Baya toparlamisin cnm ama sabah yumurtani, öğünlerde bol salatani eksik etmeIyi aksamlar
Menu yaziyim
Sabah 2 dlm kepekli tost
Birazda cocuklarin yarimini yedim domates salatalik
Ara kahve
Ogle bir tabak yesil fasulye yogurt 1 dlm ekmek
Aksam
3 kasii pilav 4 kasik tavuk 2 dlm ekmek
Arada 2 dondurma yedim gun icinde yemesem olurdu
Simdi de y9gurtlu limonlu sodali karisim yaptim onu icecegin
eksi eksidir cnm tebrikler cumaya guzel bi eksi seni beklior insAllahGunaydin mutlu bol eksili bir haftamiz olsun insallah
Cuma 117
Bugun 116.7
Fark -0.3
Bugun basladim insallah
insAllah cnm yaHadi bi gayretle cuma 79.9 gor canim
hamileliğini ogrendigin kilo kaçtı cnm bi de diyetisyen kontrolun ne zmnSabah aç tartilmayi unutmusum. Kahvaltidan sonra 88.1 geldim. 2 bardak erik suyu ictim zaten
onemli degil cnm hafta sonu kacamagini onlemek pazartesi bildiriminin amaciGüzel haftalar olsun hepinize arkadaşlarBugün tartılınacagini bilmiyordum cuma ya saniyordum kilo bildirimini.Şu anda da tokum ve aksama kadar da disarda cook işlerim var.Cuma ya bildirsem olur degil mi? 2 agustos cuma başlamistim zaten sizinle de o zaman karsilastim
masAllah abla tebriklerGunaydinnnnnn erken geldim eve
Sabah evden cikmadan firsat bulamadim yazmaya
Cuma 99.5
Bugun 98.6
Fark 0.9
Bonus
Bonus sabah gelmişin ama menüde yazmamisin, bildirimde yapilmamis
ya bende su icmeyince kiko veremiyorum snrmSu bile içmedim desem inanır mısın
Susuz ben asla kg veremiyorum zaten
Bir de hergun dışarı çıkıyorum hareketsiz değilim
Bi dün evdeydim onda da temizlik yaptım
Hareket olmasa daha çok arti olurmuş demek ki
Süper başlangıç tebrik ederim
hmm anladm yani zamani degil daha demek ki cnm karsilikli yipranmaktan iyiidr biraz daha beklemekKizim 23 aylik .aslinda hazir vibi zaten altiba yapinca söylüyo ve rahatsz oluyo.ben de yazik bezle bi de pisik olunca iki hafta once denedim.üc gun boyunca ugrastm bikac defa yapmadan söyledi ama yolculuk annemlere gelecegim icin erteledim.bi de yapacagini söyledi ama ben üstünü cikarana kadar tutamadi yapti.demek. ki cocuk yeterince gelismeyince yaptigini farketse jile tutamiyo bi de basariszlik duygudu olusmani istemedim.bikac ay daha bekleyip tekrar denemeyi düşünüyrm.
Daha az önce eve geldim.
Süprayzım var size anam 1 kasa domates kitledi bana
Ben spora yetişiyodum elit elit oda sütçüden süt alıyodu bi ara sordu bana nasıl tamam dedim bilmiyorum ha
Bayramdan sonra yapıcaktım anamın gayretinden bezdim daa
tebrıkler canım guzel eksi cumaya artar insAllahKontrol tartısı
Cuma 105.5
Bu sabah 104.7
Fark - 0,8
cok iyi masAllah cnm tebriklerHaftasonu icin kayinvalidemin evine gelmistik cnm burda pek bir sey yoktu dolapta evde olmayinca. Yemekleride bahceden topladiklarimizla yaptik. Evde oldugum zamanlar dediklerine dikkat ederim tesekkur ederim ❤
Bu arada kontrol tartisini vereyim
Cuma 104.8
Bugun 103.1
Fark -1.7
Cuma gunu odem oldugunu tahmin etmistim cunku persembe gecesi yatmadan once 42 saat boyunca uyaniktim
cnm akşam hem pilav hem 2 dilim ekmdk fazla geldi bana dondurma haftada bir olabilir afiyet olsunIyi aksamlar
Menu yaziyim
Sabah 2 dlm kepekli tost
Birazda cocuklarin yarimini yedim domates salatalik
Ara kahve
Ogle bir tabak yesil fasulye yogurt 1 dlm ekmek
Aksam
3 kasii pilav 4 kasik tavuk 2 dlm ekmek
Arada 2 dondurma yedim gun icinde yemesem olurdu
Simdi de y9gurtlu limonlu sodali karisim yaptim onu icecegin
Afiyet olsun abla yulafli da olsa paketli gıdalarda tatlandırıcı oluyir Sani burcak olmasaymis iyiymisPazartesi Menüm
12.00
2 yumurtayla omlet
Arasina biraz beyaz peynirle ceddar koydum
3 zeytin
Dereotu roka
3 brezilya cevizi
18.30
2 tabak unsuz kabakli yesillikli sebze corbasi
19.30
2-3ceviz
1 avuc siyah kuru üzüm (kansizligim varda)
Bikac tane yulafli burcak
Son ara olmadi biliyorum ama hem cok aciktim corba tutmadi hic hemde cnm acayip tatli istedi
Şükür baska biseye saldirmadim deyip kendimi teselli edeyim
Iyi geceler herkese
O zaman aç olarak 86.5 geliyodum ilk hafta yarim kg verdim sonra 1.5 aldim. Gecen cuma 87.4 idimeksi eksidir cnm tebrikler cumaya guzel bi eksi seni beklior insAllah
insAllah cnm ya
hamileliğini ogrendigin kilo kaçtı cnm bi de diyetisyen kontrolun ne zmn
onemli degil cnm hafta sonu kacamagini onlemek pazartesi bildiriminin amaci
masAllah abla tebrikler
ya bende su icmeyince kiko veremiyorum snrm
hmm anladm yani zamani degil daha demek ki cnm karsilikli yipranmaktan iyiidr biraz daha beklemek ☺
ay ne güldüm kız Allah kolaylık versin o isler zor
tebrıkler canım guzel eksi cumaya artar insAllah
cok iyi masAllah cnm tebrikler
cnm akşam hem pilav hem 2 dilim ekmdk fazla geldi bana dondurma haftada bir olabilir afiyet olsun
Afiyet olsun abla yulafli da olsa paketli gıdalarda tatlandırıcı oluyir Sani burcak olmasaymis iyiymis
yaşamak deniyorsa yaşıyorum
son 3 hafta diye sayıyorum
o kadar yoruldum ki pes etmek üzereyim
sonra diyorum burda 2 ay yoğun çalışıyorsun az dayan
kilo mu hiç sormayın 90 da kaldım
siyah bi abiye alabildim zar zor o da yakıştı mı pek emin değilim
kaynanamın haksız tavırları da ayrı canımı sıkıyor
ceyizime sürekli laf adan kadın yeni gelecek gelinden ceyiz istememesi ayrı bi ironi
ha bu arada oğlu bana ceyiz namına 1 paspas bile getirmedi
neyse demem o ki , sizi özledim sizde beni özleyin sevin sarmalayın
kulaklarımı çınlatın
dedi kodumu yapın günahlarımı alın
illa benle alakalı bişyiniz olsun
tammm mı
hadi ben çay ve müzik eşliğinde photoshopuma döneyim
yaşamak deniyorsa yaşıyorum
son 3 hafta diye sayıyorum
o kadar yoruldum ki pes etmek üzereyim
sonra diyorum burda 2 ay yoğun çalışıyorsun az dayan
kilo mu hiç sormayın 90 da kaldım
siyah bi abiye alabildim zar zor o da yakıştı mı pek emin değilim
kaynanamın haksız tavırları da ayrı canımı sıkıyor
ceyizime sürekli laf adan kadın yeni gelecek gelinden ceyiz istememesi ayrı bi ironi
ha bu arada oğlu bana ceyiz namına 1 paspas bile getirmedi
neyse demem o ki , sizi özledim sizde beni özleyin sevin sarmalayın
kulaklarımı çınlatın
dedi kodumu yapın günahlarımı alın
illa benle alakalı bişyiniz olsun
tammm mı
hadi ben çay ve müzik eşliğinde photoshopuma döneyim
Anladım canım aman dikkat et iki geri bi ileri olsun ama hep ileri olmasınO zaman aç olarak 86.5 geliyodum ilk hafta yarim kg verdim sonra 1.5 aldim. Gecen cuma 87.4 idim
Insallah cnm yaa ❤Ödem mödem yinede cok guzel eksi cnmen gec 2 haftaya 9 lara düşersin
Ayy kiyamam sana benide dusunurmus cnm arkadasim ❤ meryeme dis bugdayi yaptim ya carsamba sabah namazinda kalktim ortalik toparladim ise gittim 4 te geldim temizlik yaptim cocuklari yatirdim persembe gece 12den sonra ikramlik hazirlamaya basladim islerimde biraz aksi gitti bitirmeden yatmayayim dedim saat 6 da isim bitti 1 saat kivrildim koltuga sonra kalktim ise gittim gelincede masa hazirladim sonra arkadaslar geldi aksam mutfak topla derken gece 12 de yattim cuma yine 7de kalk ise git .....NIye o kadar uyanik kaldin canim
Tesekkur ederim cnmTsk ederim
Benimkide bugun gelmis annem elimi bezime soktum kaka yok diyo
Benim anamda kafaya takmis durumda her hafta domates soruyor
Superain
Cok iyi gitmiss tebrikler
Keyfin bol olwun cnmCanlar nasılsınız günaydın ben köyüme geldim buz gibi serin bol ağaçlı bir milli parkin içindeyim evden çıkan evi bir daha bulamaz o derece ağaçlık yani, kuş sesleriyle uyandim çok mutluyum şükür kocamda nihayet onca yolu gelmeyi kabul ettide geldik :)) küre dağlarındayim kilo bildirimi bir süre yapamiycam E eboe canım dilersen aynı diye yaz eve dönünce bakicam artik
Regl bükmüş belimi akşamdan beri fenalardayım.
1 hafta ara verip sipor yapıncada garip oluyorum.
Dün annemden sofradan kalkıp gittim salona tehlikeli bişey yaptığım aslında ama gidicem dediğim için gittim işte. Sonuç ilk 15 dk galbim gıpraştı durdu mindere seriliyodum az daha.
Hocadan fırçamı yedim.
Geç kahvaltı yaptığım için.
Geldiğinden beri çok iyisin ama hala nefsini yenemedin dedi bana.
Eyvallah dedim bebişimsin
Öyle işteeee şimdi balkonda çay içiyorum kulaklığımla.
30 kilo domatesim 2 kilo fişnem var halledilicek gelsenize ulan elinizemi yapışır
Afiyet olsun canım güzel olmuş benceTünaydin kizlarDünki menüm ancak yazabiliyorum;
Sabah : bebek marullar ( kıvırcık marulun en göbeğindeki miniklere öyle diyorum ben :) ) ,beyaz peynir,kapya biber ( fırında pisiriyorum) ,dom,sltlk,ekmek cok az .limonlu cay
Ara : 2 kuru kayisi
Öglen; kucuk top kofteli nohut yemegi ( suyunu yemiyorum besin degeri en yuksek yeri ama kilo yapiyor diye ustunden aliyorum),3 kasik bulgur pilavi ,yagsiz yesil salata
ara; 1 sb soguk süt
Aksam; avuc ici kadar tavuk ,2 kasik arpa sehriyeli pilav ,limonlu yesil salata yagsiz ve tuzsuz.
Dün 15 bin adim attigim icin gece de yuruyuse cikmadan once 2 dilim karpuz yedim. Su ; 2 litrenin üzerindedir cok islerim vardi çunkü disarda cok yorulup ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?