Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dogum vaktin artk canm.guclu ol normal dogumu bekleyecen demi?normalin ikinci dogumu yari yariya daha kolay olur ilkine gore. Herkes oyle diyo yapanlar
Sezeryan ilk kızım canım,buda sezeryanla gelecek o yüzden..30 aralık doktorun verdiği tarih ama bugün yarın gelecek sanki.benim.ocagi bekleyesim vardi ama bakalım,Rabbim ne zaman musade ederse artik.

sabah 10.30
1 küçük yumurta
1,5 dilim karakılçık tbe nden dil peynirli tost
5 zeytin
1 tk cevizli muammara
domates salatalık

ara 1 kupa filtre kahve

öğlen 16.00
1 kase granola yoğurt kasesi (yoğurt,3 yk ev yapım granola, 2 ceviz, 1 yk nar, 1/2 muz, 1 tepeleme tk tahin-pekmez)

ara 1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
etli 2 küçük kuru patlıcan ve 2 küçük kuru biber dolması
2 yk zeytinyağlı pırasa
1/2 ekşimaya tbe
kırmızı biber turşusu
1 yk yoğurt

yatana kadar 2 lt su

az sonra detoks çayı falan içerim.

Tam basladim diyete bu sefer tamam dedim ki arkadaslar pasta borek tatli ayapip geldiler saka gibi gecen hafta kurs simdi bu diyette deilken olmuyo bunlar sans isde hunharca yedim.bidaha yemiycek gibi. Yarin basliycam insaAllah. Hayirli aksamlar

Iyi geceler kizlar
Bugunku menumu suraciga bir birakayim
23 aralik pazartesi
09.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
15.00 7 hurma
18.00 dunku bruksel lahanasini yogurtladim koca bir kase oldu baska yemek hazirlamadim uzerinede findik yedim
21.45 filtre kahve

Tebrik ederim canim. Seneye bu zamanlar bende biraz vermiş olurum inşallah
Insallah cnm sen hele bir saglicakla al bebisini kucagina gerisi teferruat elbet hallolur
Amin cnm insallah
Gecmis olsun cnm ❤
Ayyyy ne guzel cnm ben bilmiyorum tecvitli okumayi

Darisi basina in
Darısı basina insaAllah zor birsey deilmis. Eger istersen rabbim nasip eder insaAllah

Bugunun menusu
Kah 1 yumurta peynir dim sal 1 cennet hurması
Ara 8.10 badem
Oglen okulda aciktm. 2 sarma 5.10 cubuk kraker yarmdan az kasarli tost

Aksam yarm kase corba 1 d ekmek 1 tbk taze fasulye
Ara cayla kestane ceviz (fazla yenis olabilirim)

Aman beklesin planlanan günü canim. Ne kadar durursa o kadar iyi. Bende Erken dogurmaktan korkuyorum

Sezeryan ilk kızım canım,buda sezeryanla gelecek o yüzden..30 aralık doktorun verdiği tarih ama bugün yarın gelecek sanki.benim.ocagi bekleyesim vardi ama bakalım,Rabbim ne zaman musade ederse artik.
Canim doktor niye o kadar erken tarih verdi

Dizimide izledim bitti ben simdi bu saatten sonra elmali turta yapcam yarin evdekiler yer

Darisi basina in

Darısı basina insaAllah zor birsey deilmis. Eger istersen rabbim nasip eder insaAllah

Insallah cnm Allah omur verirse kizlari azicik daha buyuteyim onada bakmak istiyorum. Simdi bir an bile yalniz birakmiyorlar.

Günaydın canim..erken degil aslinda 38. Haftaya geliyor verdigi tarih..Ben ocagi bekleyim,2 gün icin 1 yas büyük olmasin melegim diye ama kısmet tabi.
Artik ay onemli okullarda falan. Yine de Allahin takdiri canim hayırlısıyla dogsun saglikla kavuşun 1 hafta kalmış inşallah en azindan o tarihi beklesin kucuk hanim

Dizimide izledim bitti ben simdi bu saatten sonra elmali turta yapcam yarin evdekiler yer

Insallah cnm Allah omur verirse kizlari azicik daha buyuteyim onada bakmak istiyorum. Simdi bir an bile yalniz birakmiyorlar.
Niyetine koyarsan olur ins kızlar kac yasinda bilmiyorum ama 3.5 olunca onlsrlada gidebilirsin onlarda elif ba dan baslar. Rabbim gonlüne göre versin

Kızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah
Gözünüz aydin cnm saglikla huzurla oturun insallah
Bebiş şansı, bereketiyle gelecek :)

Kızlar uzun zamandir bekledigim evi bugun aldik cok şükür..eşimin aileside maddi olarak desteklediler yoksa zordu cidden..sizde benim ailem oldunuz paylaşmak istedim sevincimi..darısı olmayanlara inşallah

Allah içinde huzurla, sağlıkla, afiyetle oturmak nasip etsin canım

[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım, güle güle oturun içinde

slm kızlar
yarın denetlememiz var diye bugün 9da çıktım. sabahta çok yoğunduk kendi evrak işlerime hiç bakamamıştım. akşam yemeğide yiyemedim orda anca eve gelince yedim yemeğimi saat çok geç olmuştu ama hiç yemezsemde olmaz diye düşündüm.
24.12.2019 menum
09.00 filtre kahve
13.00 domates yeşil zetin peynir ceviz
21.00 tane fasülye yoğurt
23.30 gibi bi kahve içerim
2 lt su

Niyetine koyarsan olur ins kızlar kac yasinda bilmiyorum ama 3.5 olunca onlsrlada gidebilirsin onlarda elif ba dan baslar. Rabbim gonlüne göre versin
en ufak 16 aylık olacak cnm 3 ocakta o biraz büyüsün inşallah olur o zaman
hayırlı olsun cnm. huzurla sağlıkla sevgiyle oturun inşallah yeni yuvanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…