bu aralar iştah problemimizin dışında çokta bi sıkıntımız yok allaha şüküler olsun opuyorumnanaktanHoşgeldin canım.Nerelerdesin çok özlettin kendini.Geçmiş olsun.Umarım ciddi bir şey değildir.Allah sağlık sıhhat versinde çabucak iyileş inşallah....
TURSARİİİİİİİİİ aşağıda görüyorum senide .Hoş geldin...Nerelerdesin???Yavrun nasıl canım.
elifsevde boyum 1 78 canım yani boyuna posuna bir bayanım
gusel tebrikler ne güzel kilo vermişsin harika
benimde kilom geçen hafta 116.4 bugün 115.4 aslında dün boğazımı tutsaydım dahada gidecekti çok gezdim naz kucağımda 3 saat boyunca kaçamak yapınca düne göre 400 gr fazla çıktım ama wc çıkamadığım için bence kilo değildir
bsbirkin canım çok iyi biliyorum yaşadıklarını bende aynı şeyleri yaşadım çünki dr kilo vereceksin diyordu ben sabah akşam spora gidiyordum boğazımı tutamıyordum çok ağır kilo veriyordum psikolojim bozuluyordu. ama çok şükür benim meleğim 112 kiloda kendiliğinden geldi 12 sene sonra doğal yolla ama tabiii sen yinede zayıflamaya devam et ben çok spora gittim boyumda çok uzun sporun etkisi çok oldu bana
inşallah guselde sende en yakın zamanda miniğinize kavuşursunuz
1.lerimiz
gusel ........qusel
2.lerimiz
Bonus 1.9
sutem 1.6
Dilenciii 1.3
halley 1.3
APPLEARZU 1.2
Derin. 1
3.lerimiz
yasafat 0.8
ness26 0.6
seferan. 0.5
tebrik ederim guzel ınsallah bu hafta gene boyle veririsin:)
yena dün sana sordum görmedin heralde cibez neydi yaaa hiç yabancı gelmedi bizdeki ismi değişik galiba nasıl bir ot aklıma takıldıda
1.lerimiz
gusel ........qusel
2.lerimiz
Bonus 1.9
sutem 1.6
Dilenciii 1.3
halley 1.3
APPLEARZU 1.2
Derin. 1
3.lerimiz
yasafat 0.8
ness26 0.6
seferan. 0.5
bu hafta uğrayamadım çünkü bütün hafta temizlik yaptım incik cıncık ne varsa herşeyi temizledim cannnnnnnnnnıııııııııııııııııımmmmmmm çıktı ama yani ama değdide miss gibi oldu evceyizim ayrıca detoks yaptım ama istediğim sonuca varamadım pazartesi tartıldığımda 85.7 idim koskoca bir hafta detoksla sadece 85.2 olabildim mesajda citole yanlış yazmışım olsun ama farketmez çok moralım bozuldu ama çünkü en azından 2 kilo gitmesini bekliyordum ama malesef mahfolmuş benim bünyem :çok üzgünüm:
nursena canım umarım duaların kabul olur...sende mınık sercene sag saglım kavusursun inş.haziranın 20 si gibi sezeryan olucam dua edin kolay olsun bende size dua edem hamilelierin duası kabul olurmuş tığ gibi zayıf olun inşallah
geçmiş olsun yena çocuklar hastalanmasın biz hastalanalım yeterki gül gibi soluyolar allah kolaylık versin
heyooo 1, olmuşum :)))sositososito:dance::teytey:sırnaşık şey
yenacım cok gecmıs olsun canım...ishalı devam edıyorsa lutfen canım cocuguna soguk bal serbetı içir...bu bır hadıstır bılıyormuydun.ıshale soguk bal serbetı,kabızada sıcak bal serbetı.......:Saruboceq:
Bursa cım evet biliyorum ben de çok işe yarıyor kabızlığma bire bir geliyor..
İlk günler denedim canım ama hiiç faydası olmadı..Şükür bugün daha iyi ilaçların faydası oldu..İki kez yaptı sadece...
geçmiş olsun dileklerin için saol..
senin nasıl gidiyor toparladınmı kilo olayını..?
hoşbuldum ablacığımmmm:) bende seni çok özledimmmmHoşgeldin canım.Nerelerdesin çok özlettin kendini.Geçmiş olsun.Umarım ciddi bir şey değildir.Allah sağlık sıhhat versinde çabucak iyileş inşallah....
TURSARİİİİİİİİİ aşağıda görüyorum senide .Hoş geldin...Nerelerdesin???Yavrun nasıl canım.
APPLEARZU .............104,2............................103............................1.2
Bonus.................. .91.9................................90,5 .......................1.9
BEYZUS..................90,5...............................92
Bir_kadin ................90...............................yeni
candy_candy.............104,4..............................?
dilek86 ...................93 ...............................yeni
egedeniz03...............90.3..............................90,9
ecetan................... .93................................yeni
qusel......................107................................yeni.....103,8................3.2
Dilenciii ..................76.5..................................75.2 .......................1.3
Derin......................116.4.................................115.4 .....................1
halley......................112.0................................110.7.......................1.3
Nur1835 ..................67.................................68
ness26 ....................95,3 .............................yeni....94.7.....................0.6
orfe..................... ..134................................yeni
pregant.....................78..................................?
seda1986...................90,5................................?
sutem ......................108,9 ...........................107,3 .........................1.6
seferan.....................140.5.............................140............................0.5
Seçil00.....................84,7..................................?
tursari......................86.5 ...............................85.5
tebessum77.................87.5...............................88.4
YENA........................89.9................................aynı
yasafat ....................113.3................................112.5.......................0.8
Yağmurgözlü................108,8...................................108,8 .
zeynep957 .................95.1..................................95.2
vallahi kıskançlık hat safhada miniğe beşik falan aldık doğum çantası falan hazırladım mecburen ammaa kızım çok kötü habire kenara geçip ağlıyo napcam bilemiyorum inşallah düzelir bu durum kıskançlık olacak tabide benide az biraz yoracak sanırım
Çok sağolasın..
Teşekkür ederim Nursenacım..
Seninde bayağı az kaldı,kızınla durumlar nasıl.?
Umarım doğduktan sonra pek bir sıkıntı yaşamazsın..
[
anaaaaa kim gelmişş..nursena hoşgeldinnnn..AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN inş:Saruboceq:
hadi doğurda gel bekliyoruz..:jeyyar:
yok faha doğurmadım kııı az kaldı haziran 20 de sezeryan olcam inşallah resimlerini paylaşırım miniğimin sağlıklı olsunda teyzesiHoşgeldin canımmm.Ne kadar özlemişim.Doğurdum mu dedin???Ben mi yanlış anladım..
Eğer öyleyse gözün aydın,Allah bağışlasın....
Ben şuurumu kaybettim sanki Nursenacığım.birara işin ucunu bir kaçıdım ki sorma.
Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.Umarım başarırım.....Çokkkk öpüyorum....
inşallahhhhh öpüyorum hepicinizi kızlar doğurmadan gene uğrarımmmm inşallah bayyynursena canım umarım duaların kabul olur...sende mınık sercene sag saglım kavusursun inş.
Saruboceq:
ay biraz geç aldım öpüğüğümü ama olsunboshayallersmile a.s.Günaydın güzel hanımlar.......YENA,SAFERAN,DİLENCİ......Öpüyorum canlarım.Diğer arkadaşları da geldikçe öperim artık.Şu anda sizi yakalamışken bir öpeyim dedim.
YENACIĞIM 1-2 gündür gelmedin topiğe....İyisindir umarım.Mide canını sıkmamıştır inşallah.
Yavaş yavaş kilo bildirimleri ve güzel haberler gelmeye başladı.Ben bu hafta yerlerdeyim...
Beni bu cumanın en şişmanı seçin.Tek tek kınayın...Şiddet gösterin beni darp edin.Gençlerin dediği gibi sonunda psikopata bağladım......
Hadi sizlerde güzel haberler verin bakayım.
oy oyy barışım düzelmemiş daha:1no2: kara kara gözlerle öyle bakıyodur şimdi sana anne iyileştir der gibi he. canım benim çok geçmiş olsun bi kaç güne bomba gibi olur.Merhaba arkadaşlar..
Oğlumun ishali yine başladı dün artık doktora götürdük,çünkü çok zayıfladı..Dün bayağı bi kötü geçti benim için kızımın dişi için ortodontistteydik,sonra eşim kızımla kaldı ben oğlanla doktora, viral enfeksiyon ,çok salgınmış özellikle barış yaşındakilerde..
Bağırsak antiseptik verdi..Umarım çabuk düzelir,onu halsiz ve uyku halinde görmek beni epeyce üzüyor..
Herkese iyi kilo vermeler..
Benim kilom aynı,hafta başı 2 kiloya yakın fazlaydım bugün çizelgemdeki rakamdayım..
Ama hiiç kilo verme modunda değilim çok yoruluyorum,ve çok üzgünüm..
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlar, çok teşekkür ederim..:1hug:
dilencii,tebrik ederim canım..opuyorumnanaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?