Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız sıze yedıklerımı yazayım

sabah: menemen salatalık sekersız cay 1 dılım ekmek bır dılım helva

ara salatalık

oglen kepeklı bıskuvı

aksam yemedım henuz

1 saate yakın yürüdüm ıste bu kadar

of ya cnm sıkıldı

bugün sıvıya geçeceklerdi

daha bekliyelim öğleden sonra başlayalım demişlerdi hocalar

öğleden sonrada yarın başlayalım dediler

of ya yani garanti yarında buradayız

sıvı takibi yapılacakmış

umarım c.tesi çıkrız...

27 nisanda bademcik ameliyatı oluştum

Ohhhhh iyi olmuş...Kul azmayınca Allah ceza vermez....Kötü kalpliler bulur cezasını.
Şimdi gidiyorum diye '''kör ölür badem gözlü olur'''misali pek bir kıymete bindim.Geçen gün bizim hemşireye '''biz Beyza ile hiç kırılmadık 10 yıldır '' demezmi.Hemşire yeni geçmişi bilmiyor.Bende '''kırılmak demiyelim ama beni çok üzdünüz zamanında '''deyip yaptığı bir şeyi anlattım kıpkırmızı oldu...Oh ne güzelmiş istediğini söyleyebilmek.....

Sıkma canını canım.Mutlaka senin sağlığın için gerekli ki takip ediyorlar..Haklısın hastane ortamı çok sıkıcı.Allah muhtaçta eksikte etmesin ama biraz sabır inşallah kısa zamanda çıkarsın.....

selam derin ben de senin gibiyim emziriyorum diye cok da dikkat etmiyordum
6 aylık oldu bebegim diyetisyene basladım bu hafat ilk kontrolum vardı 1,6 kılo yagdan gitmiş 500 gr kasım artmıs 1,2 kılo vermişim spor da yağtığın için kasın artıp yagdan cok gitmiş dedi

spor dediğimde 2 gun dvdden aerobik yaptım 1 saat bayagı terledim 3 gun de 1 er saat yurudum

selam bayanlar bende 97 ile başladım 2 hafta önce ve şu anda 95.8 filan geliyorum
bundan sonra bu topicte devam edicem inş..

çok güzel canım yağdan gitmesi nasıl bir diyet verdi sana gerçi zman olduk artık diyet listeleri konusunda.bende miniğimden spo yapamıyorum ara ara leslie yapıyordum 10 gündür hiç yapamadım ama yarın inşallah başlıyorum hiç bırakmam inşallahçünki sporda yapıldığı zaman sıkılaştığın için daha zayıf duruyorsun ben önceleri spora gidiyorken 115 kiloda daha ince duruyordum tabii şimdi spor yok birde doğum yaptık göbekler yerinde

asagdakiler nerdesiniz? bende bunu anlamiyorum hem isimler yazio hem kendileriniz yoksunuz
gelince azicik laflayalim yahuuu

Ahhhhh canım ahhhhh.....Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş....Bende aynı dertten muzdaribim.
Derdimize bir çare kızlar.Bir el atın......

yağmurgözlü,Beyzus ben de bütün gün çay,neskafe akşam olunca allah ne verdiyse.hatta gece sabaha kadar iki saatte bir dolap başındaydım.buraya geldiğimde kendi kendime söz verdim.akşam sekizden sonra sıvı dışında bir şey yemiyeceğime dair.üç gündür nazarım değmesin uyguluyorum.bunda yemekten yarım saat sonra içtiğim yeşilçayın,ve elmalı sirkeli ballı suyun çok yardımı oluyor.kiç bir şey yemek istemiyorum.bir deneyin isterseniz.:lmaz:lmaz:lmaz:

ohh tebessüm77.beyzus.sutem,dilenci.bursa16 ne haber kızlar ?ben çok yorgunum.sobayı söktüm.komşunun birine verdim.çok güzel çift tepsili kuzuneydi.ama bıktım.artık elektrik.yakacağım.

iyidir zeynep abla napayım bi bakayım dedim de hatunlar toplanmış valla ev halkını yatırıp herhalde baksana herkes burda:) ben yatıcam ama çok yoruldum. yarın inşallah hepimiz çok seviniriz tartılınca, baya şevkliyiz bu hafta topikçe anladım ben. pü pü püü nazar değmesin kaşıyalım bi tarafları maşallah:)

iyi geceler.

sana da yavrucuğum.yarın cuma hepimizin yüzü güler inşallah.kaydirigubbakcemile3

bende uşaklıyım biz ebe deriz.
kızımda anneme ebe diyor iki gündür

ben ne zaman gelsem kimse yok..hah şimdi applearzu geldi,,
applearzu selam.
zalimi ,beyzus.bursa16,tebessüm77,dilenci,yena,citol,yasafat,,,kimse yok

geçmiş olsun canım sanada oğlunada

geçmiş olsun en azından birşey almamışlar

geçmiş olsun umarım tekrar ameliyat çıkmaz

acil şifalar allah kolaylık versin umarım hemen atlatırsın

ohh tebessüm77.beyzus.sutem,dilenci.bursa16 ne haber kızlar ?ben çok yorgunum.sobayı söktüm.komşunun birine verdim.çok güzel çift tepsili kuzuneydi.ama bıktım.artık elektrik.yakacağım.

hıştttttttt tebessüm77 ne haber?nasıl gidiyor.

geldim ablam iyiyim sen nasılsın

hafta sonu kız kardeşimin düğünü vardı. işler misafirler çoktu. sonrada annem iyi değildi halada morali felaket çok sıkkın onun yanındayım sürekli kızımda bir mızmızki bu ara sürekli ağlıyor nedensiz.
giremeyince geçmişi okumak uzun sürdü.

bu arada diyeti bir bıozdum pir bozdum. dünyaları yedim yedim yedim. offffff kiloda aldım.

kızımın anneler günü hediyesini aldım
bugün okulda kart yapmışlar kartın üstünde çüçekler ve pullar yapıştırmış içinede elinin izini basmış .
2 saatliğine oyun grubuna gidiyor kızım bu ilk hediyemde çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…