Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizim 23 aylik .aslinda hazir vibi zaten altiba yapinca söylüyo ve rahatsz oluyo.ben de yazik bezle bi de pisik olunca iki hafta once denedim.üc gun boyunca ugrastm bikac defa yapmadan söyledi ama yolculuk annemlere gelecegim icin erteledim.bi de yapacagini söyledi ama ben üstünü cikarana kadar tutamadi yapti.demek. ki cocuk yeterince gelismeyince yaptigini farketse jile tutamiyo bi de basariszlik duygudu olusmani istemedim.bikac ay daha bekleyip tekrar denemeyi düşünüyrm.

bizde bu bile yok çişiyle şap şap oyun oynadı en son gün bide kakasını yaparken ağladı benden korktu bende öyle bıraktım. arada popo kızardıkca gündüzleri açtım ama uykuda kaçırdı hep wcde hiç yapmadı

Ya kızlar bu pazaryesi kontrol tartsini biraksak mi acaba?ya da isteyenler tartlsn.cumadan cumaya sadece tartlmak istyrm.ne dersiniz?
Zaten herkes bildirim yapmiyor cnm
Ama bana sorarsan faydali
Insan ne durumda oldugunu kontrol ediyor
Bide pazartesi bildirim var diye haftasonu ipin ucu cok birakilmaz

Ya kızlar bu pazaryesi kontrol tartsini biraksak mi acaba?ya da isteyenler tartlsn.cumadan cumaya sadece tartlmak istyrm.ne dersiniz?

Zorunlu değil kuzum bazen iyi bazen kötü hissettiriyor ben yazamasamda mutlaka pazartesi tartılıyorum.

Daha az önce eve geldim.

Süprayzım var size anam 1 kasa domates kitledi bana

Ben spora yetişiyodum elit elit oda sütçüden süt alıyodu bi ara sordu bana nasıl tamam dedim bilmiyorum ha

Bayramdan sonra yapıcaktım anamın gayretinden bezdim daa

Haftasonu icin kayinvalidemin evine gelmistik cnm burda pek bir sey yoktu dolapta evde olmayinca. Yemekleride bahceden topladiklarimizla yaptik. Evde oldugum zamanlar dediklerine dikkat ederim tesekkur ederim ❤

Bu arada kontrol tartisini vereyim

Cuma 104.8
Bugun 103.1
Fark -1.7

Cuma gunu odem oldugunu tahmin etmistim cunku persembe gecesi yatmadan once 42 saat boyunca uyaniktim

Ödem mödem yinede cok guzel eksi cnm en gec 2 haftaya 9 lara düşersin

NIye o kadar uyanik kaldin canim

Tsk ederim
Benimkide bugun gelmis annem elimi bezime soktum kaka yok diyo
Benim anamda kafaya takmis durumda her hafta domates soruyor
Kontrol tartısı

Cuma 105.5
Bu sabah 104.7

Fark - 0,8
Superain
Cok iyi gitmiss tebrikler

Iyi aksamlar
Menu yaziyim
Sabah 2 dlm kepekli tost
Birazda cocuklarin yarimini yedim domates salatalik
Ara kahve
Ogle bir tabak yesil fasulye yogurt 1 dlm ekmek
Aksam
3 kasii pilav 4 kasik tavuk 2 dlm ekmek
Arada 2 dondurma yedim gun icinde yemesem olurdu
Simdi de y9gurtlu limonlu sodali karisim yaptim onu icecegin

Pazartesi Menüm

12.00
2 yumurtayla omlet
Arasina biraz beyaz peynirle ceddar koydum
3 zeytin
Dereotu roka
3 brezilya cevizi

18.30
2 tabak unsuz kabakli yesillikli sebze corbasi

19.30
2-3ceviz
1 avuc siyah kuru üzüm (kansizligim varda )
Bikac tane yulafli burcak

Son ara olmadi biliyorum ama hem cok aciktim corba tutmadi hic hemde cnm acayip tatli istedi
Şükür baska biseye saldirmadim deyip kendimi teselli edeyim

Iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…