Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu aralar iştah problemimizin dışında çokta bi sıkıntımız yok allaha şüküler olsun opuyorumnanaktan

tursari hep aynı canım nazda öyle çok zor yediriyorum ev tlf dan cep tel çaldırıyorum onun sesi ile yiyor yada erik veriyorum eline onunla oynarken yiyor korkuyorumda boğazına takılır diye çok dikkat ediyorum yada hiç görmediği bir oyuncak olabilir ancak öyle yiyor

yok canım mankenlik yapabilmem için 80 olmam lazım ben okadar istemiyorum 95 olsamda hafif balık etli oluyorum ona bile razıyım demkki daha 20 kilo var offff offff yolumuz daha çok uzun

saol cnm bendede kabızlık vardı dun aksam sınamke ıctım 1 bardak sabah wc gıtmeden once fazla gosterıyo tartı nerdeyse 1 kılo hemde gıttıkten sonra düştü yanı wc nın cok cok etkısı oluyo

saol cnm aminn ınsallah

1.lerimiz
gusel ........qusel
2.lerimiz
Bonus 1.9
sutem 1.6
Dilenciii 1.3
halley 1.3
APPLEARZU 1.2
Derin. 1

3.lerimiz

yasafat 0.8
ness26 0.6
seferan. 0.5

heyooo 1, olmuşum :)))sositososito:dance::teytey:sırnaşık şey

yena dün sana sordum görmedin heralde cibez neydi yaaa hiç yabancı gelmedi bizdeki ismi değişik galiba nasıl bir ot aklıma takıldıda

Derin marul gibi yapraklı bir bitki ,marulun daha küçüğü,rengi daha koyu yeşil..
başka ismi varsada bilmiyorum,pazarlarda cibez diye satılıyor..tıpkı turpotu gibi haşlanılıp limon ve zeytinyağı,istenirse sarımsak ekleniyor..
Balık sofrasına çok yakıştırıyorum,turpotunu ve cibezi..:))

1.lerimiz
gusel ........qusel
2.lerimiz
Bonus 1.9
sutem 1.6
Dilenciii 1.3
halley 1.3
APPLEARZU 1.2
Derin. 1

3.lerimiz

yasafat 0.8
ness26 0.6
seferan. 0.5

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum,gusel süpersin iyi bir giriş yaptın..alkisalkisalkis
devamını her hafta bekliyoruz..:))

tursaricim sen çok az yiyosun,metabolizmanı tembelleştirdin..
bende çok dengesiz besleniyorum,hafta içi iyi,haftasonu içime şeytan giriyor..:roflol:

Sizede geçmiş olsun..dişlerde nasıl huzursuzluk yapıyor bizde çıkarsakda rahatlasak..

Nane,limon bende yapıyorumda bu günlerde hiiç bişey içmiyo,yemiyo..

Bugün şükür iki kez bez değiştirdim..ıyiki gittik doktora..allah kimseyi darda koymasın...

Geçmiş olsun dileyen arkadaşlar, çok teşekkür ederim..:1hug:

dilencii,tebrik ederim canım..opuyorumnanaktan.

nursena canım umarım duaların kabul olur...sende mınık sercene sag saglım kavusursun inş.
heyooo 1, olmuşum :)))sositososito:dance::teytey:sırnaşık şey

ohaoldumsmile tebrık ederım.ohaoldumsmile

yenacım cok gecmıs olsun canım...ishalı devam edıyorsa lutfen canım cocuguna soguk bal serbetı içir...bu bır hadıstır bılıyormuydun.ıshale soguk bal serbetı,kabızada sıcak bal serbetı.......:Saruboceq:

Bursa cım evet biliyorum ben de çok işe yarıyor kabızlığma bire bir geliyor..

İlk günler denedim canım ama hiiç faydası olmadı..Şükür bugün daha iyi ilaçların faydası oldu..İki kez yaptı sadece...

geçmiş olsun dileklerin için saol..

senin nasıl gidiyor toparladınmı kilo olayını..?

geçmiş olsun yenacım birde işhale limonlu kuru kahve yedirmek iyi geliyor gerçi ilaçlar işe yaramış ama aklında bulunsun

bu arada kilo veren tüm arkadasları tebrik ediyorum özellikle güseli:) ne yazıkkı her hafta gram gram gidiyor bir türlü 1. olamıyorum hıck ben ne zaman bırıncı olcam yaaaa:sm_confused:senağlama

yenacım ilacların içinde yanlıs yazmıyorsam ercufury varmı canım ben 4 cocuktan sonra epey ilac bılgısıne sahıp oldum.bu ılacta benım ıshalden kurtarıcımdı bırebır canım..

bugunlerde azımlıyım inş toparlıyacagım...

bugünki yediklerim
sabah bir bardak limonlu sicak su
yesil elma
kahvalti 2 dilim kepek ekmek birazcikta melemen az yagla yaptim
ara ögün süt
aksam yarim tabakdan biraz fazla makarna üstüne yogurt salata
yatmadanda meyve yerim

hoşbuldum ablacığımmmm:) bende seni çok özledimmmm

canım aynı yazarsın demiştimm sabah

Çok sağolasın..

Teşekkür ederim Nursenacım..
Seninde bayağı az kaldı,kızınla durumlar nasıl.?
Umarım doğduktan sonra pek bir sıkıntı yaşamazsın..
vallahi kıskançlık hat safhada miniğe beşik falan aldık doğum çantası falan hazırladım mecburen ammaa kızım çok kötü habire kenara geçip ağlıyo napcam bilemiyorum inşallah düzelir bu durum kıskançlık olacak tabide benide az biraz yoracak sanırım

[

anaaaaa kim gelmişş..nursena hoşgeldinnnn..AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN inş:Saruboceq:

hadi doğurda gel bekliyoruz..:jeyyar:

hoş bulduk yağmur gözlüm inşallah doğurup gelecem burdan kopamıyom bi türlü hayırlısıyla bi doğurayımm hemen gelecem vallahii ilkinde yaptığım hataları yapmıcam yemekle süt olmuyo malesef

yok faha doğurmadım kııı az kaldı haziran 20 de sezeryan olcam inşallah resimlerini paylaşırım miniğimin sağlıklı olsunda teyzesi
nursena canım umarım duaların kabul olur...sende mınık sercene sag saglım kavusursun inş.

Saruboceq:
inşallahhhhh öpüyorum hepicinizi kızlar doğurmadan gene uğrarımmmm inşallah bayyy:enbuyukkk:

ay biraz geç aldım öpüğüğümü ama olsunboshayallersmile a.s.
oy oyy barışım düzelmemiş daha:1no2: kara kara gözlerle öyle bakıyodur şimdi sana anne iyileştir der gibi he. canım benim çok geçmiş olsun bi kaç güne bomba gibi olur.
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlar, çok teşekkür ederim..:1hug:

dilencii,tebrik ederim canım..opuyorumnanaktan.

teşekkür ederim. et le oldu bu dikkatini çekerim:)) son 2 günde verdim yani. bu arada ben sana seslendim nerelerdesn diye ama görmedin. yani yokluğunu fark etmedim sanmayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…