Kacamak yaparsam bende veremem cnmTeşekkür ederim mefkurem
Aldım diye düşünüyorum, senin gibi kolayda veremiyorum ben, ne yapacam bilmiyorum
MaşallahKacamak yaparsam bende veremem cnm
Benim menuleri baskasi yapsa 2 misli verir
Tuuu tuuu masallah diyim kendime
Bu cuma 3 hafta olacak tatli cukulata hamurisi yemeyeli
Basta tabiki zor oluyor, hala da arada tutuyor
Cnm cok tatli istiyor
Bi amann bosver ye gitsin diyorum
Diger tarafim sabret kilo verecen diyor :))
Darisi inş. Sana olsun
kısır miktari biraz fazla olmus cnm harici guzel
masallah cok guzel ışilcim
ekside olman guzel cumaya artar insAllah eksin. Cnm
wc problemin varsa cok normal ekside bile olabilirsn cnm
cok gecmis olsun cnm aman dikkat et
gecmis olsun cnm insAllah duzelir değerlerin bi an once
gecmis olsun cnm insAllah hayrli haberler alirsnz cnm baban icin
cnm insAllah düzelir durum icini ferah tutmaya çalış zor biliorum ama kres en mantıklısı aslinda ama hayrlisi insAllah cnmdualarım sizinle
su insulin cok sıkıntılı bisey cnm malesef 10 cok yuksek degil aslinda ama hesaplayinca direncin yok gözüküyor cunki Rabbim şifa versin inşAllah
insülin die yaziyor abla aclik glikoz la hesaplanio
geçmiş olsun canım
sanki biraz kacamakli olmus cnm kısır var kizartma var ama cok kötü degil afiyet olsun cnm
wc problemin surekli var mi cnm cok sıkıntı o durum
Afıyet olsun canım
Tek şeker degil cnmMaşallahben sıfır şekerle 40 gün diyet yapıyorum 5 kg gidiyor. Ondan dedim
Spor yapıyor musun
Bugün full dramlı gozyasili geçti ama Gorumcem geldi bayağı moral oldu sağ olsunParkla olacak iş değil canım, mutlaka kreşe gitmeli, eşini ikna etmelisin.. Maddi olarak zorlayacaksa ilk etapta kızı götürmezsiniz.. hangi şehirde yaşıyodun? Oyun grupları da bakabilirsin.. Tv hayatından çıkınca zaten size yönelecek canım, sizin farkınıza varmaya başlayacak inşallah.. Ondan sonrası ilgiyle, sevgiyle hallolacak Allahın izniyle..
Lütfen kendini yıpratma.. Çok zor biliyorum ama inan düzelecek..
Oğlan onlara hiç merak durmuyo ve kaciyo bildiğin sıkılıpYusra da da tekrarlama yok. Bultak,bardak kule yapmaca daha 18 aylikken aldik hic basinda tutamadik. 22 aylikken basladi yapmaya
Kvde gorumce de beğendicanım moralini bozma. düzelir. kötüyü düşünme. yaşları zaten çok küçük. kızı kreşe göndermezsin. ana kuzusu zaten. oğlan da öyle. ama gelişimi için uygun fiyatlı bir yere gönderebilirsin. eşinle böyle konuş. ikna etmeye çalış. evet kreşler fiyatlı haklısınız. uygun bir yer bakalım falan de. aileden birileri de konuşsun ikna için.
bu arada sana linkini attığım yazıları da okursan. gaps tarzı beslenmeyi uygulayabilirsin. en azından paket ürün asla yedirme. şekeri sadece meyveden alsın vs.
geçmiş olsun canım.
Allah razı olsun canım benimArkadaşlar, selamlar, sevgiler❤
Nasılsınız,inşallah herkes iyidir. Gelemiyorum buralara, çok bir neden sıralayamam, hayatın akışı her zamanki gibi inişli çıkışlı, oğlum üniversite sınavında iyi bir sonuç aldı, istediği üniversiteye ve bölüme girebiliyor çok şükür, mutluyuz. Okul tanıtım günleri, tercih dönemi derken zaman geçti. Aslında motive olmak için şartlar müsaittir, gelgelelim ben o motivasyon işini yakalayamadım, kilo işini koyverdim, tartıya neredeyse 1 aydır çıkmıyorum çünkü sonuçtan korkuyorum, yarın 1 ağustos bir başlangıç yapmak niyetim de var ama çok da umutlu değilim kendimdenböyle işte....
Hepfitim son sayfalarda oğlunla ilgili sıkıntıları okudum, Rabbim şifa versin, söylenenleri uygularsanız kısa sürede çözüme ulaşacağınıza inanıyorum,anneler her güçlüğün altından kalkar Allahın izniyle, sana bu süreçte, güç, kuvvet, sabır diliyorum❤
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar
inşallah Canımekside olman guzel cumaya artar insAllah eksin. Cnm
cnm insAllah düzelir durum icini ferah tutmaya çalış zor biliorum ama kres en mantıklısı aslinda ama hayrlisi insAllah cnmdualarım sizinle
su insulin cok sıkıntılı bisey cnm malesef 10 cok yuksek degil aslinda ama hesaplayinca direncin yok gözüküyor cunki Rabbim şifa versin inşAllah
geçmiş olsun canım
sanki biraz kacamakli olmus cnm kısır var kizartma var ama cok kötü degil afiyet olsun cnm
Afıyet olsun canım
Diyorum ya benim kızımda başlarda hiç oturmuyordu. Zamanla alıştı. Bultak arabanın arka kapağından dolduruyodu şekilleri. Bardak kule yapmak bi yana etrafa dağıtıyodu. Eylülden sonra bende oyun grubu düşünüyorumBugün full dramlı gozyasili geçti ama Gorumcem geldi bayağı moral oldu sağ olsun
Oyun grubu buldum bitane önden para verme yok gitmek istediğin gin veriyosun parayı
1.5 saat etkinlik suruyo 35 tl makul ama
Sorun para değil eşim bakalım ikna olacak mi
Oğlan onlara hiç merak durmuyo ve kaciyo bildiğin sıkılıp
Dalıp gitmeye alıştı tabi tv karşısında sıpa
Kvde gorumce de beğendi
Instada sayfası varmış Gorumcemle baktık o da çok beğendi
Eşim ne diyecek bilmiyorum canim
Paketli gıda şeker vs vermesin hiç canım şükür
O konuda rahatım
Birazını okuma şansım oldu inşallah okuycam kalani
Allah razı olsun canım benim
inşallah Canım
Allah razı olsun
kısır miktari biraz fazla olmus cnm harici guzel
masallah cok guzel ışilcim
İnsAllah bi an once duzene girer cnm bünyen normal aslında ameliyat falan derken bünye şaştıkaçamaklarım da oldu sadece wc değil sebep canım. kısır fazla oldu. kızartma 1 yk kadardı. o yüzden zeytini 1 adet yedim. yumurta da haşlamaydı.
ameliyat öncesi wc sorunum çoktu. çok şükür sonrasında düzene girdi. daha iyiyim. ama nedendir bilmiyorum 5 gündür sorunlu. probiyotikle bitki çaylarıyla vs halletmeye çalışıyorum. mesela şimdi de bitki çayı içiyorum. gece yatmadan önce de probiyotik içeceğim yine.
Olmazsa degisik oyuncaklar alıp sabırla deniycemDiyorum ya benim kızımda başlarda hiç oturmuyordu. Zamanla alıştı. Bultak arabanın arka kapağından dolduruyodu şekilleri. Bardak kule yapmak bi yana etrafa dağıtıyodu. Eylülden sonra bende oyun grubu düşünüyorum
Sagol cnmhayırlı olsun hasibecim. herşey yoluna girer.
Herşey gönlünüzce olsun canım şimdi taşınma telasida başlar üç çocukla Allah kolaylık versin inşallah
yani yaptirdigin kan testinde insilun hormonu diye bisey varmi onu merak ettim cnm :))
Ben gecen sene test yaptirdigimda sadece şekere bakip bisey yok dedi dr
Zaten burda insilun direnci falan onemsemiyolar
gözün aydin cnm
Sen beslenmeni duzelttinmi
Sagol cnmekside olman guzel cumaya artar insAllah eksin. Cnm
geçmiş olsun canım
Afıyet olsun canım
Günaydın hatunlar
Bugün perşembe ve tartıdan hiç umudum yok
Dün kahvaltı öğle hiçbişey yemedim
Gorumce ve kv geldi ikindi onların zoruyla saat 22 de 1 büyük kase topalak ve biraz karpuz yedim
Düzen gitti kabizim
Ama daha güçlüyüm dün bana çok iyi moral oldular
Önümüzdeki hafta inşallah toparlancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?