Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maralgozlu çok geçmiş olsun ağır geçer domuz gribi çokta bulaşıcı maral dikkat edin
Bizde ilac kullanmaya basladik koruyucu amacli alin dedi doktor.oglana da suruptan iciriyorum gecmrsin diye.gercekten agir gecirdi kuzucuk.cok şükür iyi biraz daha 5 gunun sonunda

Aa nasıl kapmis oyke.Allah sifa verrsn.simdi nasil
Vallahi cocuk doktoru 10 cocuktan 8 i nin gribi bu sekilde dedi son bir ayda.havalarda sicak gitti oda etken sanirim.ne yapsin kuzum sabah 7lerde yollara dusuyo bizle oda mesaide.siz de dikkat edin ben ilk basta pek onemsemedim ama birden ates ve halsizlikle esir aldi cocugu

Tebrikler.idolumuzsun

Hayırlı geceler arkadaşlar
Gelemiyorum sık sık, hala bir düzen oluşturamadım çünkü, sizleri okudum kilo verenlere kendim vermiş kadar çok sevindim, imrendim,motive oldum, kendimle hesaplaştım ve tekrar başlama kararı aldım, uzun soluklu olur inşaallah. Bu hafta tartılmadım çünkü kilomla yüzleşmek istemedim. Tabii gerçeklerden uzun süre kaçamam.
Bu haftayı iyi değerlendiririm inş
Bu arada hasta olanlara şifa, derdi olanlara derman diliyorum Allahımdan.

22 aralik pazar menum
09.30 1 limon suyu ile 1 bardak su
11.00 5 hurma 2 kuru incir
13.30 marul mor lahana havuc ve yesil soganli salata. Tuz yok sadece z.yag var (limonum bitmisti sirke koymak aklima gelmedi)
18.00 tuzsuz buruksel lahanasi yemegi (z.yagda arpcik soganlari kavurdum sonra 1kapya biber biraz yesil biber ilave ettim. Bruksel lahanalarini koydum 5-6 tane cerry domates attim. Biraz su ilave ettim. Yemegimiz hazir. Az birsey kaldi yarinda onun uzerine sarimsakli yogurt doker yerim )
22.00 sade soda
Suyumu olculu icmedim aklina geldikce ictim ama yinede 2ltye yakindir.

Tebrik ederim canim. Seneye bu zamanlar bende biraz vermiş olurum inşallah

Cumartesi

Sabah 10.30
Sucuklu yumurta
Peynir domates 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal

Öğlen
Dışarda bi kahve içtim

Akşam 17:30
1 tabak dolu kapuska
1 dilim ekmek

Spor yok
Su az.

Pazar

Sabah 10.30
2 yumurta sucuklu
2-3 tane sosis, kaşar peynir
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal kaymak

Öğlen 14.30
3-4 tane kızarmış patates çay

Akşam 21.00
1 tabak tavuk çorbası
Peynir roka falan yedim

Su hiç içmemişim
Sporda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…