Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar anneler gununuz kutlu olsun

dıyete gelınce dun aksam gulara nıcklı arkadasıma mısafırlıge gıttık ve saolsun zorla yedırdıde yedırdı dun kacırdım yanıı

yenacım bende senın gıbı huzunlenıyorum anneler gunu geldıgınde senın sorunun neydı cnm

dilencii, yarın okul yokmu.??

guselcim annem yaşamıyor,hüzünlenmemin sebebi o...

kıyamam yaa allah çok büyük rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavruna
ve isteyenlere tez vakitte versin.
inşallah bütün anneler gününü çok mutlu geçirsin

yenı bır hafta ve bugunun ılk mesajı benden olsun..

hayırlı saglıklı mutlu kıloları eksılten bır hafta dılıyorum hepımıze....

zeynepcıgım oncelıkle anneler gunun kutlu olsun ellerınden opuyorum....
ablacıgım aslında ben kızkende bu kılolardaydım..yanı dogum yaptım bu kadar fazlam var dıyemem 4 doguma ragmen ben bır nevı nacızane bu kıloya ragmen kendımı izninizle kutlamak istıyorum...110 kılonun üzerine hıc cıkmadım..fakat 80 kılonun altınada hıc ınmedım..bu sefer nıyetım 80 lere ınmek..
artık yeter bu kılolarda oldugum ıcın hıc ıstedıgım seylerı gıyemedım..
cocuklarıda epey buyuttum.sıra bana geldı artık kendıme bakıcagım ve fıstık gıbı karı olacagım .bayanssulusmile
ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLAR;

DÜNYANIN TÜM ANNELERİNE ;HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR DİLERİM.

GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
annecıgım anneler gunun kutlu olsun..senı sevıyorum.....:asigim:
guselcim annem yaşamıyor,hüzünlenmemin sebebi o...
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

canım uzulme hepımızın gıdecegı yer orası dun annen ıcın dua ettıysen canım en guzel hedıye senınkıdır ınan...bence hayatta olan anneler cocuklarından bır opucukten baska bırsey beklemez ama oradakı annelerın her daim özellıkle evlatlarından gelecek hedıyelerı yanı duaları sureklı beklerler canım sakın unutma...:Saruboceq:

evlatlarınla nice anneler günü kutlamanı dilerima.s. senin nezdinde bütün annelerin anneler gününü kutluyorum..opuyorumnanaktan

kıyamam yaa allah çok büyük rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavruna
ve isteyenlere tez vakitte versin.
inşallah bütün anneler gününü çok mutlu geçirsin

çok sağolun kızlar Şeniz

günaydın herkeze kaçamaklarla dolu haftasonundan sonra neyseki 500 gr almışım bunada şükür cumartesi anneanneme köye gittik tabiii temiz köy havası bahçalarde piknikler anneannemin leziz yemeklerini geri çeviremedim birde kalabalıkla olunca hiç diyet yapamadım neyseki ucuz atlatmışım

günaydın fıstıklar..hayırlı haftalar herkese..:)) ben dökülüyorum bugün..dün havayı güzel gördük..sezonu açalım dedik ve pikniğe gittik..çok güzel geçti...toplar salıncaklar 3 km yürüyüş...ve sonuç her yerim acıyor..ayyy ayyy kıpırdayamıyorum..:)))) ne kadarda hamlamışız..

unutmadan yazayım..geçmiş anneler günümüzü kutluyorum..dün yurduşum ablam aradı..anneler günümü kutladı...çok mutlu oldum..ne kadar yüreği güzel insan :asigim:

allah rahmet eylesın cnm mekanı cennet olsunsenağlama

Allah razı olsun canım..

slm kızlar nasılsınız ben yorgunum halı yıkadım bır ıkı tane ama cookk var daha yıkayacak off off

Yenacığım.biraz hafifledi.ama benim de yıkanacak yolluklar ve badana var.birde balkonları kapatacağım.yerlere sadece naylon kilim sereceğim.eşim çok sık kaza yapıyor.halı olunca tamizlemek zor.ya kızlar şikayet etmek istemiyorum ama hem temizlik hem alışveriş yemek dwerken birde hasta bir eşin zorunlu ihtiyaçları derken inanın yatağa girdiğimde dayak yamiş gibiyim.bir gram bile veremedim.yalnız bitişikteki komşum 2 ayda diyetisyen yadımıyla 16 kilo vermiş.5 sene evvel 38 bedenbir kızdı.evlendikten sonra karı koca çok kilo aldı.şimdi diyetini bana yazdı.ikigün sonra bende başlıyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…