resmimi koyasım geldi
[/URL][/IMG]
bu 105 kilo halim kızlar
[/URL][/IMG]
buda 87.5 kiloki halim
merhabalar bayanlar maşallah topik bayaa iyi kalabalıklaşmış. banada bi el atında yağları yakayım artıkın yaa çok moralim bozuk valla gitmiyor bu kilolar bir haftadır egzersizlerimide aksatmadan yapıyorum ama yok yok sinirden oturup ağlayasım bi ton yemek yiyesim var aç olmasamda geçen hafta 250 dak fazla egzersiz yaptım ve mekik 500 yaa şınav bile çektim yok yok aksine ibre yukarı gidiyor ben napıcağımı şaşırdım vallamafoldumbenvalla moral bozukluğundan elim bilg bile gitmiyor evdede durumlar pek iç açıcı değil açıkcası şu aralar ben bişeyler yapmak istedikçe eşim önüme taş koyuyor ya hayır kelimesini pek cevap olarak kabul etmemde :kedi:daha beter hırs basıyor beni stres yaptıkcada gitmiyor pis vede yılışık şeyler hhhhhhhhhhhhooooooooooooofffffffff hooooffff :sinifsinif:
zeynep957,pregant,yena,tebessüm77 teşekkürler kızlar hoşbuldum çok kibarsınız
artık bu başlığın müdavimiyim çünkü bu kilolar gitmeli
boyum 1.65 kilom 97 off off çok fazlam var çok
ama nerden nasıl başlasam pazartesi spora yazılıyorum
diyetisyene gitsem mi faydası var mı sizce ama çok uçuk fiyatlar
bir diyetim bile yok örnek diyet yazabilirseni,z memnun olurum
ekstra yanında yardımcı ürün kullanan arkadaşlardanda tavsiye bekliyorum
iyi pazarlarrr
canım çok az yeyipmetabolizmanı yavaşlatmış olabilirmisin acaba
inşallah yine inecez o bedenlere
Kısa bir dönem bende 36 beden giymiştim...Şaka gibi yaaa..Şimdi 106 beden giyiyorum o ayrı...:roflol::roflol:
merhabalar bayanlar maşallah topik bayaa iyi kalabalıklaşmış. banada bi el atında yağları yakayım artıkın yaa çok moralim bozuk valla gitmiyor bu kilolar bir haftadır egzersizlerimide aksatmadan yapıyorum ama yok yok sinirden oturup ağlayasım bi ton yemek yiyesim var aç olmasamda geçen hafta 250 dak fazla egzersiz yaptım ve mekik 500 yaa şınav bile çektim yok yok aksine ibre yukarı gidiyor ben napıcağımı şaşırdım vallamafoldumbenvalla moral bozukluğundan elim bilg bile gitmiyor evdede durumlar pek iç açıcı değil açıkcası şu aralar ben bişeyler yapmak istedikçe eşim önüme taş koyuyor ya hayır kelimesini pek cevap olarak kabul etmemde :kedi:daha beter hırs basıyor beni stres yaptıkcada gitmiyor pis vede yılışık şeyler hhhhhhhhhhhhooooooooooooofffffffff hooooffff :sinifsinif:
günaydınlarrrrzemuszemus herkeze iyi pazarlar.. hihoyyyt tebessüm77 henüz tanışma fırsatımız olmadı 2 haftadr burdayım ama resmini görmek bana o kadar iyi geldiki sarj olmuş gibi motive oldum tşk ederimmmmmm opuyorumnanaktan
hosbulduk yenacım ewet tatıl yaptım desarj oldum
tebessum bak nekadar cok kısıyı motıve ettın goruyor musun sen devam et ki biz dahada motıve olalım resımlerıne bakıp benım 50 kusur ılom var daha verılecek.
tursari kalemin cok guclu bence
tebessüm çok güzel olmuşsun arada fark artınca bende koyarım ay çok hoş ya ne güzel zayıflamışsın
sağol canım benim ama kaleminin kırk fırın ekmek yemesi lazım bence daha
harikasın valla ne diyim herşey ortada :lepi:
sağol ablacım http://imageshack.us/valla muhteşem olmuş.darısı başımıza..boyda var ya.ya benim gibi 1.59 olsan.birde 93.5 kilo nasıl görülür.ben buraya resim eklemek istesem ne yapmam lazıım.alkisalkisalkisalsanaalsanasmile
sağol canım uygulamaya çalışıcamaa evet canım bu haftakilisteye birebir uygun. yalnız akşam yemeğinde 1 su bardağı yoğurt var. yemiştim ama yazmayı unutmuşum. balık yerine tavık, kırmızı et, kuru fasulye filan da oluyor. 3 yumurta büyüklüğünde et ya da 12 kaşık baklagil. bu diyete birebir uyarsam 1,5 kilo vereceğii söyledi tiyetisyen. sen de dene bakiim hangiis daha çok vericez. ben 78 kiloyum şu an. sen kaçsın
bugünlerde canım hiç birşey yemek istemiyor. bugünde birşey yemedimcanım bu kadaraz yersen kiloyu az verirsin, ve malesefkaslarını yakabilirsin. benim listeyi yapabilirsin. sen 87 kilo yazıyorsun. en az 2 kilo verirsin sanırım. spor da yapıyorsun ne güzel.
sağol canım boyum 168cmboyun kaç canım? çok farketmiş ya. maşalla
valla canım haklı olabilirsin bende düşündüm dedim iraz şaşırtayım bu ara önüme ne gelirse yicem bir hafta sonra normale döncem bakalım uzuuun zamandır çünkü aynı şeyleri yapıyorum ama tık yok iki yukarı bir aşağı oynayıp duruyor ibre fark yok canım çok sıkılıyor bunada bide egzersizde yapmama rağmen yaa tamam bir haftada olacak şey değil ama niye gramlada olsa gitmiyor onu anlamıyorum neyse bakalm b hafta ne çıkarsa bahtıma bilmiyorumkismile
metebolizman yavaşlamıştır. sok diyet yapma az yeme düzenli sık ye bence veririsin
Hoş geldin canım....merhaba bayanlar
ben bugün üye oldum.kilom 90nın üzeri hemen diyete başlamam gerek.3 ay önce başladım yarım kaldı.önceki yıllardada hep öyle oldu
bende gruba dahil olmak istiyorum
önerileriniz varsa çok sevinirim
Offfff süper olmuşsun canım.Maaşallah......Çoooook güzel görünüyorsun.....resmimi koyasım geldi
[/URL][/IMG]
bu 105 kilo halim kızlar
[/URL][/IMG]
buda 87.5 kiloki halim
Ben ilkokuldayken bir ara ama kısa bir ara 36 bedendim......delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden38-40-42-46-48-50 hızla bugünlere geldim
Kısa bir dönem bende 36 beden giymiştim...Şaka gibi yaaa..Şimdi 106 beden giyiyorum o ayrı...:roflol::roflol:
Ooooooo Tursariciğim hoşgeldin canım.Özlettin yine....merhabalar bayanlar maşallah topik bayaa iyi kalabalıklaşmış. banada bi el atında yağları yakayım artıkın yaa çok moralim bozuk valla gitmiyor bu kilolar bir haftadır egzersizlerimide aksatmadan yapıyorum ama yok yok sinirden oturup ağlayasım bi ton yemek yiyesim var aç olmasamda geçen hafta 250 dak fazla egzersiz yaptım ve mekik 500 yaa şınav bile çektim yok yok aksine ibre yukarı gidiyor ben napıcağımı şaşırdım vallamafoldumbenvalla moral bozukluğundan elim bilg bile gitmiyor evdede durumlar pek iç açıcı değil açıkcası şu aralar ben bişeyler yapmak istedikçe eşim önüme taş koyuyor ya hayır kelimesini pek cevap olarak kabul etmemde :kedi:daha beter hırs basıyor beni stres yaptıkcada gitmiyor pis vede yılışık şeyler hhhhhhhhhhhhooooooooooooofffffffff hooooffff :sinifsinif:
Yine döktürmüşsün ....Çok güzel olmuş canım.....biraz önce yazdığım nacizhane şiir demeyede dilim varmıyorya şairlerden çekinerek neyse işte aklımdan geçenleri yazdım diyim paylaşmak istedim sizlerle
Tutunuyorum bu hayata parmaklarımın ucuyla
Bilmiyorum düştüm belki o en derin uçuruma
Karanlıklardayım ışık yok,yol yok,iz yok;
Yinede yürüyorum bir umut var olan ıssızlığa.
Belirsizim işte böyle sepia,solgun,
Dağılmış bir resim gibi yarım ve vurgun.
Kapılmış rüzgara sürükleniyor aklım,
Toparlayamadım gitti parçalarım darmadağın.
Solmuş bakışlar düşmüş başlar öne
Baktım bir ben değilim bu yeryüzünde,
İnsanlar kalabalıklar arasında ama tek,
Yürüyor kendinide yolunuda kaybetmiş;bilmeyerek.
Yinede bilmemişim sevmişim kendimi,
Farkettim seni ararken bencilliğimi,
Ne yapsam susmaz yüreğimin sesi,
Bırak bana beni yak artık gemileri......
Bizde diyetisyene gitsekmi acaba ......Ben diyetisyeni son çare görüyorum.Onunlada başaramazsam bittim demektir diye.Yanlış bir düşünce ama böyle düşündüğüm içinde gidemiyorum.Allahım bir kolaylık ver demekten yoruldum......ben bir kaç sayfa evvel bir liste yazmıştım.komşum diyetisyene gidiyor.hemen hemen aynıyız.bir ayda 10 kilo verdi.ikinci ay 6 kilo.şimdi 79 kiloda.
beyzus cnm çok geçmiş olsun ya :sinifsinif:
çok üzüldüm anneciğine
kıyamam cnm benim
gözünün önünden gitmez şimdi o an
benim de annem ölümle burun buruna geldi
aklımdan çıkmıyor o an
birine kızmıştı fırlamış yola
hiç ışıklara bakmak aklına gelmemiş
çok sinirliymiş
hızla bir araba gelmiş
az daha çarpıyormuş
arkaya son anda kaçmış
eğer arkadanda araba gelseymiş
morgdan toplardınız diye dalga geçiyor
içimden can kopmuştu sanki o an
allahım umarım bir daha yaşatmaz anneciğine
kıyamam cnm benim ellerinden öp benim için
çok kötü oldum içim cız etti
yanında olsaydım bende sarılır öperdim
cnm benim ya allah esirgesin:sinifsinif:
of çok uzattım galiba
opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun beyzus abla çok güzel bir sürpriz yapmış eşin ablacım nice senelere insan nekadar mutlu oluyor değilmi
beyzus gecmıs dogum gunun kutlu olsun bende olsam coook mutlu olurdum bu suprız karsısında cok romantık:))[/QUOTE
Sağol canım.....
Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin.....
Hoş geldin canım....
Offfff süper olmuşsun canım.Maaşallah......Çoooook güzel görünüyorsun.....
Ben ilkokuldayken bir ara ama kısa bir ara 36 bedendim......delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden38-40-42-46-48-50 hızla bugünlere geldim
Ooooooo Tursariciğim hoşgeldin canım.Özlettin yine....
Bak ikimiz için bir çare öneriyorum...
İkimiz bir eve kapanalım.Eve günlük yetecek kadar kepek ekmeği,sebze,peynir,su,tavuk tedarik edelim.İhtiyaçlarımızı eşler günlük olarak getirip kapıdan bırakıp gitsin.İstersen benim eve kapanalım koşu bandıda var.Tozunu alıp kullanırız.Senin yavruyu ablama gönderelim ablam baksın.Hemde Ege nin yanında biraz yaramazlıkta öğrenmiş olur.Haftada bir çocuk görüşü yaparız.İsteyen arkadaşlarımızda bize katılabilir tabii...Belki zayıflarız.Hııı ne dersin.....
Yine döktürmüşsün ....Çok güzel olmuş canım.....
Bizde diyetisyene gitsekmi acaba ......Ben diyetisyeni son çare görüyorum.Onunlada başaramazsam bittim demektir diye.Yanlış bir düşünce ama böyle düşündüğüm içinde gidemiyorum.Allahım bir kolaylık ver demekten yoruldum......
Bende seni sarılıp öpüyorum canım.Çok sağol.....
İyi geceler arkadaşlar......
Dün doğum günümdü......Yarım gün çalışıp eve geldim ve kapıdan girince gördüğünüz manzarayla karşılaştım.Çok mutlu oldum...Dilim tutuldu.Aldığım en güzel hediyelerden biri bu.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Hiç biriniz yanlış anlamaz biliyorum;hava olsun diye değil sizlerle ( dostlarımla) paylaşmak istedim.Biliyorum ki benim için mutlu olacaksınız.
Çok teşekkürler canım...Allah cümlemize mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah....
Sürpriz 24 ncü senede olunca daha çok mutlu oldum.İlk yıllarda olsaydı da sevinirdim tabii ama bunca yıl sonra çok duygulandırdı beni....
Bundan 20 yıl önce doğum günümü unutup o günü klozeti tamir ederek geçirmişti.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Bende sonunda dayanamayıp ağladım.kötükedihüsoalsanaalsanasmilekötükedihüsoÇok üzülmüştü.Çocukluk işte.Şimdi olsa üzülmem gibi geliyor ama belli de olmaz sağım solum....
Klozet macerasından sonra yıllarca kızı hatırlattı doğum günümü babasına sağolsun.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Kızımız evlenince artık bizi düşünecek hali kalmadı tabii ama eşimde alıştı galiba.....
İyi geceler arkadaşlar......
Dün doğum günümdü......Yarım gün çalışıp eve geldim ve kapıdan girince gördüğünüz manzarayla karşılaştım.Çok mutlu oldum...Dilim tutuldu.Aldığım en güzel hediyelerden biri bu.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Hiç biriniz yanlış anlamaz biliyorum;hava olsun diye değil sizlerle ( dostlarımla) paylaşmak istedim.Biliyorum ki benim için mutlu olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?