Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaş tutmuyor kreşlere hep 3 yaş istiyolar. Ama oyun grubuna gpturmeyi dusunuyorum
Bazen küçük yerlerde çok daha fazla imkan ve uygun fiyat oluyor ,benim büyük kız birbucuk yaşındayken ben oyun gurubuna götürüyordum yarım gün çocuk nasıl mutlu oluyordu gerçi hastalandı çok gidemedi ama genede ona iyi gelmişti evde benimle bütün gün oturmaktansa ki ben birsuru renkli eğitici kitaplarda almıştım gösteriyordum küçük ise daha büyük bir şehirde olmamıza rağmen fiyatlar çok astronomik olduğu için geçen seneye kadar krese falan gitmedi 4 yaşında gitti ilk oda çok mutlu oldu velhasıl heryasta arkadaş lazım insana, çocuklar eve kapanıp TV ve cep tel çok fazla maruz kalınca kendilerini dış dünyaya kapatıyor bu zaten ispatlanmış bir şey

ama ben nasıl düşünüyorum biliyor musun; gelişimi normalse ve ilgilenebiliyorsan 4 yaşından önce kreşe, anaokuluna falan göndermemek daha iyi. çünkü çocuk zaten yıllarca okuyacak. sonra iş hayatı vs. ana kuzusu zaten. evde oynasın. ilkokula kadar 3-4 yıl okul öncesine gittiğinde bıkıyor zaten.

sabah 09.30
1 yumurta
1 zeytin
1,5 kk peynir
1 yk karışık kızartma
domates salatalık biber
1 dilim ekşimaya siyez ekmeği

öğlen 14.00
1 tabak kısır
salatalık, 3 parça pancar turşusu
1 yk taze börülce salatası
5-6 küçük dilim karpuz

ara
az saf üzümsuyu eklenmiş madensuyu

ara
1 çk bal
1 lokma tb yufka
10 kaju fıstığı
1 kupa filtre kahve

akşam 19.30
hindi but tandır
1 servis kaşığı fırında sebze (patlıcan, kabak, k. ve y. biber, soğan, pat., k. pat., zeytinyağı, baharat)
salata

yatana kadar 2 lt civarı su

dışarı çıktım az yürüdüm. fazla değil ama.

Son düzenleme:
Tabiki ders için değil zaten eğlenmek için o dönem, eğer eve cagirabilecegin çocuklar yoksa iki çocuk görsün açılsın sevinsin diye

Arkadaşlar, selamlar, sevgiler
Nasılsınız,inşallah herkes iyidir. Gelemiyorum buralara, çok bir neden sıralayamam, hayatın akışı her zamanki gibi inişli çıkışlı, oğlum üniversite sınavında iyi bir sonuç aldı, istediği üniversiteye ve bölüme girebiliyor çok şükür, mutluyuz. Okul tanıtım günleri, tercih dönemi derken zaman geçti. Aslında motive olmak için şartlar müsaittir, gelgelelim ben o motivasyon işini yakalayamadım, kilo işini koyverdim, tartıya neredeyse 1 aydır çıkmıyorum çünkü sonuçtan korkuyorum, yarın 1 ağustos bir başlangıç yapmak niyetim de var ama çok da umutlu değilim kendimden böyle işte....
Hepfitim son sayfalarda oğlunla ilgili sıkıntıları okudum, Rabbim şifa versin, söylenenleri uygularsanız kısa sürede çözüme ulaşacağınıza inanıyorum,anneler her güçlüğün altından kalkar Allahın izniyle, sana bu süreçte, güç, kuvvet, sabır diliyorum
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar

Bugünkü menümude paylaşayim
Sabah
İki ceviz ,iki kuru kayısı, 6 fındık , kahve

11-12 arası iki salçalı peynirli yumurta, peynir, 1 adet zeytin :)
Ara
Yeşil çay kahve

Akşam 17.00
Bir tabak zeytinyağı taze fasulye, bir kase yoğurt, üç lokma ekmek
Kahve , yeşil çay bol su

motive olmak istiyorsan sık gel canım buraya bekliyoruz tartıl. rakamı gör. sonra daha yükselir daha çok üzülürsün.
oğlunu da çok tebrik ederim. inşallah güzel bir bölüme yerleşir. hakkında hayırlısı olsun

Canım yenam ben de özledim seni
Şu sıralar motivasyonu yok o yüzden kendime faydam yokken millete de söyleyecek sözlerim etkili olmaz düşüncesindeyim.
Bu sene oğlumun sınav senesiydi ona yoğunlaşmıştık, çok şükür sonuçlarımız güzel, memnunuz yani
Yürüyüş dedin ya içimde bir şeyler cız etti. Hergün yarın yürüyeceğim diye sözler veriyorum kendime ama malesef tutamıyorum sözlerimi, tatilin son bir ayı, iyi değerlendirmek istiyorum en azından artılarımı temizleyebilirsem çok iyi olacak
Kitap için Ahmet şerif izgören in "şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır" I okumuştum, beğendim. Oğlanın okul tanıtım günleri yeni bitti. Fırsat bulursam ilkokulda Montessori eğitimi ile ilgili kitaplar alıp okumamk istiyorum. Bunun seminerine katılmıştım, 1. Sınıfta uygulamayı düşünüyorum.
Benden haberler böyle, sen ve ailende iyisinizdir inşallah

Birazcık düzene girsem daha sık gelecem, tartılmak işini azcık hafifleyince yapsam olur mu

kısır miktari biraz fazla olmus cnm harici guzel
masallah cok guzel ışilcim

Hosgeldin cnm oglun icin gözünüz aydin

Kilo konusunda ins. fazla almamisindir insan sonrasinda daha cok pisman oluyor

Eki Görüntüle 2293575
Kontrol tartım
-100
Düzensiz yemelerim oldu can sıkıntısından
Su doğru dürüst içemedim
O yüzden iyi diye düşündüm
ekside olman guzel cumaya artar insAllah eksin. Cnm
merhaba kızlarrr
cuma 81.6
bugün 82 (wc yok)
wc problemin varsa cok normal ekside bile olabilirsn cnm
cok gecmis olsun cnm aman dikkat et
gecmis olsun cnm insAllah duzelir değerlerin bi an once
gecmis olsun cnm insAllah hayrli haberler alirsnz cnm baban icin
cnm insAllah düzelir durum icini ferah tutmaya çalış zor biliorum ama kres en mantıklısı aslinda ama hayrlisi insAllah cnm dualarım sizinle
su insulin cok sıkıntılı bisey cnm malesef 10 cok yuksek degil aslinda ama hesaplayinca direncin yok gözüküyor cunki Rabbim şifa versin inşAllah
insülin die yaziyor abla aclik glikoz la hesaplanio
Günaydın

Bi kaç gündür çarpıntım var.. Yediğim içtiğim belli değil, sıcaklarla birleşince kötü oldum..
geçmiş olsun canım
sanki biraz kacamakli olmus cnm kısır var kizartma var ama cok kötü degil afiyet olsun cnm
wc problemin surekli var mi cnm cok sıkıntı o durum
Afıyet olsun canım

Iyi akşamlar kızlar menüm buraya menu yazmaya ozen gosteriyorum ama bildirim niye gelmiyor ya anlamıyorum ben girmedikçe bildirim gelmiyor takipteyim aslinda
Kahvaltı 11:30
1 büyük elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 cay bardağı süt
Tarçın
2 ceviz karıştırıp yedim

Ara14:40
1 kase yoğurt
Salatalık yedim
1 küçükte hırtlak

Kızlar bugün diş randevum vardi 15:30da ama orda çok rahatsızlandım niyeyse diş taşı temizleniyordu midem bulandı kulaklarım tıkandı gibi oldu baya kötü oldum sanırım tansiyon seker falan düştü orda bi kesme şeker verdiler işlem de yarıda kaldı malesef bi daha randevu alicam

Akşam 20
1 buçuk cay bardağı süt
Yarım muz küçüktü
1 küçük şeftali
Yarım yaş incir ezdim yedim
2 tane de ceviz ezdim içine
Bunu anca yedim normalde niyetimiz balıktı ama olmadı dişlerim basmıyor ağrıyor baya diş etlerim

Su 2 lt anca olmuştur daha içerim
Spor yok

Bu arada aksam yemeginden once tartida super bi rakam gördüm cumaya görürüm insAllah yine ayni rakamı

Hosgeldin cnm oglun icin gözünüz aydin

Kilo konusunda ins. fazla almamisindir insan sonrasinda daha cok pisman oluyor
Teşekkür ederim mefkurem
Aldım diye düşünüyorum, senin gibi kolayda veremiyorum ben, ne yapacam bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…