Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladim canim ama duzen degiscek yinede Allah kolaylik versin
Evet cnm alisicaz yeni duzenimize insallah

inşallah bulur. hayırlısı olsun.

Insallah cnm sagol

ben iki öğüne dönmek istiyorum. aslında şu 30 unda başlayacak programa dahil olsam çok iyi olacak. ya da adam akıllı karatay yapsam

Face grubunda yonetici murat tan a mesaj attik. Eger onay verirse buradada topic acicaz sadece birbirimize destek motivasyon amacli bilgilendirme ve yonlendirme amacli degil

Nerde oturuyodun hasibecim hangi sehire gideceksiniz
İş meselesi degilse niye boyle bi karar verdinizki

Esim duzceli sakaryada yasiyoruz. Duzceye tayin istedim oraya yerlescez insallah. Cocuklarima kayinvalidem bakiyordu. Hafta ici bende kalip haftasonu evine gidip babamin camasir islerini bahce islerini yemek islerini halledip geri donuyordu. 4.5 ay once kayinpederim vefat etti. Annem evini birakip bize yerlesmek istemedi. Tayin doneminde basvuruda bulundum o da biz de rahat edelim diye. Okulada orada baslatcam emineyi. Egitimi bolunmesin diye. Bu yuzden biz onden gitcez esimi beklemicez. Ben duzcede baslangic yapinca tekrar ucretsiz izine ayrilcam.

Hosgeldin cnm insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin

neyse kendimi zayıf hayal edeyim. belki gerçek olur bir gün

Bir de 40 kere soyle

Günaydın hayırlı cumalar, mutlu hafta sonları

Gelemedim geçen pazartesi ani bir kararla 2 saat içinde tatile çıktım. aslında önümüzdeki pazartesi yolla çıkma düşüncemiz vardı

Kilo bildirimi olarak geçen haftaki bildirimimi tabloya eklersek sevinirim 111 di hatırladığım umarım doğru hatırlıyorumdur.

Izin vermezler canım. 90 larda ıyiyiz bence boşver.

Misafirlerim geldi gitti çok şükür güzel bir akşamdı ama misafir pastacı olunca elinde cheesecake, pasta ve dondurmayla gelmiş adamda ünlü bir pasta şefi yemesem ayıp olurdu yedim gitti degdimi değdi
Afiyet olsun canım. Kaldıgın yerden devam hiçbşrşey olmamış gibi.
Canım teşekkür ederim. Önce bir çocuk yazarsın bakarsın iki olmuşsun zaman geçer gider hepsine alışıverirsin. Allah sağlık versin.
Teşekkürler canım.
Allah kolaylık versin yeni düzenini kurmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…