- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Sezeryan ilk kızım canım,buda sezeryanla gelecek o yüzden..30 aralık doktorun verdiği tarih ama bugün yarın gelecek sanki.benim.ocagi bekleyesim vardi ama bakalım,Rabbim ne zaman musade ederse artik.Dogum vaktin artk canm.guclu ol normal dogumu bekleyecen demi?normalin ikinci dogumu yari yariya daha kolay olur ilkine gore. Herkes oyle diyo yapanlar
Insallah cnm sen hele bir saglicakla al bebisini kucagina gerisi teferruat elbet hallolurTebrik ederim canim. Seneye bu zamanlar bende biraz vermiş olurum inşallah
Amin cnm insallahYa masaAllah baya azimlisin tek ogünde tüm gun yediginin 2 katını yiyorumdur. Darisi bana bu azimin.
Sanada masaAllah bonuscum baya az yiyosunn istikrarlisın cok guzel. Ben gecen hafta kurs nedeniyle bozunca aldim basimi gittim bu gün kararimi verdim bende bozmayacagım insaAllah
Gecmis olsun cnm ❤10 gündür oğlum ateşliydi çok şükür düzeldi ful enerjiyle haftaya başladı
10 gündür kreşe gitmiyor, bu sabahta hazırladım
anne artık kerşe gitmeme gerek yok ev daha güzelmiş diyor
onu kreşe yolladım ama ben gribe yakalandım
kemiklerim çok ağrıyor, kulaklarımda bi uğuldamadır gidiyor
Ayyyy ne guzel cnm ben bilmiyorum tecvitli okumayiGünlerim yogun geciyor okumakda ywtiyo ama yazmayada calisicam ins . Yeniden tecvidli surelere calisiyorum kuran calisiyorum 4 gün ayrıca dersler var is guc zaten aksam yemek cay odev doluyo hmn
Cuma 79.6 idim bugun 80.6 azmim yukari yonlu ama toparliycam
Darısı basina insaAllah zor birsey deilmis. Eger istersen rabbim nasip eder insaAllahIyi geceler kizlar
Bugunku menumu suraciga bir birakayim
23 aralik pazartesi
09.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
15.00 7 hurma
18.00 dunku bruksel lahanasini yogurtladim koca bir kase oldu baska yemek hazirlamadim uzerinede findik yedim
21.45 filtre kahve
Insallah cnm sen hele bir saglicakla al bebisini kucagina gerisi teferruat elbet hallolur
Amin cnm insallah
Gecmis olsun cnm ❤
Ayyyy ne guzel cnm ben bilmiyorum tecvitli okumayi
Aman beklesin planlanan günü canim. Ne kadar durursa o kadar iyi. Bende Erken dogurmaktan korkuyorumBugün 1 elim sigacak kadar asagi inmiş karnim,sanirim benim prenses gününu bekleyemeyecek
bende artık gelsin diyorum bi yandan fiziken çok yoruldum ama yine de kkorkuyorum.gerci korksam ne olacak sonuçta çıkacak bu çocuk demi..
Canim doktor niye o kadar erken tarih verdiSezeryan ilk kızım canım,buda sezeryanla gelecek o yüzden..30 aralık doktorun verdiği tarih ama bugün yarın gelecek sanki.benim.ocagi bekleyesim vardi ama bakalım,Rabbim ne zaman musade ederse artik.
Darisi basina in
Darısı basina insaAllah zor birsey deilmis. Eger istersen rabbim nasip eder insaAllah
Günaydın canim..erken degil aslinda 38. Haftaya geliyor verdigi tarih..Ben ocagi bekleyim,2 gün icin 1 yas büyük olmasin melegim diye ama kısmet tabi.Canim doktor niye o kadar erken tarih verdi
Artik ay onemli okullarda falan. Yine de Allahin takdiri canim hayırlısıyla dogsun saglikla kavuşun 1 hafta kalmış inşallah en azindan o tarihi beklesin kucuk hanimGünaydın canim..erken degil aslinda 38. Haftaya geliyor verdigi tarih..Ben ocagi bekleyim,2 gün icin 1 yas büyük olmasin melegim diye ama kısmet tabi.
Niyetine koyarsan olur ins kızlar kac yasinda bilmiyorum ama 3.5 olunca onlsrlada gidebilirsin onlarda elif ba dan baslar. Rabbim gonlüne göre versinDizimide izledim bitti ben simdi bu saatten sonra elmali turta yapcam yarin evdekiler yer
Insallah cnm Allah omur verirse kizlari azicik daha buyuteyim onada bakmak istiyorum. Simdi bir an bile yalniz birakmiyorlar.
Gözünüz aydin cnm saglikla huzurla oturun insallahKızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah
Kızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah
Hayırlı olsun canım, güle güle oturun içindeKızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah
en ufak 16 aylık olacak cnm 3 ocakta o biraz büyüsün inşallah olur o zamanNiyetine koyarsan olur ins kızlar kac yasinda bilmiyorum ama 3.5 olunca onlsrlada gidebilirsin onlarda elif ba dan baslar. Rabbim gonlüne göre versin
hayırlı olsun cnm. huzurla sağlıkla sevgiyle oturun inşallah yeni yuvanızdaKızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?