Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bursa 16 tabii canım ama yıllardır yapılan bir gelenek alışkanlık olmuş artık başka bişey olsa kimse kalkmaz o saatte nasıl kalabalık olur anlatamam zannedersin düğün var 5 te 6 da kalkan iner deniz kıyısına

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah..Sana ve tüm ihtiyacı olanlara.
Allaha emanet ol.....

beni motive edin yaa..gündüz gayet güzel gidiyor ..ama akşam olunca..kendimi tanıyamıyorum..içimden doymak bilmeyen bir canavar çıkıyor..delircem..-tatlicadiarzu-

işten çıkmadan bişeyler yiyorum..ya meyve süt,yada meyve grissini falan..yanıma su alıyorum..çilekli yoğurt yapıyorum..tam çileğin bol zamanı..çokta leziz oluyor..
ama gel görki eve gidince saat başı dolabın önünde buluyorum kendimi..açlıktan değil..tok olsamda illa bişey atıyorum ağzıma bu ne şimdi yaaa(((((offfff

slm kizlar diyetler nasil gidiyor
lahmacunda kac kalori vardir acaba bügün annem cagirdi iki tane yesem bol salatayla nasil olur bilmem önceden 5 yada 6 yerdimde

ben gecen yemedim elifcim görümcemde :))herkes yedii BEN yemedimm sende yeme bosver
valla bol salata yeeeeeee haa illa yicemdiyosan iki tane bile cok yarim ye

hmm ya ne desek bos sabir isi disiplin isi bunlar ayni kilodayiz seninle. bence yogurt ye sade yogurt salatayla beraber hem doyurucuu hem hafif yogurtun icine dogra marullari domatesleri salataliklari ye kasikla acaba ac kalmakdanmi korkuyosun????

slm kizlar diyetler nasil gidiyor
lahmacunda kac kalori vardir acaba bügün annem cagirdi iki tane yesem bol salatayla nasil olur bilmem önceden 5 yada 6 yerdimde

canım çok canın isterse yarım yiyebilirsin..
Lahmacun (1 adet)...................................250
Kıymalı pide (1 adet)................................498

anamm pideye bak..lahmacun yanında melek kaldı...aklinialirimsmile

Hadi hayırlısı olsun..:)
Umarım her hafta o balık ilerler..kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]
ben balina koyup
sonra hamsi koyayım diyordumda bulamadım
naniknanik
işte bu sen busun hadi tam gazhihoyyythihoyyythihoyyyt
kolay gelsin allah kolaylık versin zemuszemus
Hoş buldum canım......
İkimizde diyetleri bozmuşuz.Hadi toparlanalım bir an önce.....
hoşgeldin beyzus a.s.
sabahi hatirlamiyorum ne yedim
saat iki gibi bi ekmek arasi patlican salatasi
5gibi öglen :) 3tavuk kotlet bir kanat ve sadece baharatli salata
iki tanede en kücügünden kuru dolma biber yedim off cok demi yaaaaaa
cokmu sizce
afiyet olsun... kuru dolmamıııı hımmm bayılırım afiyet olsunlmaz:
çok kötü olmuşsun geçmiş olsun
gözün aydın iyi vermişsin ... ben de kızıma ilk adım ayakkabısı alıcam bu gün yaşına girdi 1 hafta önce sıralıyor daha ayakkabı alırsam daha çabukyürür diye umuyorum

saferan hayılı olsun bebişinin yaşı canım ne güzel benimkide 15 gündür sıralıyor hemen ldık giydik bile ayakkabıcıda

üzgünüm hemde çok öğlen çarşıda 1 lahmacun yedim bir ayranla ama arkasından tutamadım kendimi bizim buraya özel bir lor tatlımız var ondan yedik pastanede üzeri dondurmalı lahmacuna aslında çok üzülmüyorumda tatlıyı yemesem olurdu yani.ama aylardır çarşıya inip birşeyler yiyemiyordum kızımdan dolayı bugün hava güzel olunca kızımda yanımda uslu uslu durunca bir ziyafet yaptık gerçi kızım 3 saat kucağımda dolaştık çok güzel hareket oldu bana
akşama hafif yeri diyordum ama birazdan kıymalı biber dolması yapacağım 2 tane yerim cacıkla artık birde çilek aldım pazardan aralardada çileğimi yerim

sutem yarimmi ah kansam ona iki tane yesem 500 kalori ona göre ayarlarim bügünki kalorileri valla annem diye sölemiyorum cok güzel yapiyor yagsiz kimse tutturamiyor nerde yediysem ya tadi yok ya yagli sana kepekli un dan yaparim diyor ama basda gitmiyecektim ikna etti beni emziklisin gel diyor ama aksam 1 saat yürüyüs yapcam ins evdede bisikler eritirim belki

derin canim sen ne kadar sürede verdin 14 kiloyu su an senle hemen hemen ayni kilodayiz bir kac gram sende fazlayim seninde bebek var emziriyonmu suana kadar hic form cay icmedim emziriyom diye ama bir haftadir wc gidemeyince dün ictim oglum birbucuk ins zarari olmamisdir sabahlar kaysi yiyom su iciyom elma yiyim yok olmuyor mecbur kaldimda ictim

Ahhhhh canım ahhhhh.....Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş....Bende aynı dertten muzdaribim.
Derdimize bir çare kızlar.Bir el atın......

10 ay oldu doğum yapalı canım ama 5 ay kendi cabalarımla 4 kilo verdim aralık ayı gibi bu topiğe geldim ama çok ta diyet yapamadm başlarda 125 ile gelmiştim bu topiğe bazen yedim bazen diyetime dikkat ettim kimi haftahiç veremedim çünki haftasonu kaçamklar yapıyordum hafta içide ancak aldığımı veriyordum hafta sonuda az değil hemen hemen 2 kilo oynuyorduama şu 1 aydır çok dikkat ediyorum 5 kiloyu bu ay verdim düğün sayesinde şimdide alıştım nasıl olsa diye devam ediyorum. birde spor yapabilsem daha çok gider
benimki emmedi canım malesef

canım ayakkabılarını iyi günlerde giysin naz prensesimiz...tatlıyıda yemişsin artık yapacak bişey yok..tamda tartı öncesi ama üzülme telafi edersin canım..sağlık olsun..olumunekankayizsmile

yagmurgozlü geçmiş olsun valla bu hırsızlar her yolu asıyorlar adamlar 6. kata bıle kapıyı acamazlarsa balkonlardan tırmanıyorlar balkon merdıvenı icat etmişler:))alt balkona koyup bır üste bir üste derken hoop 6. kata cıkıverıyorlar siz siz olun balkonunuzu bile kiltleyin yada camla kapatın.

beyzus bence mudurene cok ıyı yapmıssın bazıları daha kotusunude hakedıyor benım oncekı mudurumde oyle bırıydı agzından cıkanı kulagı duymaz patavatsız bırıydı çok beddua ettım kapıverdıler koltugunu:)))zemuszemus

zalimi çook geçmişolsun canım geçmişi pek okuyamadım neyın var

yagmurgözlü bende gece atıstırmayı cok severım o yüzden buzdolabımın ustune yabancı sıtelerden buldugum bır resım yapıstırdım bir kadının öncekive sonraki zayıf halini gösteren bir foto her bakısta insanın yeme isteği azalıyor tavsıye ederım bırde insanların şişman ve zayıf hallerının bulundugu bir resmi masaüstü olarak ayarladım her bilgisayarı acısımda onları görüyorum oda işe yarıyor

gerçi kimse yok forumda ama, kendı kendıme konusuyor gibiyim.birse merak ediyorum bugun hıdırellez ya sizin oralarda ne gibi seyler yapılıyor bugun bazıları anlatmıs ama ben cok merak ettım herkes ayrı sehırlerden .mesela biz genelın yaptıgı gıbı gül agaının altına dıleklerımızı cızdıgımız kagıtlar koyarız aksamdan ve gün agarmadan onları alırız.birde 7karınca yuvasından herbırıne 7 kez fatıha okuyarak toprak alırız ve 1 sene boyunca cuzdanımızda tasırız bırseye sarıp(laf aramızda bunun ıse yaradıgına gercekten ınanıyorum bereket getırıyor param hemen bıtmıyor denedım gordum)sız neler yaparsınız yazarsanız bizde öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…