Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen biliyonmu programı

Hosgeldin canm.ben de troit hastasıym ve ilac kullanyrm.en cok tartida 103 gordum uzun vadede simdi 88 im ama bikac ay once 81 e kadar indim.gebelik dogum berken epey zamann gecti.veririz ins.cabalayınca oluyo

Bugunun menusu
Kah 2 yumurta 7 zeytin
Arakuru incir
Evden cikmadan2 kepce mercimek corbasi

Öglen yarmincecik lavasla cig kofte ceyrek halkatatli bir isirk gözleme
Canm biseyler istedi hep kuru incir yedim biraz
Aksam bi kase corbabikac d.rkmekle
Turlu.
Cok yorgundum baska yemek hazrlayamadm.bu bogazimi tuttugum. Halim gerisini siz düşünün

Slm kizlar
Bugunku menum
Gun icerisinde
Filtre kahve
Cay
19.00 kiymali bulgurlu kuru biber dolmasi yogurt ve findik
Filtre kahve
Sade soda

Niye ula ben çokmu yapabilire benziyorum birlikte hareket ederdik işte aynı şeyleri yapardık.
60kiloyum bengisu022
Ben 3. Seviyedeyim yaklasik 1 hafta sonra 4e gecicem. Akliniza takilan bir sey olursa bana da sorabilirsiniz. Kararli olmak lazim. Ilk 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat ve yapilan en kucuk bir kacamakta sistem bozuluyor ilk gune donmek zorunda kaliyorsunuz. Bunun bilinciyle yapin aman 1 lokmadan bir sey olmaz demeyin. Ben ne misafirler agirladim, nerelere gittim ama 1 lokmayi birak hazirlik yaparken parmagimi bile yalamadim. Cunku eger 1 lokma bile alsam gecirdigim ornegin 8gun bosa gitmis olacak diye diye 40 gunu tamamladim. Allah yardimcimiz olsun. Her daraldiginizdada niyetinizi tekrarlayin. Niyet etmek gercekten guc veriyor insana

Ayy saka gıbı gercektenmi azmı sizce bilemedim keske az olup öz olsa bakalım sonuclardan belli olucak Azmı degilmi
Canım başladım neticede vu çok büyük bir başarı.yedijlerini haftada verdiğin kiloya göre değiştirirsin. Herkesin bedeni farklı.
Biliyorum ama yapamam kendi kendime karatay yapacam.bi de leslie falan
Ben de karatay düşünüyorum. İnşallah. Eliptik süper eğlenceli ama hangisini almış marka olarak ben de alsam diyorum. Yürüme bandı sıkıcı geliyor dizlerim çok ağrıyor birde.
Bant değilde eliptik al derim.
Canım bildiğin iyi marka varsa söyle. Bende alsam diyordum.inşallah kısmet olur.

Niyet gerçekten çok önemli. Çok iyi gidiyorsun canım. Maşallah. Toplamda kaç kilo verdin başlayalı nr kadar süre oldu.

Bu yediğin menü akşam sınırsız mi yoksa kalori hesabı mi canım.

Gunaydin

Niyet gerçekten çok önemli. Çok iyi gidiyorsun canım. Maşallah. Toplamda kaç kilo verdin başlayalı nr kadar süre oldu.

30 agustosta 105le basladim. Bugun 91.1 geldim cnm

Bu yediğin menü akşam sınırsız mi yoksa kalori hesabı mi canım.

Aksam menusu yasakli olmayan yiyeceklerden doyana kadar cnm siniri yok ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…