Günaydın güzel hanımlar.......YENA,SAFERAN,DİLENCİ......Öpüyorum canlarım.Diğer arkadaşları da geldikçe öperim artık.Şu anda sizi yakalamışken bir öpeyim dedim.
YENACIĞIM 1-2 gündür gelmedin topiğe....İyisindir umarım.Mide canını sıkmamıştır inşallah.
Yavaş yavaş kilo bildirimleri ve güzel haberler gelmeye başladı.Ben bu hafta yerlerdeyim...
Beni bu cumanın en şişmanı seçin.Tek tek kınayın...Şiddet gösterin beni darp edin.Gençlerin dediği gibi sonunda psikopata bağladım......
Hadi sizlerde güzel haberler verin bakayım.
günaydın bayanlar..ya ben sabah kahvaltısında biraz kaçamak yaptım öğlen ve akşam az yiyerek dengelemeye çalışıcam kepek ekmek bitmişti bende bi güzel beyaz ekmekle tost yaptım yedim şimdide vicdan azabı çekiyorum(
birde ben bebek istiyorum bunun için doktora gidiyorum her gittiğimde tartıyoacilen vermem lazım haftaya gidicem çünkü dra en azından bu haftada 1 5 kilo filan versem ne güzel olcak
gusel tebrikler ne güzel kilo vermişsin harika
benimde kilom geçen hafta 116.4 bugün 115.4 aslında dün boğazımı tutsaydım dahada gidecekti çok gezdim naz kucağımda 3 saat boyunca kaçamak yapınca düne göre 400 gr fazla çıktım ama wc çıkamadığım için bence kilo değildir
bnm okula gitmem için hazırlanmam gerekiyor derin cvbını yazarsan ben sonra okurum
yena geçmiş olsun inş bir an evvel iylieşiverirler...
herkese iyi günler grşmek üzere...
haziranın 20 si gibi sezeryan olucam dua edin kolay olsun bende size dua edem hamilelierin duası kabul olurmuş tığ gibi zayıf olun inşallah
geçmiş olsun yena çocuklar hastalanmasın biz hastalanalım yeterki gül gibi soluyolar allah kolaylık versin
teşekkür ederim cnm inş duan kabul olur..
ya ben bundan 5 ay önccesinde 88 dim 4 5 ay içinde nasıl oldu anlamadan nerdeyse 10 kilo aldım şimdi 2 kilo verebildim 2 haftada 95.8 geliyorum
cnm peki hamileliğinde kaç kilo aldın rahat geçtimi hamileliğin doğumun?
tünaydın hanımlar
liste süperr
nerdeyse heres kilo vermiş
bugun misafirim var hazırlık yapıyorum
ewle ugraşıp duruyorum
bi kaç eksik var ama daha sonra fırsatım olmaya bilir
gene kilosunu bildirenleri sonra listeye eklerim
yeni gelenler
bana özel atsın
topigi taip edemiyorum malum
grşzz
hepinizi mucurdum
canım çok teşekkürler..şu ara çok artmış durumda hırsızlık olayları..girilmedik ev yok gibi oturduğum semtte..birde şu dikkatimi çekti..eskiden gece geç saattlerde millet derin uykudayken olurdu hırsızlık..şimdi sabah saatleri giriyolarmış..beyler işe çocuklar okula gidince...nasıl fikir ama hanımlar evde yalnızken..ayyy Allahım ne kötü..:)))))yagmurgozlü geçmiş olsun valla bu hırsızlar her yolu asıyorlar adamlar 6. kata bıle kapıyı acamazlarsa balkonlardan tırmanıyorlar balkon merdıvenı icat etmişler:))alt balkona koyup bır üste bir üste derken hoop 6. kata cıkıverıyorlar siz siz olun balkonunuzu bile kiltleyin yada camla kapatın.
beyzus bence mudurene cok ıyı yapmıssın bazıları daha kotusunude hakedıyor benım oncekı mudurumde oyle bırıydı agzından cıkanı kulagı duymaz patavatsız bırıydı çok beddua ettım kapıverdıler koltugunu:)))zemuszemus
bişeyler yapmam lazım..1 ay sonra düğün var..kuzenim evleniyor..yagmurgözlü bende gece atıstırmayı cok severım o yüzden buzdolabımın ustune yabancı sıtelerden buldugum bır resım yapıstırdım bir kadının öncekive sonraki zayıf halini gösteren bir foto her bakısta insanın yeme isteği azalıyor tavsıye ederım bırde insanların şişman ve zayıf hallerının bulundugu bir resmi masaüstü olarak ayarladım her bilgisayarı acısımda onları görüyorum oda işe yarıyor
bak ben bunu bilmiyordum..tüh bak kaçırdım..inş bir dahaki seneye..hemen yazıyım bir kenara..zemuszemusgerçi kimse yok forumda ama, kendı kendıme konusuyor gibiyim.birse merak ediyorum bugun hıdırellez ya sizin oralarda ne gibi seyler yapılıyor bugun bazıları anlatmıs ama ben cok merak ettım herkes ayrı sehırlerden .mesela biz genelın yaptıgı gıbı gül agaının altına dıleklerımızı cızdıgımız kagıtlar koyarız aksamdan ve gün agarmadan onları alırız.birde 7karınca yuvasından herbırıne 7 kez fatıha okuyarak toprak alırız ve 1 sene boyunca cuzdanımızda tasırız bırseye sarıp(laf aramızda bunun ıse yaradıgına gercekten ınanıyorum bereket getırıyor param hemen bıtmıyor denedım gordum)sız neler yaparsınız yazarsanız bizde öğreniriz
Ohhhhh iyi olmuş...Kul azmayınca Allah ceza vermez....Kötü kalpliler bulur cezasını.
Şimdi gidiyorum diye '''kör ölür badem gözlü olur'''misali pek bir kıymete bindim.Geçen gün bizim hemşireye '''biz Beyza ile hiç kırılmadık 10 yıldır '' demezmi.Hemşire yeni geçmişi bilmiyor.Bende '''kırılmak demiyelim ama beni çok üzdünüz zamanında '''deyip yaptığı bir şeyi anlattım kıpkırmızı oldu...Oh ne güzelmiş istediğini söyleyebilmek.....
[COLOR=".[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B]ablacım gider ayak geçmişin intikamını alıyorsun..:)))) içinde kalmasın şişkinlik yapar..:)))) intikam soğuk yenir derler..şimdi sıra sende..:)))[/B]
[quote="zeynep957, post: 13089362"]yağmurgözlü,Beyzus ben de bütün gün çay,neskafe akşam olunca allah ne verdiyse.hatta gece sabaha kadar iki saatte bir dolap başındaydım.buraya geldiğimde kendi kendime söz verdim.akşam sekizden sonra sıvı dışında bir şey yemiyeceğime dair.üç gündür nazarım değmesin uyguluyorum.bunda yemekten yarım saat sonra içtiğim yeşilçayın,ve elmalı sirkeli ballı suyun çok yardımı oluyor.kiç bir şey yemek istemiyorum.bir deneyin isterseniz.:lmaz: lmaz: lmaz:
ayy ben o kuzinelere bayılırım..doğalgaz olmasa soba yaksam alırım..köyde ki evimizde var..çok işe yarıyor..ağustosun ortasında bile olsak köyde akşamları soba yakmadan durulmuyor..içine patates atıyoruz..mantar közlüyoruz..köy ekmeği yapıyoruz..ahhh ahh izine çıksamda gitsem..anneciğimin yanına..ohh tebessüm77.beyzus.sutem,dilenci.bursa16 ne haber kızlar ?ben çok yorgunum.sobayı söktüm.komşunun birine verdim.çok güzel çift tepsili kuzuneydi.ama bıktım.artık elektrik.yakacağım.
sağol canım teşekkür ederim..kızkardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim..Allah bir yastıkta kocatsın..:)))bende uşaklıyım biz ebe deriz.
kızımda anneme ebe diyor iki gündür
geçmiş olsun canım sanada oğlunada
geçmiş olsun en azından birşey almamışlar
geçmiş olsun umarım tekrar ameliyat çıkmaz
acil şifalar allah kolaylık versin umarım hemen atlatırsın
geldim ablam iyiyim sen nasılsın
hafta sonu kız kardeşimin düğünü vardı. işler misafirler çoktu. sonrada annem iyi değildi halada morali felaket çok sıkkın onun yanındayım sürekli kızımda bir mızmızki bu ara sürekli ağlıyor nedensiz.
giremeyince geçmişi okumak uzun sürdü.
bu arada diyeti bir bıozdum pir bozdum. dünyaları yedim yedim yedim. offffff kiloda aldım.
en değerli hediye işte ... oğlumun bana aldığı ilk anneler günü hediyesini saklarım hala...))kızımın anneler günü hediyesini aldım
bugün okulda kart yapmışlar kartın üstünde çüçekler ve pullar yapıştırmış içinede elinin izini basmış .
2 saatliğine oyun grubuna gidiyor kızım bu ilk hediyemde çok sevindim
günaydınn hayırlı cumalar..gunaydın kızlarrr hayırlı cumalar nasılsınızz oo ne guzel gıtmıs kılocuklarr bende tartılırım brazdan
:roflol::roflol::roflol:Günaydın güzel hanımlar.......YENA,SAFERAN,DİLENCİ......Öpüyorum canlarım.Diğer arkadaşları da geldikçe öperim artık.Şu anda sizi yakalamışken bir öpeyim dedim.
YENACIĞIM 1-2 gündür gelmedin topiğe....İyisindir umarım.Mide canını sıkmamıştır inşallah.
Yavaş yavaş kilo bildirimleri ve güzel haberler gelmeye başladı.Ben bu hafta yerlerdeyim...
Beni bu cumanın en şişmanı seçin.Tek tek kınayın...Şiddet gösterin beni darp edin.Gençlerin dediği gibi sonunda psikopata bağladım......
Hadi sizlerde güzel haberler verin bakayım.
anaaaaa kim gelmişş..nursena hoşgeldinnnn..AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN inş:Saruboceq:beyzusum nidiyon sen bak doğurdum oldum hedefine ulaşamadın kıss yaz geliyo bak sen böle deildin yurdusumla gidiyonuz gerilere aaa silkinin heeee bak 2 ay sona yanınızdayım ona göreeeeeeeeeeeeeehepinize kolaylıklar versin yaza çıta gibi girin inşallah ton ton ve güzel bacılar
canım yaaa hayırdır sen bu ara hastalıktan başını alamadın..acil şifalar..geçmiş olsunnn..Merhaba arkadaşlar..
Oğlumun ishali yine başladı dün artık doktora götürdük,çünkü çok zayıfladı..Dün bayağı bi kötü geçti benim için kızımın dişi için ortodontistteydik,sonra eşim kızımla kaldı ben oğlanla doktora, viral enfeksiyon ,çok salgınmış özellikle barış yaşındakilerde..
Bağırsak antiseptik verdi..Umarım çabuk düzelir,onu halsiz ve uyku halinde görmek beni epeyce üzüyor..
Herkese iyi kilo vermeler..
Benim kilom aynı,hafta başı 2 kiloya yakın fazlaydım bugün çizelgemdeki rakamdayım..
Ama hiiç kilo verme modunda değilim çok yoruluyorum,ve çok üzgünüm..
haziranın 20 si gibi sezeryan olucam dua edin kolay olsun bende size dua edem hamilelierin duası kabul olurmuş tığ gibi zayıf olun inşallah
geçmiş olsun yena çocuklar hastalanmasın biz hastalanalım yeterki gül gibi soluyolar allah kolaylık versin
beyzusum nidiyon sen bak doğurdum oldum hedefine ulaşamadın kıss yaz geliyo bak sen böle deildin yurdusumla gidiyonuz gerilere aaa silkinin heeee bak 2 ay sona yanınızdayım ona göreeeeeeeeeeeeeehepinize kolaylıklar versin yaza çıta gibi girin inşallah ton ton ve güzel bacılar
gusel tebrikler ne güzel kilo vermişsin harika
benimde kilom geçen hafta 116.4 bugün 115.4 aslında dün boğazımı tutsaydım dahada gidecekti çok gezdim naz kucağımda 3 saat boyunca kaçamak yapınca düne göre 400 gr fazla çıktım ama wc çıkamadığım için bence kilo değildir
Merhaba arkadaşlar..
Oğlumun ishali yine başladı dün artık doktora götürdük,çünkü çok zayıfladı..Dün bayağı bi kötü geçti benim için kızımın dişi için ortodontistteydik,sonra eşim kızımla kaldı ben oğlanla doktora, viral enfeksiyon ,çok salgınmış özellikle barış yaşındakilerde..
Bağırsak antiseptik verdi..Umarım çabuk düzelir,onu halsiz ve uyku halinde görmek beni epeyce üzüyor..
Benim kilom aynı,hafta başı 2 kiloya yakın fazlaydım bugün çizelgemdeki rakamdayım..
herkese merhabalarrrrrrrr :):) bu haftaa biraz uzak kaldım hastaydım arkadaşlarrrr bugün tartılamadım regli oldum aynı yazarsın çitolcüğümm:):)
hoşgeldin aplammmm cumartesi tam çalışsaydınız sana uğrucaktım özledim sni yafyummmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileHoş buldum canım......
İkimizde diyetleri bozmuşuz.Hadi toparlanalım bir an önce.....
ahh bilirim o duyguyu birde geride arkadaş bırakmakta zordur ama seni bekleyen güzel günleri düşün bu arada benide götür bir ara memleketine senlen olalım bi kaçgün olumunekankayizsmileokkadarrrr özledim seni yani arkadaşlarda olmasa çok ıssız kalacak topikimiz olumunekankayizsmileözellikle yenoş darılmayın yenoşa bir zaafım var napimmm ŞenizYENA.....PABUCU TAMAM ANNEM EVDE OYNAYAMAMMMM....
Hemen dikkat konumuna geçtim canım....Yoksa kilolar fırsatçı gibi dibimizde bekliyor;en ufak ihmalde hooooop sırtımıza biniyorlar....
Bu gün biraz ajite ve heyecanlıyım.Genel müdüre işten ayrılmak istediğimi söyledim ama odasına çıkana kadar tansiyonum yükseldi.
Ne var şimdi bunda diyeceksin;normal bir şey tabii ama bundan 3 yıl önce annem ağır bir pankreatit geçirirken benim başında olmam gerekti;ablamda babamın yanında kalmalı ki onunda işi görülsün.Çok çaresiz kaldım ve yıllık izinlerim bitince emekliliğimi istedim.
Genel müdür onayladı ve annen iyileşince işinin başına dön böyle erken kaçmak olmaz dedi ve emekli elemanların tekrardan aynı görevde çalıştırılmasına karşı olan bir yöneticidir.Bu beni onore etti.3 yıl sonra Allahaısmarladık demek bu yüzden beni biraz mahçup biraz gergin ve heyecanlı ruh haline soktu....
Neyse atlattım.İsteğin buysa bize saygı duymak düşer ama yerine birini bul ve onayla sonra izinlisin dedi....Bu izinlisin lafından bana nazik olmaya çalıştığını çıkardım.Gidebilirsin demedi...Neyse işte canım bugün biraz kendim de değilim...DİYETİMİ BOZMADIM AMAAAAA.....
ohhhhhhh çok iyi yapmışsın aplammmm ŞenizÇok güzel tarif ettin canım.Tam da bu duygular içindeyim....
Yalnız bir hırsım vardı.Onuda çıkardım.Derler ya intikam soğuk yenen bir yemektir diye doğruymuş.....
Belki hatırlarsın topiğe ilk katıldığımda bahsetmiştim birim müdürümüz kadın ve insanların canını yakacak zaaflarını bulup acımasızca kullanır benimde şişmanlığımla uğraşıp duruyor ve her fırsatta canımı yakmaya çalışıyor.
Biraz üzüldüğümü belli etsem canıma okuyacak ama belli etmemeye çalıştığım halde sabırla şişmanlık,vücut şekli ve zayıf güzeldir konularını benim yanımda açarak üzmeye çalışır.
Bu gün onu atladım;genel müdür yardımcısını atladım ve direkt genel müdüre söyledim.Sonrada birer kat inerek diğerlerine de haber verdim.
Birim müdürümüz çok üzülmüş gibi pozlara girip neden gidiyorsun hani beraber gidecektik falan dedikten sonra ÇOK MERAK ETTİM NEDEN PROSEDÜRÜ TERSTEN İŞLETTİN.YUKARDAN AŞAĞI OLDU dedi.
Bende; önce size söyleseydim çok üzülüp beni kararımdan caydırmak isterdiniz ve başarırdınızda bu yüzden hem sizi üzmek ve yormak istemedim hemde kendim daha az yıpranırım diye üstten başladım ki geri dönüş olmasın diye dedim.YALANNNNNNNN....
Tamamen onu saymamak olsun diye yaptım.Bilerek yaptığım ilk saygısızlık belkide ama çok hoşuma gitti.....
menneeee mennneeeeeeeee tam gezme modundayım zatiii kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3bende şöylleee güzel yeşil çay getiririm içeriz karşuluklu (gerçi siz yeşil sevmiyrdunuz dimi beysuz aplamla)İyi canım,iki gün tavuk yemekten oldu kesin...
Ne demek başımın üstünde yeriniz var..yeterki buyrun,sizin için ıspanakta kavururum,kaydirigubbakcemile3yada sen sizin oraların otundan getirirsin,neydi adı..??
BEYZUS çum ne şekersin sen ya..Allah gönlünde ne muradın varsa versin...:Saruboceq:
Siz gelince kayınvaldeme söylerim extradan değişik ot yemekleride yapar..Kendisi aslen giritli,çok leziz otlar yapıyor..cokacimcoook
Yanlız bazı otlar özellikle kuzu etiyle pişiriliyor ne ilginç diimi..Mesela şevketibostan diye bir bitki var..Kuzu etiyle pişrilmeden olmaz,öyle bir adet yaygın.:))
anacım yaa ne bitmez çile oldu heee yarabbi hırslandım dikkatli yapmadılarmı acaba doktorlar ameliyatını bu kadarda olmaması lazımdı yaaa Allahım enn acillllllllllinden şifalar versin sana kuzuumerhaba
tek elimle yazmaya çalışıyorum
sizleri çok özledim
pazartesi sabah aşırı ve saf kanamayla hastaney kaldırıldım
geçmişi okudum
cvpları sonra yazcam
şu ana kdr kanamam sürdü
tükürüklü kan olduğu için iyi
normal kanama olursa acil ameliyata alacaklar
sürekli damardan besliyorlar
şimdi doktolarda çok korkuyor
kanama olduğu için
pazartesidn beri buradayım
ve daha da kalacağım hastanede
ameliyat yeri mikrop kapmış
hiçbişide olmadı
8 ilaç içtim ona rağmen
ağrım başladı yine yazamıyorum
hepinizi çok öpüyorum
off üzüldüm
ya her an acil ameliyat olabilirsin dedi
Merhaba arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?