Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saatleri bende tutturamiyorum zaten cnm
Oldugu kadar olsun artik :)

Şahsen benim icin onemli olan zararli karbon dan uzak durabilmek
Gerisine o kadar takilmiyorum

Bildirim yapmamişin sen
Mefkurem daha ilk günden bozdum ben bu nasıl iradesizlik bu ne kontrolsüz lük, bu kadar aciz miyim diye çok kızıyorum kendime
Sen başlayınca çok iyi ilerliyorsun, çok da iyi veriyorsun, meton bozulmamış, tebrik ederim seni

Pazar gününden beri iyiydim dinlene dinlene biriken işlerimi yaptım.
Dün nolduysa yine yer ayağımın altından kayıyor gibi oldu başım döndü.
Ablama gitmiştim orda daha da kötü oldum.

Şu an sakinim inş tekrar olmaz.
ekimin ilk haftası başlamıştı dağıttı beni.

Geçmiş olsun, teşhis konuldu mu, vertigon mu var, hep bu diyetler bozuyor sistemimizi, vertigoysa kafadan hacamat iyi geliyor diyorlar

Geçmiş olsun, teşhis konuldu mu, vertigon mu var, hep bu diyetler bozuyor sistemimizi, vertigoysa kaftan hacamat iyi geliyor diyorlar

Vertigo değil çok okudum anladım zaten vertigo olmadığını.
Kulak arkası hacamat yaptırdım yapan abla oranın çok kötü tıkalı olduğunu söyleyip uyardı beni baktır diye.
Orta kulak kireçlenmesi yada iltihabı gibi bişey dedi.
Kbb gittim özel bi yere vestübilermiş. Yani denge siniri iltihabı dedi.
İlaç verdi uzun zamanda geçer dedi.
İlaçla daha kötü oldum bide dr un konuşmaları çok içime sinmedi. Hacamatı 20 gün aralıklarla 3 ledim.
Ondan sonra ayağa kalktım zaten.
Bide devlete gidim dedim ama ondan henüz bi sonuç alamadım.

Baş dönmesi için vertigo testi yaptırdı negatif çıktı tabi o sonucu dr gösteremedim ki peki aga bu nedir diye sorayım

Sen gerekenleri yapmışsın, başka doktora gitmekle de iyi yapmışsın,şu sıra çok zorlama kendini, Allah şifa versin canım

Dönmeyelim işte ikimizde yerimizde duramıyoruz kanımız kaynıyor

Karatayla başlayalım meyveli kahvaltılat yapalım leptin saatine uyalım.
İki öğün, unsuz, şekersiz diyetler işe yarıyor zaten, meyveyi de abartmazsak tamamdır bu iş, sıvı alım kuralları da kafama yatıyor onu da yapalım

Kahvaltı saatimi bekliyorum, bir kahve içtim, yine ve yeniden 4567889998. kez başladım, inşaallah bu sefer dikiş tuttururum
Yok cnm bende mükemmel degilim aksam 1 dil. Ekmek yedim bal peynirle :)

Artık ilk etapta cumaya kadar ikimizede kacamak yok

Vallahi bonusum degisik ggeçti.hem çok mutlu oldum onun mutluluğunu gördükçe,hem hüzünlendim evden ayrılma vakti yaklaştığı için.. dogdugu günü hatırlıyorum kardesimin,simdi kocaman olmusta gelin olacak ne biliyim tuhafti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…