Ilk gece hastanede usuttum herhalde gece ortu bulamadim kendime cok uyumamistim emineye surekli kalkmistim ama o zaman kaptim sifayi herhalde yavas yavas hastalik tablosu oturdu
Canim ,gecmisler olsunIlk gece hastanede usuttum herhalde gece ortu bulamadim kendime cok uyumamistim emineye surekli kalkmistim ama o zaman kaptim sifayi herhalde yavas yavas hastalik tablosu oturdu
Geçmiş olsun kuzum..Ilk gece hastanede usuttum herhalde gece ortu bulamadim kendime cok uyumamistim emineye surekli kalkmistim ama o zaman kaptim sifayi herhalde yavas yavas hastalik tablosu oturdu
geçmiş olsun hasibecim. adaçayı ıhlamur iç. zencefil bal biliyorsun balgam söktürür.
Canim ,gecmisler olsun
Geçmiş olsun kuzum..
Tesekkur ederim kizlar. Balgam cikardigim icin bol bol sivi aliyorum rahat cikartayim diye. Hasta olmanin avantaji burun tikali oldugu icin tat almiyorsun. Bu yuzden istah kesiliyor. Yediginden zevk almadigin icin bir sey yiyesin gelmiyor.Bulamiyorum gecmis olsun canim
Cold mix cok iyi tikanikliga. Bende yarın urolojiye gidicem
Sagol cnm size de gecmis olsun. Basladi hastaliklar bakalim Allah daha beterinden korusun.Bulamiyorum geçmiş olsun canım yılın ilk hastalıkları başladı bizdede büyük kızin burnu tikali
Menü
07:00
1 haşlanmış yumurta
1 kupa sütlü şekersiz kahve
12:00
3 kaşık lorlu bol salata
1 dilim kepek ekmeği
1 kupa yeşil çay
15:00
10 fındık
2 hurma
19:00
5 kaşık nohut yemeği
1 kase cacık
Su 1 lt...
Gram kilo gitmiyo hala regl olmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?