- 25 Ekim 2018
- 3.766
- 6.748
- 158
Daha fazlasını yapmaya sağligim el vermiyor canim.Çarpintim oluyor .Hep diyorum ya geniş zamanda kalıcı kilolar vermek benim hedefim .Haftada 500 gr bile versem sevinirim.Herkes hedefine sagliklarla ulaşsın insallahhsaol cnm Allah razı olsun insAllah cnm
saol cnm bende cok sevndm insAllah devami gelir
afiyet olsun cnm
he anladm cnm ☺
biraz kacamakli olmuş cnm ama afiyet olsun
amin insAllah cnmGünaydinBiz de memleketteyiz ,bayram gezmelerine devam bugün de .Keyifli kahvaltilar,bayramlar herkese
aynen oyle saglikla olsun kalici olsunDaha fazlasını yapmaya sağligim el vermiyor canim.Çarpintim oluyor .Hep diyorum ya geniş zamanda kalıcı kilolar vermek benim hedefim .Haftada 500 gr bile versem sevinirim.Herkes hedefine sagliklarla ulaşsın insallahh
Babamgildeyiz biz deKizlaaar bikdirim yapmayı unutmusum sabah aceleyle ciktik evden
Cuma: 79.9
Pazartesi: 79.5
Fark: -400
Cumaya artar insAllah eksim
Bende sabah tartlmistm alel acele ama wc ye çıkamamıştm belki bi iki yüz gr daha fark ederdiBabamgildeyiz biz de
Tartılmadım bugün
Inanılmaz fark ediyor hem deBende sabah tartlmistm alel acele ama wc ye çıkamamıştm belki bi iki yüz gr daha fark ederdi
1 buyuk bardak oda sicakliginda suyum icine 3 _4 günkurusu kayisi ekleyip karistiriyorum ara ara .2 saat kadar sonra ara öğun niyetine iciyorum.cok faydasini gördüm ben.3 gündür de wcyok
Onu da yapıyorum bazen canım1 buyuk bardak oda sicakliginda suyum icine 3 _4 günkurusu kayisi ekleyip karistiriyorum ara ara .2 saat kadar sonra ara öğun niyetine iciyorum.cok faydasini gördüm ben.
artı olmaktan iyidir cnmben de sabitim
Aynem cnm ben dukani pek icemeidm ya sevmedim sifa olsun eksi getrsin insAllahInanılmaz fark ediyor hem de
Ben de yarından itibaren dükan birası yapmaya baslarim
Gerçi yarın da evde yokum
Yarından sonra başlarım büyük ihtimalle
Ilk başlarda ben de tiksinerek iciyodumartı olmaktan iyidir cnm
Aynem cnm ben dukani pek icemeidm ya sevmedim sifa olsun eksi getrsin insAllah
Ay dimi valla öyle oldugünaydın kızlar bayramın 3. gününü ettik. zaman ne çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?