Aynen ya yedikce yiyesi geliyo insann.bunyelerimiz almaya cok musait.ne yapalim böyle dikkay edecez hep.yiyip kilo almayanlara imreniyorum valla.bizim okulda bi ögretmen var cöp gibi ama her teneffus biskuvi yiyoBonus canım ellerine sağlık nasıl gidiyor kursun ?
Uzun zamandır uğrayamadım ama hep aklimdasiniz, kendime çeki düzen vermem gerekiyor hiç görmemiş gibi yiyip içiyorum ,hep aynı bildiğim tatlar aslında ne olacak bu halim bakalım, kilom aldı yürüdü üç gündür sıfır karbon yapıyorum, inşallah mükafatını alicam yedikçe yiyesi geliyor insanın, tam bir kisir döngü bu kilo işi ,yanliz şu cok net karbonhidrat cok aciktiriyor karbon yemeyince acıkmıyorsun da, bol suya dayanıp bu işi cozucem Allahın izniyle zira hiç bir kıyafetim olmuyor forma gibi hep aynı pantolona kaldim
En sinır oldugum insan gibi "ay canim bende yiyorum ama kilo alamiyorum" diyenler..agzina vuracaksin 39 numara ayakkabıyla görecek..Aynen ya yedikce yiyesi geliyo insann.bunyelerimiz almaya cok musait.ne yapalim böyle dikkay edecez hep.yiyip kilo almayanlara imreniyorum valla.bizim okulda bi ögretmen var cöp gibi ama her teneffus biskuvi yiyo
Ay ben hiç dayanamıyorum her sabah fiks tartılırım tartılsana kiz bu işkenceye gerek yokBu hafta kendimce dikkat ettm umarm yarın eksi görürüm yoksa azmim kırılacak.cumartesiden beri tartlmiyorm.cok zor tuttum kendimi cok merak ediyorum sonucu
Yarına surpriz olsun.Ay ben hiç dayanamıyorum her sabah fiks tartılırım tartılsana kiz bu işkenceye gerek yok
Bacim valla durtmesen yine unuttum yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?