canım ayakkabılarını iyi günlerde giysin naz prensesimiz...tatlıyıda yemişsin artık yapacak bişey yok..tamda tartı öncesi ama üzülme telafi edersin canım..sağlık olsun..olumunekankayizsmile[/QUO
sağol canım zaten tartı öncesi olduğuna üzülüm yarın hesap günü normal birgün olsa eritirim der üzülmezdim bu kadar
yagmurgozlü geçmiş olsun valla bu hırsızlar her yolu asıyorlar adamlar 6. kata bıle kapıyı acamazlarsa balkonlardan tırmanıyorlar balkon merdıvenı icat etmişler:))alt balkona koyup bır üste bir üste derken hoop 6. kata cıkıverıyorlar siz siz olun balkonunuzu bile kiltleyin yada camla kapatın.
beyzus bence mudurene cok ıyı yapmıssın bazıları daha kotusunude hakedıyor benım oncekı mudurumde oyle bırıydı agzından cıkanı kulagı duymaz patavatsız bırıydı çok beddua ettım kapıverdıler koltugunu:)))zemuszemus
of ya cnm sıkıldı
bugün sıvıya geçeceklerdi
daha bekliyelim öğleden sonra başlayalım demişlerdi hocalar
öğleden sonrada yarın başlayalım dediler
of ya yani garanti yarında buradayız
sıvı takibi yapılacakmış
umarım c.tesi çıkrız...
27 nisanda bademcik ameliyatı oluştum
10 ay oldu doğum yapalı canım ama 5 ay kendi cabalarımla 4 kilo verdim aralık ayı gibi bu topiğe geldim ama çok ta diyet yapamadm başlarda 125 ile gelmiştim bu topiğe bazen yedim bazen diyetime dikkat ettim kimi haftahiç veremedim çünki haftasonu kaçamklar yapıyordum hafta içide ancak aldığımı veriyordum hafta sonuda az değil hemen hemen 2 kilo oynuyorduama şu 1 aydır çok dikkat ediyorum 5 kiloyu bu ay verdim düğün sayesinde şimdide alıştım nasıl olsa diye devam ediyorum. birde spor yapabilsem daha çok gider
benimki emmedi canım malesef
selam derin ben de senin gibiyim emziriyorum diye cok da dikkat etmiyordum
6 aylık oldu bebegim diyetisyene basladım bu hafat ilk kontrolum vardı 1,6 kılo yagdan gitmiş 500 gr kasım artmıs 1,2 kılo vermişim spor da yağtığın için kasın artıp yagdan cok gitmiş dedi
spor dediğimde 2 gun dvdden aerobik yaptım 1 saat bayagı terledim 3 gun de 1 er saat yurudum
Ahhhhh canım ahhhhh.....Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş....Bende aynı dertten muzdaribim.
Derdimize bir çare kızlar.Bir el atın......
asagdakiler nerdesiniz? bende bunu anlamiyorum hem isimler yazio hem kendileriniz yoksunuz
gelince azicik laflayalim yahuuu
selam bayanlar bende 97 ile başladım 2 hafta önce ve şu anda 95.8 filan geliyorum
bundan sonra bu topicte devam edicem inş..
iyidir zeynep abla napayım bi bakayım dedim de hatunlar toplanmış valla ev halkını yatırıp herhalde baksana herkes burda:) ben yatıcam ama çok yoruldum. yarın inşallah hepimiz çok seviniriz tartılınca, baya şevkliyiz bu hafta topikçe anladım ben. pü pü püü nazar değmesin kaşıyalım bi tarafları maşallah:)
iyi geceler.
Hadi ya..:)))
Uşaklı akadaşım var onlarda ninelerine ebe derler..
Ben birde şeye çok gülmüşümdür,kayısıya mışmış denir..Malatya sanırım..
Diyarbakırda börülceye lobyas deniyor,
Ne zengin bir ülkede yaşıyoruz kültür bakımından,Çok çeşitlilik bir zenginliktir bence..
ben ne zaman gelsem kimse yok..hah şimdi applearzu geldi,,
applearzu selam.
zalimi ,beyzus.bursa16,tebessüm77,dilenci,yena,citol,yasafat,,,kimse yok
dilencii beni işe almazlar çünkü şirket politikası eşler çalışamaz,yani orda tanışıp evlendin oluyorda..Evlendikten sonra olmazmış..cıx cıx cıx..
Sanki ben oraya başlasam eşimin iş performansını düşürücem te allam ya...:roflol:
Neyse yürümüşsün çok iyi olmuş..Kilo bile verebilirsin,bende durumlar kötü yine o uğursuz rakamı gördüm haftasonum bi iyi bi kötü geçti..
İki günlük protein diyeti yapıp çizelgemdeki rakamı görmek en azından isteğim..:)) Bugün başladım umarım bi aksilik olmaz,oğlum yine rahatsız ishal,ateş ve sıfır iştah...
dün gece bizim şirkete hırsız girmiş..gece dediğimde saat 9,30 da arka balkonda ferforje demir parmaklıklı kapı var..demiri sökmüşler..camı kırıp girmişler..Alarm çalınca panik yaptılar sanırım...susturmak için içerdeki alarm kutusunu sökmüşler...dışarda olanı susturamayınca..çünki dışardaki ve içerdeki birbirinden bağımsız...hiç bişey alamadan kaçmışlar...polis gelmiş ama kimseyi yakalayamamış..alarm merkezi haber verdiğinde 4 dk da geldik diyolar ama Allah bilir..şimdi tamirci bekliyoruz..demir parmaklık yerine takılıcak...birde balkonda kalorifer tesisat boruları vardı camın altında üstüne basmışlar sanırım kırmışlar..tesisatçı gelecek..hiç yok yere işe bak..(
merhaba
tek elimle yazmaya çalışıyorum
sizleri çok özledim
pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım
geçmişi okudum
cvpları sonra yazcam
şu ana kdr kanamam sürdü
tükürüklü kan olduğu için iyi
normal kanama olursa acil ameliyata alacaklar
sürekli damardan besliyorlar
şimdi doktolarda çok korkuyor
kanama olduğu için
pazartesidn beri buradayım
ve daha da kalacağım hastanede
ameliyat yeri mikrop kapmış
hiçbişide olmadı
8 ilaç içtim ona rağmen
ağrım başladı yine yazamıyorum
hepinizi çok öpüyorum
off üzüldüm
ya her an acil ameliyat olabilirsin dedi
of ya cnm sıkıldı
bugün sıvıya geçeceklerdi
daha bekliyelim öğleden sonra başlayalım demişlerdi hocalar
öğleden sonrada yarın başlayalım dediler
of ya yani garanti yarında buradayız
sıvı takibi yapılacakmış
umarım c.tesi çıkrız...
27 nisanda bademcik ameliyatı oluştum
ohh tebessüm77.beyzus.sutem,dilenci.bursa16 ne haber kızlar ?ben çok yorgunum.sobayı söktüm.komşunun birine verdim.çok güzel çift tepsili kuzuneydi.ama bıktım.artık elektrik.yakacağım.
hıştttttttt tebessüm77 ne haber?nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?