Sahi sen kaç kilosun..?
Neden çizelgen yok..:))
hosgeldın...herkese merhabaaa ben yine geldim:) yoğunluk iş güç çok kötü hissediyorum kendimi. bahar çarptı sanırım. sizler nasılsınız.
sagol cicim...senı sevıyorum.....
:kedi:
canım sen istersin de ben yazmaz mıyım ama geçmişi okuyordum 50 sayfa falan olmuş akannehir sonra da son sayfaya bakmadan yemeğe çıktım.. şimdi döndüm işte..
kırar mıyım seni Şeniz
neslıhan nasılsın bıtanem tanıdınmı benı??gel guzelım tabı aramıza kabul ederız senı tabı bu tombul hatunlardan yer kaldıysa...:roflol: :roflol:kızlar selam benide aranıza kabul edermisinizzzz
Sahi sen kaç kilosun..?
Neden çizelgen yok..:))
:uhm: :uhm: :uhm:
öööfffff cok yoruldum kızlar malum 4 cocuk ve ben bugun dolap içlerine giriştim yazlıklar kıslıklar karısmıs.onları ayıkladım verılceklerı ayırdım...hala bıtmedı bazalar acık benı beklıyo.....eyvahedigeldismile
kolay gelsin ..oh ben geçen hafta temizledim kışlıkları verilcekleride ayırdım ver ver bitmiyor kızlar arka arkaya olunca giyerler diye bir valizde öyle bekliyor..bazen daral geliyor fazlalıklardan... bebek kıyafetlerini hep verdim yinede bir poşet en sevdiklerimi ayırdım kıyamadım .. bi de dörtlermişim :CüvCüv:
üçleyin dörtleyin tabi hanımlarrr çocuk iyidir ya azcık kilo versem hemen ikinciye hamile kalmak istiyorum
yaa kızlar şu insülin direnci ne berbat bişeymiş..netten baktım da ...tiroid hastalarında ortaya çıkan bir durum ve şeker hastalığından daha beter bişeymiş..insülin direnci olan kişiler ne yerse vücut yakmadan direk hemen yağa dönüştüyormuş..ben daha baktırmadım..bende varmı yokmu bilmiyorum..ama hafta sonları beraber yürüdüğümüz kuzenim tahlil yaptırdı..onda varmış..((( bende fırsat bulduğumda bir baktırıyım diyorum...bilgisi olan varmı??
kızlar selam benide aranıza kabul edermisinizzzz
bi de benim öfkemi hayal et yena
sağol saferancım.
bi kaç gündür batırdım ben diyeti söyleyeyim. tartım saçmalamaya başladı. bi tartıldım 75.3 bi geldim 74.7 oo dedim havalara uçtum yarım saat sonra baktım yine 75.3. bişey de yemedim. yani beni kandırdı ben de geldim bi heves çizelge yapmıştımkaydirigubbakcemile sonra sinirlendim yedim işte. tartıya bile kızma kapasitem varsempatiksalakcinni sonra da bu olaylar filan derken 76 oldum:bbo:
yena et diyetim geldi senin anlayacağın:)) bugün yarın yapıyorum yine.
bak şimdi iyivce şüphelendim.acaba bende de var mı?nasıl araştırılıyor.ne tür testyaptırmak lazım.bilgilendirirsen sevinirim.CADIARZU
bugunlerde topigin anahtarı bende sabah bu saatte acıyorum topıgı.......
gunaydın .....nasılsınız....
suan kımse yok ama topıge gelen herkes için söylüyorum...
kızım bu gece cok rahat uyudu sukur..kulagı için kendım ilaç yaptım rahatladı cocuk...
nemı...???
zeytınyagını tavaya koy 2 yemek kasıgı içine 1 sarımsagı rendele onları ocakta bır muddet kısık ateste kavur...sogusun ve süz...1 damla agrıyan kulaga damlat...1sefer damlatmak bıle yetıyo inanın...aklınızda olsun....
Dilenci tekrar geçmiş olsun.senin anlattıkların birden unuttuğumu sandığım bir olayı hatırlatti.5 yaşındayken 3 yaşındaki erkek kardeşim ortada bıakılan sara ilaçlarını yutmuş.çocuk deli gibi,gözleri yüzü mosmor.annem o zaman 18 yaşların da doktora götürün diye bağırıyor.ama dinleyen kim.çarpıldı diye eşşek semerinne yatırıp kuran okudular.çoçuk göz göre göre öldü.
bizimki cehaletti.sizinki bir anlık şaşkınlık gibi.neyse her şey tatlıya bağlanmış..
Bende seni şaşırttığıma şaşırdım açıkçası.. ( Mesajını editlemişsin,okuyup çıkmıştım ben )
Tabiiki empati kurarak söyledim,nasıl zor olduğunu tahayyül edebiliyorum..
Amacım azda olsa öfkeni dindirerek üzüntünü paylaşmaktı...Sanırım beceremedim..
Şunuda belirteyim 40 derece ateşli çocuğun üzerini kat kat yorgan örterek üşümesini engellemeye çalışan büyükanne ve anne görmüştüm çocukken..
Şimdi düşünüyorumda ne büyük bir trajedi,şimdi ateşli çocukları hemen soyup suyun altına sokuyorlar hastanede..
Onlar kötülüğünümü istiyolardı çocuklarının.. hayır..
Tamamen yanlışlar zinciri.
gunaydın kızlar hadı buyrun içeri açılışı yaptım yıne...
günaydın canım senden önce yazim dedi,m bebiş uyandı.....
ohh.. ne güzel nasıl olsa senin çocuklar büyümüş anahtarıda alırsın tapuyuda...:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?