Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok az yeyipmetabolizmanı yavaşlatmış olabilirmisin acaba

sağol canım. bence kesinlikle diyetisyene gitmelisin. ben gidiyorum ve çok güzel kilo verebildim. kafana göre diyet yapma bence. başkasının listesi de sana uymaz. devlet hastanelerinde vardiyetisyenler. onları da deneyebilirsin.

canım çok az yeyipmetabolizmanı yavaşlatmış olabilirmisin acaba

valla canım haklı olabilirsin bende düşündüm dedim iraz şaşırtayım bu ara önüme ne gelirse yicem bir hafta sonra normale döncem bakalım uzuuun zamandır çünkü aynı şeyleri yapıyorum ama tık yok iki yukarı bir aşağı oynayıp duruyor ibre fark yok canım çok sıkılıyor bunada bide egzersizde yapmama rağmen yaa tamam bir haftada olacak şey değil ama niye gramlada olsa gitmiyor onu anlamıyorum neyse bakalm b hafta ne çıkarsa bahtıma bilmiyorumkismile

Kırmızı balonlu kız çocuğu
Buün aynada baktığım suret mahkum etmiş beni yanlızlığa.Bakıyorum yüzüme şaşırıyorum!Gördüğüm suretten utanıyorum.Ne gözler aynı,ne şakaklarıma düşen aklar bana ait nede bakışlarım yansıtıyor sevincimi.Halbuki daha dün koşuyordu mahallenin eskimiş kaldırımlarında ,gözlerinde sevinç yarınlara pırıl pırıl ümitle bakan kırmızı balonlu bri kız çocuğu.Merak ve heyecanla bekliyordu büyümeyi.Bekliyordu ufuklara yelken açacağı günleri.kıpır kıpırdı yüreği gün sayıyordu ileriye doğru mutlu ve başarılı olacağından emindi.Bekledimm! bekledin ve büyüdün kırmızı balonlu kız çocuğu.sen büyüdün büyümesine ama aynı oranda küçüldü seni mutlu kılan dünyan.Ne olmuştu kırmızı balonuna? uçup gitmişmiydi sahiden elinden mi kaymıştı yoksa? bilmiyorum.Önce kırmızı balonun terketmiş seni farkına bile varmadan sonra dolanmış ipine geriye kalan bütün güzel umutlar.Bilemiyorum ;basit bir kırmızı balonu senden aldıklarıyla birlikte sana geri veremiyorum.Gücüm yetmiyor be küçük kız gücüm buna yetemiyor bunu hissedebiliyorum.Çok uzaklarda kaldı kırmızı balonlar uzansamda alamıyorum işte geriyede dönemiyorum korkuyorum.Dün parkta otururken tek başım,uzaklardan gelen baloncu geçti yanımdan.Balonların arasında çok aradım seni ama benliğim gibi onlarında karışmıştı renkleri.Çok bakındım yoktu ne küçük bir kız çocuğu nede ümitleri.Oda ellerimin arasından kayan kırmızı balonlarım gibi uçup gitmişti.....

yenoşum budadüz yazım canımcım beyzus aplam merak etmiştin kırmızı balonu şiirden düz yazıya döndü kusura bakma kaydirigubbakcemile3gerçi şiiride andırıyor bira ama ortaya bi karışık yaptım işte:kedi:

Son düzenleme:

Kısa bir dönem bende 36 beden giymiştim...Şaka gibi yaaa..Şimdi 106 beden giyiyorum o ayrı...:roflol::roflol:
inşallah yine inecez o bedenlere

çok aç kaldığın için bence metebolizman zayıfladı birde kafaya takıp stres yaparsan kilolar gitmez spor hocasından duydum dün

motive olmana çok sevindim canım

sağol canım kalanı düşünme verdiğni düşün kalanı düşündükçe insana sıkıntı basıyor

tebessüm çok güzel olmuşsun arada fark artınca bende koyarım ay çok hoş ya ne güzel zayıflamışsın

sağol canım önce bir iyleş nasılda veririsin kiloları

sağol canım benim ama kaleminin kırk fırın ekmek yemesi lazım bence daha

harikasın valla ne diyim herşey ortada :lepi:

sağol canım
valla muhteşem olmuş.darısı başımıza..boyda var ya.ya benim gibi 1.59 olsan.birde 93.5 kilo nasıl görülür.ben buraya resim eklemek istesem ne yapmam lazıım.alkisalkisalkisalsanaalsanasmile
sağol ablacım http://imageshack.us/
bu adrese resmini yükle orada çıkan forum için resim kısmındaki linki kopyala cevap yazdığın sayfada sarı bir kutu var grafik ekle diye ona tıkla oraya yapıştır

beyzus cnm çok geçmiş olsun ya :sinifsinif:

çok üzüldüm anneciğine

kıyamam cnm benim

gözünün önünden gitmez şimdi o an

benim de annem ölümle burun buruna geldi

aklımdan çıkmıyor o an

birine kızmıştı fırlamış yola

hiç ışıklara bakmak aklına gelmemiş

çok sinirliymiş

hızla bir araba gelmiş

az daha çarpıyormuş

arkaya son anda kaçmış

eğer arkadanda araba gelseymiş

morgdan toplardınız diye dalga geçiyor

içimden can kopmuştu sanki o an

allahım umarım bir daha yaşatmaz anneciğine

kıyamam cnm benim ellerinden öp benim için

çok kötü oldum içim cız etti

yanında olsaydım bende sarılır öperdim

cnm benim ya allah esirgesin:sinifsinif:

of çok uzattım galiba

opuyorumnanaktan

Hoş geldin canım....
resmimi koyasım geldi

[/URL][/IMG]

bu 105 kilo halim kızlar

[/URL][/IMG]

buda 87.5 kiloki halim
Offfff süper olmuşsun canım.Maaşallah......Çoooook güzel görünüyorsun.....

Kısa bir dönem bende 36 beden giymiştim...Şaka gibi yaaa..Şimdi 106 beden giyiyorum o ayrı...:roflol::roflol:
Ben ilkokuldayken bir ara ama kısa bir ara 36 bedendim......delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden38-40-42-46-48-50 hızla bugünlere geldim
Ooooooo Tursariciğim hoşgeldin canım.Özlettin yine....
Bak ikimiz için bir çare öneriyorum...
İkimiz bir eve kapanalım.Eve günlük yetecek kadar kepek ekmeği,sebze,peynir,su,tavuk tedarik edelim.İhtiyaçlarımızı eşler günlük olarak getirip kapıdan bırakıp gitsin.İstersen benim eve kapanalım koşu bandıda var.Tozunu alıp kullanırız.Senin yavruyu ablama gönderelim ablam baksın.Hemde Ege nin yanında biraz yaramazlıkta öğrenmiş olur.Haftada bir çocuk görüşü yaparız.İsteyen arkadaşlarımızda bize katılabilir tabii...Belki zayıflarız.Hııı ne dersin.....
Yine döktürmüşsün ....Çok güzel olmuş canım.....
ben bir kaç sayfa evvel bir liste yazmıştım.komşum diyetisyene gidiyor.hemen hemen aynıyız.bir ayda 10 kilo verdi.ikinci ay 6 kilo.şimdi 79 kiloda.
Bizde diyetisyene gitsekmi acaba ......Ben diyetisyeni son çare görüyorum.Onunlada başaramazsam bittim demektir diye.Yanlış bir düşünce ama böyle düşündüğüm içinde gidemiyorum.Allahım bir kolaylık ver demekten yoruldum......
Bende seni sarılıp öpüyorum canım.Çok sağol.....

ıyi geceler arkadaşlar......
Dün doğum günümdü......Yarım gün çalışıp eve geldim ve kapıdan girince gördüğünüz manzarayla karşılaştım.Çok mutlu oldum...Dilim tutuldu.Aldığım en güzel hediyelerden biri bu.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Hiç biriniz yanlış anlamaz biliyorum;hava olsun diye değil sizlerle ( dostlarımla) paylaşmak istedim.Biliyorum ki benim için mutlu olacaksınız.

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun beyzus abla çok güzel bir sürpriz yapmış eşin ablacım nice senelere insan nekadar mutlu oluyor değilmi

doğum günün kutlu olsun beyzus abla çok güzel bir sürpriz yapmış eşin ablacım nice senelere insan nekadar mutlu oluyor değilmi

Çok teşekkürler canım...Allah cümlemize mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah....

Sürpriz 24 ncü senede olunca daha çok mutlu oldum.İlk yıllarda olsaydı da sevinirdim tabii ama bunca yıl sonra çok duygulandırdı beni....

Bundan 20 yıl önce doğum günümü unutup o günü klozeti tamir ederek geçirmişti.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Bende sonunda dayanamayıp ağladım.kötükedihüsoalsanaalsanasmilekötükedihüsoÇok üzülmüştü.Çocukluk işte.Şimdi olsa üzülmem gibi geliyor ama belli de olmaz sağım solum....
Klozet macerasından sonra yıllarca kızı hatırlattı doğum günümü babasına sağolsun.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Kızımız evlenince artık bizi düşünecek hali kalmadı tabii ama eşimde alıştı galiba.....

İyi geceler...

BEYZUS ablam doğum gününmüş dimek :) Allah hayırlı ve güzel bir ömür nasip etsin sevdiklerinle inşallah :Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım

iyiki doğmuşşun a.s.opuyorumnanaktan çok güzel bir manzara valla allah nazarlardan saklasın nasılda ince düşünmüş

klozet haadelikafadulden insan kızar unutmasına nezaman olursa olsun ben kızarım valla

Vayy :)) belkim o dil tutulma anında içinin yağlarıda accuk erimiştir :jeyyar: efferim enişteye esaslı adammış vereliniortak

Beyzus doğum günün yeni başlangıçlarla gelsin.eşini kutlarım.bazen sözlerin yetmedeği yerde küçük jestler ne güzel anlatır''seni seviyorum,iyiki varsın''demeyi.eşin bunu çok güzel anlatmış.mutluluğunuz daim olsun.

biliyormusun dün benim biricik yavrumun Arasımın da doğum günüydü.gelinle daha evvel sözleşmiştik.ben para gönderdim.ortak ceptelefonu aldık.şu internete girilenden.yavrum kaç senedir aynı telefonu oldukça eski ve basit olanı kullanıyordu.çok sevinmiş.valla en az 10 sene kullanır.
ben ne yaptım biliyornusunuz.nasıl beğendinmi diye soracağıma oğluma kaçparaya almış diye sordum.

tabii aklım başıma geldi ama geç geldi.o da anne gelinine sor dedi.özelliklerini anlatınca gaza geldim.hediye olduğunu unuttum..gittikçe bunuyorum galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…