kızlar anneler gununuz kutlu olsun
dıyete gelınce dun aksam gulara nıcklı arkadasıma mısafırlıge gıttık ve saolsun zorla yedırdıde yedırdı dun kacırdım yanıı
yenacım bende senın gıbı huzunlenıyorum anneler gunu geldıgınde senın sorunun neydı cnm
guselcim annem yaşamıyor,hüzünlenmemin sebebi o...
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
annaler günümüz kutlu olsun arkadaşlar benim en mutlu anneler günüm ilk anneler günüm bugün yüce allahım bana bu duyguyu tatırdı herkezede versin inşallah . 11 sene boyunca eşimle beraber anneler günü ve babalar günü gelsin istemezdik bütün gün ağlardım hiçmi anne olamayacağım diye .
yenı bır hafta ve bugunun ılk mesajı benden olsun..Yena inşallah en kısa zamanda düzelir yavrun.sulara,sebze meyve''ye çok dikkat etmek gerekir.ne kadar yıkanırsa yıkansın bazı tarım ilaçları kalabiliyor.
Tursari bence senin en büyük dezavantajın kilo veremiyeceğine kendini inandırmış olman.rahat ol nasıl olsa çok kolay verebiliyorum de.
Beyzusum,afferum sana hiç içindeb ir şey bırakma..ohh canıma değsin.
bursa16 valla senin o 4 çocukla tığ gibi olacağına eminim.
annecıgım anneler gunun kutlu olsun..senı sevıyorum.....:asigim:ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLAR;
DÜNYANIN TÜM ANNELERİNE ;HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR DİLERİM.
GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.......a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
guselcim annem yaşamıyor,hüzünlenmemin sebebi o...
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
evlatlarınla nice anneler günü kutlamanı dilerima.s.senin nezdinde bütün annelerin anneler gününü kutluyorum..opuyorumnanaktan
kıyamam yaa allah çok büyük rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavruna
ve isteyenlere tez vakitte versin.
inşallah bütün anneler gününü çok mutlu geçirsin
yenı bır hafta ve bugunun ılk mesajı benden olsun..
hayırlı saglıklı mutlu kıloları eksılten bır hafta dılıyorum hepımıze....
zeynepcıgım oncelıkle anneler gunun kutlu olsun ellerınden opuyorum....
ablacıgım aslında ben kızkende bu kılolardaydım..yanı dogum yaptım bu kadar fazlam var dıyemem 4 doguma ragmen ben bır nevı nacızane bu kıloya ragmen kendımı izninizle kutlamak istıyorum...110 kılonun üzerine hıc cıkmadım..fakat 80 kılonun altınada hıc ınmedım..bu sefer nıyetım 80 lere ınmek..
artık yeter bu kılolarda oldugum ıcın hıc ıstedıgım seylerı gıyemedım..
cocuklarıda epey buyuttum.sıra bana geldı artık kendıme bakıcagım ve fıstık gıbı karı olacagım .bayanssulusmile
annecıgım anneler gunun kutlu olsun..senı sevıyorum.....:asigim:
EMOŞCUĞUM...........
Sağol canım.......Evlatlarından hayırlar gör inşallah........Bende seni seviyorum ....Sevmemek mümkünmü zaten..........
allah rahmet eylesın cnm mekanı cennet olsunsenağlama
bursa16 canım uzulme hepımızın gıdecegı yer orası dun annen ıcın dua ettıysen canım en guzel hedıye senınkıdır ınan...bence hayatta olan anneler cocuklarından bır opucukten baska bırsey beklemez ama oradakı annelerın her daim özellıkle evlatlarından gelecek hedıyelerı yanı duaları sureklı beklerler canım sakın unutma...:Saruboceq:[/QUOTE .!.::1hug:
vardı da gitmedim ananem hastalanmış da canım çok sıkkın...
herkese iyi haftalar..
Geçmiş olsun,önemli değildir umarım...:teselli:
Hiç teselli edici değil ama:evlatların var ve çok iyi bir annesin....
Seni çok seviyorum....
:asigim:
kıslar ben çıktım hastaneden........
kıslar ben çıktım hastaneden........
kız allah iyiligini versin cabuk avatarındakı resmı degıstır...klava:
Geçmiş olsun canım....Hoşgeldin....kıslar ben çıktım hastaneden........
Hemen hemen değiştirsin...kız allah iyiligini versin cabuk avatarındakı resmı degıstır...klava:
slm kızlar nasılsınız ben yorgunum halı yıkadım bır ıkı tane ama cookk var daha yıkayacak off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?