Küçük ana okuluna büyük 4. Sınıf teyzesiSlm canim hayirli olsun
Biz daha baslamadik 2 senedir ana okuluna gidiyordu sıkıldı bu sene de kuran kursu tarzi bir anaokuluna yazdirdim haftaya baslayacak
Okula erken gondermek istemedim bakalim sonuc nasilnolacak seninkiler kaca gidiyordu
Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
Sevgili dostlarım
Doğum yapalı 32 gün oldu. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg gitmisti ki bebekte 2660gr doğmuştu
Nasip olursa 40im çıksın artık diyet yapmak değilde dikkat etmeye başlıcam arada yazmak istyrm.
Hepinizi coook özledim
Cok gecmis olsun cnmSlm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
amin canuım inşallah.Herşey gönlünce olur inşallah canım
Bende merakla bekliyorum
amin canım. bugün başladık bakalımHayırlı olsun fulya.. sana uğur ve azim getirsin
dün diyetisyenle görüştük. bugün başladım güzel olur inşallah zuhalcim. ben beğendim. çok seçenekli.
Hay Allah ya çok geçmiş olsun kendi hastanendemisin bari bizi haberdar etSlm kizlar
Allasen senmisin ,hayırlı olsun bebisin günler ne çabuk geçiyor güle güle büyütün canimEvet canimAlessiaLeon ben
97 ile başlamıştım 3 ayda 13kg vermiştim sizinle.
Sevgili dostlarım
Doğum yapalı 32 gün oldu. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg gitmisti ki bebekte 2660gr doğmuştu
Nasip olursa 40im çıksın artık diyet yapmak değilde dikkat etmeye başlıcam arada yazmak istyrm.
Hepinizi coook özledim
Evet canimAlessiaLeon ben
Geçmiş olsun hasibecim bizide haberdar et gelişmelerden ..
Cok gecmis olsun cnminsallah cabuk gecer
Hay Allah ya çok geçmiş olsun kendi hastanendemisin bari bizi haberdar et
Yeniyim çünkü yıllardır erteliyordum artık kırılma noktama geldim sanırım. 170 95 Insallah hayirli olur ve kurtulurum fazlalıklardanMerhaba,sizi yeni gördüm .boyunuz ,kilonuz kac ? Hayirli olsun diyetiniz
Evet canimAlessiaLeon ben
sabah 08.40
tulum peynirli dukan tost
yağsız salata küçük kase
3 ceviz
öğlen 13.00
haşlanmış tavuğu az tereyağda baharatla çevirdim
yağsız limonlu sumaklı salata
1 yk süzme yoğurt
ara 17.00
15 küçük kırmızı üzüm
10 taze fındık
akşam 19.00
kıymalı bulgurlu pazı yemeği
2 yk süzme yoğurt
4-5 çatal brokoli salatası
1 dilim siyez ekmeği
saat 21.00-21.30 arası 150 mlt tarçınlı az yağlı sütle 1/2 şeftali yerim
yatana kadar 2,5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
HosbuldumHosgeldiniz
HoşgeldinizYeniyim çünkü yıllardır erteliyordum artık kırılma noktama geldim sanırım. 170 95 Insallah hayirli olur ve kurtulurum fazlalıklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?