Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) sağol ablacım sana da.
dilenci,yağmur gözlü.<beyzus selamlamadan çıkmayayım.bugün cuma işler çok.

kolay gelsina.s.

günaydın hanımlar
çok çok yogunum
inanın bugunun cuma oldugunu bile unutmuşum

liste birazdan geliyor mucrdum hepinizi

listeye girmek isteyenler bana özel msj atsın topigi takip edemiyorum çünkü

APPLEARZU .............103..............................aynı.................................
Bonus.................. .90,5 .............................?
BEYZUS...................92...............................aynı.................................
Bir_kadin ................90...............................yeni ?
candy_candy.............104,4..............................??
dilek86 ...................93 ...............................yeni.??
egedeniz03.................90,9............................ 91.2 ..................................
ecetan................... .93................................yeni??
qusel......................103,8..............................103,3 ...............................0.5
Dilenciii ..................75.2 ...............................aynı....................................
Derin......................115.4 ..............................116.4.................................
elifsevde....................115,9 ..............................114,5 ...........................1.4
halley......................110.7...............................113.4..............................
Nur1835 ..................68...................................67 .................................1
ness26 ....................94.7................................92.5................................2.2
orfe..................... ..134................................yeni
pregant.....................78..................................??
seda1986...................90,5................................??
sutem ......................107,3 ..............................106,5 ...........................0.8
seferan.....................140..................................140.................................
Seçil00.....................84,7..................................??
tursari......................85.5 ...................................?
tebessum77.................88.4...................................87..............................1.4
YENA........................89.9..................................89 ...............................0.9
yasafat ....................112.5..................................aynı..............................
Yağmurgözlü................108,8...................................108.............................0.8
zeynep957 .................95.2....................................93.9..........................1.3

işte listemizz

1.cilerimiz :hooray:
ness26............2.2

2.lerimiz :teytey:

elifsevde............1.4
tebessum77......1.4
zeynep957 .....1.3
Nur1835.............1

3.lerimiz

YENA......0.9
Yağmurgözlü......0.8
sutem ...........0.8
qusel............0.5

kizlar bende bu hafta 1,4 kg vermisim ilk iki hafta bile bu kadar vermemisdim oysa diyete baslayinca ilk günler daha cabuk giderdi ama bu sefer öle olmadi pazar günü tam üc hafta olcak toplamda verdigim kilo 3,5

yenacığım tatlım görüşemiyoruzzzzzz geçen seni arıcaktım ama kardeşimle telefonları deiştirdik numaran orda kalmış bana özelden yazarmısın yada beni çaldırırmısın :)

MErhaba seçilcim,evet uzun zaman oldu..nasılsın,msn de yoksun pek..Bende açamıyorum aslında..

Hayat benim için yine zor geçiyor..SBS yaklaştıkça kızımdaki heyecan ve kaygı artıyor..geçende dersane seminerine gittik rehber öğretmen çocukların hepsi böyle dedi..birbirleriyle konuşarak dahada artıyo kaygıları dedi..

Sanada kolaylıklar diliyorum sınavında..birde seçilcim artık kilonu citole özelden yazıyosun..Buraya yazılanları okumuyor,haberin ola..

tüm kilo verenleri tebrik ederim..

citol emeğine sağlık..

BEYZUSçum çok geçmiş olsun,dikkat et kendine lütfen..Sil kafandan olumsuz düşünceleri..sen yoksa emekliliğimi düşünüp stress yapıyosun..?

Yağmurgözlü,hadi hayırlısı oğlunun yeri belli oldu..Çok sevindim..İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar biter askerliği.

Son düzenleme:

uyarın üzerine bu liste yayınlanmadan kilomu bildirmiştim ama geç kalmışım sanırım.. neyse.. haftaya çıkarabilirsin beni canım

Son düzenleme:
tebrikler arkadaslar insallah haftaya ben de bu tabloda olacağım sizinle..

ben de var malesef insulin direnci emzirdiğim için ilac kullanamıyorum simdilik hamilelik oncesi tedavim devam ediyordu emzirme bitince gene baslayacağım ama ilk tedavi kılo vermek aslında ınsulin direnci zayıflamaya dirense de zayıflamak zorundayım:)

selam kızlar

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
yağmurgözlü hayırlı olsun canım oğlun askere gidiyormuş
yena nasılsın canım nasıl oldu çocukların iyileştimi
naz bugün çıldırttı beni yine 3 saat ayağımda salladım uyutamadım kahve günüm vardı oraya gittik en sonunda orada karıştırmadık yer bırakmadı en sonunda sehpaların üzerini boşalttım yoksa kıracak kadının süslerini hiç istemiyordum aslında alışmasın diyordum. su meyva suyu içirmedi arkadaşlara herkezin bardağına saldırıyor yani rezil oldum bugün bunlarıda görecekmişiz şimdide uyuyor uyanmasını bekliyorum evi süpüreceğim . ben bir kilo fazla çıktım bugün ama şişlik büyük bir ihtimal çünki kaçamak yapmadım iki gündür wcye çıkamadım bitki çaylarımı içemedim birde dün adet oldum birleşti ikiside neyse haftaya inşallah

kızlar hepinizi faceye beklerim derya zalimi adında bir adres almışım hatırlamıyorum ama şifrede tuttu hadi gelin bekliyorum

Senin bebeğin kızmı,oğlanmı.? ne kadar tatlı ya..Maşallah..

derin cim iyileştik şükür..Ama mahfolduk hepimiz..Sanırım bana ve kızıma bişey dokundu çünkü bendede başlamıştı ama sadece bir gün sürdü hem istifra hemde ishal..

Neyse atlattık..allah bi daha yaşatmasın..Çünkü çocuklar hemen yıpranıyor..Kızım 2,5 kilo zayıfladı,oğlumu hiiç tartmadım..Moralim bozulmasın diye..gören çok süzülmüş diyo..

Sanada kolay gelsin diyorum..Çok normal karıştırması,herşeyi merak ediyor ellemek ağzına sokmak istiyor diimi..
Bıcırık ya..her halleri tatlı oluyor bunların..

senin kilo durumun kesinlikle regldendir,üzme kendini..Çünkü 2 kilo farklı olabiliyormuş..

yenacım vallhi ishal mahvediyor insanı naz bile yavrum kurudu hala toparlayamıyor şimdide üç gündür hiçbişey yediremiyorum çok üzülüyorum yanakları süzülmüştü hemen .zaten bizde istifra yoktu olsa hastaneye yatmamız gerekirmiş allahtan yoktu tekrar geçmiş olsun canım

sorma heryeri karıştırıyor herşeyi ağzına alıyor sorma çokda tatlı oluyor büyüdükçe
vallahi üzülmedim dersem yalan olur aslında biliyorum wc ve regl birleşti ondan oldu inşallah çabuk toparlarım şimdi bitki çayımı demledim arkasından yeşil çay inşallah etkili olur

Hayırlı cumalar canım.....

Tebrikler canım.Allah devamını nasip etsin,kolaylıkla ver inşallah.....
selam bayanlar 15 gün önce 97.7 ile başladım diyete bugun sabah 95 geldim ...eğer liste varsa benide eklermisiniz
Hoşgeldin canım.Kolay gelsin.... Tebrikler hanımlar.Hepinize koccaman maaşallah......
kizlar bende bu hafta 1,4 kg vermisim ilk iki hafta bile bu kadar vermemisdim oysa diyete baslayinca ilk günler daha cabuk giderdi ama bu sefer öle olmadi pazar günü tam üc hafta olcak toplamda verdigim kilo 3,5
Hiç kafana takma canım.Gidiyor kilolar sen o na bak......
bunada sükür 3 cü olmu$um :))
Tebrikler.ıyi gidiyor maaşallah.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…