Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bayanlar. ananem daha iyi. çok endişelendim. beni o büyüttü. pek yazacak gücüm ve tadım yok. herkesi öpüyorum..

bence begendıklerınden bıraz al tabagına.ama gıtmeden once mıdenı su ıle doldur..oradada bol bol su ıc..kendın bıle ne kadar az yedıgıne ınanamıyacaksın...cokacimcoook

yağmurgözlü;ewet cnm ya basit bir bademcik dediler başıma neler geldi iyileşmeyi umuyorum artık hiç kaçamak yapmadan kilo aldım bide sinirliyim ondan citol bir süre izinli geçsin beni 85kilo oldum doktoruma niye dedim birazdan eklicem resimleri ilaçlar yapıyor ne kadar ilaç aldığının farkında deilsin galiba dedi

yena;teşekkürler cnm geçecek diye umuyorum

citol;cnm iyi olmaya çalışıyorum 30 antibiyotik yedim daha da 8 tane var umarım bir daha olmaz artık yemeyi özledim böyle melül melül bakıyorum herşeye cnm herşeyden istiyor ama sadece süt tanesz çorbayla falan idare ediyorum

saferan,bursa 16,zeynep957 teşekkürler arkadaşlar inş. atlatmışımdır yemeye başladım ya oda bişeydir

şimdi dikkat ettim üçümüzde istanbul,danmışız hemşehrilerim benim..olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileneresi canım ben avrupa yakası
avrupa yakası şakkıdı
bendeeyerimseniben
canım sakın aç gitme..hafif bişeyler atıştırıp gidersen cıssslara saldırmassın..:))) beğendiklerinden de tadımlık alırsın tabağına akşama sebze salata yer telafi edersin..
günaydın bayanlar. ananem daha iyi. çok endişelendim. beni o büyüttü. pek yazacak gücüm ve tadım yok. herkesi öpüyorum..

anneciğine çok geçmiş olsun canım..ALLAH onları başımızdan eksik etmesin..AMİNNNNNN

dilenci geçmiş olsun canım
bursa 16 sağol canım saat 4 te gideceğeim öğle salata biraz sebze yemeği yerim ikindidede orada artık az bişey yiyeceğim.
zalimi tekrar geçmi olsun canım sen iyileşde diyetine tekrar devam edersin sağlığın daha önemli

derin teşekkür dederim sağlık en başta gerekli kiloyu her zmn veririm sorun deil allah sağlık versin bir iyileşeyim sonra geri döneceğim önce toparlanmam lazım

ben de avrupa

güzelim önce sağlığına kavuş sen..şimdi kilo düşünme zamanı değil..yine verirsin..ama önce sağlık..
ahhh o ilaçları bana sor sen..ben nasıl şiştim bu hale nasıl geldim..yiyerek mi? hayır hep ilaçlar yüzünden 10 yıl ilaçlarla yattım kalktım ..şimdi hepsini bıraktım..
oturduğumuz ev çok sağlıksız rutubetli ve soğuktu çatısı akıyordu..soğuktu çünki yakacak bişeyim yoktu..koca denen müspette çalışmadığı için..neyse oralara hiç girmiyim..((((

önce iltihaplı eklem romatizması oldum...sonra bronşit..daha sonra hipotiroid..bunlara 3 tanede ameliyat eklendi..
yumurtalık kisti ameliyatı
safra kesesi ameliyatı
miyom ameliyatı
kullandığım ilaçları var sen düşün..((

yağmurgözlü ah cnm benm kıyamam ben sana

çok geçmiş olsun çok çekmişsin cnm ya

İlahi Zeynep çok tatlısın......Pek te haksız sayılmazsın....Hani boyalı,makyajlı bir hatun değilimdir günlük hayatta ama takıp takıştırmayı severim,süslüyümdür kokoşumdur canım...

Allah sanada kolaylıklar versin Zeynepciğim...Temizlik bitince rahatlarsın...Günlük temizlikler kolay...Eşinde inşallah iyileşir hayatım birlikte uzun ve tatlı bir ömür sürersiniz.

Kendi başına bir grupsun ha..
:roflol:

teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan:kedi:ben de görünmez falan olduğumu düşünmeye başlamıştım..

seni görmeyen şişko olsun emi..:roflol:..

Çok sevindim canım iyi olduğuna...

Geçmiş geçmişte kaldı canım...hiiiç hatırlamaya bile değimez...

Sen geleceğe bak,zayıflıycaz fıstık gibi olucaz..ben İstanbula gelince salına salına dolaşıcaz..yerimseniben

anacım arkadaŞlarımı gÖrdÜm burda, zarİf bayanlar nasılsınız bakalım

Aman tanrım kimler gelmiş...hihoyyythihoyyyt

Çok çok geçmiş olsun canım.Kulak ağrısıda çok fecidir.Allah yardımcısı olsun yavrunun.İnşallah bir daha aynı ağrıyı çekmez.....

Tenezzül ne demek canım yaaaa.Şaka yapıyorsun biliyorum.Havalar ısındı bizde gevşedik galiba....Öpüyorum.

Çok sevindim canım.Allah sağlık sıhhat versin.Seni çok iyi anlıyorum.Beni de büyükannem büyütmüştü.Anne gibi...ayırım yapamıyordum......Geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…