek var emziriyonmu suana kadar hic form cay icmedim emziriyom diye ama bir haftadir wc gidemeyince dün ictim oglum birbucuk ins zarari olmamisdir sabahlar kaysi yiyom su iciyom elma yiyim yok olmuyor mecbur kaldimda ictim
saferan hayılı olsun bebişinin yaşı canım ne güzel benimkide 15 gündür sıralıyor hemen ldık giydik bile ayakkabıcıda
üzgünüm hemde çok öğlen çarşıda 1 lahmacun yedim bir ayranla ama arkasından tutamadım kendimi bizim buraya özel bir lor tatlımız var ondan yedik pastanede üzeri dondurmalı lahmacuna aslında çok üzülmüyorumda tatlıyı yemesem olurdu yani.ama aylardır çarşıya inip birşeyler yiyemiyordum kızımdan dolayı bugün hava güzel olunca kızımda yanımda uslu uslu durunca bir ziyafet yaptık gerçi kızım 3 saat kucağımda dolaştık çok güzel hareket oldu bana
akşama hafif yeri diyordum ama birazdan kıymalı biber dolması yapacağım 2 tane yerim cacıkla artık birde çilek aldım pazardan aralardada çileğimi yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?