Bende çocuk odası ve yatak odası dışında heryeri süpürdum toz aldimAlintilarimi yaptim sonunda hayirli arefeler olsun insallah isleriniz bitti mi ben bitiremedim daha tembel olunca bide yaptigim yerleri tam yapmak icin dolap icleri falan giristim bakalim ne kadarini bitirirsem artik
Sağol bonuscan senin de ❤Arefeniz mübarek olsun bir dolu işlerinize de kolay gelsin
Iyi bayramlar canımMerhabalar
Yarın giremeyebilirim simdiden bayramınız mübarek olsun...
Sevdiklerinizle nice bayramlar görmeniz dileğiyle ❤❤
Kimse menü yazmasada ben yazayim bari :))
Cuma Menüm
10.30
1 tb sandwich ekm.
1.5 tavada yumurta
Peynir, ceddar 1 er dil.
5 zeytin
2-3biber
17.30
Yarim cb maş fasulyesi+
Yarim cb kineoyla çakma köfte
Salata
Ayran
Iyi geceler herkese
Bende çocuk odası ve yatak odası dışında heryeri süpürdum toz aldim
Çocuklar uyanınca oraları yapcam
Bu bayram temizlik yapmadım
Kışa doğru halıları vercem yıkamaya o zaman yaparım köklü
Sağol bonuscan senin de ❤
Iyi bayramlar canım
Of çok zor ya diş deyince tüylerim urperiyor..İyi geceler
Yorgunum dişimi çektirdim başım ağrıyo tamamen geçince uyuşukluğu kendiside ağrır.
Yatmaya çalışıyorum da yatıncada iyi olmuyo öyyyle bi hallerdeyim.
anladım canım tsklerİçindeki kakao oranıdır. Sütlü olanlarda daha az kakao
afiyet olsun cnm öğlen kızartma miydi oSlm kizlar
Dunku menumu vereyim
07.45 muz yulaf findik ve sutle smoothie yaptim. Esim ben seni gotureyim araba bana lazim diyince erken ciktik evden. Koyacak sise bulamadim makinenin basliginida bulamadim aceleyle saklama kabina doktum getirdim
Eki Görüntüle 2296880
10.00 midem cok bulandigi icin yedim
Eki Görüntüle 2296879
12.00 bunlarin yaninda bir de soslu makarna vardi onu almadim cok kotu bir menu oldu
Eki Görüntüle 2296877
16.00 sade nescafe
19.00 salata ve tavuk (emine telefonumda oyun oynadigi icin cekemedim resmini)
afiyet olsun cnm guzel olmusSabah : 1 haslanmis yumurta ,1 galeta,biraz peynir,dom,limonlu cay
Ara : 5 fındık
Türk kahvesi
Ögleden sonra: 3 köfte,coban salata,1 patates ( fırında pişmiş)
Ara ; 2 dilim karpuz
Aksam; 1 tabak taze fasulye zeytinyagli,1 bardak ayran ,3_4 kasik bulgur pilavi
aleyküm Selam canım insülin direnci için yapabiliyorsan bol bol yürüyüş yap hem kilo vermene yardımcı hem direnci kırmayaSelamun aleykum hayırlı cumalar canlarHerkes iyidir insallah
Gelemiyorum cok özürdilerim yaz kosturmasiBuarada yahlil yapyirdim insupin direncim cok yuksek glifor basladi dr hic icmek istemesemde icmek zorundayim bundan sonrasina bakicaz artik
Bildirimimi yapayim
Kilom ayni
Insallah bayram sonu toparlanirim artik
canim en niye artı oldun ki düzelemedin mi dahaMerhaba kızlar
Cuma 81.6
Bugün 83
Fark + 1.4
spor süper kilonu bilemedim artı misin eksi miSelam kızlar.annemin tartsnda tartldm ne kadar dogru bilemiyorm.ama listeden de cikmak istemiyorm yoksa fazlasyls kacamak yapip arti olarak doner bana.
Kilo 83.0
Spor: 540 bi de yazıylaaa yazaymmm(beş yüz kırk )))))dk
çok değil canım muhtemelen eksidesindr bile reglken fark ediyorGeçen hafta 83.1
Güncel
Eki Görüntüle 2297239
Fark -0,3
Yüzde % -0,36
@eboe
Reglinin etkisi var
Pazartesi baya bi artım vardı telafi etmiştim ama
Regl şişirdi yine
az kalmış 3lu rakamlara veda etmene canımHayırlı cumalar
Kilo bildirimi 102
Spor yok
gelmiş geçmiş olsun canım baya zorlanmissin kolay bi süreç olmasını umuyorum artık insAllah rahat bi hamilelik olur bundan sonrasıBen bugün dra gittim. Bebege bakmadı gıcık. Kan verdim idrar verdim. Birde orda hastalandım mi. Evde gözümde bulanıklık vardı. Duş alınca geçti. Hastanede baş ağrısı tuttu. Sonra istifra ettim orda. Yanımda da yusra...Taksi bulamadım yürüdüm yarım saat öğle sıcağında. Babamı aradım yarı yolda karşıladı. Eve geldim tekrar çıkardım. Şimdi biraz daha iyiyim
emeğine sağlık ben unuttum bildrim yapmayi9 AĞUSTOS KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 60kiloyum 84 81.6 +0.2 83 +1.4 83 sabit 2 @bengisu022 103 83.4 -0.6 83.4 sabit 83 -0.4 3 Bulamiyorum 107 104.8 102.8 -2 4 @nisan34 104 74.4 -0.7 72.4 -2 72.8 +0.4 5 Amine Busra 100.8 87.4 +0.3 87.4 sabit 87.6 +0.2 6 @eboe 109 102 +1 102.3 +0.3 102 -0.3 7 syns 122.7 115.9 -0.5 117 +1.1 117 sabit 8 @OGULCUKLARIM 175.3 174.8 sabit 174.8 sabit 174.8 sabit 9 @74FRIDA ? 112.2 -1.1 113 +0.8 110.7 -2.3 10 @bi prenses annesi ? 80.6 -1 80.6 sabit bildirmedi 11 Bonus 109 105 105.5 +0.5 105.2 -0.3 12 Hepfitim ? 83.2 83.1 -0.1 83.4 +0.3 13 @ISILDURU 103 82 80 -2 80 sabit 14 Mefkurem 99.5 96.6 -2.9
Geçmiş olsun canım bi an once geçer insAllahİyi geceler
Yorgunum dişimi çektirdim başım ağrıyo tamamen geçince uyuşukluğu kendiside ağrır.
Yatmaya çalışıyorum da yatıncada iyi olmuyo öyyyle bi hallerdeyim.
Saol ablacım senin de bayramın mübarek olsun insAllah aminBayraminiz mubarek olsun
Bidahaki bayrama kalmadan incecik oluruz insallah
Harikasin canim bozma sakin bayramda. Kizinada gecmis olsunIyi geceler kızlar şu an farkettim ki bildirim yapmamışım yaptım diye düşünüyordum k.bakmayin lütfen perşembe günü kızım scoterden düştü agzi yüzü kan oldu üst disiyle dudağı arasındaki doku yırtılmış dudağı şişti pek bisey yoktur diye o gün gitmemiştik hastaneye ama cuma günü sabah biraz daha şiş gibime gelince acile götürdük rontgen çektiler çok şükür ki bisey yokmuş öğlen geldik eve bildirim yapmayı alel acele yaptm takıma ama buraya da yaptım diye biliyordum dalmışım bayram telasesi malum zaten bi de temizlik yaptım diye bileklerim fena yine yazarken uyuşuyor i çok uğraşmıyorum telle velhasıl bende durumlar böyle bayramimiz da mübarek olsun simdiden gelir gelemezsem
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 79.9 çıktım kızlar
Fark : -700 şükür 7 lere kapak attim bayramda kaybetmem insAllah
Benim icin biraz zor ama siz basarabilirsiniz kac ay var daha :)Bayraminiz mubarek olsun
Bidahaki bayrama kalmadan incecik oluruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?