- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Basiniz sağolsunKızlar k.b bildirimim gecikti cenaze işleri cok bozdu duzeni ne uyku var ne dinlenme dün gece hic uyuyamadim sicaktan sicakta beni artı çıkarıyor hasta gibiyim malesef tartımı da etkiledi çarşamba gunki eksimi kaybettim sabitimaslinda muhtemelen eksideyimdir cunki wc ye cikamadim evde olmayinca yorgunluktan ellerimi şiş hissediyorum
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 80.6
Kızlar k.b bildirimim gecikti cenaze işleri cok bozdu duzeni ne uyku var ne dinlenme dün gece hic uyuyamadim sicaktan sicakta beni artı çıkarıyor hasta gibiyim malesef tartımı da etkiledi çarşamba gunki eksimi kaybettim sabitimaslinda muhtemelen eksideyimdir cunki wc ye cikamadim evde olmayinca yorgunluktan ellerimi şiş hissediyorum
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 80.6
saol cnm babannem vefat ettiBasiniz sağolsunkim vefat etti ?
yok cnm ya unutmuşum telaseden yazmayı cok Uzun süreli giremedim babannemvefat ettiBuraya yazdın mı kuzum kimin cenazesi?
Sen hatrlqmiosan ben hic hatrlamiom kizEki Görüntüle 2294844
Geçen cuma ne dediydim ya hatirlamiyorum
Basiniz sagolsun cnm Allah sabir versinsaol cnm babannem vefat etti
yok cnm ya unutmuşum telaseden yazmayı cok Uzun süreli giremedim babannemvefat etti
kesin teşhis olmadığı çok üstünde durmamıştır. özel ilgiyle düzelir demiştir. bir de tabi ekonomik yanını düşünmüştür canım. tüm gün işte. çocuklar seninle kalıyor. onların her saatini eşinden çok sen görüyorsun. dolayısıyla sen daha endişe ediyorsun.Gittik beraber kaptanım da
Hiç anlamıyorum bu tavrini
fotodan anladığım kadarıyla sen mayalama sürecinden sonra kefir tanelerinin tam temizliğini yapmamışsın. kefirleri süzüp taneleri içme suyuyla tertemiz olana kadar güzelce yıkayacaktın. fotoda hepsi yapışık görünüyor. ben her mayalama sürecinden sonra tertemiz olana kadar yani tanelere tek tek dökülene kadar yıkıyordum. sonra çoğunlukla içme suyuna koyup minik şişe içinde dolaba kaldırıyordum. istersen sütün içine de koyarsın. fotodakiler bir acayip olmuş.
başın saolsun canım. mekanı cennet olsun.saol cnm babannem vefat etti
yok cnm ya unutmuşum telaseden yazmayı cok Uzun süreli giremedim babannemvefat etti
Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versinsaol cnm babannem vefat etti
Merhaba kızlar gelemedim pek sabah 5 de tartıldım ama 4 saatlik uykuyla
Kilo bildirimim :113
Artım var ama ne kadar Bende bilmiyom
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 72.4
Su kaybı olmalı 2 kilo verdiğimi dusunmuyorum
bi prenses annesi cenazeniz varmış başın sağolsun
bengisu022 haftaya seni tutuyorum tatlım ISILDURU ya göster gününü
YENA arada bi uğra ozleniyorsun
Basiniz sagolsun cnm Allah sabir versin
saolun kızlar Allah razı olsunFit mutlu anne başınız sağolsun
saol cnm Allah razı olsunkesin teşhis olmadığı çok üstünde durmamıştır. özel ilgiyle düzelir demiştir. bir de tabi ekonomik yanını düşünmüştür canım. tüm gün işte. çocuklar seninle kalıyor. onların her saatini eşinden çok sen görüyorsun. dolayısıyla sen daha endişe ediyorsun.
fotodan anladığım kadarıyla sen mayalama sürecinden sonra kefir tanelerinin tam temizliğini yapmamışsın. kefirleri süzüp taneleri içme suyuyla tertemiz olana kadar güzelce yıkayacaktın. fotoda hepsi yapışık görünüyor. ben her mayalama sürecinden sonra tertemiz olana kadar yani tanelere tek tek dökülene kadar yıkıyordum. sonra çoğunlukla içme suyuna koyup minik şişe içinde dolaba kaldırıyordum. istersen sütün içine de koyarsın. fotodakiler bir acayip olmuş.
o gruba baktım da bakım dedikleri bu işte.
başın saolsun canım. mekanı cennet olsun.
geçen hafta kactn ki cnmMerhaba kızlar gelemedim pek sabah 5 de tartıldım ama 4 saatlik uykuyla
Kilo bildirimim :113
Artım var ama ne kadar Bende bilmiyom
saol cnm Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin
Haftaya eksiye gecersn cnm regl oncesi cok fark ediyormerhaba kızlarrrwc yok yine ve evet bugün regl yavaştan başlıyor. çok şişim. değildir demiştim önceki hafta ama bak regl öncesiymişim. o yeme atağım ondan olmuş. ayın 7 sinde bekliyordum regli ama bugün geliyor sanırım.
cuma 81.6
bugün 83
fark +1.4
Ben desenin dedigin gibi yapiyordum. Demekki bilmeden dogru seyler yapmisimkesin teşhis olmadığı çok üstünde durmamıştır. özel ilgiyle düzelir demiştir. bir de tabi ekonomik yanını düşünmüştür canım. tüm gün işte. çocuklar seninle kalıyor. onların her saatini eşinden çok sen görüyorsun. dolayısıyla sen daha endişe ediyorsun.
o gruba baktım da bakım dedikleri bu işte.
başın saolsun canım. mekanı cennet olsun.
Tesekkur ederm canm.ben ce sen hemserini tebrik et onu tutuyordun ya beni bonusum tebrik eder hii suraya tripli bi surat birakıyorumGeçmiş olsun canım..
Ev dişin da olunca sabit gelmek bile başarı bence..
Özetle tebrikler öğretmenim
Bak hasibecim.. faydalanalım derken daha fazla sağlığımızdan olmayalim
Pazara gore iyi görünmese de cok iyi sonuc gormussun.tebrik ederm bu hafta ben menu yazacam sen de yaz yillardr 70lere hasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?