Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebessüm çok fark var arada...harika olmuşsun..ıyiki ekledin,bizim içinde motivasyon oldu..

Kardeşinin düğünündemi çekildi alttaki foto..Kıyafetinde yakışmış..:)

tebessüm son resimde daha da zayıf gorunuyorsun tebrık ederım cıdden motıe ettın benı buarada herkese merhaba 2 hafta tatıldeydım ugrayamadım pek gecmısı okumadım zeynepcım dondum geri:))senıde tebrık ederı listeye baktım.kilo veren herkesı tebrık edıyorum bu haftaya tebessumun resımlerının verdıgı gazla gırıyorum ona gore 1. olacagım sıkı durun bayanlar:)))

Tebessüm çok fark var arada...harika olmuşsun..İyiki ekledin,bizim içinde motivasyon oldu..

Kardeşinin düğünündemi çekildi alttaki foto..Kıyafetinde yakışmış..:)

alttaki resim kına gecesinde çekildi canım çok sağol canım nasıl moral oldu anlatamam bu arlar saldım ben biraz bu hafta sporada gidemedim bayada kaçamak yapıyorum valla yalan yok 18 kilo gitti daha 27 kilo var gidecek kendime hakim olabilirsem tabi fıstık olacam fıstık offff:dance:

benim kemikler kalın olduğundan hep daha az gösteririm zaten 60 kilo iken 36 beden giyerim mesela ahh o günleri bir görsem

benim kemikler kalın olduğundan hep daha az gösteririm zaten 60 kilo iken 36 beden giyerim mesela ahh o günleri bir görsem

Kısa bir dönem bende 36 beden giymiştim...Şaka gibi yaaa..Şimdi 106 beden giyiyorum o ayrı...:roflol::roflol:

Hoşgeldin,demek tatil yaptın ne güzel...

merhabalar bayanlar maşallah topik bayaa iyi kalabalıklaşmış. banada bi el atında yağları yakayım artıkın yaa çok moralim bozuk valla gitmiyor bu kilolar bir haftadır egzersizlerimide aksatmadan yapıyorum ama yok yok sinirden oturup ağlayasım bi ton yemek yiyesim var aç olmasamda geçen hafta 250 dak fazla egzersiz yaptım ve mekik 500 yaa şınav bile çektim yok yok aksine ibre yukarı gidiyor ben napıcağımı şaşırdım vallamafoldumbenvalla moral bozukluğundan elim bilg bile gitmiyor evdede durumlar pek iç açıcı değil açıkcası şu aralar ben bişeyler yapmak istedikçe eşim önüme taş koyuyor ya hayır kelimesini pek cevap olarak kabul etmemde :kedi:daha beter hırs basıyor beni stres yaptıkcada gitmiyor pis vede yılışık şeyler hhhhhhhhhhhhooooooooooooofffffffff hooooffff :sinifsinif:

biraz önce yazdığım nacizhane şiir demeyede dilim varmıyorya şairlerden çekinerek neyse işte aklımdan geçenleri yazdım diyim paylaşmak istedim sizlerle

Tutunuyorum bu hayata parmaklarımın ucuyla
Bilmiyorum düştüm belki o en derin uçuruma
Karanlıklardayım ışık yok,yol yok,iz yok;
Yinede yürüyorum bir umut var olan ıssızlığa.

Belirsizim işte böyle sepia,solgun,
Dağılmış bir resim gibi yarım ve vurgun.
Kapılmış rüzgara sürükleniyor aklım,
Toparlayamadım gitti parçalarım darmadağın.

Solmuş bakışlar düşmüş başlar öne
Baktım bir ben değilim bu yeryüzünde,
ınsanlar kalabalıklar arasında ama tek,
Yürüyor kendinide yolunuda kaybetmiş;bilmeyerek.

Yinede bilmemişim sevmişim kendimi,
Farkettim seni ararken bencilliğimi,
Ne yapsam susmaz yüreğimin sesi,
Bırak bana beni yak artık gemileri......

kıyafete çokta para harcamak istemedim sıradan şeyler aldım işte nasıl olsa zayıflıyacam ve birdaha giyemiycem dedim

günaydınlarrrrzemuszemus herkeze iyi pazarlar.. hihoyyyt tebessüm77 henüz tanışma fırsatımız olmadı 2 haftadr burdayım ama resmini görmek bana o kadar iyi geldiki sarj olmuş gibi motive oldum tşk ederimmmmmm opuyorumnanaktan

hosbulduk yenacım ewet tatıl yaptım desarj oldum

tebessum bak nekadar cok kısıyı motıve ettın goruyor musun sen devam et ki biz dahada motıve olalım resımlerıne bakıp benım 50 kusur ılom var daha verılecek.

tursari kalemin cok guclu bence

zeynep957,pregant,yena,tebessüm77 teşekkürler kızlar hoşbuldum çok kibarsınız
artık bu başlığın müdavimiyim çünkü bu kilolar gitmeli
boyum 1.65 kilom 97 off off çok fazlam var çok
ama nerden nasıl başlasam pazartesi spora yazılıyorum
diyetisyene gitsem mi faydası var mı sizce ama çok uçuk fiyatlar
bir diyetim bile yok örnek diyet yazabilirseni,z memnun olurum
ekstra yanında yardımcı ürün kullanan arkadaşlardanda tavsiye bekliyorum
iyi pazarlarrr

tebessüm çok güzel olmuşsun arada fark artınca bende koyarım ay çok hoş ya ne güzel zayıflamışsın

sağol canım benim ama kaleminin kırk fırın ekmek yemesi lazım bence daha

harikasın valla ne diyim herşey ortada :lepi:

hoşgeldin canım hemen hemen benim gibiymişsin bende 96 ile başladım 165 boyundayım şimdi 85 kiloyum ama bir senede gitti zorlaya ite kaka ben biraz zor veriyorum kiloda ama gitti işte seninde gider merak etme önceliğin ekmeğini azaltmak ve dğiştirmek olsun kepek kullanmaya başla bence yerimseniben

resmimi koyasım geldi

[/URL][/IMG]

bu 105 kilo halim kızlar

[/URL][/IMG]

buda 87.5 kiloki halim

valla muhteşem olmuş.darısı başımıza..boyda var ya.ya benim gibi 1.59 olsan.birde 93.5 kilo nasıl görülür.ben buraya resim eklemek istesem ne yapmam lazıım.alkisalkisalkisalsanaalsanasmile

ben bir kaç sayfa evvel bir liste yazmıştım.komşum diyetisyene gidiyor.hemen hemen aynıyız.bir ayda 10 kilo verdi.ikinci ay 6 kilo.şimdi 79 kiloda.

canım bu kadaraz yersen kiloyu az verirsin, ve malesefkaslarını yakabilirsin. benim listeyi yapabilirsin. sen 87 kilo yazıyorsun. en az 2 kilo verirsin sanırım. spor da yapıyorsun ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…