Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

candy ıkı satır yaz bak darılırım asagıdasın gordum senı..

:kedi:

candy yazsana hadı sobeledım senı...

bak yazmazsan bende senın topigi gelmem kuserım...

canım sen istersin de ben yazmaz mıyım ama geçmişi okuyordum 50 sayfa falan olmuş akannehir sonra da son sayfaya bakmadan yemeğe çıktım.. şimdi döndüm işte..

kırar mıyım seni Şeniz

aman aman kimler gelmiş hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hoşgeldinnnolumunekankayizsmile

Evet biliyorum çok kötü bişey...Bendede alt yapı hazır demişti doktor her an gün yüzüne çıkmayı bekliyor..Belkide çıktı, çünkü çok zorlaştı kilo vermem..

kızlar selam benide aranıza kabul edermisinizzzz

Hoşgeldin aramıza..a.s.

bi de benim öfkemi hayal et yena

sağol saferancım.

bi kaç gündür batırdım ben diyeti söyleyeyim. tartım saçmalamaya başladı. bi tartıldım 75.3 bi geldim 74.7 oo dedim havalara uçtum yarım saat sonra baktım yine 75.3. bişey de yemedim. yani beni kandırdı ben de geldim bi heves çizelge yapmıştımkaydirigubbakcemile sonra sinirlendim yedim işte. tartıya bile kızma kapasitem varsempatiksalakcinni sonra da bu olaylar filan derken 76 oldum:bbo:

yena et diyetim geldi senin anlayacağın:)) bugün yarın yapıyorum yine.

slm kızlar nasılsınız malumunuz yenı tartı aldım ama nedense hala cuma gunkı kılomda gozukuyorum neden yaa nedennnnnnnnnnnnnnnnnnn öldüm ac gezmekten oysakı (

Aslında iyi niyet olarakda düşünebiliriz,Hani bi şekilde yardım etmeye çalışırken farkında olmadan zarar veriyoruz..Böyleyiz işte,çokda kızmamak lazım kanımca..

Sen şimdi dua et ananen en azından seni görünceye kadar dahada toparlansın..

Birde et diyetini çok sık tekrarlamak metabolizmayı tembelleştirir diye duymuştum..

Doğru olabilir,geçen hafta yaptın,önümüzdeki hafta yap istersen..

Bende regliyim ve aynıyım...ınan kalbim büyüdü artık aynı rakamı görmekten,hep diyorum tartılmayayım diye..
Bugün yine tartıldım,yazarken bile içim şişiyo bu kilo mevzusunu..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız malumunuz yenı tartı aldım ama nedense hala cuma gunkı kılomda gozukuyorum neden yaa nedennnnnnnnnnnnnnnnnnn öldüm ac gezmekten oysakı (

Geçen cuma çok kilo verdin,ondan olabilrimi..

Benim tartım simbo,bazen kafam bozuluyor acaba yenisini ve daha kalitelisinimi alsam diye düşünüyorum..:))

Geçen cuma çok kilo verdin,ondan olabilrimi..

bılmıyorumkı cnm yaa delı oldum sabah tartıldıgımda bugun guzel bı spor yapayım en ıyısı. bende gıttım arzum aldım hemıde 40 tl ye aa dedım baya uygunmus aradan 3 gun gectı baska bı yerde tıpatıp aynısını 19 tl ye ama sımbo olanını gordum pısman oldum keske sımbo alsaydım dedım sen memnun degılmısın sınbodan

Hayır memnunum..:) nerdeyse 2 yıl olucak alalı,teknosadan almıştık cüzzi bir rakama..

Sanki tefal falan alsam daha az gösterir kilomu ..:roflol::roflol:

Sıcaklarda gelince saçmalamaya başlıyor insan,bu yazıda bu kiloyla geçirmeyi hiiç istemiyorum çünkü..

Benim diğer tartım arzum,kaç yıl oldu hala sapasağlam..

işte bu aldgım

buda sımbonunkı senınkıde bundanmı eger bundansa ve sorun yasıyosan almıcam eger yasamıyosan anneme alıcam bundan cnm

işte bu aldgım

buda sımbonunkı senınkıde bundanmı eger bundansa ve sorun yasıyosan almıcam eger yasamıyosan anneme alıcam bundan cnm

Hayır canım benimki bundan değil...Daha farklı,üzeri şeffaf cam..dediğim gibi 2 yıl olucak alalı,sürekli modeller yenileniyor...

gusel sen 58.5 kiloymuşsun,niye mesele yapıyosun kilonu.:roflol::roflol:.

yena sevdiğin birini o halde düşün ve o iyiniyeti ne kadar hoşgörüyle karşılayabilirsin onu düşün bir de. ölseydi tamamen .ok yoluna gidecekti. yatalak ölümü bekleyen biri değildi ki bu kadın.

neyse ayrıntıya girmeyeyim daha fazla.

et diyetini esnek yapıyorum ben o yüzden çok korkmuyorum. yani et bol salata bir meyve yoğurt vs şeklinde. haftanın diğer günlerinde de sağlam yediğim için.

Son düzenleme:

Bende seni şaşırttığıma şaşırdım açıkçası.. ( Mesajını editlemişsin,okuyup çıkmıştım ben )

Tabiiki empati kurarak söyledim,nasıl zor olduğunu tahayyül edebiliyorum..

Amacım azda olsa öfkeni dindirerek üzüntünü paylaşmaktı...Sanırım beceremedim..

Şunuda belirteyim 40 derece ateşli çocuğun üzerini kat kat yorgan örterek üşümesini engellemeye çalışan büyükanne ve anne görmüştüm çocukken..
Şimdi düşünüyorumda ne büyük bir trajedi,şimdi ateşli çocukları hemen soyup suyun altına sokuyorlar hastanede..
Onlar kötülüğünümü istiyolardı çocuklarının.. hayır..
Tamamen yanlışlar zinciri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…