- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
ne yedin baken yemekte
aman aman kimler gelmiş hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hoşgeldinnnolumunekankayizsmile
onunda ayrı bi güzelliği vardır ya bende arka arkaya yapmak istiyorum oğluşum 11 aylık ama önce bu kiloları vermem lazım oğlumu bile zor doğurdum walla üstünede 20 kg kaldı bende
merhaba canım.. benden genç olupda çocuk yapacakllara tavsiye kaç çocuk istiyorsanız 3-4 yaş arayla yapın işi toptan ,bitirin sonra çok zor oluyor benim gibi 36 yaşında bebek bakarsınız... şimdiki aklım olsa arka arkaya doğurur şimdi hepsini büyütmüş olurdum gerçi sorunlardanda fırsat bulamadım ya .. kıs met böyleymiş gelen öncekinden daha tatlı oluyor allah herkese nasip etsin..
hoşbuldum canıma.s.hoşgeldin.iyi ki geldin,her yeni gelen zenginliğimizdir.a.s.a.s.
oh maşallah ya bende görcemmi o günleriben 40imdan bida dogurcam insallahhh :))) gercekten gelen gelenden datliiii bal gibim datliiilarrrrrr
bu arada gayet iyi kilo veriyorum cumayi sabirsizliklaaa bekliyorummmmmmmm canim diyetdaslarim
kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme:
az kalmış canım ya zordur askere yollamak ama güzel yere çıkmış tez zamanda gidip gelsin inşallah şimdiden allah kavuştursun
kızlar çok teşekkür ederim hepinize. ben üzgün olunca yazamıyorum ayrıntı veremiyorum ne diyceğimi bilemiyorum öyle bakıoyorum çıkıyorm işte. bütün sene boyunca "yazın gel yanıma, evlenirsin çağam çoluğum var dersin, gelemezsin sonra. bu yaz illa gel" dedi durdu. şimdi ben gidemeden ona bişey olacak diye aklım çıktı. esas beni çıldırtan şey, hayatının bu kada ucuza bitme ihtimali oldu. hiç girmeyecektim ama kısaca yazayım.
odasında giyinirken baygın bulunuyor. can çekişiyor ölüyor diye hastaneye götürmek yerine başında kuran okumuşlar! tam 4 saat!!!!! annem bana söylemiyorlar öldü diye hiç aklına gelmemiş ama babam istanbuldan aramış durmuş bağırıp çağırınca ancak götürmüşler hastaneye ve bi serumla kendine gelmiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saatlerce can çekiştirmişler! zaten yaşlı kadın, en son düşmüştü vücudu güçsüz, resmen allah yaşatmış bunlar can çekiştirmiş!!!!! ne diyeceğimi bilemiyorum
olanlar bunamasını tetiklemiş unutup duruyor. en son aradığımda cin gibyidi şimdi çocuk gibi konuşuyor. ananem ki herkesi parmağında oynatır gezer dolaşır, evini bile kireçler aslan gibiydi bi kaç öncesine kadar hepimizden genç ve yaşam doluydu. bi kaç ay önce ayağını kırınca her şey gerilemeye başladı.
şimdi şekeri kontrol altına alınmış. alzehimer için de bakıcı var yanında annem istanbula geri döndü içim rahat dedi. demek ki iyi.
Aman bizden uzak olsun canım.....Hepimizin yeterli derdi var zaten.Tövbe tövbe yarabbim günaha giriyorum.......yaa kızlar şu insülin direnci ne berbat bişeymiş..netten baktım da ...tiroid hastalarında ortaya çıkan bir durum ve şeker hastalığından daha beter bişeymiş..insülin direnci olan kişiler ne yerse vücut yakmadan direk hemen yağa dönüştüyormuş..ben daha baktırmadım..bende varmı yokmu bilmiyorum..ama hafta sonları beraber yürüdüğümüz kuzenim tahlil yaptırdı..onda varmış..((( bende fırsat bulduğumda bir baktırıyım diyorum...bilgisi olan varmı??
kızlar selam benide aranıza kabul edermisinizzzz
İlahi YENACIĞIM......Çok tatlısın canım.
Hayır memnunum..:) nerdeyse 2 yıl olucak alalı,teknosadan almıştık cüzzi bir rakama..
Sanki tefal falan alsam daha az gösterir kilomu ..:roflol::roflol:
Sıcaklarda gelince saçmalamaya başlıyor insan,bu yazıda bu kiloyla geçirmeyi hiiç istemiyorum çünkü..
Benim diğer tartım arzum,kaç yıl oldu hala sapasağlam..
bak şimdi iyivce şüphelendim.acaba bende de var mı?nasıl araştırılıyor.ne tür testyaptırmak lazım.bilgilendirirsen sevinirim.CADIARZU
Zeynepçiğim;tam benim derdim de bu.sabah tartıldım.93.700 havalara çtum diyet işe yaramış diye.inanamadım 3 kez tartıldım.daha sonra lavobadan sonra tartıldım.öyle eminim ki.92 leri göreceğimden.96.400 valla bayılacaktım.birde çok kalite diye almışlar.anacığm yediğimde az boşaltımdan sonra çok gösteriyor.valla deli olacağım.alsanaalsanasmile
Oy maaşallah yiğidime.Cümlenin evladı hayırlısı ile gider gelir inşallah.kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme:
slm kizlar beni eski arkadaslar tanir 9 ay önce aranizdan ayrilmisdim ,simdi geri dönüyorum kilolarimi vermek icin :ecrin_bebek: dogumdan sonra 10 kilo felan kaldi ,4ayda vermek isdiyorum ama bebis emzirirken cok zor ya cabuk acikiyorum yarin insallah kilomu bildircem benide listeye alirmisiniz arkadaslar buraya bagli oldugum zaman guzel kilo veriyordum insallah yine veririm aminnn fisfisfis
Çok şükür canım....Yaşananlar olmasaydı iyiydi tabii......Allah bundan sonra sağlık sıhhat versin inşallah......
Aman bizden uzak olsun canım.....Hepimizin yeterli derdi var zaten.Tövbe tövbe yarabbim günaha giriyorum.......
Canım bildiğim kadarıyla beslenme sonrasında insülin değeri aniden fırlayıp ihtiyacın üzerinde salgılanıyor ve fazlası şeker düşüklüğüne neden oluyor ve tekrar çok feci acıktırıyor......Herkesten uzak olsun.........
Bendeki tefal canım......Üzgünüm ve bu durumda çaresizim..Bildiğin başka az gösteren marka varsa benden esirgeme lütfen......
Şaka bir yana arkadaşlar;dün çok köyüydüm.Tansiyonum 18/11 e fırladı.Ufak tefek stresler,diyet stresi ve kilo verememe derdi kısaca 9 ayın çarşambası bir araya gelip benim tansiyonu fırlattı.Kiloyu fazla dert etmeyeyim diyorum ama tansiyonun birinci sebebi kilolar vallahi ne yapacağımı şaşırdım artık.Umarım Rabbim hepimize yardım ederde kısa zamanda veririz kiloları....
Zeynepçiğim;
Açlık ve tokluk şeker ile insülin değerlerine bakılıyor canım.Bazı Dr lar şeker yükleme yaptırıp saat başı insülin değerlerinide istiyor.....İnşallah aramızda kimsede yoktur ve hiçbir zaman olmaz.
Oy maaşallah yiğidime.Cümlenin evladı hayırlısı ile gider gelir inşallah.
Benim yeğenim askere giderken ben çok ağladım tansiyonum yükseldi,çalışamıyorum,sanki evladımızı elimizden almışlar gibi geldi.Bir arkadaşım dedi ki '''Ne mutlu size askere gönderdiğiniz evladınız var'''Bunu söyleyen dağdan düşüp vefat eden akutçu rahmetli İSKENDER IĞDIR ın ablasıydı.Utancımdan ve üzüntüden yeri dibine girdim.Şimdi çok üzgünsündür bir nebze olsun belki sanada teselli olur diye yazmak istedim canım.Hayırla gidip gelsin inşallah....
Akşamda bizim semtte engellileri askere gönderme törenleri vardı.1 gün askerlik yapıyorlar ya.....Anneleri evlatlarının kollarına kırmızı çember takıp ellerine kına yaktılar.Belediye başkanımızda hepsini kutlayıp asker bahşişi verdi ve sonrada Çılgın Sedat sahneye çıktı.Güzel bir konser verdi.Onun da evladı engelli imiş.Allah yardım etsin cümlesine..Hepsinin anasından çok ben ağladım hazırdım galiba.Ayyyy yaşlanmayın kızlar ....İnsan çok duygusal oluyor.Ben ota .ka ağlar oldum.
Sonrada burnumu çeke çeke eve gittim.
Hoşgeldin canım.Umarım kolayca gider kiloların.....
ablacımmm çok sağolasın..duygularım o kadar karışıkki..hem sevinç gurur hem üzüntü ..hepsi bir arada..tek başıma büyüttüm..hem anne hem baba oldum..yetişebildiğim yere kadar..tabiki eksik kaldığım zamanlar olmuştur..ama ALLAH evladımdan razı olsun anasının kuzusu hiç üzmedi beni...hayat yaşadıklarımız yaşından önce olgunlaştırdı onu...ayy gözümün ucunda yaş ağlamamak için zor duruyorum..:gitme::gitme::gitme:regl olmuşum zaten duygular tavan yaptı turkbayragiturkbayragiturkbayragi vatan sağolsun..cümlemizin evlatları hayırlısıyla vatan borcunu yapsın gelsin..:Saruboceq:
sağ salim gidip gelir inş.kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme:
slm kizlar beni eski arkadaslar tanir 9 ay önce aranizdan ayrilmisdim ,simdi geri dönüyorum kilolarimi vermek icin :ecrin_bebek: dogumdan sonra 10 kilo felan kaldi ,4ayda vermek isdiyorum ama bebis emzirirken cok zor ya cabuk acikiyorum yarin insallah kilomu bildircem benide listeye alirmisiniz arkadaslar buraya bagli oldugum zaman guzel kilo veriyordum insallah yine veririm aminnn fisfisfis
kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme:
Kızımda kakasını yapmaktan çok korkuyordu..
Peki gece bağlıyomusun.? Uyuduktan sonra bağlarsan daha iyi olur...
kızlar çok teşekkür ederim hepinize. ben üzgün olunca yazamıyorum ayrıntı veremiyorum ne diyceğimi bilemiyorum öyle bakıoyorum çıkıyorm işte. bütün sene boyunca "yazın gel yanıma, evlenirsin çağam çoluğum var dersin, gelemezsin sonra. bu yaz illa gel" dedi durdu. şimdi ben gidemeden ona bişey olacak diye aklım çıktı. esas beni çıldırtan şey, hayatının bu kada ucuza bitme ihtimali oldu. hiç girmeyecektim ama kısaca yazayım.
odasında giyinirken baygın bulunuyor. can çekişiyor ölüyor diye hastaneye götürmek yerine başında kuran okumuşlar! tam 4 saat!!!!! annem bana söylemiyorlar öldü diye hiç aklına gelmemiş ama babam istanbuldan aramış durmuş bağırıp çağırınca ancak götürmüşler hastaneye ve bi serumla kendine gelmiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saatlerce can çekiştirmişler! zaten yaşlı kadın, en son düşmüştü vücudu güçsüz, resmen allah yaşatmış bunlar can çekiştirmiş!!!!! ne diyeceğimi bilemiyorum
olanlar bunamasını tetiklemiş unutup duruyor. en son aradığımda cin gibyidi şimdi çocuk gibi konuşuyor. ananem ki herkesi parmağında oynatır gezer dolaşır, evini bile kireçler aslan gibiydi bi kaç öncesine kadar hepimizden genç ve yaşam doluydu. bi kaç ay önce ayağını kırınca her şey gerilemeye başladı.
şimdi şekeri kontrol altına alınmış. alzehimer için de bakıcı var yanında annem istanbula geri döndü içim rahat dedi. demek ki iyi.
geçmiş olsun canım acil şifalarkızlar bugün kontrole gittim
mikrop varmış bademciklerimde
doktor kıl payı kurtarmışsın dedi
yani kurtardığım buysa
gerisini düşünemiyorum
zaten çok iltihaplıymış
bide mikrop çıkmış patolojide
ekmek soğanmı versem birine
allahım her şeyde varmış bir hayır
neyse ki masada kalmadım
az daha gidiciydim
allaha şükretmeliyim ki nefes alıyorum hala
buda geçecektir inş.
hoşgeldin yarın 12 ye kadar citol e kilonu özelden yazkızlar selam
benide aranıza kabul edermisinizzzz
benimkide senin tartından her çıktığımda farklı rakam gösteriyor çıldırıyorumBenim tartım simbo,bazen kafam bozuluyor acaba yenisini ve daha kalitelisinimi alsam diye düşünüyorum..:))
ne diyeceğimi bile bilemedim vallabilmiyorumkismile
Dilenci tekrar geçmiş olsun.senin anlattıkların birden unuttuğumu sandığım bir olayı hatırlatti.5 yaşındayken 3 yaşındaki erkek kardeşim ortada bıakılan sara ilaçlarını yutmuş.çocuk deli gibi,gözleri yüzü mosmor.annem o zaman 18 yaşların da doktora götürün diye bağırıyor.ama dinleyen kim.çarpıldı diye eşşek semerinne yatırıp kuran okudular.çoçuk göz göre göre öldü.
bizimki cehaletti.sizinki bir anlık şaşkınlık gibi.neyse her şey tatlıya bağlanmış..
sağlıkla gitsin dönsün inşallahkızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme:
Çok şükür canım....Yaşananlar olmasaydı iyiydi tabii......Allah bundan sonra sağlık sıhhat versin inşallah......
Aman bizden uzak olsun canım.....Hepimizin yeterli derdi var zaten.Tövbe tövbe yarabbim günaha giriyorum.......
Canım bildiğim kadarıyla beslenme sonrasında insülin değeri aniden fırlayıp ihtiyacın üzerinde salgılanıyor ve fazlası şeker düşüklüğüne neden oluyor ve tekrar çok feci acıktırıyor......Herkesten uzak olsun.........
Bendeki tefal canım......Üzgünüm ve bu durumda çaresizim..Bildiğin başka az gösteren marka varsa benden esirgeme lütfen......
Şaka bir yana arkadaşlar;dün çok köyüydüm.Tansiyonum 18/11 e fırladı.Ufak tefek stresler,diyet stresi ve kilo verememe derdi kısaca 9 ayın çarşambası bir araya gelip benim tansiyonu fırlattı.Kiloyu fazla dert etmeyeyim diyorum ama tansiyonun birinci sebebi kilolar vallahi ne yapacağımı şaşırdım artık.Umarım Rabbim hepimize yardım ederde kısa zamanda veririz kiloları....
Zeynepçiğim;
Açlık ve tokluk şeker ile insülin değerlerine bakılıyor canım.Bazı Dr lar şeker yükleme yaptırıp saat başı insülin değerlerinide istiyor.....İnşallah aramızda kimsede yoktur ve hiçbir zaman olmaz.
Oy maaşallah yiğidime.Cümlenin evladı hayırlısı ile gider gelir inşallah.
Benim yeğenim askere giderken ben çok ağladım tansiyonum yükseldi,çalışamıyorum,sanki evladımızı elimizden almışlar gibi geldi.Bir arkadaşım dedi ki '''Ne mutlu size askere gönderdiğiniz evladınız var'''Bunu söyleyen dağdan düşüp vefat eden akutçu rahmetli İSKENDER IĞDIR ın ablasıydı.Utancımdan ve üzüntüden yeri dibine girdim.Şimdi çok üzgünsündür bir nebze olsun belki sanada teselli olur diye yazmak istedim canım.Hayırla gidip gelsin inşallah....
Akşamda bizim semtte engellileri askere gönderme törenleri vardı.1 gün askerlik yapıyorlar ya.....Anneleri evlatlarının kollarına kırmızı çember takıp ellerine kına yaktılar.Belediye başkanımızda hepsini kutlayıp asker bahşişi verdi ve sonrada Çılgın Sedat sahneye çıktı.Güzel bir konser verdi.Onun da evladı engelli imiş.Allah yardım etsin cümlesine..Hepsinin anasından çok ben ağladım hazırdım galiba.Ayyyy yaşlanmayın kızlar ....İnsan çok duygusal oluyor.Ben ota .ka ağlar oldum.
Sonrada burnumu çeke çeke eve gittim.
Hoşgeldin canım.Umarım kolayca gider kiloların.....
yok cnm başlamadım bir süre bünyemi toparlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?