gunaydın egedenız ,saferan,guzel nasılsınız..
egedenız tatlım bu ara gorusemıyoruz...
yine benden önce yazdın... ama ben önce biraz iş yaptım çok hamarat gördüm bu gün kendimi zemuszemus
bu bugunun ıkıncı mesajı tatlım ılk mesajımı 8.30 cıvarı yazmıstım ne haber....
4 cocuga ragmen bu topıgın en hamatı benım gariii.heryere yetıyom baksana....:lepi:
yagmurgozlu kullanıcısından alıntı
kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...
sağ salim gider döner inş.
güle güle gidp güle güle gelsin.rabbim evlatlarımızı korusun.turkbayragi
uyuduktan sonra bağlıyorum canım bugün ishal oldu tam 8 kez kaka yaptı bun ların 3 ü tuvalate gerisi pantolona
ananene acil şifalar aklım almıyor bu nasıl yapılır yaa bu nasıl bir iş çok kızdım valla
geçmiş olsun canım acil şifalar
birine ekmek soğan tuz falan ver
hoşgeldin yarın 12 ye kadar citol e kilonu özelden yaz
benimkide senin tartından her çıktığımda farklı rakam gösteriyor çıldırıyorum
ne diyeceğimi bile bilemedim vallabilmiyorumkismile
sağlıkla gitsin dönsün inşallah
hoşgeldin bebeğini güle güle sağlıkla büyüt
geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklarda tansiyona iyi gelmez
kendini topla önce sağlık
ZALİMİ,TEBESSÜM,ZEYNEP ABLAM,EMİNECİM hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..gunaydın kızlar....
yagmurgozlum allah hayırlısıyla vatan gorevını yapıp donmeyı nasıp etsın canım..benım 3 oglum var allah hayırlısıyla bızlerede o gunlerı gostersın inş...:Saruboceq:
allaha emanet olsun...turkbayragi en buyuk asker bızım asker turkbayragi
saferan dun o saatte internetı acamadım esım evdeydı kusura bakma....
beyzacım gecmıs olsun kendıne dıkkat et...canım benım kıyamam sana ben....:asigim:
:roflol::roflol::roflol:kızlar tek tek düşüyor dut gibi topiğe ..........toparlaşın bakiiim şöyle sağ baştan yoklama alalım :jeyyar:
gidecek canım gidecek..hedefine çok fazla bişey kalmamış...olumunekankayizsmilegünaydınlarrrr çıtırrrrrrrrr vede kıtırrr bayanlarr:):)):):
ben derslerime geri dönüş yapınca pc de olmuyorum artık pek yoksa ders çalışamıyorum o yüzden gene ara ara gelmeye başladım
çitolcüğüm 84,5 çıktım yazarsın gitmiyo bu yağlarrrr:):)
maşallahbu bugunun ıkıncı mesajı tatlım ılk mesajımı 8.30 cıvarı yazmıstım ne haber....
4 cocuga ragmen bu topıgın en hamatı benım gariii.heryere yetıyom baksana....:lepi:
ıyıyım canım benım..
yagmurgozlum bukadar aglama bak aksam bursaya yagdı...
aminnn sağol canım ..güzel yermiş araştırmış paşam..gençlik işte face de gideceği yerde daha önce askerlik yapanlar ve gidecek olanların kurduğu grubu bulmuş..yazışıyolaryağmur gözlü oğlun için hayırlı olsun. güzel yere çıkmış babam da orada yapmıştı.
AMİNNN sanada hayırlı cumalar..yaaa tam ben cıkıyom herkes gelmıs haksızlık bu...
cıkmalıyım ama malum bugun cuma çok işim var..
çok kaynatmayın kuserım bak...
zeynep ablam,beyza ablam,yagmurgozlum,dılencım,egedenızım hepınıze hayırlı cumalar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?