Tebessüm çok fark var arada...harika olmuşsun..İyiki ekledin,bizim içinde motivasyon oldu..
Kardeşinin düğünündemi çekildi alttaki foto..Kıyafetinde yakışmış..:)
tebessüm son resimde daha da zayıf gorunuyorsun tebrık ederım cıdden motıe ettın benı buarada herkese merhaba 2 hafta tatıldeydım ugrayamadım pek gecmısı okumadım zeynepcım dondum geri:))senıde tebrık ederı listeye baktım.kilo veren herkesı tebrık edıyorum bu haftaya tebessumun resımlerının verdıgı gazla gırıyorum ona gore 1. olacagım sıkı durun bayanlar:)))
benim kemikler kalın olduğundan hep daha az gösteririm zaten 60 kilo iken 36 beden giyerim mesela ahh o günleri bir görsem
tebessüm son resimde daha da zayıf gorunuyorsun tebrık ederım cıdden motıe ettın benı buarada herkese merhaba 2 hafta tatıldeydım ugrayamadım pek gecmısı okumadım zeynepcım dondum geri:))senıde tebrık ederı listeye baktım.kilo veren herkesı tebrık edıyorum bu haftaya tebessumun resımlerının verdıgı gazla gırıyorum ona gore 1. olacagım sıkı durun bayanlar:)))
kıyafete çokta para harcamak istemedim sıradan şeyler aldım işte nasıl olsa zayıflıyacam ve birdaha giyemiycem dedim
sağol canım benim ama kaleminin kırk fırın ekmek yemesi lazım bence dahahosbulduk yenacım ewet tatıl yaptım desarj oldum
tebessum bak nekadar cok kısıyı motıve ettın goruyor musun sen devam et ki biz dahada motıve olalım resımlerıne bakıp benım 50 kusur ılom var daha verılecek.
tursari kalemin cok guclu bence
alttaki resim kına gecesinde çekildi canım çok sağol canım nasıl moral oldu anlatamam bu arlar saldım ben biraz bu hafta sporada gidemedim bayada kaçamak yapıyorum valla yalan yok 18 kilo gitti daha 27 kilo var gidecek kendime hakim olabilirsem tabi fıstık olacam fıstık offff:dance:
zeynep957,pregant,yena,tebessüm77 teşekkürler kızlar hoşbuldum çok kibarsınız
artık bu başlığın müdavimiyim çünkü bu kilolar gitmeli
boyum 1.65 kilom 97 off off çok fazlam var çok
ama nerden nasıl başlasam pazartesi spora yazılıyorum
diyetisyene gitsem mi faydası var mı sizce ama çok uçuk fiyatlar
bir diyetim bile yok örnek diyet yazabilirseni,z memnun olurum
ekstra yanında yardımcı ürün kullanan arkadaşlardanda tavsiye bekliyorum
iyi pazarlarrr
resmimi koyasım geldi
[/URL][/IMG]
bu 105 kilo halim kızlar
[/URL][/IMG]
buda 87.5 kiloki halim
zeynep957,pregant,yena,tebessüm77 teşekkürler kızlar hoşbuldum çok kibarsınız
artık bu başlığın müdavimiyim çünkü bu kilolar gitmeli
boyum 1.65 kilom 97 off off çok fazlam var çok
ama nerden nasıl başlasam pazartesi spora yazılıyorum
diyetisyene gitsem mi faydası var mı sizce ama çok uçuk fiyatlar
bir diyetim bile yok örnek diyet yazabilirseni,z memnun olurum
ekstra yanında yardımcı ürün kullanan arkadaşlardanda tavsiye bekliyorum
iyi pazarlarrr
teşekkür ederim canım zahmet olmazsa bir ara müsait olduğunda listeni bana gönderirmisin bugün yazdığın diyet listene tam uygunsa ona göre bakıyım sağol
hoşgeldin aramıza hergün yediklerini yaz sporu ihmal etme sporsuz verilmiyor klasik olacak ama az ve sık ye herkes kendisi diyet yapıyor burada ortak birşey yok yani kilomuzu her cuma saat 12 olmdan citol e özel msg ile bildiriyoruz.
aa evet canım bu haftakilisteye birebir uygun. yalnız akşam yemeğinde 1 su bardağı yoğurt var. yemiştim ama yazmayı unutmuşum. balık yerine tavık, kırmızı et, kuru fasulye filan da oluyor. 3 yumurta büyüklüğünde et ya da 12 kaşık baklagil. bu diyete birebir uyarsam 1,5 kilo vereceğii söyledi tiyetisyen. sen de dene bakiim hangiis daha çok vericez. ben 78 kiloyum şu an. sen kaçsın
bugünkü mamalrım sabah domatesli omlet
peynir 1 kk
3 dilim ekmek
ara: yok
öğle: 4 tane kurabiye
ara 1/3 muz
akşam : yok
ara: 2 bisküvi
1 kahve fincanı kadar leblebi fıstık karışımı
bugün çok yemedim ama saçma sapan şeyler yedim
spora gittim bugün sporda programıma yeni aletler eklediler baya yoruldum spordan geldim kızımı doyurdum altını pisleti mecburen yıkadım ve işe gittim. akşamda kızımı parka göürdüm bugün nerdeyse hiç oturmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?