valla zor ben mecburen başladım kızım artık bezi istemiyor bağlattırmıyor altını bezi gögünce çığlık çığlığa bağırıp kaçıyor mecburen başladık çişini yapıyor ama söylemiyor ben götürüyorum ama kak işi kötü tutuyor dr. ilaç verdi kabız oldu çünkü ilaçla yaptı ama altına yada banyo paspasına bağlıyım beze yap diyorum hayır diyor lazımlığıda yapmam diyor. offff.
Yağmurum gözüm benlen guruplaşırmısın :jeyyar: Hatta lafı bilen var..
Üzüm üzüme baka baka kamaşır :roflol:
regl olmam yakın acayip tatlı yiyesim var..nutella kavanozuna dalasım var..:mymeka:napsam yaa
dılencı sevındım canım gecmıs olsun..
anneciğine çok geçmiş olsun canım..ALLAH onları başımızdan eksik etmesin..AMİNNNNNN
dilenci geçmiş olsun canım
bursa 16 sağol canım saat 4 te gideceğeim öğle salata biraz sebze yemeği yerim ikindidede orada artık az bişey yiyeceğim.
zalimi tekrar geçmi olsun canım sen iyileşde diyetine tekrar devam edersin sağlığın daha önemli
Çok sevindim canım iyi olduğuna...
Çok sevindim canım.Allah sağlık sıhhat versin.Seni çok iyi anlıyorum.Beni de büyükannem büyütmüştü.Anne gibi...ayırım yapamıyordum......Geçmiş olsun....
aaaa Yenacığım seni gördüm.selam kzını nasıl oldu...ben birazdan çıkacağım.yarına çok işim var.akşam üstü tam yatacaktım misafir geldi.internette işleri varmış.saat 12 yi geçe gittiler.ama iyi oldu,biraz insan görmek iyi oluyor.
bence okadar serum kesinlikle ödem yapmıştır bitkisel ödem söktürücü çay iç fazla sıvıyı atarsın iyi gelir...bilmiyorum doktorlar ilaçlardan dedi
zaten ödem yaptı sadece bünyeni toparla kendiliğinden normal diyetinle hemen verirsin dediler
kesinlikle önce sağlık isterse 100 kilo olayım
herkese bakarız ablacığım sen merak etme yeter ki gönüller bir olsun kaydirigubbakcemile5sareran bonus yağmurgözlü bana da bakın.beni de kamaştırınzemuszemuszemuszemus
günaydıın ..sana da kaydirigubbakcemile3 ne güzel ilaç yapmiışsın elerine sağlık şifası senin elinden olmuşbugunlerde topigin anahtarı bende sabah bu saatte acıyorum topıgı.......
gunaydın .....nasılsınız....
suan kımse yok ama topıge gelen herkes için söylüyorum...
kızım bu gece cok rahat uyudu sukur..kulagı için kendım ilaç yaptım rahatladı cocuk...
nemı...???
zeytınyagını tavaya koy 2 yemek kasıgı içine 1 sarımsagı rendele onları ocakta bır muddet kısık ateste kavur...sogusun ve süz...1 damla agrıyan kulaga damlat...1sefer damlatmak bıle yetıyo inanın...aklınızda olsun....
kızlar çok teşekkür ederim hepinize. ben üzgün olunca yazamıyorum ayrıntı veremiyorum ne diyceğimi bilemiyorum öyle bakıoyorum çıkıyorm işte. bütün sene boyunca "yazın gel yanıma, evlenirsin çağam çoluğum var dersin, gelemezsin sonra. bu yaz illa gel" dedi durdu. şimdi ben gidemeden ona bişey olacak diye aklım çıktı. esas beni çıldırtan şey, hayatının bu kada ucuza bitme ihtimali oldu. hiç girmeyecektim ama kısaca yazayım.
odasında giyinirken baygın bulunuyor. can çekişiyor ölüyor diye hastaneye götürmek yerine başında kuran okumuşlar! tam 4 saat!!!!! annem bana söylemiyorlar öldü diye hiç aklına gelmemiş ama babam istanbuldan aramış durmuş bağırıp çağırınca ancak götürmüşler hastaneye ve bi serumla kendine gelmiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saatlerce can çekiştirmişler! zaten yaşlı kadın, en son düşmüştü vücudu güçsüz, resmen allah yaşatmış bunlar can çekiştirmiş!!!!! ne diyeceğimi bilemiyorum
olanlar bunamasını tetiklemiş unutup duruyor. en son aradığımda cin gibyidi şimdi çocuk gibi konuşuyor. ananem ki herkesi parmağında oynatır gezer dolaşır, evini bile kireçler aslan gibiydi bi kaç öncesine kadar hepimizden genç ve yaşam doluydu. bi kaç ay önce ayağını kırınca her şey gerilemeye başladı.
şimdi şekeri kontrol altına alınmış. alzehimer için de bakıcı var yanında annem istanbula geri döndü içim rahat dedi. demek ki iyi.
canım çok teşekkür ederim..Allaha şükürler olsun..sağlığım iyi tek sorunum şu kilolar..onlarda gidecek gr gr da olsa..zemuszemusslm kızlar bu aralar pek giremiyorum.
kzızmı tuvalete alıştırmakla meşgulüm 5 dakkada bir tuvaletteyiz. kakasını tutuyor kabız oldu acıyor diye bağırıyor sürekli birde yine hastalandı.grip antibiyotiğe başladık yine yine offf
zeynep abla öpüyorum
zalimi geçmiş olsun serumlar ödem yapıyor şişiriyor sen iyi olda kilo verilir.
bursa geçmiş olsun kulak ağrısı çok kötüdür.
yena valla ne virüsmüş hepinizi kırdı geçirdi
yağmurgözlü valla neler yaşamıssın allah sabrını veriyor. şimdi iyisindir umarım
alıntı yapamadım atladığım varsa kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum
Allah kolaylık versin canım..benim sıpa tuvalete alışırken çok uğraştırmıştı beni..memeden ayırmakta ayrı bir sorun olmuştu..aklıma geldikçe hala göğüslerim sızlar..ne acı çekmiştim..((
Sizede geçmiş olsun..
Bende mayıs sonu düşünüyorum tuvalet eğitimini,çok zor bir süreç..nasılda gözümde büyütüyorum..
Allah yardımcın olsun canım..çok zor..korkulacak bişey olmadığını bir şekilde anlatmak lazım..valla zor ben mecburen başladım kızım artık bezi istemiyor bağlattırmıyor altını bezi gögünce çığlık çığlığa bağırıp kaçıyor mecburen başladık çişini yapıyor ama söylemiyor ben götürüyorum ama kak işi kötü tutuyor dr. ilaç verdi kabız oldu çünkü ilaçla yaptı ama altına yada banyo paspasına bağlıyım beze yap diyorum hayır diyor lazımlığıda yapmam diyor. offff.
sareran bonus yağmurgözlü bana da bakın.beni de kamaştırınzemuszemuszemuszemus
meyveli yoğurt yedim..kavanozu göz önünden kaldır.biraz kuru kaysı,üzüm ye.
valla yazmaktan prmaklarım acıdı hepinize iyi geceler.
alıntı yapacak halim yok.hastalara şifa dilerim.
hepinize daha aydın daha huzurlu bir türkiyede sağlıklı ve kilosuz bir gelecek nasip olsun,
banada amin.....
bize tuz ekmek verilir canım..başından çevir ver..kızlar bugün kontrole gittim
mikrop varmış bademciklerimde
doktor kıl payı kurtarmışsın dedi
yani kurtardığım buysa
gerisini düşünemiyorum
zaten çok iltihaplıymış
bide mikrop çıkmış patolojide
ekmek soğanmı versem birine
allahım her şeyde varmış bir hayır
neyse ki masada kalmadım
az daha gidiciydim
allaha şükretmeliyim ki nefes alıyorum hala
buda geçecektir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?