Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar....
yagmurgozlum allah hayırlısıyla vatan gorevını yapıp donmeyı nasıp etsın canım..benım 3 oglum var allah hayırlısıyla bızlerede o gunlerı gostersın inş...:Saruboceq:
allaha emanet olsun...turkbayragi en buyuk asker bızım asker turkbayragi
saferan dun o saatte internetı acamadım esım evdeydı kusura bakma....
beyzacım gecmıs olsun kendıne dıkkat et...canım benım kıyamam sana ben....:asigim:

hyırlı cumalar kızlar pek gremiyorum bu aralar haliyle geçmişte çok yoğun oluyor bakamıyorum alıntılardan anladığım kadarıyla dilenci büyük geçmiş olsun canım bazen cehalet hayat kaydırablyor malesef...zalimi arkadaşım ameliyat olmuşsun sanırım çok geçmiş olsun tatlım ....

umarım hepimiz az çok kilo vermişsinizdir.ben verdim diyemem sayılmaz bu hafta çok kaçamak oldu aslında kaçamaktan ziyade suyu,bitki çyını alamadım yeterince sabahlarıda kalkamadım haliyle metabolizma yavaşladı.

amaniiiiiiiiiiiiiiim ....kimsecikler yok mu burda korktum:1shok: günaydıııııııııııın .. bana da misafir geldi dün ondan giremedim akşam görüşürüz.

yine benden önce yazdın... ama ben önce biraz iş yaptım çok hamarat gördüm bu gün kendimi zemuszemus

bu bugunun ıkıncı mesajı tatlım ılk mesajımı 8.30 cıvarı yazmıstım ne haber....

4 cocuga ragmen bu topıgın en hamatı benım gariii.heryere yetıyom baksana....:lepi:

gunaydın egedenız ,saferan,guzel nasılsınız..

egedenız tatlım bu ara gorusemıyoruz...

4 cocuga ragmen bu topıgın en hamatı benım gariii.heryere yetıyom baksana....:lepi:

onu gördüm caaaanıııımmmm naniknanik

günaydınlarrrr çıtırrrrrrrrr vede kıtırrr bayanlarr:):)):):

ben derslerime geri dönüş yapınca pc de olmuyorum artık pek yoksa ders çalışamıyorum o yüzden gene ara ara gelmeye başladım

çitolcüğüm 84,5 çıktım yazarsın gitmiyo bu yağlarrrr:):)

yenacığım tatlım görüşemiyoruzzzzzz geçen seni arıcaktım ama kardeşimle telefonları deiştirdik numaran orda kalmış bana özelden yazarmısın yada beni çaldırırmısın :)

kızlar tek tek düşüyor dut gibi topiğe ..........toparlaşın bakiiim şöyle sağ baştan yoklama alalım :jeyyar:

yagmurgozlu kullanıcısından alıntı
kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...

sağ salim gider döner inş.

güle güle gidp güle güle gelsin.rabbim evlatlarımızı korusun.turkbayragi

ZALİMİ,TEBESSÜM,ZEYNEP ABLAM,EMİNECİM hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
kızlar tek tek düşüyor dut gibi topiğe ..........toparlaşın bakiiim şöyle sağ baştan yoklama alalım :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
gidecek canım gidecek..hedefine çok fazla bişey kalmamış...olumunekankayizsmile

maşallah elemterefiş kem gözlere şişş:icecream:

tebessüm halley beyzuş ablam teşekkür ederim. neyse biraz kendine gelmiş altınlarım bileziklerim nerde demeye başlamış:) demek ki düzeliyor. yazık üzülmüş mü napmış açlıktan bayılmış. 4 saat te onlar bekletince iyice kötülemiş. şekeri düşmüş. şeker hastalığı yok ama, tamamen kendi yemediğinden.. isyan eder gibi. çok iştahlıdır normalde. demek küsüyor hayata yavaştan. o kadar eğlenmesini bilen biriydi ki. bi kaç ay önceye kadar. yaşlılık ne zor..

yağmur gözlü oğlun için hayırlı olsun. güzel yere çıkmış babam da orada yapmıştı.

Son düzenleme:
yaaa tam ben cıkıyom herkes gelmıs haksızlık bu...

cıkmalıyım ama malum bugun cuma çok işim var..

çok kaynatmayın kuserım bak...

zeynep ablam,beyza ablam,yagmurgozlum,dılencım,egedenızım hepınıze hayırlı cumalar.....

ıyıyım canım benım..

yagmurgozlum bukadar aglama bak aksam bursaya yagdı...

canım yaa istanbula da yağdı..çok gök gürledi şimşek çaktı...kardeşimin kayınvalidesinin sokağında bir eve yıldırım düşmüş..yangın çıkmış ama ölü yaralı varmı bilmiyorum..(( çok üzüldüm..:gitme:ne gelirse hayırlısıyla gelsin.. en son istanbul basın ekspres yolunu sel bastığında kardeşimle sele kapılmıştık..o zamandan beri yağmur korkutuyor beni..(((akannehir

kızlar hayırlı cumalar.bugün citol le mesajı atamadan inanın 3 kez tartıldım.
sabah aç karnına kalkınca tatrıldım.93.600

lavaboya gidip öyle tartıldım.93.900

bende etik olsun diye ikinci rakamı ilettim.ama bu diyet işe yarıyor.birde su içmeye meyve yemeye başladım.inşalla devam eder.

selam bayanlar 15 gün önce 97.7 ile başladım diyete bugun sabah 95 geldim ...eğer liste varsa benide eklermisiniz

yağmur gözlü oğlun için hayırlı olsun. güzel yere çıkmış babam da orada yapmıştı.
aminnn sağol canım ..güzel yermiş araştırmış paşam..gençlik işte face de gideceği yerde daha önce askerlik yapanlar ve gidecek olanların kurduğu grubu bulmuş..yazışıyolar
AMİNNN sanada hayırlı cumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…