Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sahi sen kaç kilosun..?

Neden çizelgen yok..:))

cnm gecen hafta bırıncı oldum gormedınmı kılomu :))

103,8 cıktım gecen cuma cızelgeye gelınce cnm yumurtlama gunu cızelgem oldugundan henuz bunu kaldırmak ıstemıyorum ılerde eklerım cnm

herkese merhabaaa ben yine geldim:) yoğunluk iş güç çok kötü hissediyorum kendimi. bahar çarptı sanırım. sizler nasılsınız.
hosgeldın...
sagol cicim...senı sevıyorum.....
kızlar selam benide aranıza kabul edermisinizzzz
neslıhan nasılsın bıtanem tanıdınmı benı??gel guzelım tabı aramıza kabul ederız senı tabı bu tombul hatunlardan yer kaldıysa...:roflol: :roflol:

Sahi sen kaç kilosun..?

Neden çizelgen yok..:))
:uhm: :uhm: :uhm:

öööfffff cok yoruldum kızlar malum 4 cocuk ve ben bugun dolap içlerine giriştim yazlıklar kıslıklar karısmıs.onları ayıkladım verılceklerı ayırdım...hala bıtmedı bazalar acık benı beklıyo.....eyvahedigeldismile

delikafadulden chery senıde goruyorum..delikafadulden

bursacım tanıdım tabi tanımazmıyım güzel hemşerim benimmmm
bilmem walla banada yer açınnn koca bi popolukkaydirigubbakcemile2

üçleyin dörtleyin tabi hanımlarrr çocuk iyidir ya azcık kilo versem hemen ikinciye hamile kalmak istiyorum

merhaba canım.. benden genç olupda çocuk yapacakllara tavsiye kaç çocuk istiyorsanız 3-4 yaş arayla yapın işi toptan ,bitirin sonra çok zor oluyor benim gibi 36 yaşında bebek bakarsınız... şimdiki aklım olsa arka arkaya doğurur şimdi hepsini büyütmüş olurdum gerçi sorunlardanda fırsat bulamadım ya .. kıs met böyleymiş gelen öncekinden daha tatlı oluyor allah herkese nasip etsin..

ben 40imdan bida dogurcam insallahhh :))) gercekten gelen gelenden datliiii bal gibim datliiilarrrrrr

bu arada gayet iyi kilo veriyorum cumayi sabirsizliklaaa bekliyorummmmmmmm canim diyetdaslarim

bak şimdi iyivce şüphelendim.acaba bende de var mı?nasıl araştırılıyor.ne tür testyaptırmak lazım.bilgilendirirsen sevinirim.CADIARZU

tam benim derdim de bu.sabah tartıldım.93.700 havalara çtum diyet işe yaramış diye.inanamadım 3 kez tartıldım.daha sonra lavobadan sonra tartıldım.öyle eminim ki.92 leri göreceğimden.96.400 valla bayılacaktım.birde çok kalite diye almışlar.anacığm yediğimde az boşaltımdan sonra çok gösteriyor.valla deli olacağım.alsanaalsanasmile

Dilenci tekrar geçmiş olsun.senin anlattıkların birden unuttuğumu sandığım bir olayı hatırlatti.5 yaşındayken 3 yaşındaki erkek kardeşim ortada bıakılan sara ilaçlarını yutmuş.çocuk deli gibi,gözleri yüzü mosmor.annem o zaman 18 yaşların da doktora götürün diye bağırıyor.ama dinleyen kim.çarpıldı diye eşşek semerinne yatırıp kuran okudular.çoçuk göz göre göre öldü.
bizimki cehaletti.sizinki bir anlık şaşkınlık gibi.neyse her şey tatlıya bağlanmış..

bak şimdi iyivce şüphelendim.acaba bende de var mı?nasıl araştırılıyor.ne tür testyaptırmak lazım.bilgilendirirsen sevinirim.CADIARZU

Kan testiyle bakılıyor..

Son düzenleme:

sen acılışı yap bende gece kapanışı.çünkü genellikle gece girebiliyorum.valla inanın bir günde 6 eşorfman değiştirdim.üşüttümü nedir.yıkayıp traş etmiştim.ama çok da dikkat ediyorum.allah daha beterinden saklasın.

ben bebekler iiçin bir yol biliyorum.bir tülbentin içine kimyon koyun.küçük bir düğüm atınn.üstüne anne sütü sağın.sonra bunu kulağa bir iki damla damlatın.anne sütü göe ve kulağa damlatılabilir.aynı zamanda mikrop kırıcı dır.

başınız sağolsun çok üzücüymüş gerçekten.. yok be ablacım ne bir anlık şaşkınlığı 4 saat okumuşlar başında. inliyo hırlıyo götürmüyolar. hani baygın olsa da öldü zannetseler neyse. yalvar yakar götürdüler hastaneye allahtan ucuz kurtuldu az daha bekletseler:1no2:

hakikaten böyle bir yorum beklemediğim için şaşırmıştım, sonra cevap yazdın mı diye geri gelince baktım o kelime daha fazla anlam içeriyor gibi duruyor. yanlış anlamanı istemediğim için çıkardım yani.

yanlış müdahale farklı, ölecek gözüyle saatlerce can çekişen birini izlemek, ölsün diye beklemek farklı (ki dayımın yobazlığı da ayrı mevzuu) anlatamayacağım sanırım.

neyse.. beni sakinleştirmek için söylemeni anlayabiliyorum tabi, teşekkürler.

ohh.. ne güzel nasıl olsa senin çocuklar büyümüş anahtarıda alırsın tapuyuda...:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…