Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirlisiyla 3 ay bitse biraz rahatlama donemine gecsem. 3-6 ay arasi daha rahat oluyo genelde

Slmmmm bayanlar :))

Dun dediginiz gibi fazla yemedim ama tarti oynamamis bugun
tabi 8 saat surekli ayakta kalmamin etkisi olurmu bilmiyorum

Neyse biz elimizden geleni yapalimda gittigi kadar gitsin :))
Yorgunluk odem yapar. Bitki cayi ve suyu arttir ablam

Pazartesi akşama doğru regl oldum sabah 106 görmüştüm bakim ne zaman inicek.
bu zamanlarda suya, tuza dikkat et cnm
Tabi karbonda su tuttugu icin ona da :))
Yorgunluk odem yapar. Bitki cayi ve suyu arttir ablam
heralde bende de oyle cnm
İşte bisey yemesem bile gelince fazla cikiyorum çünkü

Iyi aksamlar kizlar bugun gec geldim eve baya yorgundum sonrada yattim :))

Menüm
10.30
3 ceviz
1 ayran

15.15
3 ceviz eve gelice cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Bool roka
Canim ben de dayanamam bu kadar az.Tansiyonun vs düşmesin dikkat et.Cok zorlayici bir menü bana göre de

Selam arkadaslar

Sabah; 1/2 simit az tulum peynir,taze sıkilmıs portakal suyu ama 1/2 bardak,roka,dereotu ,2 badem

Ara Turkish coffee :)

Öglen : bir tabak az yagli menemen ,1 patlicandan herse ( patlicani kozleyip 1 cay kasigi tereyag ile eziyorum,karabiber ekliyorum) 1 bardak ayran ,az ekmek

Ara; 3 kuru kayisi kocaman bir bardak su icinde 1 saat bekletiyorum,tarcin koyuyorum

Aksam; sanirim bu aksam 4 izgara köfte ,bol yesil salata yagsiz ,tuzsuz limonlu.bi dilim ekmek.2 kasik pilav da alabilirim cünkü gece ögununu kaldirmayi planliyorum iyice

Su ; icmeye devam simdiye dek 1 ,5 litre olmustur.spor bugün ancak 4 bin ancak oldu .Sabahtan hastaneye hemogram ölcturmeye gittim.( kontrol icin kansizligim vardi) cook sicak ancak bu kadar adim oldu

Simiti yiyeceksen sadece haftasonu olsa iyi olur cnm
Simit ve Meyve suyu hariç digerleri guzel

Salatayi niye yagsiz yapiyosun
Saf zeytinyagi koyulmasi gerekiyor vjtaminler yagda aktive olur bide wc icinde faydali

Aksam ekmek varsa pilav olmasa daha iyi :))

Valla haklisin canim cok doğru ve güzel tespitler Daha sıkısını yapamiyorum Carpinti yapiyor iyice açlik kansizligim oldugu icin.Amacim zaten kısa sürede degil ,daha geniş zamanda daha kalıcı kilolar vermek.Yıllar önce 116 kg yi gördüm ben şu an 84 üm.32 kg yi uzun sürede verdim.yaklaşik 3 yılı geçmiştir tam hesaplamadim.hedefim 75 insallah benim.Daha fazla ugrasmam.Boyuma ,yasima uygun.Bir de saglikli vermek ve kalıcılık önemli benim icin.Cünkü kısa sürede verilen kilolar fazlasiyla geri dönüyor bırakildiginda.Hep de böyle ugrasilmaz diye düşünüyorum:)) Ama tespitlerin cok dogru ve yerinde ,cok tesekkurler

Zaten az yiyip aç kalma cnm
Ben bunu demek istemedim :)) ama simit yerine 2 dil. Tb, meyve suyu yerine 1 meyve olursa hem daha doyurucu olur hemde kan sekerin ani yükselip sonrasinda daha fazla acikmana, carpintiya sebep olmaz
Yani daha saglikli olur didim

Afiyet olsun zuhal abla gerekli seyleri soylemis aynilarini soylemeyim bende

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 12:30
1 kase yoğurt
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 buçuk kızarmış tbe
Yarım bardak süt

Ara
1 küçük elma
Yarim hırtlak

Türk kahvesi
1 hurma

Akşam 20 (gec kaldi bugun )
1 buçuk dilim tbe
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 küçük köfte
1 cay kaşığı visne reçeli
Çay

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

Tam buğday ekmegi midemi cok agritiyor ve diger bütün esmer undan yapilan ürünler.Hep de beyaz ekmek yemek sıkıcı geldigine simitle değısim yapiyorum daha sık.Ama cok haklisin ,meyve suyu yerine posali meyve yemek cok mantikli Şu an icin tatlidan ve çikolatadan uzagim ya sevindirik oluyorum nasil görsen Bas belalarim benim hele bitter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…