Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunki menu
Sabah 6 00
3 yumurta yaptim
Esim yarisini yedi zaten
Kalanida kizimla yedik
2 dlm tam bugdayli ekmek

11.30
Patates kizartmasi
1 dlm ekmek
Peynir zrytin
Domates salata

14.30
Haslama patatesli salata yine az peynir domates salata ve zeuyinyagiyla

16 30
Dondurma

19.45
Yarim kaseden az ezogelin corba
1 karniyarik
3 yk bulgur
Ayran
Midem bulaninca karniyarigi bitiremedim

Acikirsam incir yicem

Patates kızartması miktar yazmamissin oglende patates yemissin zaten cok geldi bana cnm karniyarikda kizartmaysa bence hic olmamış menun afiyet olsun

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
6 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 buçuk ceviz
Cay

Ara 1
1 bardak süt
2 gevrek

Ara 2
1 kase yoğurt
1 erik

Akşam 17:50
1 kase cacık
5 kaşık patlıcan güveç (dunki yemek)

Su 2 lt anca olur geçirmeye çalışırım

Spor yok

Slm kizlar

Aksama utu yapmayi dusunuyorum yorgun olurda giremezsem diye simdiden menumu yazayim dedim

Sabah 7.30

Ogle 12.00 cok yorgundum yemekten sonra cay icesim vardi biraz ayaklarimi kivirip ama serviste isler cikti cayi 12.30da demlediler bende kan almaya gececektim (ayrilana kadar oradayim) yarim saatim kalmisti ondan sade nescafe ictim

Ara 17.00
Sade nescafe icerisine 1 tk hindistancevizi yagi attim (tadi guzeldi ama ilk bir kac yudumda dudaklarim yaglandi hep. Turk kahvesinde yag hissini almamistim)

18.00 leslie 30 dk

Aksam 19.30 resimde net belli olmuyor galiba kabak haslama biber kavurma(dunden kalan 3catal kadar vardi) yogurt salata

Ilerleyen saatlerde yesil cay / kiraz sapi cayi / kayisili form cayindan birini icerim

Su simdiden 2 lt oldu

Afiyet olsun canım güzel olmuş

ilerde Türkiyeye kesin dönüş düşünüyor musunuz canım? gerçi çocukların da orada düzen kurdu.

Niye ki cnm cok ku acikiyon canin mi çekiyor herseyi
Midem cok bulaniyo. Basttrmak icin surekli agzima bisey atiyorum. Tuzlu seyler iyi geliyor anca. Aksam karniyatiktan sonra mide alt ust oldu. Normalde cok severim. Sonra dondurma yedik agir geldi. 11de istifra ettim. Geceden beri cubuk kraker yiyorum 6da uyandik kjzimla :'(

Gunaydin kizlar

Iyi aksamlar kizlar bugun gec geldim eve baya yorgundum sonrada yattim :))

Menüm
10.30
3 ceviz
1 ayran

15.15
3 ceviz eve gelice cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Bool roka

Eeeee menu nerede nasil durdun ayy bu kadarcik yemeyle ben dayanamazdim acikcasi

Ahhh kizum benim kiyamam ben sana. Gececek hepsi azicik sabret. Sayili gun cabuk gecer. Bu aralar senin hamilelik takviminin sonu gozume takiliyor. Fasulyecik 4gr di 6gr olmus baksana buyuyor sipa ❤❤❤

Benim rum ev pis ve daha basladim bile

Epey az yemissin ben duramazdım bu kadarla
bendd bugün ve yarın yaparım artk
ayy kiyamma gecer insAllah kisa suredr

Slm kizlar

Bugun ogle yemegi menusunu degistirmisler corba haric hic bir sey bana uygun degildi ve degistirildiginden haberim olmadigi icin (arayip soylemediler hasibe abla sana uygun mu diye ) hazirliksiz yakalandim ve mecbur yedim. Artik aksami hafif tutup bugunku sporu ihmal etmemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…