Benimde yüzüm kalmadıgelemiyorum sık sık ama destek olmadan da olmuyor 31 Aralık sabahına kadar o basküle çıkmayacağım ve birbuçuk ay içerisinde 100.2 den 92.9 kg.'a indim yılbaşı günü tartılıp nasipse aranızda yer alıcam
Ya masaAllah baya azimlisin tek ogünde tüm gun yediginin 2 katını yiyorumdur. Darisi bana bu azimin.22 aralik pazar menum
09.30 1 limon suyu ile 1 bardak su
11.00 5 hurma 2 kuru incir
13.30 marul mor lahana havuc ve yesil soganli salata. Tuz yok sadece z.yag var (limonum bitmisti sirke koymak aklima gelmedi)
18.00 tuzsuz buruksel lahanasi yemegi (z.yagda arpcik soganlari kavurdum sonra 1kapya biber biraz yesil biber ilave ettim. Bruksel lahanalarini koydum 5-6 tane cerry domates attim. Biraz su ilave ettim. Yemegimiz hazir. Az birsey kaldi yarinda onun uzerine sarimsakli yogurt doker yerim)
22.00 sade soda
Suyumu olculu icmedim aklina geldikce ictim ama yinede 2ltye yakindir.
Sanada masaAllah bonuscum baya az yiyosunn istikrarlisın cok guzel. Ben gecen hafta kurs nedeniyle bozunca aldim basimi gittim bu gün kararimi verdim bende bozmayacagım insaAllahCumartesi
Sabah 10.30
Sucuklu yumurta
Peynir domates 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Öğlen
Dışarda bi kahve içtim
Akşam 17:30
1 tabak dolu kapuska
1 dilim ekmek
Spor yok
Su az.
Pazar
Sabah 10.30
2 yumurta sucuklu
2-3 tane sosis, kaşar peynir
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal kaymak
Öğlen 14.30
3-4 tane kızarmış patates çay
Akşam 21.00
1 tabak tavuk çorbası
Peynir roka falan yedim
Su hiç içmemişim
Sporda yok
Sanada oğlusunada gecmis olsun canım10 gündür oğlum ateşliydi çok şükür düzeldi ful enerjiyle haftaya başladı
10 gündür kreşe gitmiyor, bu sabahta hazırladım
anne artık kerşe gitmeme gerek yok ev daha güzelmiş diyor
onu kreşe yolladım ama ben gribe yakalandım
kemiklerim çok ağrıyor, kulaklarımda bi uğuldamadır gidiyor
Ara ogun 1 avuc leblebi 1 lt su bu saate kadar
Hoşbuldum yenacımAaa seni görmek ne güzel.. hoşgeldin
Size bakarak ben cok yiyorum yaBenim de menum gelsin .cumartesi uyamadm
C.tesi. kah cok hafif ve karbonsuz yedim öğlen 3 gibi dpgum gunu partisinseydm pastali borekli ama yas pastasini yemedm.aksama da sadece meyve yedim
.
Pazar kah 1 yumurta dom 5 zeytin 5 badem
Ara kahveyle 3 minik poaca
Aksam 1 kase havuclu pirasali tavuk corbasi
Ara limon +ayva
Saglikla gelsin ne guzel hamilelik dogum insan cok özlüyor.Bugün 1 elim sigacak kadar asagi inmiş karnim,sanirim benim prenses gününu bekleyemeyecek
bende artık gelsin diyorum bi yandan fiziken çok yoruldum ama yine de kkorkuyorum.gerci korksam ne olacak sonuçta çıkacak bu çocuk demi..
Dogum vaktin artk canm.guclu ol normal dogumu bekleyecen demi?normalin ikinci dogumu yari yariya daha kolay olur ilkine gore. Herkes oyle diyo yapanlarBugün 1 elim sigacak kadar asagi inmiş karnim,sanirim benim prenses gününu bekleyemeyecek
bende artık gelsin diyorum bi yandan fiziken çok yoruldum ama yine de kkorkuyorum.gerci korksam ne olacak sonuçta çıkacak bu çocuk demi..
valla bonus dün yazmadım. çünkü sabah yumurtalı peynirli zeytinli normal bir kahvaltının ardından öğlen 2 dilim ıspanaklı kıymalı börek, 2 yk cevizli un helvası ve 1 kase tarhana çorbası içtim. akşam da hellimli levrek ızgara, börülce salatası, 2-3 lokma tbe, 1 tk pekmez-tahin yedim. gece de 1 küçük portakal ve 8 adet falan kestane yedim
afiyet olsun ama bence kahvaltına hergün bir yumurta ekle canım. tok tutar.50 dk yürüdüm
Buda kahvaltım suyu artircam ins simdi ara ögün yapıcam ben duzenli yediklerimi yazma konusunda pek basarili deilim malesef ama sizinkileri gördükce azaltiyorum yediklerimi
ikinize de geçmiş olsun10 gündür oğlum ateşliydi çok şükür düzeldi ful enerjiyle haftaya başladı
10 gündür kreşe gitmiyor, bu sabahta hazırladım
anne artık kerşe gitmeme gerek yok ev daha güzelmiş diyor
onu kreşe yolladım ama ben gribe yakalandım
kemiklerim çok ağrıyor, kulaklarımda bi uğuldamadır gidiyor
bakarsın 2020 nin il bebişi olurBugün 1 elim sigacak kadar asagi inmiş karnim,sanirim benim prenses gününu bekleyemeyecek
Bu gün acelem vardi yarinda acelemmolcak gibi ama eklemeye calisicam.valla bonus dün yazmadım. çünkü sabah yumurtalı peynirli zeytinli normal bir kahvaltının ardından öğlen 2 dilim ıspanaklı kıymalı börek, 2 yk cevizli un helvası ve 1 kase tarhana çorbası içtim. akşam da hellimli levrek ızgara, börülce salatası, 2-3 lokma tbe, 1 tk pekmez-tahin yedim. gece de 1 küçük portakal ve 8 adet falan kestane yedim
afiyet olsun ama bence kahvaltına hergün bir yumurta ekle canım. tok tutar.
ikinize de geçmiş olsun
bakarsın 2020 nin il bebişi olurAllahın izniyle sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?