Merhaba arkadaşlar..
Oğlumun ishali yine başladı dün artık doktora götürdük,çünkü çok zayıfladı..Dün bayağı bi kötü geçti benim için kızımın dişi için ortodontistteydik,sonra eşim kızımla kaldı ben oğlanla doktora, viral enfeksiyon ,çok salgınmış özellikle barış yaşındakilerde..
Bağırsak antiseptik verdi..Umarım çabuk düzelir,onu halsiz ve uyku halinde görmek beni epeyce üzüyor..
Herkese iyi kilo vermeler..
Benim kilom aynı,hafta başı 2 kiloya yakın fazlaydım bugün çizelgemdeki rakamdayım..
Ama hiiç kilo verme modunda değilim çok yoruluyorum,ve çok üzgünüm..
haziranın 20 si gibi sezeryan olucam dua edin kolay olsun bende size dua edem hamilelierin duası kabul olurmuş tığ gibi zayıf olun inşallah
geçmiş olsun yena çocuklar hastalanmasın biz hastalanalım yeterki gül gibi soluyolar allah kolaylık versin
tartıldım kızlar
gecen haftakı kılom : 107
sımdıkı kılom : 103,8 zemuszemus:teytey::dance:delikafadulden:lepi:
ınsallah bundan sonrada boyle hızlı gıder bu kılocuklar
gusel tebrikler ne güzel kilo vermişsin harika
benimde kilom geçen hafta 116.4 bugün 115.4 aslında dün boğazımı tutsaydım dahada gidecekti çok gezdim naz kucağımda 3 saat boyunca kaçamak yapınca düne göre 400 gr fazla çıktım ama wc çıkamadığım için bence kilo değildir
bu aralar iştah problemimizin dışında çokta bi sıkıntımız yok allaha şüküler olsun opuyorumnanaktan
tursari hep aynı canım nazda öyle çok zor yediriyorum ev tlf dan cep tel çaldırıyorum onun sesi ile yiyor yada erik veriyorum eline onunla oynarken yiyor korkuyorumda boğazına takılır diye çok dikkat ediyorum yada hiç görmediği bir oyuncak olabilir ancak öyle yiyor
APPLEARZU .............104,2............................103............................1.2
Bonus.................. .91.9................................90,5 .......................1.9
BEYZUS..................90,5...............................92
Bir_kadin ................90...............................yeni
candy_candy.............104,4..............................?
dilek86 ...................93 ...............................yeni
egedeniz03...............90.3..............................90,9
ecetan................... .93................................yeni
qusel......................107................................yeni.....103,8................3.2
Dilenciii ..................76.5..................................75.2 .......................1.3
Derin......................116.4.................................115.4 .....................1
halley......................112.0................................110.7.......................1.3
Nur1835 ..................67.................................68
ness26 ....................95,3 .............................yeni....94.7.....................0.6
orfe..................... ..134................................yeni
pregant.....................78..................................?
seda1986...................90,5................................?
sutem ......................108,9 ...........................107,3 .........................1.6
seferan.....................140.5.............................140............................0.5
Seçil00.....................84,7..................................?
tursari......................86.5 ...............................85.5
tebessum77.................87.5...............................88.4
YENA........................89.9................................aynı
yasafat ....................113.3................................112.5.......................0.8
Yağmurgözlü................108,8...................................108,8 .
zeynep957 .................95.1..................................95.2
arkadaslar dun tv de izledim maydanoz limon kuru yag yakıyormus aslında ozellikle karaciğer yaglanması içinmiş onu yaptım bu sabah
kahvaltıdan once 15 dal maydanoz yarım limon yarım bardak su belndedan gecirilip ac karnına kahvaltıdan yarın saat once içiliyor
15 gun yapılacakmış bakalım faydasını görecek miyim?
bu kuru yapan ya da fikri olan var mı?
Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum,gusel süpersin iyi bir giriş yaptın..alkisalkisalkis
devamını her hafta bekliyoruz..:))
annaler günümüz kutlu olsun arkadaşlar benim en mutlu anneler günüm ilk anneler günüm bugün yüce allahım bana bu duyguyu tatırdı herkezede versin inşallah . 11 sene boyunca eşimle beraber anneler günü ve babalar günü gelsin istemezdik bütün gün ağlardım hiçmi anne olamayacağım diye .
sevgili Yena tüm duygularına içtenlikle katılıyorum.ilk anneler gününü kutluyanlara ve tüm annelere vede anne olacaklara rabbim hep kutlama nasip etsin daha nice seneler.ve rabbime sonsuz şükürler bize bu duyguyu tattırdığı için.allah anne olmak isteyen tüm hemcinslerimin yanın da olsun..
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
10 gün sonra girince beyle oluyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?