- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
İnsAllah cnmGünaayyyyyydınnnnn
Mutlu huzurlu bir bayram öncesi olsun inşallah.
Akşam ani bir kararla sahilde piknik sofrasında buldum kendimi.
Diyetimi meze ettiler çay sofrasında
Şimdi de anacığıma kahvaltıya gidiyorum ordan da spora inş.
Cok değilmiş canım artınKilo bildirimim
Cuma: 80.6
Pazartesi: 80.9
Fark: +300
Cumya eksiyr geçerim insAllah ya her yerim ağrıyor gozlerim falan
Telafi yoluna girdysen kisa surede toparlarsn cnm
İnsAllah cnm bayrama hedefimi tutturamiycam snrm ama,Cok değilmiş canım artın
Ödem olduğu kesin
Emeklerimi çöpe atmak istemiyorumTelafi yoluna girdysen kisa surede toparlarsn cnm
En azından eksi girmek güzel bisey canimİnsAllah cnm bayrama hedefimi tutturamiycam snrm ama,
Ne oluyorsa psikolojik oluyor bence ac olduğumuz icin yemiyoruz cunkiEmeklerimi çöpe atmak istemiyorum
Psikolojik çöküntü beni mahvetti
Kendime gelmeliyim
Yarindan itibaren o da baslicak insallah
Tesekkur ederim cnm ❤❤❤
Gecmis olsun cnm
Gozun aydin cnm emzik olayini kolay atlatmaniza sevindim darisi bezin basina insallah. Zeynepte artik bezi birakti ara sira gece kaciriyor bu yuzden alarm kurup gece 2 kere tuvalete goturuyorum 10 da uyuduysa 2de kaldiriyorum bir de 7de (hafta ici ise gitmeden bakiyorum) bazen sabah namaza kalkinca alti islak oluyor yinede belli olmuyor gece isini tam cozemedi. Insallah gece alt islatmalari olmaz cunku esimin tarafinda bu rahatsizlik varbu arada zeynep 38 aylik
Hadi bi gayretle cuma 79.9 gor canimKilo bildirimim
Cuma: 80.6
Pazartesi: 80.9
Fark: +300
Cumya eksiyr geçerim insAllah ya her yerim ağrıyor gozlerim falan
Bugun ara kontrol günü cnmGüzel haftalar olsun hepinize arkadaşlarBugün tartılınacagini bilmiyordum cuma ya saniyordum kilo bildirimini.Şu anda da tokum ve aksama kadar da disarda cook işlerim var.Cuma ya bildirsem olur degil mi? 2 agustos cuma başlamistim zaten sizinle de o zaman karsilastim
Ara kontrol olmasa da oluyo demi ? Cumaya insallah bakalim eksi ile bildirmek istiyorum az da olsaBugun ara kontrol günü cnm
Asıl bildirim cuma
Olur canim bugun zaten hafta sonu kacamaklari cok olmasin bilelim diye tartiliyoruzGüzel haftalar olsun hepinize arkadaşlarBugün tartılınacagini bilmiyordum cuma ya saniyordum kilo bildirimini.Şu anda da tokum ve aksama kadar da disarda cook işlerim var.Cuma ya bildirsem olur degil mi? 2 agustos cuma başlamistim zaten sizinle de o zaman karsilastim
Ayy masallah sana iyi gidiyorsunGunaydinnnnnn erken geldim eve
Sabah evden cikmadan firsat bulamadim yazmaya
Cuma 99.5
Bugun 98.6
Fark 0.9
Bonus
Bonus sabah gelmişin ama menüde yazmamisin, bildirimde yapilmamis
Su bile içmedim desem inanır mısınNe oluyorsa psikolojik oluyor bence ac olduğumuz icin yemiyoruz cunki
Süper başlangıç tebrik ederimGunaydin mutlu bol eksili bir haftamiz olsun insallah
Cuma 117
Bugun 116.7
Fark -0.3
Bugun basladim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?