- 25 Ekim 2018
- 3.785
- 6.802
- 158
Cok sagol canimAfiyet olsun canım güzel olmuş bence
Aynen oyle cnmCok sagol canimuğrasmadan kesinlikle olmuyor bu iş bunu yeniden ve tekrar anladim.
Patates kızartması miktar yazmamissin oglende patates yemissin zaten cok geldi bana cnm karniyarikda kizartmaysa bence hic olmamış menun afiyet olsunBugunki menu
Sabah 6 00
3 yumurta yaptim
Esim yarisini yedi zaten
Kalanida kizimla yedik
2 dlm tam bugdayli ekmek
11.30
Patates kizartmasi
1 dlm ekmek
Peynir zrytin
Domates salata
14.30
Haslama patatesli salata yine az peynir domates salata ve zeuyinyagiyla
16 30
Dondurma
19.45
Yarim kaseden az ezogelin corba
1 karniyarik
3 yk bulgur
Ayran
Midem bulaninca karniyarigi bitiremedim
Acikirsam incir yicem
Afiyet olsun canım güzel olmuşSlm kizlar
Aksama utu yapmayi dusunuyorum yorgun olurda giremezsem diye simdiden menumu yazayim dedim
Sabah 7.30
Eki Görüntüle 2296263
Ogle 12.00 cok yorgundum yemekten sonra cay icesim vardi biraz ayaklarimi kivirip ama serviste isler cikti cayi 12.30da demlediler bende kan almaya gececektim (ayrilana kadar oradayim) yarim saatim kalmisti ondan sade nescafe ictim
Eki Görüntüle 2296260
Ara 17.00
Sade nescafe icerisine 1 tk hindistancevizi yagi attim (tadi guzeldi ama ilk bir kac yudumda dudaklarim yaglandi hep. Turk kahvesinde yag hissini almamistim)
18.00 leslie 30 dk
Aksam 19.30 resimde net belli olmuyor galiba kabak haslama biber kavurma(dunden kalan 3catal kadar vardi) yogurt salata
Eki Görüntüle 2296259
Ilerleyen saatlerde yesil cay / kiraz sapi cayi / kayisili form cayindan birini icerim
Su simdiden 2 lt oldu
Tesekkur ederim cnm ❤Afiyet olsun canım güzel olmuş
Ben konyalim cnm ama okul hayatimin cogu karamanda gecti
Evlenmeden tek son 2 sene konyada kaldim
Alışmak karakter, hayat tarzi meselesi biraz da
Eger onceki hayatindan daha iyi şartlarda yasicaksa heralde memnun olur :))
Benim köyden geldim şehire gibi bi durumum olmadigi icin baya zorlandim
Ilk 10 sene hep bi geri gitme hayalim vardi
Hatta bazen derdim, bu yasadiklarim bi rüya
Birgün okulumun bahcesinde gozlerimi acicam
Sonra mecburen alisiyorsun
Olmuyp olduramiyorum bu ara :/Patates kızartması miktar yazmamissin oglende patates yemissin zaten cok geldi bana cnm karniyarikda kizartmaysa bence hic olmamış menun afiyet olsun
Şu an için öyle bi plan yok cnm ilerde ne olur Allah kerimilerde Türkiyeye kesin dönüş düşünüyor musunuz canım? gerçi çocukların da orada düzen kurdu.
Niye ki cnm cok ku acikiyon canin mi çekiyor herseyiOlmuyp olduramiyorum bu ara :/
Benim rum ev pis ve daha basladim bilebenimde mutfak dolaplari silincek ama hic cnm istemiyor
Epey az yemissin ben duramazdım bu kadarlaIyi aksamlar kizlar bugun gec geldim eve baya yorgundum sonrada yattim :))
Menüm
10.30
3 ceviz
1 ayran
15.15
3 ceviz eve gelice cok acikmistim attim agzima
3 ceviz
16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Bool roka
Midem cok bulaniyo. Basttrmak icin surekli agzima bisey atiyorum. Tuzlu seyler iyi geliyor anca. Aksam karniyatiktan sonra mide alt ust oldu. Normalde cok severim. Sonra dondurma yedik agir geldi. 11de istifra ettim. Geceden beri cubuk kraker yiyorum 6da uyandik kjzimla :'(Niye ki cnm cok ku acikiyon canin mi çekiyor herseyi
Iyi aksamlar kizlar bugun gec geldim eve baya yorgundum sonrada yattim :))
Menüm
10.30
3 ceviz
1 ayran
15.15
3 ceviz eve gelice cok acikmistim attim agzima
3 ceviz
16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Bool roka
Ahhh kizum benim kiyamam ben sana. Gececek hepsi azicik sabret. Sayili gun cabuk gecer. Bu aralar senin hamilelik takviminin sonu gozume takiliyor. Fasulyecik 4gr di 6gr olmus baksana buyuyor sipa ❤❤❤Midem cok bulaniyo. Basttrmak icin surekli agzima bisey atiyorum. Tuzlu seyler iyi geliyor anca. Aksam karniyatiktan sonra mide alt ust oldu. Normalde cok severim. Sonra dondurma yedik agir geldi. 11de istifra ettim. Geceden beri cubuk kraker yiyorum 6da uyandik kjzimla :'(
bendd bugün ve yarın yaparım artkBenim rum ev pis ve daha basladim bile
Epey az yemissin ben duramazdım bu kadarla
ayy kiyamma gecer insAllah kisa suredrMidem cok bulaniyo. Basttrmak icin surekli agzima bisey atiyorum. Tuzlu seyler iyi geliyor anca. Aksam karniyatiktan sonra mide alt ust oldu. Normalde cok severim. Sonra dondurma yedik agir geldi. 11de istifra ettim. Geceden beri cubuk kraker yiyorum 6da uyandik kjzimla :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?