Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yedin baken yemekte

kiraz yedim.. meyve günümdü ya.. iyice karıştırdım zaten kafamçokkarıştı bu hafta veremicek gibiyim

aman aman kimler gelmiş hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hoşgeldinnnolumunekankayizsmile

hoşbulduk canım.. dün yazamadım buraya.. yazdığınızı bugün gördüm zaten.. sen benim senaryo topiğime misafir olunca sempatiksalakcinni

onunda ayrı bi güzelliği vardır ya bende arka arkaya yapmak istiyorum oğluşum 11 aylık ama önce bu kiloları vermem lazım oğlumu bile zor doğurdum walla üstünede 20 kg kaldı bende
hoşgeldin.iyi ki geldin,her yeni gelen zenginliğimizdir.a.s.a.s.
hoşbuldum canıma.s.

ben 40imdan bida dogurcam insallahhh :))) gercekten gelen gelenden datliiii bal gibim datliiilarrrrrr

bu arada gayet iyi kilo veriyorum cumayi sabirsizliklaaa bekliyorummmmmmmm canim diyetdaslarim
oh maşallah ya bende görcemmi o günleri

slm kizlar beni eski arkadaslar tanir 9 ay önce aranizdan ayrilmisdim ,simdi geri dönüyorum kilolarimi vermek icin :ecrin_bebek: dogumdan sonra 10 kilo felan kaldi ,4ayda vermek isdiyorum ama bebis emzirirken cok zor ya cabuk acikiyorum yarin insallah kilomu bildircem benide listeye alirmisiniz arkadaslar buraya bagli oldugum zaman guzel kilo veriyordum insallah yine veririm aminnn fisfisfis

Çok şükür canım....Yaşananlar olmasaydı iyiydi tabii......Allah bundan sonra sağlık sıhhat versin inşallah......

Aman bizden uzak olsun canım.....Hepimizin yeterli derdi var zaten.Tövbe tövbe yarabbim günaha giriyorum.......
Canım bildiğim kadarıyla beslenme sonrasında insülin değeri aniden fırlayıp ihtiyacın üzerinde salgılanıyor ve fazlası şeker düşüklüğüne neden oluyor ve tekrar çok feci acıktırıyor......Herkesten uzak olsun.........
kızlar selam benide aranıza kabul edermisinizzzz

İlahi YENACIĞIM......Çok tatlısın canım.
Bendeki tefal canım......Üzgünüm ve bu durumda çaresizim..Bildiğin başka az gösteren marka varsa benden esirgeme lütfen......
Şaka bir yana arkadaşlar;dün çok köyüydüm.Tansiyonum 18/11 e fırladı.Ufak tefek stresler,diyet stresi ve kilo verememe derdi kısaca 9 ayın çarşambası bir araya gelip benim tansiyonu fırlattı.Kiloyu fazla dert etmeyeyim diyorum ama tansiyonun birinci sebebi kilolar vallahi ne yapacağımı şaşırdım artık.Umarım Rabbim hepimize yardım ederde kısa zamanda veririz kiloları....
bak şimdi iyivce şüphelendim.acaba bende de var mı?nasıl araştırılıyor.ne tür testyaptırmak lazım.bilgilendirirsen sevinirim.CADIARZU

Zeynepçiğim;
Açlık ve tokluk şeker ile insülin değerlerine bakılıyor canım.Bazı Dr lar şeker yükleme yaptırıp saat başı insülin değerlerinide istiyor.....İnşallah aramızda kimsede yoktur ve hiçbir zaman olmaz.
kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme:
Oy maaşallah yiğidime.Cümlenin evladı hayırlısı ile gider gelir inşallah.
Benim yeğenim askere giderken ben çok ağladım tansiyonum yükseldi,çalışamıyorum,sanki evladımızı elimizden almışlar gibi geldi.Bir arkadaşım dedi ki '''Ne mutlu size askere gönderdiğiniz evladınız var'''Bunu söyleyen dağdan düşüp vefat eden akutçu rahmetli İSKENDER IĞDIR ın ablasıydı.Utancımdan ve üzüntüden yeri dibine girdim.Şimdi çok üzgünsündür bir nebze olsun belki sanada teselli olur diye yazmak istedim canım.Hayırla gidip gelsin inşallah....
Akşamda bizim semtte engellileri askere gönderme törenleri vardı.1 gün askerlik yapıyorlar ya.....Anneleri evlatlarının kollarına kırmızı çember takıp ellerine kına yaktılar.Belediye başkanımızda hepsini kutlayıp asker bahşişi verdi ve sonrada Çılgın Sedat sahneye çıktı.Güzel bir konser verdi.Onun da evladı engelli imiş.Allah yardım etsin cümlesine..Hepsinin anasından çok ben ağladım hazırdım galiba.Ayyyy yaşlanmayın kızlar ....İnsan çok duygusal oluyor.Ben ota .ka ağlar oldum.
Sonrada burnumu çeke çeke eve gittim.

Hoşgeldin canım.Umarım kolayca gider kiloların.....

ablacımmm çok sağolasın..duygularım o kadar karışıkki..hem sevinç gurur hem üzüntü ..hepsi bir arada..tek başıma büyüttüm..hem anne hem baba oldum..yetişebildiğim yere kadar..tabiki eksik kaldığım zamanlar olmuştur..ama ALLAH evladımdan razı olsun anasının kuzusu hiç üzmedi beni...hayat yaşadıklarımız yaşından önce olgunlaştırdı onu...ayy gözümün ucunda yaş ağlamamak için zor duruyorum..:gitme::gitme::gitme:regl olmuşum zaten duygular tavan yaptı turkbayragiturkbayragiturkbayragi vatan sağolsun..cümlemizin evlatları hayırlısıyla vatan borcunu yapsın gelsin..:Saruboceq:

[

Hoşgeldin canım.Umarım kolayca gider kiloların.....[/QUOTE

hosbulduk beyzus ablacim insallah gider kilolarim

Gurur duy canım.Ne mutlu sana.....
Oğlunu da tebrik ediyorum seni üzmemiş ve sana layık evlat olmuş...

kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme:
sağ salim gidip gelir inş.

hoşgeldiiin...

zalimi nasilsin canim kendini iyi hissediyormusun biraz daha??yeniden diyete basladin sanirim biraz dinlenseydin yeni ciktin ameliyattan....

yagmurgozlu kullanıcısından alıntı
kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...

sağ salim gider döner inş.

Kızımda kakasını yapmaktan çok korkuyordu..

Peki gece bağlıyomusun.? Uyuduktan sonra bağlarsan daha iyi olur...

uyuduktan sonra bağlıyorum canım bugün ishal oldu tam 8 kez kaka yaptı bun ların 3 ü tuvalate gerisi pantolona

ananene acil şifalar aklım almıyor bu nasıl yapılır yaa bu nasıl bir iş çok kızdım valla

geçmiş olsun canım acil şifalar
birine ekmek soğan tuz falan ver

kızlar selam
benide aranıza kabul edermisinizzzz
hoşgeldin yarın 12 ye kadar citol e kilonu özelden yaz

Benim tartım simbo,bazen kafam bozuluyor acaba yenisini ve daha kalitelisinimi alsam diye düşünüyorum..:))
benimkide senin tartından her çıktığımda farklı rakam gösteriyor çıldırıyorum

ne diyeceğimi bile bilemedim vallabilmiyorumkismile

sağlıkla gitsin dönsün inşallah

hoşgeldin bebeğini güle güle sağlıkla büyüt

geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklarda tansiyona iyi gelmez

yok cnm başlamadım bir süre bünyemi toparlamam lazım

kendini topla önce sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…