Harikasin canim bozma sakin bayramda. Kizinada gecmis olsun
İnsAllah cnm saolasin Allah razı olsun sana da iyi bayramlarİyi bayramlar 90'lar ailesii
Sizleri çok seviyorum
yanlış bildirim yapmışım canım unuttum sonradan düzelttim. geçen hafta da 83 müşüm. yani bu hafta sabitmişim.canim en niye artı oldun ki düzelemedin mi daha
çok geçmiş olsun canım.Iyi geceler kızlar şu an farkettim ki bildirim yapmamışım yaptım diye düşünüyordum k.bakmayin lütfen perşembe günü kızım scoterden düştü agzi yüzü kan oldu üst disiyle dudağı arasındaki doku yırtılmış dudağı şişti pek bisey yoktur diye o gün gitmemiştik hastaneye ama cuma günü sabah biraz daha şiş gibime gelince acile götürdük rontgen çektiler çok şükür ki bisey yokmuş öğlen geldik eve bildirim yapmayı alel acele yaptm takıma ama buraya da yaptım diye biliyordum dalmışım bayram telasesi malum zaten bi de temizlik yaptım diye bileklerim fena yine yazarken uyuşuyor i çok uğraşmıyorum telle velhasıl bende durumlar böyle bayramimiz da mübarek olsun simdiden gelir gelemezsem
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 79.9 çıktım kızlar
Fark : -700 şükür 7 lere kapak attim bayramda kaybetmem insAllah
geçmiş oldun bonus.Mefkuş menü yazamadım ama kaçımadım iki gündür tartılmadım da.
Dişimin ve işimin derdine düştüm.
Şu an sağlam bi ağrım var ilaç aldım biraz hafifletir. Kolay değil nerdeyse 30 senelik dişim gitti :)
Ne yedim dün bi düşünim
Sabah 1 sucuklu tost
Peynir, acı sos falan
Öğleni 2 dolu kase soğuk çorba buğdaylı ayran aşı olandan.
Akşam üzeri
2 dilim hazır tavuk şinitzel
1 kase çorba
Arada bi yerde 2 si bir arada kahve yanında 2 minik top çikolata
saol cnm Allah razı olsun insAllah cnmFit mutlu anne cok gecmisler olsun canim Allah korusun. 70 leri görmüşsün cok sevindim ,darısi sagliklarla basima olsun
saol cnm bende cok sevndm insAllah devami gelirSelam kızlar.hepinizin bayramı kutlu olsun.bonus cok gecmis olsun canm.sen de bu bayram dinleniver.misafirleri esin ağırlasn:)biprenses annesi. Senin de kiziba gecmis olsun.tebrik ederm 70 eri görmene çok sevindim
afiyet olsun cnmMefkuş menü yazamadım ama kaçımadım iki gündür tartılmadım da.
Dişimin ve işimin derdine düştüm.
Şu an sağlam bi ağrım var ilaç aldım biraz hafifletir. Kolay değil nerdeyse 30 senelik dişim gitti :)
Ne yedim dün bi düşünim
Sabah 1 sucuklu tost
Peynir, acı sos falan
Öğleni 2 dolu kase soğuk çorba buğdaylı ayran aşı olandan.
Akşam üzeri
2 dilim hazır tavuk şinitzel
1 kase çorba
Arada bi yerde 2 si bir arada kahve yanında 2 minik top çikolata
he anladm cnm ☺yanlış bildirim yapmışım canım unuttum sonradan düzelttim. geçen hafta da 83 müşüm. yani bu hafta sabitmişim.
çok geçmiş olsun canım.
geçmiş oldun bonus.
biraz kacamakli olmuş cnm ama afiyet olsunİyi geceler kızlar ⚘,bugünki menüm ;
Sabah ; kuçük haslanmis köy yumurtasi ,2 ceviz,roka,maydanoz ,az peynir,domates,salatalik,1 küçük pişi
Ara: Turk kahvesi ( 1 minik bitter bayram hatrina :) )
Ögleden sonra; kıymalı bamya yemeği,coban salata ,1 dilim ekmek
Ara; 1 nektarin
Akşam; az mercimek corba,et sote ,2 kasik makarna
Gece; hem cook yoruldum hem ne yiyeyim modundayim şu an Allah saptırmasin :)
Su; 2,5 litreyi geçmiştir spor bol hareket ve yorgunluk..
GünaydinGünaydın kızlar
Dün bütün isleri halledip yattim şükür mutfak odalar toplu bi duş alıp hazırlanıp kp gidecez kahvaltıya ☺sizde durumlar nasıl uyanabildinz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?