:)) sağol ablacım sana da.yaaa tam ben cıkıyom herkes gelmıs haksızlık bu...
cıkmalıyım ama malum bugun cuma çok işim var..
çok kaynatmayın kuserım bak...
zeynep ablam,beyza ablam,yagmurgozlum,dılencım,egedenızım hepınıze hayırlı cumalar.....
dilenci,yağmur gözlü.<beyzus selamlamadan çıkmayayım.bugün cuma işler çok.
yenacığım tatlım görüşemiyoruzzzzzz geçen seni arıcaktım ama kardeşimle telefonları deiştirdik numaran orda kalmış bana özelden yazarmısın yada beni çaldırırmısın :)
1.cilerimiz :hooray:
ness26............2.2
2.lerimiz :teytey:
elifsevde............1.4
tebessum77......1.4
zeynep957 .....1.3
Nur1835.............1
3.lerimiz
YENA......0.9
Yağmurgözlü......0.8
sutem ...........0.8
qusel............0.5
APPLEARZU .............103..............................aynı.................................
Bonus.................. .90,5 .............................?
BEYZUS...................92...............................aynı.................................
Bir_kadin ................90...............................yeni ?
candy_candy.............104,4..............................??
dilek86 ...................93 ...............................yeni.??
egedeniz03.................90,9............................ 91.2 ..................................
ecetan................... .93................................yeni??
qusel......................103,8..............................103,3 ...............................0.5
Dilenciii ..................75.2 ...............................aynı....................................
Derin......................115.4 ..............................116.4.................................
elifsevde....................115,9 ..............................114,5 ...........................1.4
halley......................110.7...............................113.4..............................
Nur1835 ..................68...................................67 .................................1
ness26 ....................94.7................................92.5................................2.2
orfe..................... ..134................................yeni
pregant.....................78..................................??
seda1986...................90,5................................??
sutem ......................107,3 ..............................106,5 ...........................0.8
seferan.....................140..................................140.................................
Seçil00.....................84,7..................................??
tursari......................85.5 ...................................?
tebessum77.................88.4...................................87..............................1.4
YENA........................89.9..................................89 ...............................0.9
yasafat ....................112.5..................................aynı..............................
Yağmurgözlü................108,8...................................108.............................0.8
zeynep957 .................95.2....................................93.9..........................1.3
işte listemizz
tebrikler arkadaslar insallah haftaya ben de bu tabloda olacağım sizinle..1.cilerimiz :hooray:
ness26............2.2
elifsevde............1.4
tebessum77......1.4
zeynep957 .....1.3
Nur1835.............1
3.lerimiz
YENA......0.9
Yağmurgözlü......0.8
sutem ...........0.8
qusel............0.5
ben de var malesef insulin direnci emzirdiğim için ilac kullanamıyorum simdilik hamilelik oncesi tedavim devam ediyordu emzirme bitince gene baslayacağım ama ilk tedavi kılo vermek aslında ınsulin direnci zayıflamaya dirense de zayıflamak zorundayım:)Çok şükür canım....Yaşananlar olmasaydı iyiydi tabii......Allah bundan sonra sağlık sıhhat versin inşallah......
Aman bizden uzak olsun canım.....Hepimizin yeterli derdi var zaten.Tövbe tövbe yarabbim günaha giriyorum.......
Canım bildiğim kadarıyla beslenme sonrasında insülin değeri aniden fırlayıp ihtiyacın üzerinde salgılanıyor ve fazlası şeker düşüklüğüne neden oluyor ve tekrar çok feci acıktırıyor......Herkesten uzak olsun.........
İlahi YENACIĞIM......Çok tatlısın canım.
Bendeki tefal canım......Üzgünüm ve bu durumda çaresizim..Bildiğin başka az gösteren marka varsa benden esirgeme lütfen......
Şaka bir yana arkadaşlar;dün çok köyüydüm.Tansiyonum 18/11 e fırladı.Ufak tefek stresler,diyet stresi ve kilo verememe derdi kısaca 9 ayın çarşambası bir araya gelip benim tansiyonu fırlattı.Kiloyu fazla dert etmeyeyim diyorum ama tansiyonun birinci sebebi kilolar vallahi ne yapacağımı şaşırdım artık.Umarım Rabbim hepimize yardım ederde kısa zamanda veririz kiloları....
Zeynepçiğim;
Açlık ve tokluk şeker ile insülin değerlerine bakılıyor canım.Bazı Dr lar şeker yükleme yaptırıp saat başı insülin değerlerinide istiyor.....İnşallah aramızda kimsede yoktur ve hiçbir zaman olmaz.
Oy maaşallah yiğidime.Cümlenin evladı hayırlısı ile gider gelir inşallah.
Benim yeğenim askere giderken ben çok ağladım tansiyonum yükseldi,çalışamıyorum,sanki evladımızı elimizden almışlar gibi geldi.Bir arkadaşım dedi ki '''Ne mutlu size askere gönderdiğiniz evladınız var'''Bunu söyleyen dağdan düşüp vefat eden akutçu rahmetli İSKENDER IĞDIR ın ablasıydı.Utancımdan ve üzüntüden yeri dibine girdim.Şimdi çok üzgünsündür bir nebze olsun belki sanada teselli olur diye yazmak istedim canım.Hayırla gidip gelsin inşallah....
Akşamda bizim semtte engellileri askere gönderme törenleri vardı.1 gün askerlik yapıyorlar ya.....Anneleri evlatlarının kollarına kırmızı çember takıp ellerine kına yaktılar.Belediye başkanımızda hepsini kutlayıp asker bahşişi verdi ve sonrada Çılgın Sedat sahneye çıktı.Güzel bir konser verdi.Onun da evladı engelli imiş.Allah yardım etsin cümlesine..Hepsinin anasından çok ben ağladım hazırdım galiba.Ayyyy yaşlanmayın kızlar ....İnsan çok duygusal oluyor.Ben ota .ka ağlar oldum.
Sonrada burnumu çeke çeke eve gittim.
Hoşgeldin canım.Umarım kolayca gider kiloların.....
ben de var malesef insulin direnci emzirdiğim için ilac kullanamıyorum simdilik hamilelik oncesi tedavim devam ediyordu emzirme bitince gene baslayacağım ama ilk tedavi kılo vermek aslında ınsulin direnci zayıflamaya dirense de zayıflamak zorundayım:)
selam kızlar
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
yağmurgözlü hayırlı olsun canım oğlun askere gidiyormuş
yena nasılsın canım nasıl oldu çocukların iyileştimi
naz bugün çıldırttı beni yine 3 saat ayağımda salladım uyutamadım kahve günüm vardı oraya gittik en sonunda orada karıştırmadık yer bırakmadı en sonunda sehpaların üzerini boşalttım yoksa kıracak kadının süslerini hiç istemiyordum aslında alışmasın diyordum. su meyva suyu içirmedi arkadaşlara herkezin bardağına saldırıyor yani rezil oldum bugün bunlarıda görecekmişiz şimdide uyuyor uyanmasını bekliyorum evi süpüreceğim . ben bir kilo fazla çıktım bugün ama şişlik büyük bir ihtimal çünki kaçamak yapmadım iki gündür wcye çıkamadım bitki çaylarımı içemedim birde dün adet oldum birleşti ikiside neyse haftaya inşallah
kızlar hepinizi faceye beklerim derya zalimi adında bir adres almışım hatırlamıyorum ama şifrede tuttu hadi gelin bekliyorum
yaaa tam ben cıkıyom herkes gelmıs haksızlık bu...
cıkmalıyım ama malum bugun cuma çok işim var..
çok kaynatmayın kuserım bak...
zeynep ablam,beyza ablam,yagmurgozlum,dılencım,egedenızım hepınıze hayırlı cumalar.....
Tebrikler canım.Allah devamını nasip etsin,kolaylıkla ver inşallah.....kızlar hayırlı cumalar.bugün citol le mesajı atamadan inanın 3 kez tartıldım.
sabah aç karnına kalkınca tatrıldım.93.600
lavaboya gidip öyle tartıldım.93.900
bende etik olsun diye ikinci rakamı ilettim.ama bu diyet işe yarıyor.birde su içmeye meyve yemeye başladım.inşalla devam eder.
Hoşgeldin canım.Kolay gelsin....selam bayanlar 15 gün önce 97.7 ile başladım diyete bugun sabah 95 geldim ...eğer liste varsa benide eklermisiniz
Tebrikler hanımlar.Hepinize koccaman maaşallah......1.cilerimiz :hooray:
ness26............2.2
elifsevde............1.4
tebessum77......1.4
zeynep957 .....1.3
Nur1835.............1
3.lerimiz
YENA......0.9
Yağmurgözlü......0.8
sutem ...........0.8
qusel............0.5
Hiç kafana takma canım.Gidiyor kilolar sen o na bak......kizlar bende bu hafta 1,4 kg vermisim ilk iki hafta bile bu kadar vermemisdim oysa diyete baslayinca ilk günler daha cabuk giderdi ama bu sefer öle olmadi pazar günü tam üc hafta olcak toplamda verdigim kilo 3,5
Tebrikler.ıyi gidiyor maaşallah.....bunada sükür 3 cü olmu$um :))
BEYZUSçum çok geçmiş olsun,dikkat et kendine lütfen..Sil kafandan olumsuz düşünceleri..sen yoksa emekliliğimi düşünüp stress yapıyosun..?
Sağol YENACIĞIM.....
Bilmiyorum canım yaa takıldım yine birşeylere....
Yazmadım sizlere;tekrarlayınca daha çok üzülüyorum ve sizleri de üzmeyeyim diye.ızindeyken annemi,abalamın torunu birde kuzenimi (Ermanı biliyorsun downlu kuzenim) alıp arabaya attım akşam üzeri şehir dışında piknik alanına götürdüm.
Annemle kahve içerken Egemenle Erman çimenlerde oynuyorlardı.Egemenin metal bir oyuncağını birbirlerine atıyorlardı.Oyuncak Egemenin elinden hızla fırladı ve annemin başının arkasına şiddetle çarptı ve annemin başı yarıldı....Baş bölgeside çok kanar biliyorsun bir anda annemin bembeyaz saçları kıpkırmızı kesildi...Arabada biraz gaz bezi vardı tampon gibi üzerine kapattım arabaya attım doğru hastaneye..
Dikiş attılar.Bu arada çocukları kime emeanet edeceğim.Egemen 5,5 yaşında Erman malum durumda.Acil odasında annemi dikiyorlar,arada çıkıp çocuklara bakıyorum bir yere kaybolmasınlar diye.Ellerim kan içinde annemin tüm başının arkası ve boynu kan içinde ....Çocuklar da korktu.Ermancık babaannem yaralandı diye ağlıyor için için.Egemen feci yaramaz bir çocuktur suskunlaştı korkuyla bakıyor.Neyse çıktık evimize gittik.Herkes şok oldu tabii...Ertesi günde ıstanbul a döndüm..Kimse üzülmesin diye ağlayamadım da...Her an gözümün önünde annemin kanlı başı...Neyse şimdi iyi.Dikişleri almışlar.O bahçesinde çay içip keyif yapıyor ama ben çok kötüyüm hala..
Eşim oğluna yardım ediyor işyerinde.Çocuk elemansız kaldı...Bu işsizlikte kalfa bulamıyor,garson bulamıyor.Bunaldı.Eşim sürekli onun yanında ben yalnız kaldım.Özellikle yanlarına gitmiyorum gidince kokuya dayanamayıp pideleri mideye indiriyorum.Sanırım bu yalnızlıkta zor geldi.Gezip tozmamız sekteye uğradı.Geçici tabii Allah bir kolaylık verecek tabii...
Birde emekli olmayı çok istiyordum.Eşimle planlar yapmıştık.Erteledik tabii...Bütün bunlar etkiledi beni tabii.Birde hastanın birine sinirlendim ama hiç bir şey söylemedim giderayak kimseyi kırmayayım diye ama anında tansiyon fırladı.
ışte böyle canım çok uzun oldu ama iyi geldi bana rahatladım.Allah kolaylık versin canım.Sen yinede kilo veremeyeceğim veya çok zor vereceğim diye düşünüp kilitleme bünyeni.Çok iyi olur inşallah....ben de var malesef insulin direnci emzirdiğim için ilac kullanamıyorum simdilik hamilelik oncesi tedavim devam ediyordu emzirme bitince gene baslayacağım ama ilk tedavi kılo vermek aslında ınsulin direnci zayıflamaya dirense de zayıflamak zorundayım:)
selam kızlar
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
yağmurgözlü hayırlı olsun canım oğlun askere gidiyormuş
yena nasılsın canım nasıl oldu çocukların iyileştimi
naz bugün çıldırttı beni yine 3 saat ayağımda salladım uyutamadım kahve günüm vardı oraya gittik en sonunda orada karıştırmadık yer bırakmadı en sonunda sehpaların üzerini boşalttım yoksa kıracak kadının süslerini hiç istemiyordum aslında alışmasın diyordum. su meyva suyu içirmedi arkadaşlara herkezin bardağına saldırıyor yani rezil oldum bugün bunlarıda görecekmişiz şimdide uyuyor uyanmasını bekliyorum evi süpüreceğim . ben bir kilo fazla çıktım bugün ama şişlik büyük bir ihtimal çünki kaçamak yapmadım iki gündür wcye çıkamadım bitki çaylarımı içemedim birde dün adet oldum birleşti ikiside neyse haftaya inşallah
Aman üzüldüğün şeye bak.Çocuk ayol bu.....Oynasın biraz,bardaklarada saldırsın boşver.Kendine zarar vermesin yeterki......Sen yavrunun keyfini sür.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?