bursa 16 geçmiş olsun kızına kıyamam ne zordur kulak ağrısı
yağmurgözlü günaydın canım
yenacım kızınada geçmiş olsun
ben bugün pastaneye doğum gününe davetliyim ne yapacağımı bilemiyorum
olumunekankayizsmileneresi canım ben avrupa yakasışimdi dikkat ettim üçümüzde istanbul,danmışız hemşehrilerim benim..olumunekankayizsmile
bendeeyerimsenibenavrupa yakası şakkıdı
canım sakın aç gitme..hafif bişeyler atıştırıp gidersen cıssslara saldırmassın..:))) beğendiklerinden de tadımlık alırsın tabağına akşama sebze salata yer telafi edersin..bursa 16 geçmiş olsun kızına kıyamam ne zordur kulak ağrısı
yağmurgözlü günaydın canım
yenacım kızınada geçmiş olsun
ben bugün pastaneye doğum gününe davetliyim ne yapacağımı bilemiyorum
günaydın bayanlar. ananem daha iyi. çok endişelendim. beni o büyüttü. pek yazacak gücüm ve tadım yok. herkesi öpüyorum..
olumunekankayizsmileneresi canım ben avrupa yakası
bendeeyerimseniben
canım sakın aç gitme..hafif bişeyler atıştırıp gidersen cıssslara saldırmassın..:))) beğendiklerinden de tadımlık alırsın tabağına akşama sebze salata yer telafi edersin..
anneciğine çok geçmiş olsun canım..ALLAH onları başımızdan eksik etmesin..AMİNNNNNN
yağmurgözlü;ewet cnm ya basit bir bademcik dediler başıma neler geldi iyileşmeyi umuyorum artık hiç kaçamak yapmadan kilo aldım bide sinirliyim ondan citol bir süre izinli geçsin beni 85kilo oldum doktoruma niye dedim birazdan eklicem resimleri ilaçlar yapıyor ne kadar ilaç aldığının farkında deilsin galiba dedi
yena;teşekkürler cnm geçecek diye umuyorum
citol;cnm iyi olmaya çalışıyorum 30 antibiyotik yedim daha da 8 tane var umarım bir daha olmaz artık yemeyi özledim böyle melül melül bakıyorum herşeye cnm herşeyden istiyor ama sadece süt tanesz çorbayla falan idare ediyorum
çocuklar yakında vodafon katili olacağım.sırf bu yüzden siteye girmek istemiyorum.alıntı yapamıyorum.yoksa yazacağım çok şey var.
bursa16 yine 80 leri göreceksin.sende bu potansiyel var.
Zalimi iyi ki çıktın en kısa zamanda daha da iyi olacaksın.
Derinciğim hemşehrim belki seneye birde oğlun olur..ha ne dersin
beyzusum valla seni gözümde nasıl canlandırıyorum bir bilsen.sanki avatarın canlanmış gibi
Dilenci annene geçmiş olsun..
YAĞMUR GÖZLÜ[B]ben hep burdayım kendim yazıp kendim okuyorum..kimse tenezzül edip bir şey yazmayınca gidiyorum..(((( gruplaşma var gibi..[/B]
ben kimseylen gurup değilem vallah kendi başıma gurup kadar yer kaplıyom zatiiii :kedi:
cevap yazcak birşey varsa herkeslere de yazarım sende öyle yap emiopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan:kedi:ben de görünmez falan olduğumu düşünmeye başlamıştım..
günaydın bayanlar. ananem daha iyi. çok endişelendim. beni o büyüttü. pek yazacak gücüm ve tadım yok. herkesi öpüyorum..
güzelim önce sağlığına kavuş sen..şimdi kilo düşünme zamanı değil..yine verirsin..ama önce sağlık..
ahhh o ilaçları bana sor sen..ben nasıl şiştim bu hale nasıl geldim..yiyerek mi? hayır hep ilaçlar yüzünden 10 yıl ilaçlarla yattım kalktım ..şimdi hepsini bıraktım..
oturduğumuz ev çok sağlıksız rutubetli ve soğuktu çatısı akıyordu..soğuktu çünki yakacak bişeyim yoktu..koca denen müspette çalışmadığı için..neyse oralara hiç girmiyim..((((
önce iltihaplı eklem romatizması oldum...sonra bronşit..daha sonra hipotiroid..bunlara 3 tanede ameliyat eklendi..
yumurtalık kisti ameliyatı
safra kesesi ameliyatı
miyom ameliyatı
kullandığım ilaçları var sen düşün..((
anacım arkadaŞlarımı gÖrdÜm burda, zarİf bayanlar nasılsınız bakalım
anacım arkadaŞlarımı gÖrdÜm burda, zarİf bayanlar nasılsınız bakalım
gunaydın herkeslere.....
inanın cok uykum var aksam olsada yatsat..
gece 3 e kadar uyumadım kızımın kulagı ıgırdı ben dıger cocuklar var dıye evde kaldım kızımla babası acıle gıttıler..agrı kesıcı ıcırdım ama cok tesır etmedı.yovrum cok ızdırabı vardı..bıldıgın duaları oku bende sana okuyacagım dedım okuya okuya saatı 3 yaptık neysekı uyuyabıldı..
bende 3 te yattım 5.30 da namaza kalktım esını ıse gonderdım kız harıc 3 oglanıda okula gonderdım.bu saat oldu..gunduzlerı uyumak ıstemıyorum..hem cılgın gıbı ac uyanıyorum hemde ertesı gun aynı saatte uykum gelıyo...
kızlar dıyetım ıyı gıbı sabah kendıme bol maydanoz lımonladım bıraz peynır bol domates ve salatalıkla yedım....gayette şiştım...bugun aksama kadar bu tarz yemeyı dusunuyorum....
çok geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..çok çektin yaa..(
ben hep burdayım kendim yazıp kendim okuyorum..kimse tenezzül edip bir şey yazmayınca gidiyorum..(((( gruplaşma var gibi..
günaydın..opuyorumnanaktan
günaydın canım..
günaydın..kulak ağrısı ne kötüdür..kızına çok geçmiş olsun..
ahh canım yaa geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?