Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel inmişsin

Ya masaAllah baya azimlisin tek ogünde tüm gun yediginin 2 katını yiyorumdur. Darisi bana bu azimin.
Sanada masaAllah bonuscum baya az yiyosunn istikrarlisın cok guzel. Ben gecen hafta kurs nedeniyle bozunca aldim basimi gittim bu gün kararimi verdim bende bozmayacagım insaAllah

50 dk yürüdüm
Buda kahvaltım suyu artircam ins simdi ara ögün yapıcam ben duzenli yediklerimi yazma konusunda pek basarili deilim malesef ama sizinkileri gördükce azaltiyorum yediklerimi

Eklentiler

• IMG-20191223-WA0002.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 20
10 gündür oğlum ateşliydi çok şükür düzeldi ful enerjiyle haftaya başladı
10 gündür kreşe gitmiyor, bu sabahta hazırladım
anne artık kerşe gitmeme gerek yok ev daha güzelmiş diyor

onu kreşe yolladım ama ben gribe yakalandım
kemiklerim çok ağrıyor, kulaklarımda bi uğuldamadır gidiyor

Sanada oğlusunada gecmis olsun canım

Günlerim yogun geciyor okumakda ywtiyo ama yazmayada calisicam ins . Yeniden tecvidli surelere calisiyorum kuran calisiyorum 4 gün ayrıca dersler var is guc zaten aksam yemek cay odev doluyo hmn
Cuma 79.6 idim bugun 80.6 azmim yukari yonlu ama toparliycam

Benim de menum gelsin .cumartesi uyamadm

C.tesi. kah cok hafif ve karbonsuz yedim öğlen 3 gibi dpgum gunu partisinseydm pastali borekli ama yas pastasini yemedm.aksama da sadece meyve yedim
.
Pazar kah 1 yumurta dom 5 zeytin 5 badem
Ara kahveyle 3 minik poaca
Aksam 1 kase havuclu pirasali tavuk corbasi
Ara limon +ayva

Size bakarak ben cok yiyorum ya

Saglikla gelsin ne guzel hamilelik dogum insan cok özlüyor.
Arkadas aradi aksam caya gelceklermis cikdim birseyler aldim ve 2 kucuk kurabiye yefim ;( yedigimden ziyade bu benim diyete giremedigimi gösteriyor o uzdu beni. Ben ne yemekleri geri cevirirdim bi duzene giremiyorum yaa

Dogum vaktin artk canm.guclu ol normal dogumu bekleyecen demi?normalin ikinci dogumu yari yariya daha kolay olur ilkine gore. Herkes oyle diyo yapanlar

valla bonus dün yazmadım. çünkü sabah yumurtalı peynirli zeytinli normal bir kahvaltının ardından öğlen 2 dilim ıspanaklı kıymalı börek, 2 yk cevizli un helvası ve 1 kase tarhana çorbası içtim. akşam da hellimli levrek ızgara, börülce salatası, 2-3 lokma tbe, 1 tk pekmez-tahin yedim. gece de 1 küçük portakal ve 8 adet falan kestane yedim
50 dk yürüdüm
Buda kahvaltım suyu artircam ins simdi ara ögün yapıcam ben duzenli yediklerimi yazma konusunda pek basarili deilim malesef ama sizinkileri gördükce azaltiyorum yediklerimi
afiyet olsun ama bence kahvaltına hergün bir yumurta ekle canım. tok tutar.
ikinize de geçmiş olsun
bakarsın 2020 nin il bebişi olur Allahın izniyle sağlıkla gelsin

Bu gün acelem vardi yarinda acelemmolcak gibi ama eklemeye calisicam.
Et sote yiycen misafirim yemekleriyle geliyor tatli borek vs gelde yeme bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…