Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende seni çok öpüyorum canım arkadaşım..opuyorumnanaktan

uğrayamadım hem işlerden dolayı,hemde sağlık sorunu , pc ye geçtiğimdede okuyup yazamadan çıktım tekrar..

seni kınamıyorum,suçunun farkında olmanda güzel bişey..kaydirigubbakcemile3haftaya çizelgendeki rakamı görmezsen o zaman bişeyler düşünürüm artık,klava:

bende seni bekliyorum bak yerimde sayıyorum iki haftadır..

Bir seferlik hiiç bişey olmaz,hemde sabah yemişsin..Arada kaçamaklar olmalıki,sıkmasın bizi diet psikolojisi..:)
Sağlıklı bir bebeğin olur inşallah..:Saruboceq:

Derincim tebrik ederim..Kilo vermişsin..
Birde spor yapabilsek düzenli ne güzel olur..

bnm okula gitmem için hazırlanmam gerekiyor derin cvbını yazarsan ben sonra okurum
yena geçmiş olsun inş bir an evvel iylieşiverirler...
herkese iyi günler grşmek üzere...

Çok sağolasın..

Teşekkür ederim Nursenacım..
Seninde bayağı az kaldı,kızınla durumlar nasıl.?
Umarım doğduktan sonra pek bir sıkıntı yaşamazsın..

canım stresten daha çok alıyor insan birde tedavilerde kullandığımız hormonlu iğnelerinde etkisi büyük ebnde 135 lerdeydim 112 ye anca düşmüştüm.

vallahi allah herkeze benim yaşadığım gibi hamilelik ve doğum versin okadar yani beni korkutyorlardı sen bir hamile kalsan kapılardan sığmazsın . bende çok korkuyordum ilk 5 ay hiç kilo almadım ama beş ay sonrada 14 kilo aldım . başlarda yemek yiyemiyordum 126 ile doğuma girdim .hastaneye gittiğimde kilolu bayan zannettik seni dediler boy uzun olduğu için öle aşırı bir karnımda yoktu birde küçük doğdu kızım. çokda rahat bir doğum oldu .tabii beni sedyeye kyup indirirlerken epeyce sorun olmuştur çünki sezeryan oldum . hastanede bile hiç yatmadım evdede hiç yatmadım herşey çok güzel geçti doğumun tek kötü yanı doğumun ertsei günü ben 4 ten akşam 10a kadar gazımı çıkaramadım onun sancısını çok çektim çok ağladım gaz birikintisinden ne orurabiliyordum nede yatabiliyordum .

tünaydın hanımlar
liste süperr
nerdeyse heres kilo vermiş
bugun misafirim var hazırlık yapıyorum
ewle ugraşıp duruyorum
bi kaç eksik var ama daha sonra fırsatım olmaya bilir
gene kilosunu bildirenleri sonra listeye eklerim

yeni gelenler
bana özel atsın
topigi taip edemiyorum malum
grşzz
hepinizi mucurdum

Ne hazırlıyosun banada göndersen ya kargoyla..kaydirigubbakcemile3

Vaktim yok hazırlayamıyorum bişey..kaydirigubbakcemile3

Artık dönsen hani,kaç kere söyliycem..Çok uzattın ama.klava:.

yenacım geçmş olsun canım salgın varmış heralde benim kızımda geçen hafta geçirdi biliyorsun mahvoldu yavrum daikada bir yeşil su ishal birde 40 derece ateş yavrum anca toparladı kendini 1 kilo gitti hastalınca zaten zayıf bir bebek ben neler yapıyordum onu yedirinceye kadar .iştahsız bir bebek aman sağlığı yerinde olsun aslında ama bak annesi neler çekiyor çocukluğumdan beri kilo problemi.

canım evet bir kilo gitti aslında daha çok gidecektide dün çarşıda kaçamaklar yapınca neyse gitti yaaaa evet aslında arasıra leslie yapıyordum ama bu sıra hastalıktı temizlikti hiç vakit bulamıyorum ama pazartesi başlayacağım inşallah leslie ye

canım çok teşekkürler..şu ara çok artmış durumda hırsızlık olayları..girilmedik ev yok gibi oturduğum semtte..birde şu dikkatimi çekti..eskiden gece geç saattlerde millet derin uykudayken olurdu hırsızlık..şimdi sabah saatleri giriyolarmış..beyler işe çocuklar okula gidince...nasıl fikir ama hanımlar evde yalnızken..ayyy Allahım ne kötü..:)))))
bişeyler yapmam lazım..1 ay sonra düğün var..kuzenim evleniyor..
bak ben bunu bilmiyordum..tüh bak kaçırdım..inş bir dahaki seneye..hemen yazıyım bir kenara..zemuszemus

tamam ablacım..denerim..teşekkürler..
ohh tebessüm77.beyzus.sutem,dilenci.bursa16 ne haber kızlar ?ben çok yorgunum.sobayı söktüm.komşunun birine verdim.çok güzel çift tepsili kuzuneydi.ama bıktım.artık elektrik.yakacağım.
ayy ben o kuzinelere bayılırım..doğalgaz olmasa soba yaksam alırım..köyde ki evimizde var..çok işe yarıyor..ağustosun ortasında bile olsak köyde akşamları soba yakmadan durulmuyor..içine patates atıyoruz..mantar közlüyoruz..köy ekmeği yapıyoruz..ahhh ahh izine çıksamda gitsem..anneciğimin yanına..((
sağol canım teşekkür ederim..kızkardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim..Allah bir yastıkta kocatsın..:)))
en değerli hediye işte ... oğlumun bana aldığı ilk anneler günü hediyesini saklarım hala...))
gunaydın kızlarrr hayırlı cumalar nasılsınızz oo ne guzel gıtmıs kılocuklarr bende tartılırım brazdan
günaydınn hayırlı cumalar..
:roflol::roflol::roflol:
anaaaaa kim gelmişş..nursena hoşgeldinnnn..AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN inş:Saruboceq:
canım yaaa hayırdır sen bu ara hastalıktan başını alamadın..acil şifalar..geçmiş olsunnn..

hadi doğurda gel bekliyoruz..:jeyyar:

Hoşgeldin canımmm.Ne kadar özlemişim.Doğurdum mu dedin???Ben mi yanlış anladım..
Eğer öyleyse gözün aydın,Allah bağışlasın....

Ben şuurumu kaybettim sanki Nursenacığım.birara işin ucunu bir kaçıdım ki sorma.
Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.Umarım başarırım.....Çokkkk öpüyorum....

sabahki menüm iki ince dilim kepek ekmeği beş yaşil zaytin 1 bardak süt kızımın yumurtasının beyazı
dom salt
öğle
bol domatesli arpa şehriye pilavım pişiyor mercimke çorbası salata cacık
akşamada terasda mangal yapacağız babamlar geliyor bol salata ile balık yerim
temizlik yapıyorum burdan kalkarsam çabuk bitecek oturduğum zaman kalkamıyorum

canim boyum cok uzun demissin bend emerak ettim kilomuz aynida
benim boyum 168

Çok çok geçmiş olsun YENACIĞIM.
Barışçık çok hırpalandı yazık.Lanet ishalde ne kadar yorar çocukları.Çok haklısın anne olarak onun halsiz hali yüreğine çok dokunuyordur.Umarım bu gün iyileşir.Allah sağlık sıhhat ve huzur versin( ve tabii iyi şansta) tüm yavrulara...

herkese merhabalarrrrrrrr :):) bu haftaa biraz uzak kaldım hastaydım arkadaşlarrrr bugün tartılamadım regli oldum aynı yazarsın çitolcüğümm:):)

yena dün sana sordum görmedin heralde cibez neydi yaaa hiç yabancı gelmedi bizdeki ismi değişik galiba nasıl bir ot aklıma takıldıda

herkese merhabalarrrrrrrr :):) bu haftaa biraz uzak kaldım hastaydım arkadaşlarrrr bugün tartılamadım regli oldum aynı yazarsın çitolcüğümm:):)

Hoşgeldin canım.Nerelerdesin çok özlettin kendini.Geçmiş olsun.Umarım ciddi bir şey değildir.Allah sağlık sıhhat versinde çabucak iyileş inşallah....

TURSARİİİİİİİİİ aşağıda görüyorum senide .Hoş geldin...Nerelerdesin???Yavrun nasıl canım.

APPLEARZU .............104,2............................103............................1.2
Bonus.................. .91.9................................90,5 .......................1.9
BEYZUS..................90,5...............................92
Bir_kadin ................90...............................yeni
candy_candy.............104,4..............................?
dilek86 ...................93 ...............................yeni
egedeniz03...............90.3..............................90,9
ecetan................... .93................................yeni
qusel......................107................................yeni.....103,8................3.2
Dilenciii ..................76.5..................................75.2 .......................1.3
Derin......................116.4.................................115.4 .....................1
halley......................112.0................................110.7.......................1.3
Nur1835 ..................67.................................68
ness26 ....................95,3 .............................yeni....94.7.....................0.6
orfe..................... ..134................................yeni
pregant.....................78..................................?
seda1986...................90,5................................?
sutem ......................108,9 ...........................107,3 .........................1.6
seferan.....................140.5.............................140............................0.5
Seçil00.....................84,7..................................?
tursari......................86.5 ...............................85.5
tebessum77.................87.5...............................88.4
YENA........................89.9................................aynı
yasafat ....................113.3................................112.5.......................0.8
Yağmurgözlü................108,8...................................108,8 .
zeynep957 .................95.1..................................95.2

1.lerimiz
gusel ........qusel
2.lerimiz
Bonus 1.9
sutem 1.6
Dilenciii 1.3
halley 1.3
APPLEARZU 1.2
Derin. 1

3.lerimiz

yasafat 0.8
ness26 0.6
seferan. 0.5

Hoş buldum canım......
İkimizde diyetleri bozmuşuz.Hadi toparlanalım bir an önce.....
hoşgeldin aplammmm cumartesi tam çalışsaydınız sana uğrucaktım özledim sni yafyummmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ahh bilirim o duyguyu birde geride arkadaş bırakmakta zordur ama seni bekleyen güzel günleri düşün bu arada benide götür bir ara memleketine senlen olalım bi kaçgün olumunekankayizsmileokkadarrrr özledim seni yani arkadaşlarda olmasa çok ıssız kalacak topikimiz olumunekankayizsmileözellikle yenoş darılmayın yenoşa bir zaafım var napimmm Şeniz

ohhhhhhh çok iyi yapmışsın aplammmm Şeniz

menneeee mennneeeeeeeee tam gezme modundayım zatiii kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3bende şöylleee güzel yeşil çay getiririm içeriz karşuluklu (gerçi siz yeşil sevmiyrdunuz dimi beysuz aplamla)

anacım yaa ne bitmez çile oldu heee yarabbi hırslandım dikkatli yapmadılarmı acaba doktorlar ameliyatını bu kadarda olmaması lazımdı yaaa Allahım enn acillllllllllinden şifalar versin sana kuzuu

ah yavrumm yaaaaaaa çok geçmiş olsun kuzuma bende yemek yedirememnin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum bide içeride tutamıyorsun hofff şu aralar sinir hastası oldum bende yemek yediricem diye uğraşmaktan benimkide çok zayıfladı bu ara 14 kiloydu 13 olmuş baktım dün diş çıkardı yine en arka çene mahvolduk bademciklerinede vurdu kızardı ve şişti devamlı olarak bir çıkarma eylemi içerisinde yemek yerken benimki zaten çok hassas ve titiz bir oğlum var saç alsa -eline hemen öğürür o denli (bana çekmemiş ben taş gibiyim babasının aynısı babada çok hassas gıccıkklar nolcek:asigim:)ama ben nane ve ekinesya çayı veriyorum devamlı çok rahatlattı oğlumu sinirlide bu aralar ama çok şükür dişi gördüm ishalı iki gün fala sürdü geçti ama yemesi yine öyle mıymıy deli ediyor beni zaten öyle cılızı bir kiloda bayaa farketti oğluşumda kemikleri artık iyice elime geliyor deli oluyorum Allahım sen şu mübarek günde ekmek bulupta çocuklarına yediremeyenlere yardım et Yarabbiiii hastanede çocuklarının başında çaresiz benkelyen annelere sabırlar hastaların hepsinede acil şifalar ver :Saruboceq:

bu hafta uğrayamadım çünkü bütün hafta temizlik yaptım incik cıncık ne varsa herşeyi temizledim cannnnnnnnnnıııııııııııııııııımmmmmmm çıktı ama yani ama değdide miss gibi oldu evceyizim ayrıca detoks yaptım ama istediğim sonuca varamadım pazartesi tartıldığımda 85.7 idim koskoca bir hafta detoksla sadece 85.2 olabildim mesajda citole yanlış yazmışım olsun ama farketmez çok moralım bozuldu ama çünkü en azından 2 kilo gitmesini bekliyordum ama malesef mahfolmuş benim bünyem :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…