Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuklar yakında vodafon katili olacağım.sırf bu yüzden siteye girmek istemiyorum.alıntı yapamıyorum.yoksa yazacağım çok şey var.
bursa16 yine 80 leri göreceksin.sende bu potansiyel var.
Zalimi iyi ki çıktın en kısa zamanda daha da iyi olacaksın.
Derinciğim hemşehrim belki seneye birde oğlun olur..ha ne dersin
beyzusum valla seni gözümde nasıl canlandırıyorum bir bilsen.sanki avatarın canlanmış gibi
Dilenci annene geçmiş olsun..

yine benden başka kimse yok.valla bütüngün konuşacak birilerini aradım.bende kendikendime konuşurum.zaten baykala çok üzüldüm.ağladım.
Yena kelimeler bazan kifayetsiz kalır.sana ne söylesek ateş düştüğü yeri yakar.ama bu sitenin en büyüğü benim sanırım ve muhtemelen annen olacak yaştayım.ne zaman ağlayacak bir omuz,dertleşecek bir dost istersen bana yaz..seni dinlerim,duygularını paylaşırrım.
Bursa16 bende gözlerinden öprrim sevgili yavrum.

Yasafat nerelerdesin fıstık?Tebessüm 77 sende yoksun..
birde Citol yok.sadece cuma günleri rastlıyorum.
hayatım ben izinliyim
ama liste bende
cumadan cumaya yapılıyoya
işte öle
kıslar ben çıktım hastaneden........
guzum geçmiş olsun nasıl oldun barii
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
10 gün sonra girince beyle oluyu
Şeniz ve herkesii mucurdum
bonusun nezdinde bayanssulusmile

hihoyyythihoyyytnerde buranın güzel kızları ....hihoyyythihoyyyt herkese günaydııııın:teytey::teytey:

günaydınlar
topik terkedildi herkez haftasonu kaçamak yaptı heralde benim gibi gelen yok ama cumaya çıkar nede olsa hesap günü

Günaydın millet...

Herkes iyidir umarım...

Zalimi geçmiş olsun..

Zeynepçim güzel ve teselli edici sözlerin çok teşekkür ederim..Sanada güç diliyorum çok zor işin..Allah yardımcın olsun..

Deniz Baykal olayını şaşkınlıkla takip ediyorum..İlk Kanadadan yayın yapılmış,her neyse o görüntü,hemen el koymuşlar..:1shok:

Bu şekil olmamalıydı hiiç etik değil..

gunaydın herkeslere.....
inanın cok uykum var aksam olsada yatsat..
gece 3 e kadar uyumadım kızımın kulagı ıgırdı ben dıger cocuklar var dıye evde kaldım kızımla babası acıle gıttıler..agrı kesıcı ıcırdım ama cok tesır etmedı.yovrum cok ızdırabı vardı..bıldıgın duaları oku bende sana okuyacagım dedım okuya okuya saatı 3 yaptık neysekı uyuyabıldı..
bende 3 te yattım 5.30 da namaza kalktım esını ıse gonderdım kız harıc 3 oglanıda okula gonderdım.bu saat oldu..gunduzlerı uyumak ıstemıyorum..hem cılgın gıbı ac uyanıyorum hemde ertesı gun aynı saatte uykum gelıyo...

kızlar dıyetım ıyı gıbı sabah kendıme bol maydanoz lımonladım bıraz peynır bol domates ve salatalıkla yedım....gayette şiştım...bugun aksama kadar bu tarz yemeyı dusunuyorum....

çok geçmiş olsun canım a.s. ..insanın yattıkça yatası geliyor dimi ..menü süper bende kahvaltı yapmadım daha domates salatalık çok iyi oluyor iyi ki yaz geldi yaa ..

Geçmiş olsun,kulak ağrısıda çok zor..

Benim şimdide kızım ishal oldu.. biz böyle tek tek cır cır oluyoruz..:))

Nasıl bir virüsse..

kıslar ben çıktım hastaneden........
çok geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..çok çektin yaa..(
hihoyyythihoyyytnerde buranın güzel kızları ....hihoyyythihoyyyt herkese günaydııııın:teytey::teytey:
ben hep burdayım kendim yazıp kendim okuyorum..kimse tenezzül edip bir şey yazmayınca gidiyorum..(((( gruplaşma var gibi..
günaydınlar
topik terkedildi herkez haftasonu kaçamak yaptı heralde benim gibi gelen yok ama cumaya çıkar nede olsa hesap günü
günaydın..opuyorumnanaktan
günaydın canım..
günaydın..kulak ağrısı ne kötüdür..kızına çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun,kulak ağrısıda çok zor..

Benim şimdide kızım ishal oldu.. biz böyle tek tek cır cır oluyoruz..:))

Nasıl bir virüsse..
ahh canım yaa geçmiş olsun..

Ay sinirden patlayacağum kötükedihüso tam yazmışım gönder diyorum bağlantı gidiyo ya kötükedihüso

Bir kaç dk öncesi.....

Günaydın sevgülü topüc lülülülülülü Nassınız eymisiniz...bu sessizlikten hepinizin eyi olduğu sonucuna varıyorum.

Bende iyi şükür...yoğun oluyorum okul ev okul ev arasında pc bilem açamıyorum -tatlicadiarzu-

Gelemiyorum diye sakın beni listeden falan çıkarmaya kalkmayın vallaha yakaram bu topiği ha :roflol::roflol:

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım -tatlicadiarzu-

Hatta lafı bilen var....gün olur bonus döner :roflol: :roflol:

Yağmurum gözüm benlen guruplaşırmısın :jeyyar: Hatta lafı bilen var..

Üzüm üzüme baka baka kamaşır :roflol:

YAĞMUR GÖZLÜ[B]ben hep burdayım kendim yazıp kendim okuyorum..kimse tenezzül edip bir şey yazmayınca gidiyorum..(((( gruplaşma var gibi..[/B]

ben kimseylen gurup değilem vallah kendi başıma gurup kadar yer kaplıyom zatiiii :kedi:

cevap yazcak birşey varsa herkeslere de yazarım sende öyle yap emiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan:kedi:ben de görünmez falan olduğumu düşünmeye başlamıştım..

yena yagmurgozlu,derın,saferan,zalımı, bonus hamınızı gorıyrem....

gecmıs olsun dıyen arkıdıslerımede tesekkur ederım.

yenacım sana allah yardım etsın canım bu ara hep hastalıklarla ugrastın...

bursa 16 geçmiş olsun kızına kıyamam ne zordur kulak ağrısı
yağmurgözlü günaydın canım
yenacım kızınada geçmiş olsun

ben bugün pastaneye doğum gününe davetliyim ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…