Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ilk gece hastanede usuttum herhalde gece ortu bulamadim kendime cok uyumamistim emineye surekli kalkmistim ama o zaman kaptim sifayi herhalde yavas yavas hastalik tablosu oturdu

geçmiş olsun hasibecim. adaçayı ıhlamur iç. zencefil bal biliyorsun balgam söktürür.

sabah 10.00
füme etli peynirli biberli omlet
1 kk tulum peyniri
1 ceviz
domates salatalık yeşillik
1,5 dilim siyez ekmeği

öğlen 14.20
kıymalı kabak yemeği
4 yk ev yoğurdu
salatalık kırmızı biber
1,5 dilim siyez ekmeği

ara 16.00
2 fındıklı ballı pestilden muska (nihayet bitti de kurtuldum)
1 kupa filtre kahve

akşam
5 balık (derisi sıyrılmış)
salata
1 dilim siyez ekmeği

saat 21.00 gibi 150 mlt light protein süt içerim

yatana kadar 2 lt su

pazara gittim dolaştım.

geçmiş olsun hasibecim. adaçayı ıhlamur iç. zencefil bal biliyorsun balgam söktürür.
Canim ,gecmisler olsun
Geçmiş olsun kuzum..
Tesekkur ederim kizlar. Balgam cikardigim icin bol bol sivi aliyorum rahat cikartayim diye. Hasta olmanin avantaji burun tikali oldugu icin tat almiyorsun. Bu yuzden istah kesiliyor. Yediginden zevk almadigin icin bir sey yiyesin gelmiyor.

sabah 07.00
2 dilim siyez ekmeğinden peynirli tost
biraz domates

öğlen 13.15
ince lavaştan et dürüm
200 mlt ayran

ara 17.00
4 kuru erik
2 ceviz

akşam 19.15
1,5 servis kaşığı etli sebzeli mantar
3 yk bulgur pilavı
1 servis kaşığı yoğurtlu semiz salatası

saat 21.00 gibi 1 bardak tarçınlı light protein süt içerim 4-5 çatal kavun yerim

yatana kadar 2 lt den fazla su
80 dk yürüyüş

Slm kizlar dr gittim bugun antibiyotik verdi. Hala kendimi yorgun hissediyorum bas agrim var aksam dozuyla ilaca baslicam

Cold mix cok iyi tikanikliga. Bende yarın urolojiye gidicem

Ben de emineye kullanirdim yatarken genelde.
Gecmis olsun cnm urolojiye neden gidiyorsun

Bulamiyorum geçmiş olsun canım yılın ilk hastalıkları başladı bizdede büyük kızin burnu tikali
Sagol cnm size de gecmis olsun. Basladi hastaliklar bakalim Allah daha beterinden korusun.

normal o. kafanı takma. ben regl dönemi balon gibi şişiyorum. ama sonra geçiyor. alıştım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…