anacım arkadaŞlarımı gÖrdÜm burda, zarİf bayanlar nasılsınız bakalım
Canım benim ya ne yapayım şöyle kızları bir kontrol edeyim dedimKendi başına bir grupsun ha..[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]:roflol:
seni görmeyen şişko olsun emi..:roflol:..
Çok sevindim canım iyi olduğuna...
Geçmiş geçmişte kaldı canım...hiiiç hatırlamaya bile değimez...
Sen geleceğe bak,zayıflıycaz fıstık gibi olucaz..ben İstanbula gelince salına salına dolaşıcaz..yerimseniben
Aman tanrım kimler gelmiş...hihoyyythihoyyyt
hoşbulduk canımcım, bir gelir bir gider, behlül bihterinini yanına kaçarhoşgeldinnnnnnn ablacımmmmolumunekankayizsmile:sm_cool:
AŞKIIIIIIIMMMMM.....Hoşgeldin......Seni seviyorum.Çok özledim gel artık....
Canım benim bende özledim sizleri kız:dance::teytey:
Geçmiş olsun,kulak ağrısıda çok zor..
Benim şimdide kızım ishal oldu..biz böyle tek tek cır cır oluyoruz..:))
Nasıl bir virüsse..
Hadi bakalım sıra kızınamı geldi şimdide.Ne kötü bir salgın bu canım ya..Gelip çocukları buluyor birde.Umarım fazla hırpalanmadan atlatır....
Geçmiş olsun YENACIĞIM......
regl olmam yakın acayip tatlı yiyesim var..nutella kavanozuna dalasım var..:mymeka:napsam yaa
slm kızlar bu aralar pek giremiyorum.
kzızmı tuvalete alıştırmakla meşgulüm 5 dakkada bir tuvaletteyiz. kakasını tutuyor kabız oldu acıyor diye bağırıyor sürekli birde yine hastalandı.grip antibiyotiğe başladık yine yine offf
arkadaşlar nasılsınız malum havalar ısındı artık evde pek durmuyorum bu sıralar hep sallıyorum diyeti napıcam zaman zaman aldıklarımı vermekten bir hal oldum şimdiye kadar aynı hızla devam etseydim rahat bir 5 kilo daha gitmişti:sinifsinif:
Sizede geçmiş olsun..
Bende mayıs sonu düşünüyorum tuvalet eğitimini,çok zor bir süreç..nasılda gözümde büyütüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?