yaa herkes face verıyo benıde ekleyın ozaman kıskandım :))))
facede qusel yazın cıkar özlem Inci Sarı o benım :))
kızlar ben bu kilo bildiri işini bilmiyom bana bilgi verirmisiniz ya benn kilomu kendime bile söyleyemiyorum söyleyememki şu kdr vercem falan desem olmaamı
1.cilerimiz :hooray:
ness26............2.2
2.lerimiz :teytey:
elifsevde............1.4
tebessum77......1.4
zeynep957 .....1.3
Nur1835.............1
3.lerimiz
YENA......0.9
Yağmurgözlü......0.8
sutem ...........0.8
qusel............0.5
beyzuş ablam anneciğinize çok geçmiş olsun..allah korumuş..
yenacım geçmiş olsun...ben gelemedim ama bak kuzucuğumu gönderiyorum sana...
derincim... çocuk o hemde nazlısı..takılma bunlara yaramazlık yaparak öğrenecekler...
dilenci sağol cnm
aklımda kalanlar bunlar...
ben kaçar kızlar...iyi tatiller iyi haftasonları..en kaçamaksızından..öpüldünüzzzzz...
beyzuş abla çok geçmiş olsun çok yüreğin oynamıştırneyseki iyiymiş şimdi sen de rahatla artık üzülme daha fazla.
merhaba canım.. benden genç olupda çocuk yapacakllara tavsiye kaç çocuk istiyorsanız 3-4 yaş arayla yapın işi toptan ,bitirin sonra çok zor oluyor benim gibi 36 yaşında bebek bakarsınız... şimdiki aklım olsa arka arkaya doğurur şimdi hepsini büyütmüş olurdum gerçi sorunlardanda fırsat bulamadım ya .. kıs met böyleymiş gelen öncekinden daha tatlı oluyor allah herkese nasip etsin..
Beyzusum ,görünmez kaza derler ya.işte olacağı varmış.inşallah en kısa zamanda anneciğin düzelir.sen de kısa zamanda moralini düzeltirsin.emeklilik üzerine daha sakin kafayla karar verirsin.ama benden bir abla tavsiyesi,çok değil bir iki ay sonra sıkılmaya başlıyorsun.dışarda hayat yok....
arkadaşlarmerhaba. uzun zamandır paylaşımda bulunamadım. valla aksilikler peşimi bırakmadı. iki haftadır kilo da bildiremedim kaptanım çok üzgünüm. internet dışında size ulaşamadığım için bildirim yapamadım. şu an 78 kiloyum. haftaya tam zamanında bildireceğim.
hadi yaa
uzun süredir fcemde eklisin sen ya
diyodum bende bu kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?