Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim ya ne yapayım şöyle kızları bir kontrol edeyim dedim
hoşgeldinnnnnnn ablacımmmmolumunekankayizsmile:sm_cool:
hoşbulduk canımcım, bir gelir bir gider, behlül bihterinini yanına kaçar

Geçmiş olsun,kulak ağrısıda çok zor..

Benim şimdide kızım ishal oldu.. biz böyle tek tek cır cır oluyoruz..:))

Nasıl bir virüsse..

Hadi bakalım sıra kızınamı geldi şimdide.Ne kötü bir salgın bu canım ya..Gelip çocukları buluyor birde.Umarım fazla hırpalanmadan atlatır....
Geçmiş olsun YENACIĞIM......

Hadi bakalım sıra kızınamı geldi şimdide.Ne kötü bir salgın bu canım ya..Gelip çocukları buluyor birde.Umarım fazla hırpalanmadan atlatır....
Geçmiş olsun YENACIĞIM......

BEYZUSçum sorma canım ya...bende bir iki gün öyleydim..Bi sağlam eşim kaldı..:))

Banyoyu,tuvaleti kloraklamaktan mahfoldum...

regl olmam yakın acayip tatlı yiyesim var..nutella kavanozuna dalasım var..:mymeka:napsam yaa

Ben o gibi durumlarda bir adet gofret yiyorum..tabii sen beni dinleme..:))

Ben uzun bir aradan sonra ilk defa gününde regl oldum...Bu haftaki kilo verememin sebebide bu olucak..:)

YURDUSUM sultan, göründü ve kayboldu...:))
Ama olmazki..

tabi bende bazen sütlaç yapıyorum bol tarçınla yiyordum zaten diyet listemde vardı hergün sütlü tatlı o yüzden sorunum olmuyordu

kızlar sonunda evimdeyim

14.günüm ameliyatımın

10 gün hastanede kaldım

ve toplam 21 tane kiloluk serum bitti

kesmişlerdi tekrar taktılar sonra

nese yani şu an 85 kiloyum

napalım ya bi çözüm acil

izinli olarakmı idare etsek biraz

askito gibi çıkıp sonra gerimi gelsem

şimdide hiç gücüm yok biraz yemem kendimi ve bünyemi ve kendimi toparlamam lazım

ortadaki 20lik kadar dolduruyorlardı

sabah akşam 10da damardan veriyorlardı

sonuna kadar dolu iki tane seruma tekıyorlardı

ellerim şükür morarmadı

ama 5 yerinden büyük boy damar yolu açtılar pembe uçlu

şu pembe kapaklı var o koca iğneyi soktular kollarıma herkesinki mavi

ama onlarınki pek kullanılmıyordu

benimki habire dolu ama şükür artık azıcıkta olsa yutmaya başladım

bu arada diyetisyenimle konuştum

kimi kullanılan ilaçlar kilo aldırıyor

bunu sağlığın için önemseme dedi

önemli olan önce iyileşmen

zaten 2 haftadır hiç bişi yiyemediğim için

metabolizman bozulmuştur

1 ay kendini toparla

et sebze meyve ve almadığın ekmekteki vitaminleri iyice al

sonra gel tekrar başlayalım

zaten toparlanma kilosu olacak haftada 2-3 kilo verebilirsin o zmn dedi

yani aldığım ve alacağım tüm kilolar

1, 1buçuk ayda gidecek diyetle

önce metabolizmanı eskiye döndürelim

yoksa zaten dayanamıyorsun yememeye dedi

bana da mantıklı geldi

şimdi günde 4 dilim ekmek vercem ölüyorum diye gelcen

ye şimdi güzelce bünyeni toparla yine günde 12-13 dilim ekmekle

yine eski listene benzer listeyle yeniden başlayalım dedi

peki dedim

Zalimi geçmiş olsun..sağlığın ne kadar önemli olduğunu kötü bir tecrübeyle yaşadın maalesef..Lütfen artık kilonu takma..
Önce iyileş,toparlan..
Bişey söyleyeyim,hep anlaşılıyor ama..zaten o verdiğin muhtemelen su ve kas kaybıydı canım..Kolayca hemen geri geldi bak...

Şimdi naapıyoruz hepimiz sağlıklı bi şekilde ihtiyacımız olacak şekilde besleniyoruz..

Neden bırakıyosunki,paylaşımıda devam et bence,birbirmize destek olabilirsek ne mutlu bize..

Kendine iyi bak,paylaşımıda aksatma..yerimseniben

bilmiyorum doktorlar ilaçlardan dedi

zaten ödem yaptı sadece bünyeni toparla kendiliğinden normal diyetinle hemen verirsin dediler

kesinlikle önce sağlık isterse 100 kilo olayım

arkadaşlar nasılsınız malum havalar ısındı artık evde pek durmuyorum bu sıralar hep sallıyorum diyeti napıcam zaman zaman aldıklarımı vermekten bir hal oldum şimdiye kadar aynı hızla devam etseydim rahat bir 5 kilo daha gitmişti:sinifsinif:

slm kızlar bu aralar pek giremiyorum.
kzızmı tuvalete alıştırmakla meşgulüm 5 dakkada bir tuvaletteyiz. kakasını tutuyor kabız oldu acıyor diye bağırıyor sürekli birde yine hastalandı.grip antibiyotiğe başladık yine yine offf

zeynep abla öpüyorum
zalimi geçmiş olsun serumlar ödem yapıyor şişiriyor sen iyi olda kilo verilir.
bursa geçmiş olsun kulak ağrısı çok kötüdür.
yena valla ne virüsmüş hepinizi kırdı geçirdi
yağmurgözlü valla neler yaşamıssın allah sabrını veriyor. şimdi iyisindir umarım
dilenci geçmiş olsun canım

alıntı yapamadım atladığım varsa kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum

Sizede geçmiş olsun..

Bende mayıs sonu düşünüyorum tuvalet eğitimini,çok zor bir süreç..nasılda gözümde büyütüyorum..

Aslında dikkat ettiğinde iyi besleniyosun paylaştığın menülere dayanarak söylüyorum..

Hadi bu saatden itibaren yeniden dikkat etmeye başla..Cumayı düşünerek hıııı..:))

Sizede geçmiş olsun..

Bende mayıs sonu düşünüyorum tuvalet eğitimini,çok zor bir süreç..nasılda gözümde büyütüyorum..

valla zor ben mecburen başladım kızım artık bezi istemiyor bağlattırmıyor altını bezi gögünce çığlık çığlığa bağırıp kaçıyor mecburen başladık çişini yapıyor ama söylemiyor ben götürüyorum ama kak işi kötü tutuyor dr. ilaç verdi kabız oldu çünkü ilaçla yaptı ama altına yada banyo paspasına bağlıyım beze yap diyorum hayır diyor lazımlığıda yapmam diyor. offff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…