Bu noktadan sonra dikkat etmeye baslicam artik. Zaten bebeğin kg alacagi zamana geldik. Suan bebek daha anca 700 800 grBaslangicta guzel gidiyodun aslinda tatlim
Biraz kontrollu olmaya calissan keşke
Mutlu hafta sonları kızlar
Dün kilo bildirimini unuttum
Kilom 82.5
4 ay uğraştım 15 kilo verdim iki haftada 6 kilosunu geri aldımAllah benim cezami vermesin. Bıktım artık ama
Pes etmiyorum yine yeni yeniden başladım.geçen hafta bir güzellik yaptım kendime pilatese yazıldım hiç gidesim yok ya neyse
Canm dısardeyken yazdm sarjm %2 ydi kapanmadan gönderim dedim.gecen hafta 86,2.'ydi fark -1,5 kgÖnceki kilon aklimda olmadigi icin yorum yapamadimdüzgün yazsana şunu cnm :)))
Maşallah canım çok şükür baya kuvvetli bir menüymus 3 gun sadece suIftar ve sahurda su var cnm
Kiz yaptım ya okkalı bir 86 daha ne olsundu :)Günaayyydınnnnsss
Mutlu haftasonları
Cumaları bildirim yaptığımız için haftasonu başlıyor diyet haftamız dikkate alalım düzgün yiyelim inşallah.
bengisu022
@rishrose
@hergaf
ISILDURU Bildirim yaptın mı? Yapmadıysan yap.
Ben demi :) hadi bir okuyup ufleyin bismillah cekelim başlamak ve devam edebilmek nasip olsun inşallah amin
Bende yaptım o güzel kahvaltıdan inşallah devamı gelir ,hepimizin kazası mübarek olsun, hasibe yaptıysa bizde yaparız diyin kızlar kendinize, birde onunki zor bir diyet yani ,bizde karatay yapmiycaksak başka ne yapıcaz alla sen
emegine saglik cnm zahmet edip uzun uzun yazmışınevet tabi doğru. ama her zaman bana uygun olmuyor. kendim de hazırlıyorum
ayakta iş zor anlıyorum seni. gün içinde koştur koştur sonra eve gel serilinsanın ne yemek yapacak ne spor yapacak hali olmaz. Allah kolaylık versin canım
o zaman müsait zamanında pratik ama sana yarayacak şeyler yapıp hazırla. hem eşin de yer. iki ayrı yemek hazırlama düşüncesinden uzak olursun. bak şimdi ben de yapacağım. yoğurtlu, sebzeli, cevizli mezeler yap koy dolaba. sana daha önce içli köfte tarifi vermiştim. fazla yap derin dondurucuya koy. yiyeceğin zaman çıkart. senin mikrodalga fırının vardır. ısıt onda, yanına salata. al sana yemek. mücver, humus yap. değişik sebze veya bakliyat köfteleri yap. et, tavuk köftesi yap derin dondurucuya koy. çorba olabilir. balık, tavuk, et, köfte ızgara olabilir. yanına 1 er kaşık mezelerden, salata falan. zeytinyağlı yemekler. hem dolapta birkaç gün durur.
sen zaten bunları biliyorsun ama bilhassa yazdım hatırlatmak amacıyla. insanın yorgunluktan enerjisi düştüğü zaman hepsi aklında çıkıyor çünkü.
şöyle bir silkelen, izin zamanlarında hazırla koy dolaba diye yazıyorum. benim de enerjim uzun zamandır çok çok düşük. bazı sorunlarım vardı. yoğunluk ve halsizliğim de cabasıyanlışım olmasın 9. takımda olduğum zamanlardan beri 83, ödemli veya wc sorunum olduğum zamanlar 84 hariç hiç bu rakamın üstüne çıkmadım. ve ben bu ay 88 e dayandım inan birşey yapamadım. bir şeyler engelledi beni. deli gibi çikolata, pasta, börek, hamur işi vs yedim. şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum.
pantalonlarım, ceketlerim, bluzlerim, pijamalarım dar geliyorsabah 87.7 çıktım. ödem var bu aralar ama olsun sonuçta 87 yim. benim için çok fazla bir kilo. göbeğim kocaman oldu akşamdan karar vermiştim ama benim sağım solum belli olmaz sabaha vazgeçerim. dün cuma olduğunu unutmuşum diyetle uzun süredir alakam olmadığı için. neyse sabah kilo bildirimi için tartıldım. 87.7 görünce silkelendim. dedim 90 a ne kaldı. sakın haaa sabah güzel ve sağlıklı ama aynı zamanda çok doyurucu bir kahvaltı yaptım. adım attım. az sonra kalkıp kabaklı, yoğurtlu, cevizli meze yapacağım. akşama yemeğim belli. etli türlü, bulgur pilavı, salata , yoğurt her neyse. az önce kendi yaptığım şekersiz unsuz fit yulaflı meyveli minik barı yedim kahveyle. çok tokum.
hadi canım hareket geç. menü yaz yine buraya. senin menülerini ben çok seviyorum.ISILDURU da gelsin. üçümüz başlayalım
iyi yaparsin tatlimBu noktadan sonra dikkat etmeye baslicam artik. Zaten bebeğin kg alacagi zamana geldik. Suan bebek daha anca 700 800 gr
spora alistikca zor gelmemeye baslar cnmMutlu hafta sonları kızlar
Dün kilo bildirimini unuttum
Kilom 82.5
4 ay uğraştım 15 kilo verdim iki haftada 6 kilosunu geri aldımAllah benim cezami vermesin. Bıktım artık ama
Pes etmiyorum yine yeni yeniden başladım.geçen hafta bir güzellik yaptım kendime pilatese yazıldım hiç gidesim yok ya neyse
gayet guzel gitmis tatlim tebriklerCanm dısardeyken yazdm sarjm %2 ydi kapanmadan gönderim dedim.gecen hafta 86,2.'ydi fark -1,5 kg
Face yok canim benimGunaydinnnn
Bugun kizlarin oyuncaklarini duzenlicem. Oynayacaklarini ayircam. Digerlerinide de vericem hic vazgecemediklerini ayri bir kutuya koycam. Aksama kadar vaktimi alir onlar benim kucuk kucuk incik cincik. Kahvaltidan sonra spora gidip gelip baslarim artik. Bir de terziden formalarimi alcam daraltmaya vermistimAksama ne yemek yapsam acaba. Sizler ne yapacaksiniz. Bu hafta balik ve sebze gitti. Tavuk salata yogurt ya da kofte salata yogurt mu yapsam ya da baska bir sey kafam karisik
Facedeki "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubundaki seviyeleri yapiyorum cnm
emegine saglik cnm zahmet edip uzun uzun yazmışın
Son bikac haftadir işler cok yogun o yuzden hep 10 saat calisiyorum mola +yol eve gelmem toplam 11 bucuk saati buluyor
Haftaici hic bisey yapamiyorum
Heralde yilbasina kadar boyle devam edecek bakalim
Anca haftasonu işte onda da ekstra bisey cikmazsa
Bazen cumarteside iş var
Benim oglan ev almisti tadilata basladilar
Dün oraya yardima gittim sonra biraz çocuklara baktim sonrada gitmeye mecbur oldugumuz düğüne gittik gec geldik
Bugun cocuklar gelecek
Camasiri halledip yemek hazirlicam
iyi yaparsin tatlim
spora alistikca zor gelmemeye baslar cnm
gayet guzel gitmis tatlim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?