Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa herkes face verıyo benıde ekleyın ozaman kıskandım :))))

facede qusel yazın cıkar özlem Inci Sarı o benım :))

beyzuş ablam anneciğinize çok geçmiş olsun..allah korumuş..

yenacım geçmiş olsun...ben gelemedim ama bak kuzucuğumu gönderiyorum sana...

derincim... çocuk o hemde nazlısı..takılma bunlara yaramazlık yaparak öğrenecekler...

dilenci sağol cnm

aklımda kalanlar bunlar...

ben kaçar kızlar...iyi tatiller iyi haftasonları..en kaçamaksızından..öpüldünüzzzzz...

beyzuş abla çok geçmiş olsun çok yüreğin oynamıştır neyseki iyiymiş şimdi sen de rahatla artık üzülme daha fazla.

arkadaşlarmerhaba. uzun zamandır paylaşımda bulunamadım. valla aksilikler peşimi bırakmadı. iki haftadır kilo da bildiremedim kaptanım çok üzgünüm. internet dışında size ulaşamadığım için bildirim yapamadım. şu an 78 kiloyum. haftaya tam zamanında bildireceğim.

kızlar ben bu kilo bildiri işini bilmiyom bana bilgi verirmisiniz ya benn kilomu kendime bile söyleyemiyorum söyleyememki şu kdr vercem falan desem olmaamı

amanın kızlar 2.olmuşum.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tutmayın artık beni.hihoyyythihoyyythihoyyyt

Beyzusum ,görünmez kaza derler ya.işte olacağı varmış.inşallah en kısa zamanda anneciğin düzelir.sen de kısa zamanda moralini düzeltirsin.emeklilik üzerine daha sakin kafayla karar verirsin.ama benden bir abla tavsiyesi,çok değil bir iki ay sonra sıkılmaya başlıyorsun.dışarda hayat yok....

beyzuş abla çok geçmiş olsun çok yüreğin oynamıştır neyseki iyiymiş şimdi sen de rahatla artık üzülme daha fazla.

Sağolun canlarım.Şükür bu günümüze......

al benden de okadar.ben tek çocukla kaldım.çalışma hayatının zorluğundan.ben aldığım mmaşı yuvaya eşim de kiraya veriyordu.birde baktım yıllar geçmiş.hala oğlum bana kardeş sevgisi tattırmadınız diye sitem eder.şimdiki aklım olsa bir tane daha yapmaya çalışırdım.ama eşim istemedi.klava:

Sağol canım.Kaza dediğin gibi ama ertesi gün iznim bittiği için geri dönmem gerekti öylece bırakıp geldim İstanbul a.Biraz sebepsiz olsada vicdan yaptım galiba.....

Canım 3,5 yıldır emekli olarak çalışıyorum zaten.Bu arada güya kendimi hazırladım kafa olarak ama hazırlanmıyor galiba......
Biliyorum çok zorluk çekeceğim ama Zeynepciğim ama bildim bileli ya öğrenciydim yada çalışıyordum.Boş zamanlarda da ev kadını taklidi yapıyordum.Taklit diyorum çünkü çalışan kadının hali malum.
İşe giderken yolum çok uzun.Sen eski İstanbullusun( yanlışım yoksa) bilirsin.Beylikdüzünde oturuyorum ve Şişliye işe gidiyorum.Servisim var rahat gidiyorum ama günde toplam 3 saat yol yapıyorum İstanbul trafiğinde .Çok bunaldım.Yolda geçen zaman hayatımı kısıtladı..
Hayat ne getirir bilinmez ama biraz koşturmasız,dingin ve gezip tozarak zaman geçirmek istiyorum.Tabii Allah nasip ederse....

en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…