teşekkür ederim :) estağfirullah bende hatırlayamadım tebrik eden çok oldu burdanAmine Busra gebeliğin den dolayi tebrik ettim mi seni hatırlamıyorum ehtiyarligima ver
Hayırlı olsun ,sağlıcakla kucağına alman dileğiyle
bir bakayım canım.60kiloyum canım kefirle ilgili saklama kosullarini bahsettigin şekil de yapıyordum ben de...
Benim bahsettiğim banyolama ve arada bakım yapmak gerekiyormuş ki canlı kalsın mayalar..
Face takip ediyorsan kefir kardesligi diye başlık var oradan bilgi alabilrsin ben kendi kefir tanelerimin resmini attım admine kesinlikle kullanma sağlığa zararlı dedi..
Onlar saklama mayalama dişin da bir çok işlem yapiyorlarmis bilmiyordum mesela ...
Teşekkür ederim canımHepfitim seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm gerçekten ....
Bir de eşine çok kızdım neden reddediyor ki kabullenmek hastalığın kesin tanısı demek degilki.. varsayım sadece.. olabilir , olmaması için çaba harcayacaksiniz anne baba olarak...
Bahsettigin oyun grubu makulmus..
Sana çok iş dusuyor uzun bir süreç belki ,sabır ve güç diliyorum...❤❤❤
Yok canım çalışmıyorumTabii ki güçlüsün .henüz bişey yok sadece önlem alınacak ❤
Canım sen calisiyormusun?
Oncelikle sen iyi olacaksin ki cocuklara bi faydan olsun cnmGünaydın hatunlar
Bugün perşembe ve tartıdan hiç umudum yok
Dün kahvaltı öğle hiçbişey yemedim
Gorumce ve kv geldi ikindi onların zoruyla saat 22 de 1 büyük kase topalak ve biraz karpuz yedim
Düzen gitti kabizim
Ama daha güçlüyüm dün bana çok iyi moral oldular
Önümüzdeki hafta inşallah toparlancam
Dr a beraber gitmemismydinizTeşekkür ederim canım
Gereksiz olduğunu düşünüyor ısrarla ben de anlamadim
Gittik beraber kaptanım daDr a beraber gitmemismydiniz
bir bakayım canım.
kefirlerinin fotosu duruyorsa buraya ekler misin bakayım?
Tesekkur ederim cnm
Bende kefir almistim yeni eski kefirlerimle birlestirdim ama ayni gibi duruyordu ikiside ayirt edilmiyor bunlar yeni bunlar eski diye. Bende bir bakayim şu sayfaya60kiloyum canım kefirle ilgili saklama kosullarini bahsettigin şekil de yapıyordum ben de...
Benim bahsettiğim banyolama ve arada bakım yapmak gerekiyormuş ki canlı kalsın mayalar..
Face takip ediyorsan kefir kardesligi diye başlık var oradan bilgi alabilrsin ben kendi kefir tanelerimin resmini attım admine kesinlikle kullanma sağlığa zararlı dedi..
Onlar saklama mayalama dişin da bir çok işlem yapiyorlarmis bilmiyordum mesela ...
Canım çok geçmiş olsun kızına kilo sorun değil eve gidince tartilirsin bizimki birazda birbirimize gaz verme çabası kilom pazar sabahı 79.9 idi böyle giderse cumaya çok eksi görürüm diye düşünmüştüm ama çokta kötü değil sonucum bu günkü kilom 80.0 E eboe canimmmGünaydın
Kızmın bikac gündur atesi cikiyordu.dr götürdüm diş dedi.aşırı hiysuz ve mızmız herseye agliyo deli etti beni uc gundur.onunla ugrasmaktan gelemedim.annemin tartisi degisik farkli farkli gosteriyo sonucu dogru tartiyo ama anlamadm. @ışılduru azmin kırılmasn diye söylemedim kesin sonucu göremeyecegimi biliyordm.ama diyeti sporu birakmiyrm.firsat buldukca leslie ve yuruyus yapyrm.umarm sen eksi gormussundur
Kilo.ayni
Spor. 350 dk
Günaydın
Kızmın bikac gündur atesi cikiyordu.dr götürdüm diş dedi.aşırı hiysuz ve mızmız herseye agliyo deli etti beni uc gundur.onunla ugrasmaktan gelemedim.annemin tartisi degisik farkli farkli gosteriyo sonucu dogru tartiyo ama anlamadm. @ışılduru azmin kırılmasn diye söylemedim kesin sonucu göremeyecegimi biliyordm.ama diyeti sporu birakmiyrm.firsat buldukca leslie ve yuruyus yapyrm.umarm sen eksi gormussundur
Kilo.ayni
Spor. 350 dk
Tesekkur ederim cnm
Bende kefir almistim yeni eski kefirlerimle birlestirdim ama ayni gibi duruyordu ikiside ayirt edilmiyor bunlar yeni bunlar eski diye. Bende bir bakayim şu sayfaya
Ben kazandım demi ama hiç zevkli olmadı bengisu diyet yapamadıKaç kilo gitti peki .?
Tebrik ederim canım sen kazandın
haftaya eksiye geçersin cnm insAllah yaGünaydın
Kilo.ayni
Spor. 350 dk
reglden olabikir cnmGunaydin ben arti ciktim
117 olmusum cok sis hissediyorum kendimi
Regl donemi ondan mi bilmiyorum
insAllah cnm dikkat et kendineGunaydin. Kilom 87.4. Insallah şu 1 ayda kg almam da bu sekilde gotururum
Ben kazandım demi ama hiç zevkli olmadı bengisu diyet yapamadı
-2 kg teşekkürler nilum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?