Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok geçmis olsun
saol cnm
Herkese güzel akşamlar bu arada ⚘
iyi akşamlar canım
anldm cnm hayrlisi olsun o zmm bu bayramda boyle olur
Kolay gelsin canım inşAllah ogrenir dedigin gibi ogrenmezse de sonra denersin her cocugun öğrenme yaşı farklı

Pazar Menüm

10.45 civari
2 kş omlet
Peynir
2 - 3zeytin
1 kş domatesli biber kavurma
2 catal mantar kavurma
Bikac dil. Domates salatalik, roka

14.45
2 activa
3 pikan cevizi

18. 30
Yarim tb tavuk sote
Salata

19.30
1 kk ceddar peyniri
1 lokma beyaz peynir

Su 2.5 lt

Cok iyi ya cidden Ben bu kadar yapamiyorum .Tebrikler

Sabah : 1 haslanmis tuzsuz yumurta,dom,sltlk,zeytin,roka,maydanoz,yarım simit ,çay sekersiz

Ara: Türk kahvesi

Ögleden sonra ; beyaz peynir bir parca,2 dilim karpuz,galeta 1

Ara : 1 bardak ayran

Aksam; 2 baget tavuk ,salata ,az ezogelin corba yarim dilim ekmek

Su bugün 1,5 litre ancak .spor yüzme oldu bugün .

Seninde menun gayet guzel cnm sadece su az olmus biraz

Yalniz galetayi kalmış eski ekmeklerden yapiyolarmis haberin olsun :)

Hic ruhum yok bezi birakirsa batacak her yer disari cikicaz gelecek falan denemiyorum dogru dürüst

Iyi aksamlar wc egitimini kara kara düşünenlerden biri de benim.bikac ay icinde ogretmeyi planliyorm.bir de eylul ekim gibi sutten de kesecem.bu surecleri yipranmadan atlatrz umarm gunduz baya azalttmistm ama bu aralar sadece süte sarmis durumda.san dişi agridigi icin yiyemiyo.varsa tecrubeleriniz önerileriniz paylaşn.

Meme nasil biraktirilir bilmiyorum. Kizim kendi 3 aylikken birakti.
Ama tek bildigim tiksindirme kademeli azalt. Sutun tadini degistirecek şeyler ye.

Aslinda wc egitimi bana erken geliyor. Cogu cocuk 3 Yasinda ancak ogreniyo. Ama inanilmaz cevre baskisi var. Bir ablamin oglu 3.5 yasinda 2 gunde ogrendi. Erken davranip cok yipranmakta zor

Cok sevindim canim. Istikrarli olursan cok kisa surede aldiklarini geri verebilirsin. Sporlada destekle daha hizli yag yakarsin
Yarindan itibaren o da baslicak insallah

Tesekkur ederim cnm ❤❤❤

Gecmis olsun cnm

Gozun aydin cnm emzik olayini kolay atlatmaniza sevindim darisi bezin basina insallah. Zeynepte artik bezi birakti ara sira gece kaciriyor bu yuzden alarm kurup gece 2 kere tuvalete goturuyorum 10 da uyuduysa 2de kaldiriyorum bir de 7de (hafta ici ise gitmeden bakiyorum) bazen sabah namaza kalkinca alti islak oluyor yinede belli olmuyor gece isini tam cozemedi. Insallah gece alt islatmalari olmaz cunku esimin tarafinda bu rahatsizlik var bu arada zeynep 38 aylik

Uzun zamamdan sonra menu paylasayim
Kahvalti 10.00

Ara 13.00 sade nescafe

Ogle 14.30 fasulye kavurmasinin yanindaki yogurtlu kabak pek anlasilmiuor diye yazayim dedim corbada tarhana

Ara 18.00 aksam namazindan sonra eve donelim dedik ordaki isleri anca topladik yemegi gec yedik evde olsaydim bu saatte aksam yemegi yerdim ama bugunluk boyle oldu

Aksam 20.00

Ara 23.00 sade nescafe

kac aylik cnm sutten kesmeyi bilemicem ama wc eğitiminde senin rahat sakin olman cok önemli sen stres oldukça oda korkuyor kaçırıyor ağlıyor benim tecrubemdd oyle oldu en azndan çocuğun hazir hissetmesi de onemli ben kizimi 2 yaşında alistirmak istedim olmadi hep kacrdi büyük tuvaletini bile kacrdi düşün evin heryer olduğunu bilirim hem ben sjnir krizi geçirdim agladim kizdm hem o sonra vazgectim aradan bi kac ay geçti cok cok rahat alıştı herkes 15 gun evdrn cikma alışır dedi bi hafta da çözdü olayi cok istekliydi şükür cokta temiz oldu
saol cnm
Bu arada gece islatmalari bi sure oluyor cnm yatmadan bi saat oncesindd sulu gıda meyve falan kesersen biraz daha azalıyor bnm kizda 7-8 ay ara ara kaçırdı zmnla kendi kalkmaya başladı
Afiyet olsun canım guzel bence ogle aksama salata da eklesen daha iyi olur bence corbayi bi kepceye düşürebilirsn o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…