Bende tek çocuk iyidir,herşeyine yetişirim diye düşünüyordum sürekli ama ne zaman oyun cağına geldi O zaman fark ettim ki tek çocuk düşüncesi sadece bencillik olacak.Valla kızlar bi yansan ikinci cocuk düşünüyrm daha fazla yaşım gecmeden bi yandan da bu kiloda gebelik olmasn biraz daha kilo vereym dedim.ama bi senedr hep aynıym bugun dusundum de bosuna mi bekliyrm cok ku iradeszm veremyrm.ah bu troutbu bogaz.kendime yil basina kadar muhlet verdm ne kadar verebilirsem kardr.en azndan su 5 kilodan kurtulsam
Canim 77.8 kiloyum .su siralar hic mi hic düzenli menü yapamama ragmen 1.2 kg daha vermisim.Menü takibi yapamiyorum ama cok kosturmacali islerim var .Sporumu da her gün mutlaka yapiyorum.hedefime az kaldi bakalim.2 gün önce lc waikiki den 40 beden likrali kot aldim.42 si yoktu.40 a girince şok oldum,inanamadim.Hatta kiza sordum abes duruyor mu vs diye .Hayir kesinlikle dedi.Cok uzun yillardir 40 beden giymemistim.ekstra hareketli olmanin cok fazla katkisi oluyormus.iyi aksamlar dilerim kızlar
Sen ne yapman gerektigini biliyosun zaten cnm :))
Sen ne yapman gerektigini biliyosun zaten cnm :))
Selammm ben geldim. Yarış yok dimi☺ ben bu aralar bazı sağlık sorunları sebebiyle takılı kaldım . o nedenle grubumdan çıkmak durumunda kaldım. Salı günü bir doktor randevum var , inşallah cuma günü ben de menü paylaşmaya başlarım inşallah. Burada da cumaları kilo bildiriliyor galiba.. Ama ben 90+ değilim 71 ile 74 arası dönüp duruyorum uzun zamandır. Bir dahaki cuma bildirim yapıp başlayayım ne de olsa artı da olsa takımı zora düşürme durumu olmayacak
hoşgeldin tatlımmmmSelammm ben geldim. Yarış yok dimi☺ ben bu aralar bazı sağlık sorunları sebebiyle takılı kaldım . o nedenle grubumdan çıkmak durumunda kaldım. Salı günü bir doktor randevum var , inşallah cuma günü ben de menü paylaşmaya başlarım inşallah. Burada da cumaları kilo bildiriliyor galiba.. Ama ben 90+ değilim 71 ile 74 arası dönüp duruyorum uzun zamandır. Bir dahaki cuma bildirim yapıp başlayayım ne de olsa artı da olsa takımı zora düşürme durumu olmayacak
Sen de sağ olarkadaşlarLonely single girl aramıza bugün katıldı. bizim 10. takımdan ayrıldı. ben de buraya davet ettim sağolsun geldi.
Kuzum oruç durumun nasıl gidiyor. Allah ın izniyle oruç serisine başladım ben bugün, sahurumu yaptım şimdi kesintisiz 10 gün inşallah bakalım bir aksilik olmazsaarkadaşlarLonely single girl aramıza bugün katıldı. bizim 10. takımdan ayrıldı. ben de buraya davet ettim sağolsun geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?