Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklı olduğun çok nokta var.bende silahtardaki lojmanlardan 4.levente bazan üç arabayla giderdim.üstelik ayakta ve kapı ağzında.bence yapabilsen şöyle 3 ay izizn alıp bir deneme yapsan.ben ev kadını olmay beceremedim.bütüngün uyuşuk uyuşuk dolaşıyordum.akşam oldumu motortakmış gibi işe koyulurdum.hala gündüz iş yapmayı beceremem.bir yığın kursa gittim.hepsi birsüre sonra rutine giriyor.yıllardır birşeyler yaparak edindiğimiz tatmin duygusunun yerini diğer şeylerle dolduramıyoruz.hep birşeyler eksik gibi.ama kendinle ilgili kararı sen vereceksin.bunlar benim yaşadıklarım.belki sen benden daha sosyal olmayı başarabilirsin.ben komşuluk ,kabul günleri gibi şeylerde başarılı olamadım.

bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
salatalık-tomates

ara
1 elma

öğlen
1 kk peynir
1 dl ekmek
1 sb yoğurt
salata

ara
1 sb süt
2 grissini

akşam
haşlanmış tavuk
salata

ara
3 meyve

bu bugunun ıkıncı mesajı tatlım ılk mesajımı 8.30 cıvarı yazmıstım ne haber....

4 cocuga ragmen bu topıgın en hamatı benım gariii.heryere yetıyom baksana....:lepi:

iyleşmesine sevindim şükür

inşallah diyet güzel bir diyet işe yarar şimdiden yaramış ya ne güzel kilo vermişşin

tüm kilo verenleri tebrik ederim ama ben geçen hafta aldığım kiloları verdiğim için fazla görünüyor aslında bu hafta çok vermedim

sbs stresi zor canı allah kolaylık versin

Bende pek başarılı olabileceğimi düşünmüyorum canım.Tavsiyeler için teşekkürler...

herkeseee merhabalarrrrrr dereceye girenleri tbrk ediyorum inşallah bigün banada nasip olmasını diliyorum:):))

İnşallah seçilcim sende tadarsın bu duyguyu birgün..:roflol:

Dalgamı geçiyosun sen bizimle..unuttun heralde derecelerini..lmaz: :roflol:

BEYZUSçum ne zor anlar geçirmişsindir kıyamam...Çok şükür ciddi bir hasar almadan atlattmışsınız..
''bembeyaz saçları kan içinde kaldı'' cümleni gözlerim dolu dolu okudum.

Bir yandan çocukları düşündüm,kıyamam onlar küçücük yürekleriyle nasıl üzülmüşlerdir..

Neysse Allah beterinden korusun hepimizi..

Bugün ben temizlik yaptım,işim bayağı geç bitti akşam tam oturucam baktım dışarıdan sesler geliyor..
Hemen balkona çıktım komşunun eşi için ambulans gelmiş,sanırım tansiyon probleminden dolayı,çünkü hala öğrenemedim olayı..
Telefon açtım ama eşide henüz bilgi alamamış..

Hayat çok kısa,bir anda hepimiz birşeyler yaşayabiliyoruz,dünde bahsettiğim komşuya oturmaya gitmiştik..

Son düzenleme:

Çok şükür az hasarla atlattı.Benim korkum annem 25 yıl önce beyin kanaması geçirdi ve ameliyat oldu.Hem korktum hem eskiyi hatırladım.Neyse geldi geçti .Allah cümlemizi kazalardan ve kötülüklerden korusun.

Komşunada Allah iyilikler verir inşallah.1 dakika sonraya güvencimiz yok ne olacak Allah bilir.İşte dün gidip sohbet edip güzel anlar geçirdiğin arkadaşın şu anda kocası için endişe ve korku içinde.Şimdi dünyaları ona verseler gözü görmez.İnşallah en kısa zamanda iyilik haberleri alırsınız.

SEÇıLCıĞıM;
Seni görüyorum aşağıda.Hoşgeldin canım.Boşladın artık bizi.Hadi sürekli olarak aramızda olmanı istiyoruz.

Bu arada face de resimlerini görüyorum.Süper bir fıstık olmuşsun maaşallah.Darısı hepimizin başına.

İnşallah seçilcim sende tadarsın bu duyguyu birgün..:roflol:

Dalgamı geçiyosun sen bizimle..unuttun heralde derecelerini..lmaz: :roflol:

dalga geçmiyomda tatlım unutmuşummmmmmmmm :):) çizelgeni gördüm maşallah sana bitanem yaaa çok sevindimmm tam gaz devam:)

merhaba bayanlar
ben bugün üye oldum.kilom 90nın üzeri hemen diyete başlamam gerek.3 ay önce başladım yarım kaldı.önceki yıllardada hep öyle oldu
bende gruba dahil olmak istiyorum
önerileriniz varsa çok sevinirim

selam kızlar bugün herkes gezmede galiba hiç uğrayan olmamış.

bugünkü raporum
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
domates
salatalık

ara
1 elma

öğlen
fırında çupra
salata

ara
200ml süt
2 grissini

akşam 1 kase çorba
1kk peynir
salata

ara
3 meyve

bugün 1,5 saat spor yaptım.önce 70 dk yürüyüp koştum daha sonra mekik ve aerobik hareketleri yaptım.

hoşgeldin canım. kaç kilosun. boyun kaç? ben de diyete başladığımda 95 kiloydum. buranın çok faydası oldu bana

Hoşgeldin aramıza..a.s.

bugünkü mamalrım sabah domatesli omlet
peynir 1 kk
3 dilim ekmek
ara: yok
öğle: 4 tane kurabiye

ara 1/3 muz

akşam : yok
ara: 2 bisküvi
1 kahve fincanı kadar leblebi fıstık karışımı

bugün çok yemedim ama saçma sapan şeyler yedim

spora gittim bugün sporda programıma yeni aletler eklediler baya yoruldum spordan geldim kızımı doyurdum altını pisleti mecburen yıkadım ve işe gittim. akşamda kızımı parka göürdüm bugün nerdeyse hiç oturmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…