Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam diyetda$larm gecen cuma 108,9 dum simdi 107,3 cikti 1,6 kg gitmis haftayada insallah 106 görürümm insallahhh yarepppimmm

gunaydın kızlarrr hayırlı cumalar nasılsınızz oo ne guzel gıtmıs kılocuklarr bende tartılırım brazdan

tartıldım kızlar
gecen haftakı kılom : 107
sımdıkı kılom : 103,8 zemuszemus:teytey::dance:delikafadulden:lepi:

ınsallah bundan sonrada boyle hızlı gıder bu kılocuklar

selam diyetda$larm gecen cuma 108,9 dum simdi 107,3 cikti 1,6 kg gitmis haftayada insallah 106 görürümm insallahhh yarepppimmm
ne güzel kiloları veriyorsun da çizelgene niye yazmıyorsun..nazar değmesin maşallah..
saferan guzel
gunaydın nasılsınız....
ayy ne güzel buluşmuşuz buralarda...kaydirigubbakcemile5 günaydıııın..opuyorumnanaktan ..havamda keyfimde yerinde allahıma bin şükürler olsun ..:Saruboceq: .. 500 gr. da vermişim geri gitmiyimde azda olsa ilerlemeye sevinelim dimi ama..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gunaydın kızlarrr hayırlı cumalar nasılsınızz oo ne guzel gıtmıs kılocuklarr bende tartılırım brazdan

günaydın sana da hayırlı cumalaaar a.s.

tartıldım kızlar
gecen haftakı kılom : 107
sımdıkı kılom : 103,8 zemuszemus:teytey::dance:delikafadulden:lepi:

ınsallah bundan sonrada boyle hızlı gıder bu kılocuklar

ayy ne güzel vermişsin çizelgenide düzelt bence hemen kiloları verdikçe çok şık durur..kaydirigubbakcemile5

Günaydın güzel hanımlar.......YENA,SAFERAN,DİLENCİ......Öpüyorum canlarım.Diğer arkadaşları da geldikçe öperim artık.Şu anda sizi yakalamışken bir öpeyim dedim.

YENACIĞIM 1-2 gündür gelmedin topiğe....İyisindir umarım.Mide canını sıkmamıştır inşallah.

Yavaş yavaş kilo bildirimleri ve güzel haberler gelmeye başladı.Ben bu hafta yerlerdeyim...
Beni bu cumanın en şişmanı seçin.Tek tek kınayın...Şiddet gösterin beni darp edin.Gençlerin dediği gibi sonunda psikopata bağladım......
Hadi sizlerde güzel haberler verin bakayım.

ayy ne güzel vermişsin çizelgenide düzelt bence hemen kiloları verdikçe çok şık durur..kaydirigubbakcemile5

cnm tesekkur edrım o cızelge benım yumurtlama gunu cızelgem :)) bebek ıstedıgım ıcın ama 2li rakamları gordugumde bı cızelge hazırlıcam kendıme a.s.

günaydın bayanlar..ya ben sabah kahvaltısında biraz kaçamak yaptım öğlen ve akşam az yiyerek dengelemeye çalışıcam kepek ekmek bitmişti bende bi güzel beyaz ekmekle tost yaptım yedim şimdide vicdan azabı çekiyorum(
birde ben bebek istiyorum bunun için doktora gidiyorum her gittiğimde tartıyo acilen vermem lazım haftaya gidicem çünkü dra en azından bu haftada 1 5 kilo filan versem ne güzel olcak

gusel tebrikler ne güzel kilo vermişsin harika

benimde kilom geçen hafta 116.4 bugün 115.4 aslında dün boğazımı tutsaydım dahada gidecekti çok gezdim naz kucağımda 3 saat boyunca kaçamak yapınca düne göre 400 gr fazla çıktım ama wc çıkamadığım için bence kilo değildir

cnm tesekkur edrım o cızelge benım yumurtlama gunu cızelgem :)) bebek ıstedıgım ıcın ama 2li rakamları gordugumde bı cızelge hazırlıcam kendıme a.s.

bsbirkin canım çok iyi biliyorum yaşadıklarını bende aynı şeyleri yaşadım çünki dr kilo vereceksin diyordu ben sabah akşam spora gidiyordum boğazımı tutamıyordum çok ağır kilo veriyordum psikolojim bozuluyordu. ama çok şükür benim meleğim 112 kiloda kendiliğinden geldi 12 sene sonra doğal yolla ama tabiii sen yinede zayıflamaya devam et ben çok spora gittim boyumda çok uzun sporun etkisi çok oldu bana

inşallah guselde sende en yakın zamanda miniğinize kavuşursunuz

beyzusum nidiyon sen bak doğurdum oldum hedefine ulaşamadın kıss yaz geliyo bak sen böle deildin yurdusumla gidiyonuz gerilere aaa silkinin heeee bak 2 ay sona yanınızdayım ona göreeeeeeeeeeeeeehepinize kolaylıklar versin yaza çıta gibi girin inşallah ton ton ve güzel bacılar

tamam inş. tez szamandabebeğini kucağına alırsıın

günaydıın..üzülme önemli olan kopmamak devamı gelirkaydirigubbakcemile5

ohh tebessüm77.beyzus.sutem,dilenci.bursa16 ne haber kızlar ?ben çok yorgunum.sobayı söktüm.komşunun birine verdim.çok güzel çift tepsili kuzuneydi.ama bıktım.artık elektrik.yakacağım.

hıııı bıze ton ton dıyene bak koca göbiş......lülülülülülü

dogum ne zaman tatlım...:CüvCüv:

teşekkür ederim cnm inş duan kabul olur..
ya ben bundan 5 ay önccesinde 88 dim 4 5 ay içinde nasıl oldu anlamadan nerdeyse 10 kilo aldım şimdi 2 kilo verebildim 2 haftada 95.8 geliyorum

cnm peki hamileliğinde kaç kilo aldın rahat geçtimi hamileliğin doğumun?

Merhaba arkadaşlar..

Oğlumun ishali yine başladı dün artık doktora götürdük,çünkü çok zayıfladı.. Dün bayağı bi kötü geçti benim için kızımın dişi için ortodontistteydik,sonra eşim kızımla kaldı ben oğlanla doktora, viral enfeksiyon ,çok salgınmış özellikle barış yaşındakilerde..
Bağırsak antiseptik verdi..Umarım çabuk düzelir,onu halsiz ve uyku halinde görmek beni epeyce üzüyor..

Herkese iyi kilo vermeler..

Benim kilom aynı,hafta başı 2 kiloya yakın fazlaydım bugün çizelgemdeki rakamdayım..
Ama hiiç kilo verme modunda değilim çok yoruluyorum,ve çok üzgünüm..

bnm okula gitmem için hazırlanmam gerekiyor derin cvbını yazarsan ben sonra okurum
yena geçmiş olsun inş bir an evvel iylieşiverirler...
herkese iyi günler grşmek üzere...

hıııı bıze ton ton dıyene bak koca göbiş......lülülülülülü

dogum ne zaman tatlım...:CüvCüv:
haziranın 20 si gibi sezeryan olucam dua edin kolay olsun bende size dua edem hamilelierin duası kabul olurmuş tığ gibi zayıf olun inşallah
geçmiş olsun yena çocuklar hastalanmasın biz hastalanalım yeterki gül gibi soluyolar allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…