Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena bir arkadasım 2. ye hamıleyken oğlu çok kıskançlık yapmıs arkadasımda dogumdan sonra eve donerken oglunun cok ıstedıgı bır oyuncak arabayı almıs ve ardesın bunu sana getırmıs senı cok sevıyormus demıs valla onlarda ıse yaradı sende dene bakalım belkı yarar

geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır iyiyki erken dr. a götürmüşşünüz..

allahım sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur.

tartıldım kızlar
gecen haftakı kılom : 107
sımdıkı kılom : 103,8 zemuszemus:teytey::dance:delikafadulden:lepi:

ınsallah bundan sonrada boyle hızlı gıder bu kılocuklar

tebrikler çok iyi vermişşşin
:lepi::lepi:

tebrik ederim nazı öp annesi benim için kaydirigubbakcemile3

bu aralar iştah problemimizin dışında çokta bi sıkıntımız yok allaha şüküler olsun opuyorumnanaktan

valla kızlar benim kızda aynı iştahsız. hiç birşey yemez dün tam 2 saat uğraştım 5 çeşit yemek denedim 5. cisini zorla yedi. bu arlar çorba içirme metodum şu iki pipet koyuyorum çorba bardağına ikimiz birlikte 1 2 3 diyince içiyoruz.

tüm kilo verenleri tebrik ederim

bugün spor salonunda 4 sene önce gittiğm spor salonundaki arkadaşımı gördüm beni tanıyamadı sen ne olmuşşun fıstık gibiydin ne oldu sana dedi.
acayip gaz geldi valla kaçamak yok artık. sıkıldım tombiş olmktan

İyi geceler hanımlar....

Bu akşam misafirlerim vardı sizlere katılamadım;hatta kilo verenleri bile kutlayamadım.

ÇOK GEÇ OLDU AMA;KİLO VEREN AZİMLİ VE SEBATKAR ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM.

Umarım her hafta böyle devam edersiniz......

arkadaslar dun tv de izledim maydanoz limon kuru yag yakıyormus aslında ozellikle karaciğer yaglanması içinmiş onu yaptım bu sabah

kahvaltıdan once 15 dal maydanoz yarım limon yarım bardak su belndedan gecirilip ac karnına kahvaltıdan yarın saat once içiliyor

15 gun yapılacakmış bakalım faydasını görecek miyim?

bu kuru yapan ya da fikri olan var mı?

ben geçen yaz yapmıştım.kilo veremedim de yalnız cildim çok güzel olmuştu.iyi ki hatırlarrın.yine başlayayım.kızlar m.ile başlayan markette çok süper indirimler vardı.elektrikli aletler %25 ucuz.komşularaıma anneler günü için kendimede stresten kurtulmak için bir dolu şey aldım.kasada baktım.370 tl.neyse 6 ay taksit yaptırdım.bu huyumdan kurtulamadım gitti.aranızda bitliste oturan varmı?lmaz:lmaz:lmaz:

Yena inşallah en kısa zamanda düzelir yavrun.sulara,sebze meyve''ye çok dikkat etmek gerekir.ne kadar yıkanırsa yıkansın bazı tarım ilaçları kalabiliyor.
Tursari bence senin en büyük dezavantajın kilo veremiyeceğine kendini inandırmış olman.rahat ol nasıl olsa çok kolay verebiliyorum de.
Beyzusum,afferum sana hiç içindeb ir şey bırakma..ohh canıma değsin.

bursa16 valla senin o 4 çocukla tığ gibi olacağına eminim.

kızlar birinci olan arkadaşlara tebrikler.darısı başımıza
Yasafat sen yaz arkadaşım.benimle konuşuyormuşsun gibi gece ben okuyorum.
dileci.citol.saferan,gusel,tebessüm77 hepinize başarılı bir hafta

Zalimi nasıl ıldun yavrucuğum?
bir mesaj yazmak 10 dakika sürermi ya,,,,,şu zaman dolsun atacağım vodamıdır nedir...

merhaba herkezin bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
anne olmak dünyanın en güzel duygusu rabbim olmayanlara isteyenlere versin insanın evladından tatlı hiçbirşey yok ki dünyada iyi duru var iyi ki ben anneyimm :)

annaler günümüz kutlu olsun arkadaşlar benim en mutlu anneler günüm ilk anneler günüm bugün yüce allahım bana bu duyguyu tatırdı herkezede versin inşallah . 11 sene boyunca eşimle beraber anneler günü ve babalar günü gelsin istemezdik bütün gün ağlardım hiçmi anne olamayacağım diye .

ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLAR;

DÜNYANIN TÜM ANNELERİNE ;HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR DİLERİM.

GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

evlatlarınla nice anneler günü kutlamanı dilerima.s. senin nezdinde bütün annelerin anneler gününü kutluyorum..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Anneler günümüz kutlu olsun..Anne olamayan ama yüreği bir annenin yüreğinden,daha şefkatli olanlarında kutlu ve mutlu olsun...

Benim için her yıl olduğu gibi güzel fakat bir o kadarda hüzünlü bir gün..yılların geçmesi çocuk sahibi olmak,hiç birşey anne özlemini gidermiyor..

Bugün beni YURDUSUM aradı nasıl memnun oldum ve nasıl duygulandım anlatamam..
Ne hakikatli bir insan..BEYZUS çum ikna etmeye çalışta dönsün artık..Görüşüyosunuz facede sanırım..

dilencii,mesajını gördüm canım..:asigim:

Hepinize mutlu pazarlar..

sevgili Yena tüm duygularına içtenlikle katılıyorum.ilk anneler gününü kutluyanlara ve tüm annelere vede anne olacaklara rabbim hep kutlama nasip etsin daha nice seneler.ve rabbime sonsuz şükürler bize bu duyguyu tattırdığı için.allah anne olmak isteyen tüm hemcinslerimin yanın da olsun..

zeynepçim işleri naaptın,kolayladanmı biraz..

:1ninca: :1ninca: :1ninca:
10 gün sonra girince beyle oluyu

Bonusçum nasılsın canım.?

Kendinle inadın nasıl gidiyor..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…