- 25 Ekim 2018
- 3.766
- 6.748
- 158
Allah kabul etsin canimSlm Kizlar
Bugun gunibirlik servisinde calistim ve yalnizdim. Bir ara cok yigilinca destek istedim ama oglenden sonra kimse gelmedi. Hic bos kalmadim dogru duzgun oturmadim bile. Hala ayaklarimin alti aciyor.
Dun de menu vermeyi unuttum
Cok yorgunum resim olarak atayim. Orucluydum zaten biri sahur digeri iftar resmi
Eki Görüntüle 2305875 Eki Görüntüle 2305874
Bugunde sahura kalkamadim ama yinede niyetlendim iftar yemegimde budur. Simdi 1-2 bardak cay icerim
Eki Görüntüle 2305873
Tesekkur ederim.
Aksam eve geldik. Aksamdan beri atesi cikmadi simdi oyun oynuyo :) oksuruk hapsuruk basladi bende alerji surubundan vermeye basladim. Galiba boyle aticak..
Birde aksam bir kaza daha yasadik :/ nedir bu basimizdaki anlamadım. Wcde kizi giydirirken one egildim. Uykudan uyandi sevinsin diye dedesiyle dayilarinin geldigini sevindim. O da birden fazla sevinip ziplamaya baslayinca burnuma kafa atti kanamaya basladi sanirim damar çatladi. Allahtan babamlar vardida mudahale ettiler. Suanda burnum şiş canim aciyo
Allah kabul etsin canim
Malesef kimse bisey demedi ve şişti canımGecmis olsun cnm. Soguk uygulasaydin sismesin diye
Tesekkur ederim cnm
Geçmiş olsun canım görünmez kaza işte benim küçük kız çok yapar aynı hareketi wc den birden zıplayıp kalkar hani popo siliyorduk ağız burun dümdüz benimMalesef kimse bisey demedi ve şişti canım
Burnumda damar catladi kesinGeçmiş olsun canım görünmez kaza işte benim küçük kız çok yapar aynı hareketi wc den birden zıplayıp kalkar hani popo siliyorduk ağız burun dümdüz benim
Slm canim hayirli olsunSelam canolar nasılsınız hastalara şifa diliyorum, kızları okula bırakıp geldim yeni okul dönemide başladı ,hayırlı olsun inşallah tüm kuzulara başarılar beşte gidip ufaklığı alicam servis yarın başlar heralde beyleyken beyle
Gecmis olsun canim.yeni gördümTesekkur ederim.
Aksam eve geldik. Aksamdan beri atesi cikmadi simdi oyun oynuyo :) oksuruk hapsuruk basladi bende alerji surubundan vermeye basladim. Galiba boyle aticak..
Birde aksam bir kaza daha yasadik :/ nedir bu basimizdaki anlamadım. Wcde kizi giydirirken one egildim. Uykudan uyandi sevinsin diye dedesiyle dayilarinin geldigini sevindim. O da birden fazla sevinip ziplamaya baslayinca burnuma kafa atti kanamaya basladi sanirim damar çatladi. Allahtan babamlar vardida mudahale ettiler. Suanda burnum şiş canim aciyo
Sen nerelerdesin ?Gecmis olsun canim.yeni gördüm
Dugun falan yaptik o bitti misafir geldi oyle isteSen nerelerdesin ?
İyiyim ben , stabilDugun falan yaptik o bitti misafir geldi oyle iste
Sen nasilsin
MerhabaNiyet ettim fazla kilolarımı vermeye bi otuz kadar var veeee motivasyona ihtiyacım var
Demi ben hala başladığım yerseyim yillarrrrdirrrrr bubaralarda bir cozuttum ki sorma gitsin surekli yiyesim jubile yapip oyle baslayacam dedimİyiyim ben , stabil
Sahalara dön artık .
Kaç yaz , kaç kış geçti
HosgeldinizNiyet ettim fazla kilolarımı vermeye bi otuz kadar var veeee motivasyona ihtiyacım var
Naptinnn bonus neler yapiyorsun gönderdin çocukları okularahatlamissindir ben kucugun de baslayacagi gunleri iple çekiyorumArtırıyorum❤ ❤
gergin ve sinirli olduğumda boynum tutuluyor nedense
sanki biri sırtıma tonlarca ağırlık koymuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?