Beni de ekleyin yanınıza.valla bi arti bi eksi bir senedit ayni kilodaym.dun aksam kendimi bi hafif hissettm hemen tartiya kostum kac zamandr görmedigim 90 ı gördüm aha 100 ne kaldi dedim.arti ustune arti dur dememiz lazm.ben de okuldan gec cikiyrm ama deneyecem biraz oruc tutmayi.bonus burdan uzaklasinca kilolar geri donuyo.menu yazalm biseyler yapalm.benim yegenimin düğünü var nisan ayinda bu kiloyla kıyafet alışverisine çikmak istemiyrm.gelin hep beraber bi canlanalım. @ışılduru rakibem nerdesin?gel yarisalim
Hosgeldin canm.ben de troit hastasıym ve ilac kullanyrm.en cok tartida 103 gordum uzun vadede simdi 88 im ama bikac ay once 81 e kadar indim.gebelik dogum berken epey zamann gecti.veririz ins.cabalayınca oluyoKendimi anlatayım. 3 çocuğum var en küçüğü ana okulu diğerleri ilkokuldalar. Çalışıyorum . Gem ev hem iş biraz zor olsada kafayı yemeden idare ediyorum şükrederek. Kilom biraz hantallaştırdı beni. triod hastasiyim böylelikle depresyona yatkın hale geldim iyice. Çok sarstı beni bu hastalık. Hergün sabah ilaç alıyorum . Rabbim hastalara şifa nesip etsin ama dozu az gelince baya bir bunaltıyor beni.
Biliyorum ama yapamam kendi kendime karatay yapacam.bi de leslie falanSen biliyonmu programı
Biliyorum ama yapamam kendi kendime karatay yapacam.bi de leslie falan
Yaparsn sen bonud.didiplinli birisin.burda lafta diyete baslasak da beyinle baslamamz lazm.ben su anda senin tamamen basladigina inanıyrm.Niye ula ben çokmu yapabilire benziyorumbirlikte hareket ederdik işte aynı şeyleri yapardık.
Yaparsn sen bonud.didiplinli birisin.burda lafta diyete baslasak da beyinle baslamamz lazm.ben su anda senin tamamen basladigina inanıyrm.
Once seni sahalara alalm arkandan ben gelecem sözBeni överek kendinimi kaynatıyon sen
Ya kızlar eliptik bisiklet kulllannaz var kı?bi arkadasmn var odunc vereym diyo kosu bandi da var gel götür diyo bi senedr ama ben hep verrm boyle diyordum.lakin veremiyormusum
Niye ula ben çokmu yapabilire benziyorumbirlikte hareket ederdik işte aynı şeyleri yapardık.
Canım başladım neticede vu çok büyük bir başarı.yedijlerini haftada verdiğin kiloya göre değiştirirsin. Herkesin bedeni farklı.Ayy saka gıbı gercektenmi azmı sizcebilemedim keske az olup öz olsa bakalım sonuclardan belli olucak Azmı degilmi
Ben de karatay düşünüyorum. İnşallah. Eliptik süper eğlenceli ama hangisini almış marka olarak ben de alsam diyorum. Yürüme bandı sıkıcı geliyor dizlerim çok ağrıyor birde.Biliyorum ama yapamam kendi kendime karatay yapacam.bi de leslie falan
Canım bildiğin iyi marka varsa söyle. Bende alsam diyordum.inşallah kısmet olur.Bant değilde eliptik al derim.
Günaydın canım
Niyet gerçekten çok önemli. Çok iyi gidiyorsun canım. Maşallah. Toplamda kaç kilo verdin başlayalı nr kadar süre oldu.Slm kizlar
Bugunku menum
Gun icerisinde
Filtre kahve
Cay
19.00 kiymali bulgurlu kuru biber dolmasi yogurt ve findik
Filtre kahve
Sade soda
60kiloyum bengisu022
Ben 3. Seviyedeyim yaklasik 1 hafta sonra 4e gecicem. Akliniza takilan bir sey olursa bana da sorabilirsiniz. Kararli olmak lazim. Ilk 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat ve yapilan en kucuk bir kacamakta sistem bozuluyor ilk gune donmek zorunda kaliyorsunuz. Bunun bilinciyle yapin aman 1 lokmadan bir sey olmaz demeyin. Ben ne misafirler agirladim, nerelere gittim ama 1 lokmayi birak hazirlik yaparken parmagimi bile yalamadim. Cunku eger 1 lokma bile alsam gecirdigim ornegin 8gun bosa gitmis olacak diye diye 40 gunu tamamladim. Allah yardimcimiz olsun. Her daraldiginizdada niyetinizi tekrarlayin. Niyet etmek gercekten guc veriyor insana
Bu yediğin menü akşam sınırsız mi yoksa kalori hesabı mi canım.Slm kizlar
Bugunku menum
Gun icerisinde
Filtre kahve
Cay
19.00 kiymali bulgurlu kuru biber dolmasi yogurt ve findik
Filtre kahve
Sade soda
60kiloyum bengisu022
Ben 3. Seviyedeyim yaklasik 1 hafta sonra 4e gecicem. Akliniza takilan bir sey olursa bana da sorabilirsiniz. Kararli olmak lazim. Ilk 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat ve yapilan en kucuk bir kacamakta sistem bozuluyor ilk gune donmek zorunda kaliyorsunuz. Bunun bilinciyle yapin aman 1 lokmadan bir sey olmaz demeyin. Ben ne misafirler agirladim, nerelere gittim ama 1 lokmayi birak hazirlik yaparken parmagimi bile yalamadim. Cunku eger 1 lokma bile alsam gecirdigim ornegin 8gun bosa gitmis olacak diye diye 40 gunu tamamladim. Allah yardimcimiz olsun. Her daraldiginizdada niyetinizi tekrarlayin. Niyet etmek gercekten guc veriyor insana
Niyet gerçekten çok önemli. Çok iyi gidiyorsun canım. Maşallah. Toplamda kaç kilo verdin başlayalı nr kadar süre oldu.
Bu yediğin menü akşam sınırsız mi yoksa kalori hesabı mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?